|
|
#61 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Długie jeansy, ciuchy z katalogów i inne. Debiut:)
Dokładka: długie jasne jeansy firmy Cross
wymiary podobne do moich pozostałych jeansów ale mogę podać jak ktoś chce. Bardzo fajne, rozszerzane nogawki. Ich stan oceniam na db plus a nawet bdb- bo były noszone ale nie są poszarpane, wytarte, nie mają wypchanych kolan.
31maj 2013 Edytowane przez Chii1986 Czas edycji: 2007-08-27 o 14:33 |
|
|
|
|
#62 |
|
Zakorzenienie
|
a jaka byś miała propozycje wymiany?
Wklejam jeszcze zdjecia tych spodni o których mowiłam wczesniej Jedne levis, drugie bershka |
|
|
|
|
#63 |
|
Zakorzenienie
|
Ty chciałaś ode mnie japonki i nie wiem czy coś jeszcze. Wszystko w mo8ich 2 wątkach jest dla Ciebie otwarte
co do Celine Dion to ten perfum jest siostry i ona go chce wymienić za inny perfum więc musiałabym z nią pogadać. To może napisz co być Ty chciała (ja jestem gotowa oddać bez problemu większoć rzeczy)poza wątkiem mam jeszcze nowe serum eveline antycellulit- bardzo dobrze oceniane na kwc. : ja jestem zainteresowana spodniami moro, tą bluzeczką i tymi torebkami (nie napisałaś mi czy są wolne więc napisz , no i podaj mi długoć i szerokość w pasie tych levisów i bershka czekam
|
|
#64 |
|
Zakorzenienie
|
obie pary spodni maja po 40cm x2 w pasie. Napisz mi jeszcze o które torebki chodzi
|
|
|
|
|
#65 |
|
Zakorzenienie
|
O to mi chodzi
ze spodni chyba zrezygnuję z levisów lub bershki. Ale na moro, jakąś torebeczkę lub bluzeczkę jestem chętna to jak?
|
|
#66 |
|
Zakorzenienie
|
torebeczki naarzie w lekkiej rezerwacji ale bluzeczka wolna
to jak robimy?
|
|
|
|
|
#67 |
|
Zakorzenienie
|
szkoda a nie możesz dla mnie tej różowej torebeczki zwolnić
jeśli byś mi dała różową torebeczkę, moro i bluzeczkę (jaki to rozmiar s/m/l?) to skłonna byłabym dać japonki i celine dion. A jeśli nie da rady to wezmę bluzeczkę i moro. Coś byś jeszcze chciała ode mnie z wątków? Czekam na odpowiedz co ostatecznie robimy ale długie te nasze negocjacje
|
|
#68 |
|
Zakorzenienie
|
hmm..ale kusisz mnie tym celine dion
i chyba sie skusze ta bluzeczka ma raczej taki uniwersalny rozmiar bo dość dużo się naciąga..myśle że bedzie dobra zarówno na S jaki na M...podasz mi jeszcze dł wkładki tych japonek?czy to ta woda? http://www.ceneo.pl/81929 |
|
|
|
|
#69 |
|
Raczkowanie
|
Hej piszę w imieniu Chii1986 która została tymczasowo zablokowana przez usuwanie zdjęć z wątku "Kto się odważy pokazać w stroju kąpielowym" to śmieszne, zdjęcia były stare i po prostu chciała je usunąć a moderator zablokował ją do 17lipca! Co za bzdura... w każdym razie Chii prosi żeby przekazać wszystkim, z którymi się wymienia, że paczuczki wysłała już do części do pozostałych wyśle jutro. Jakby co można się z nią kontaktować na gg 7022141, albo na komorke 509427502. Buzichocho skontaktuj się z Nią szybko w sprawie niedokonczonej wymianki. Pozdrawiam
P.S. Chii wystawi przekupki wszystkich od razu jak ją odblokują. Chii przeprasza za problemy ale niestety to nie jej wina...
powtarzam angielski i hiszpański uczę się bezwzrokowego pisania na klawiaturze powoli przygotowuję się do przeprowadzki ![]() Edytowane przez zoya Czas edycji: 2007-07-03 o 20:15 |
|
|
|
|
#70 |
|
Przyczajenie
|
hej, chciałam Ci tylko napisać ze bardzo z gory Cie przepraszam ale mialam nagly remont w domku( pękła rura w lazience) i dzis dopiero wyslę paczuszkę do Ciebie. Więc nie martw się, napewno wszystko dojdzie
Pozdrawiam
|
|
#71 |
|
Raczkowanie
|
znajdziesz cos m nie odp u mznie ;*
|
|
#72 |
|
Rozeznanie
|
hej moze tym razem coś u mnie?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=187158 => książki wyd.Znak, kryminały, thrillery, religijne, powieści i wiele innych http://czy-ten-rudy-pies-to-kot.blogspot.com/ => Co aktualnie czytam lub co odkładam na półkę |
|
|
|
|
#73 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=4115721
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=4696233 prosze odp u mnie
|
|
#74 |
|
Zakorzenienie
|
DOKŁADKA
![]() Paski, ozdoby, torebki itp. - kolczyki duże, różowe koła H&M- tylko za coś fajnego, najchętniej za inne kolczyki -kolczyki hand made(bardzo mi się podobają ale moje uszy zaczely miec "alergie" na nieszlachetne metale i toleruja tylko złoto i srebro:/) niebieskie, różowe z kuleczkami, i śliczne bursztynowe - plakietka z Jimmem Morrisonem - kolczyki wiszące z różowymi kamyczkami i kolczyki z niebieskimi -cieniutkie kolczyki wiszące w kolorze srebrnym z bordowymi malutkimi kamyczkami -mala torebeczka czarna Avon- do wieczorowej sukienki idealna - fajna torebka z futerkiem na złotym łańcuszku, świetna na imprezy- łatwo nie oddam bo robi wrażenie na facetach!!! - różowa torebka jamnik-ze sztucznej skry, na fajnych metalowych łańcuszkach, stan dobry bo była noszona, ale nadal się do tego nadaje - - żółto- biały pasek do spodni i pasek granatowy z brokatem - opaska do włosów z diamencikami- za coś fajnego - różowy pasek do spodni - śliczny pasek zamszowy z motylkiem- zawiązywany na rzemyki, rzemyki też poprzywiązywane wokół paska (można je odczepić)- styl romantyczny, hippie- był drogi i zwraca uwagę więc łatwo nie oddam!!!
31maj 2013 Edytowane przez Chii1986 Czas edycji: 2007-08-27 o 14:34 |
|
|
|
|
#77 |
|
Zakorzenienie
|
Jeansy, spodnie:
-spodnie cross szwedy- stan bdb, modne proste, szerokie nogawki, rozmiar podobny jak moje pozostałe jeansy, podam dokładne wymiary na życzenie. - jeansy z wymianki fajne ale na mnie za duże, zainteresowanym podam wymiary stan bdb - rybaczki moro z wymianki (za duże a tak mi sie podobały ) w pasie 40, siegają troche za kolano, nie są tak pstrokate jak na zdjęciu-rezerwacja
31maj 2013 Edytowane przez Chii1986 Czas edycji: 2007-07-19 o 11:19 |
|
|
|
|
#78 |
|
Zakorzenienie
|
bielizna:
- czarny stanik rozmiar 75B, nie noszony,przymierzony raz- okazał się za mały- mogę dodać do niego czarne naramki bo mam, świetnie sprawdza się bez naramek bo bardzo dobrze się trzyma. - biały stanik, rozmiar 75B, ma dwa zapięcia- klasyczne z tyłu i z przodu, między miseczkami. Noszony ze 2 razy. Mogę dodać białe naramki od niego. (trzyma się świetnie bez naramek). - błekitne stringi rozmiar m, nowe - piżama z satyny bordo-czerwień spodnie plus gora rozmiar L, stan bdb COLOR] - koszulka nocna bordo-sliwka, rozmiar chyba L
31maj 2013 Edytowane przez Chii1986 Czas edycji: 2007-07-19 o 11:21 |
|
|
|
|
#79 |
|
Zakorzenienie
|
Sweterki i bluzy:
- czerwony sweterek z kapturem, na zamek- stan db+ - cieplutki, gruby sweter z lekko rozszerzanymi rękawami,na zamku, kolor blada zieleń- stan db+ - pluszowa dopasowana bluza w kolorze czekolady na zamku z efektownymi marszczeniami- łatwo nie oddam!!! - żółta bluza na zamku Clockhouse(ładny, soczysty żółty- na zdjęcu nie widać)kupina w C&A- łatwo nie oddam!!! - bluza GAP przywieziona z zagranicy- delikatny koralowy odcień -śliczny turkusowy sweterek, z pięknymi kolorowymi haftami na przodzie i delikatnymi cekinkami, z błyszczącymi guziczkami- za coś super!!! - bladopomaranczowy kangurek House, bardzo fajny material, cieplutki - różowy kopertowy sweterek- bardzo ładny pudrowy brudny róż, można zawiązywać na pare sposobów !!!
31maj 2013 Edytowane przez Chii1986 Czas edycji: 2007-07-18 o 11:42 |
|
|
|
|
#80 |
|
Zakorzenienie
|
i fotki
|
|
#81 |
|
Zakorzenienie
|
Kurtki i plecak:
- kurtka jeansowa- stan bdb, z katalogu Bon Prix firmy Explorer - fajna zamszowa kurteczka na jesień i wiosnę, stan bdb,zapinana na guziki, ma kieszonki, jest dopasowana,krótka- sięga do bioder lekko wcięta- ładnie podkreśla sylwetkę - za coś fajnego!!! - błękitna kurtka, lekka, z puszkiem w podszewce- idealna nachłodniejsze dni, na rękawach paski- stan bdb!!! - mam też fajną zimową kurtkę - krótka, ocieplana, kolor pomaracz (ale nie rażący), fajne ściągacze w paseczki, ma kaptur (zdjęcie zrobię na życzenie) - plecak-worek z napisem feel free
|
|
#82 |
|
Zakorzenienie
|
Bluzeczki i bluzki, spódniczka:
- mini jeansowa- stan bdb !!! - Długa jeansowa spódnica z katalogu bon prox-bluzka z numerkiem czerwono-bezowa - bluzka bladoróżowa, z ładnymi koronkowymi aplikacjami po bokach - śliczna bluzeczka we wschodnim stylu, niebieska w delikatne kwiatki z ozdobnymi haftkami -stan db -bluzka bez rękawów wrangler oryginalna- bladoniebieska, motyw kwiatów na przodzie, stan db - bluzka granatowa z krótkim rękawem z aplikacją na przodzie - seksowna bluzka a la gorset, z guziczkami na grubych naramkach, ładny żółty kolor (na zdjęciu wyszedł blady)- stan bdb - różowa bluzeczka Mark&Spencer z UK- stan bdb- - śliczna, biała bluzeczka z bufkami, odcinana pod biustem, dekold w łódkę, można zawiązać kokardkę- za coś fajnego!!! - szara koszulka z pomarańczowymi wykończeniami i napisem hi its me! stan bdb - top na podwojnych ramiączkach- stan db, - seksowna beżowa bluzeczka zakładana na szyję z odkrytymi plecami, sznurowana z przodu tasiemnką- za coś fajnego!!! - koszulka w intensywnym żółtym kolorku,z zielonymi wykończeniami i aplikacją, stan bdb - top różowo-szary, efekt 2 warst, firma..., z katalogu Neckermann, była droga, stan bdb- więc za coś fajnego !!! - pistacjowy top z lekkiego cieniutkiego materiału stan bdb- - bluzeczka czarna z dziewczynką a la manga, brokatowy napis- nowa - biały top morgan oryginalny, z delikatnej białej siateczki- nie noszony- za coś fajnego!!! - czerwony top Big Star oryginalny, rozciągliwy materiał, fajnie się dopasowuje -Mam też coś specjanego- komplet na 100dniówkę, wesele itp.- gorset z połyskującego materiału w delikatne, wytłaczane kwiatki i długa, drapowana w niektórych miejscach spódnica z połyskliwego materiału- obie rzeczy są w czerwonym, bordowym kolorze- oczywiście tylko za coś super wymienie, najchętniej cały komplet ale i osobno. fotki na życzenie
|
|
#83 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 240 pkt / 100% pozyt.
|
HEJ!
Znajdziesz coś u mnie za te rzeczy?
|
|
#87 |
|
Rozeznanie
|
hej...przypominam się, miałam odwiedzić Twój wątek 18 lipca
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=187158 => książki wyd.Znak, kryminały, thrillery, religijne, powieści i wiele innych http://czy-ten-rudy-pies-to-kot.blogspot.com/ => Co aktualnie czytam lub co odkładam na półkę |
|
|
|
|
#88 |
|
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
witaj, pisałas do mnie w sprawie lokowko szukarki
mam pare pytan podoba mi sie sweterek turkusowy, jaki ro rozmiar? mogłabym prosic wymiary?byłabym chetna rowniez na konturowke nude i odlewke maseczki vichy, buziaki
|
|
|
|
|
#89 |
|
Zakorzenienie
|
Marabi u Ciebie interesuje mnie czarna sukienka tuba i
Śliczna czarna koronkowa bluzeczka firmy TOPSHOP pewnie są dla ciebie cenne więc nie wiem czy zechcesz oddać, pomyśl i daj znać ![]() Nikozja zaraz zerknę proszę o cierpliwość Virtual_reality.. zaraz zmierzę sweterek, a możesz mi napisać co robi ten Twój "sprzęt"- suszy i robi loki jednocześnie czy jak bo ja ciemna jestem i czy działa bez zarzutu?
|
|
#90 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Nikozja, mnie by u Ciebie interesowały rybaczki jeansowe (ile mają w pasie?) i różowy sweterek na guziczki
a Ciebie co u mnie interesuje?
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:00.

wymiary podobne do moich pozostałych jeansów ale mogę podać jak ktoś chce. Bardzo fajne, rozszerzane nogawki. Ich stan oceniam na db plus a nawet bdb- bo były noszone ale nie są poszarpane, wytarte, nie mają wypchanych kolan.

jeśli byś mi dała różową torebeczkę, moro i bluzeczkę (jaki to rozmiar s/m/l?) to skłonna byłabym dać japonki i celine dion. A jeśli nie da rady to wezmę bluzeczkę i moro. Coś byś jeszcze chciała ode mnie z wątków? Czekam na odpowiedz co ostatecznie robimy

i czy działa bez zarzutu?