|
|
#62 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Propozycje nie do odrzucenia - Estee Lauder, Nuxe, Kanebo, Clinique
Interesują mnie:
Cytat:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=185100 |
|
|
|
|
|
#63 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Margarito, tak patrzę i patrzę i rzucił mi się w oko spray nabłyszczający...może masz coś jeszcze ciekawego do włosów? |
|
|
|
|
|
#65 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Poza wątkiem mam jeszcze dwa flakoniki Biosilka Farouka (po 14 ml. ) |
|
|
|
|
|
#67 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Propozycje debiutantki - Estee Lauder, Helena Rubinstein, Kanebo, Iwostin i inn
znajdziesz cos za :
L'OREAL HAPPY DERM PIANKA OCZYSZCZAJĄCA DAWKA SZCZĘŚCIA - dla skóry suchej i wrażliwej; użyte ze 3 razy; pojemność 150ml -NUXE MASQUE FRAIS HYDRANT - odświeżająca i relaksująca maseczka dla wszystkicvh typów skóry; użyta maksymalnie 4 razy; pojemność 50ml
|
|
#68 |
|
Przyczajenie
|
Znajdziesz cos u mnie za podkladzik EL?
-ESTEE LAUDER - podkład INDIVIDUALIST NATURAL FINISH MAKEUP - kolor outdoor beige 03; zużycie oceniam na ok.25%; pojemność 30ml(z trudem się rozstaję, przyjmę w zamian coś fajnego, najchętniej brązującego )
|
|
|
#69 | |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Propozycje debiutantki - Estee Lauder, Helena Rubinstein, Kanebo, Iwostin i inn
Cytat:
niestety Titino droga nic nie znalazłam. pozdawiam
|
|
|
|
|
|
#70 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
nie, nie widzę nic. pozdrawiam serdecznie! |
|
|
|
|
|
#71 |
|
Rozeznanie
|
cos za -KANEBO - CREAMY SOAP ?
|
|
#72 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#75 |
|
Zadomowienie
|
Shlosiu,
podobają mi się: CLARINS STRETCH MARK CONTROL - nowość Clarins'a; krem na rozstępy. pojemność 30ml - nowe w kartoniku. NUXE MASQUE FRAIS HYDRANT - odświeżająca i relaksująca maseczka dla wszystkicvh typów skóry; użyta maksymalnie 4 razy; pojemność 50ml CLINIQUE CLARIFYING LOTION - oczyszcający tonik; z 30ml zużyto 1/4 -CLINIQUE DRAMATICALLY DIFFERENT MOISTURIZING LOTION - emulsja dla cery mieszanej i tłustej; z 15 ml zużyto ze 2; starczy na długo jest b.wydajny -ESTEE LAUDER -PERFECTIONIST SERUM NA ZMARSZCZKI - pojemność 4 ml; nowe i swieżutkie -DECLEOR BALSAM YLANG YLANG - dla cery tłustej i mieszanej, balsam na noc, starczy naprawdę na długo, choć to próbka 2,5ml.(pełnowymiarowy balsam ma 15ml i kosztuje ponad 140pln) -DECLEOR HYDRA FLORAL - nawilżający krem na dzień dla każdej cery. Czy coś u mnie widzisz? http://www.wizaz.pl/forum/showthread...64#post3728764 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#76 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
tych dwóch pierwszych pozycji już nie ma. reszte jestem skłonna oddać za zestaw smackersa, ten w kosmetyczce. co Ty na to? |
|
|
|
|
|
#80 |
|
Raczkowanie
|
IWOSTIN PURRITIN - znajdzioesz cos za to ?
|
|
|
|
|
#81 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#82 |
|
Wtajemniczenie
|
moze cos u mnie za:
-DECLEOR BALSAM YLANG YLANG - dla cery tłustej i mieszanej, balsam na noc, starczy naprawdę na długo, choć to próbka 2,5ml.(pełnowymiarowy balsam ma 15ml i kosztuje ponad 140pln) pozdrawiam
|
|
|
|
|
#83 |
|
Wtajemniczenie
|
-IWOSTIN PURRITIN - żel na dzień dla skóry wrażliwej, tłustej i skłonnej do zmian trądzikowych; użyty kilka razy; pojemność 75ml
moze cos u mnie?
|
|
#86 |
|
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie??
-CLINIQUE CLARIFYING LOTION - oczyszcający tonik; z 30ml zużyto 1/4 -ESTEE LAUDER tusz ILLUSIONIST - kolor czarny, podkręca rzęsy; pojemność 4ml - to połowa pełnowymiarowego tuszu; użyty raz, ale mam dior show także...same rozumieniecie - oddam w dobre ręce -BEYU kredka do oczu kolor CIEMNOGRANATOWY - zużycie niewielkie, jest miękka, fajnie się rozprowadza. -SALLY HANSEN - HARD AS NAILS - kolor jasnoróżowy, dobry do frencha, zużycie - prawie 1/3 |
|
|
|
|
#87 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
niestety cziki, nie znalazłam nic dla siebie |
|
|
|
|
|
#89 |
|
Zakorzenienie
|
-YSL Touche Eclat kolor 2 - http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=6&rec enzja=162645 link do kwc; wymieniam, bo jednak wybrałam zły odcień dla siebie, zbyt jasny; użyty zaledwie 5-6 razy, trochę si.ę poobijał w kosmetyczce, tzn. opakowanie jest zarysowane, ale korektor jest świeży - oddam za coś fajnego
tylko nie wiem czy w moim wątku jest cos na tyle fajnego? jak nie to jakbyś mogła to bardziej sprecyzowac...
|
|
#90 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:09.