|
|
#61 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Ulepione, moje pierwsze kolczyki
Dziękuję Miśka
jeszce zapomniałam dwie małe parki wrzucić
|
|
|
|
|
#62 |
|
Wtajemniczenie
|
świetne wzory, genialne (!) róże
|
|
#63 | |
|
Zakorzenienie
|
Różyczki i świrelki we wszystkich postaciach
|
|
|
|
#64 |
|
Zakorzenienie
|
Iena podziwiam, najbardziej za dokładność i dogładzenie szczegółów, podobają mi się bardzo, a już te turkusowe kule z cieniowaniem, ech
|
|
|
|
|
#65 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję Dziewczyny
![]() Hm.. te turkusowe to są w rzeczywistości bardziej zielone. Ulepiłam listki z z chłodnej zielonej i białej. Nie wiem czemu fotka tak blado wyszła. Pewnie to przez tą szarą pogodę bo robiłam przy oknie i miałam nastawione barwy naturalne. Eh.. ;P trzeba zainwestować w jakiś statyw bo ręce mi sie trzęsą a przy słabym świetle to lipa
|
|
|
|
|
#66 |
|
Przyczajenie
|
kolczyki piękne!!!! czy wiecie może,gdzie można kupić maszynkę do makaronu?
|
|
|
|
|
#67 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Maszynke do makaronu? hmm wydaje mi sie ze nawet w sklepach z dakimi dodatkimi tzw. w sklepach po 5 zzł _________________________ ______ A wasze kolczyki sa super :zakochany: No i przepraszam,ze sie wcinam,a moze ktos wie jak robic z modeliny rozne dodatkie emo ^^,albo jest juz taki watek? |
|
|
|
|
|
#68 |
|
Zadomowienie
|
Pierwsze najlepsze, drugie nie podoba mi się czarny koralik
|
|
|
#69 |
|
Raczkowanie
|
prawie wszystkie kolczyki mi się podobają, pewnie dlatego że lubię każdą masę plastyczną
![]() jestem pod wrażeniem róż, bardzo ładne no i staranność wykonania, koraliki równe i gładkie niczym z maszynki robisz w rękawiczkach, bo nie zauważyłam odcisków placów?
|
|
#70 |
|
Raczkowanie
|
jestem pod ogromnym wrażeniem
ja nie wiem jak Ty możesz się porozumieć z tą modeliną, mnie to ona w ogóle nie chce słuchać
|
|
|
|
|
#71 | |
|
Raczkowanie
|
Witajcie długo tu nie zaglądałam
Trzeba troche nadrobić. Ostatnio nie chciało mi sie lepić ale jak coś mi wpadnie do głowy to pokarzę ![]() Cytat:
Maszynkę do makaronu można kupić np. przez internet Miło wiedzieć, że podobają sie moje koraliki ![]() mekinking- po upieczeniu przecieram je papierem ściernym a potem lakier. Evvciaa- ostatnio ja nie mogłam sie z tą modeliną porozumieć ;P. Nie zawsze sie da Wszystko zależy chyba od motywacji, chęci i ogólnego dobrego samopoczucia. ![]() Nie lubię mieć wyrzutów sumienia więc nie obiecuję, że coś nowego wrzucę ale może wrzucę kiedyś
|
|
|
|
|
|
#72 |
|
Raczkowanie
|
papier ścierny ciekawy pomysł. jakoś do tej pory używałam raczej żeby jeszcze miękkiemu fimo nadać fakturę. ale chyba spróbuje z polerowaniem po wypieczeniu, chociaż to chyba uciążliwe przy dużych ilościach koralików?
czekam na twoją nową 'dostawę'
|
|
#73 |
|
Wtajemniczenie
|
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:14.

jestem również

ja nie wiem jak Ty możesz się porozumieć z tą modeliną, mnie to ona w ogóle nie chce słuchać