![]() |
#61 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Salon tatuażu-Poznań, jaki polecacie?
Cytat:
Jak nie to z takim podejściem i wiedzą nie rób tatuażu, albo przynajmniej poczekaj parę lat... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Przyczajenie
|
dobra, pokazałaś już swą wyższość intelektualną, zapomniałaś tylko napisać co w moich pytaniach jest żartem ? nieznam sie, nie jestem pewnai się pytam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Przyczajenie
|
koleżanka robiła feniksa w jakimś "jazz" (moge dopytać) i jest zadowolona
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Raczkowanie
|
podpowiedzcie mi, który salon lepszy:
Fra diavolo: fra.diavolo.tattoo.studio czy Jazz: jazztattoo.poznan drożej wychodzi w Jazz, ale to akurat nie jest duża różnica. Jak z samą obsługą w salonie? To byłby mój pierwszy tatuaż więc trochę się boję ![]() ![]() chciałabym uzyskać informacje jak pielęgnować taki tatuaż, jakieś porady no i oczywiście, żeby warunki w jakich jest wykonywany były higieniczne, sterylne. Do tego co wymyśliłam (a jeszcze nie jestem pewna) wielkiego kunsztu nie potrzeba ale wiadomo, żeby też nie było to szpetnie zrobione bo jednak to już na zawsze ![]()
Tu es responsable pour toujours de ce que tu as apprivoisé. 57,5 -> 55 -> 52,5 -> 50 Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2014-03-25 o 14:12 Powód: Linki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Przyczajenie
|
Ja robiłam swoje tatuaże (3) w Jazz i jestem mega zadowolona , jest tam czysto ,fajny klimat , miła obsługa ,wszystko wytłumaczą , dostajesz też kartkę z instrukcją jak dbać o tatuaż ,ja mogę ich polecić ,w grudniu pewnie znowu ich odwiedzę po kolejny tatuaż ,pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
podbijam temat
![]() planuję zrobić sobie napis na żebrach lub wzdłuż kręgosłupa oraz być może trochę oklepany napis na nadgarstku (coś w stylu tatuaży widocznych na załączonych zdjęciach). bardzo proszę o polecenie jakiegoś dobrego salonu tatuażu w Poznaniu, chętnie też wskazanie tatuażysty specjalizującego się w robieniu napisów ![]() będę wdzięczna za wszelkie odpowiedzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Przyczajenie
|
Tak jak pisałam wyżej ,ja polecam Jazz-Tattoo na ul. Zielonej ,sama mam napis jak i znak nieskończoności na nadgarstku właśnie u nich robione ,poza tym 20 grudnia idę robić kolejny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
Magda0760 dziękuję za odpowiedź
![]() właśnie słyszałam dużo pozytywnych opinii o Jazz-Tattoo oraz Art Line, więc pewnie jakieś z nich wybiorę. mogłabyś proszę pokazać zdjęcia swoich tatuaży? w jakim miejscu masz napis? podobno na żebrach dosyć mocno odczuwa się ból .. jak z tym było u Ciebie? wiem, że każdy ma inny próg bólu i inaczej go znosi, ale będę wdzięczna za wszelkie odpowiedzi, bo nie ukrywam, że trochę się jednak tego bólu obawiam .. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Przyczajenie
|
Ja się bardzo bałam przed pierwszym tatuażem ,okazało się że nie potrzebnie , ból jak dla mnie jest znośny ,nawet bardzo ... co do miejsca na żebrach to prawda że boli bardziej , ale jak ktoś chce to i to przeżyje
![]() ![]() i następny od razu po zrobieniu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
ślicznie dziękuję za zdjęcia
![]() podobają mi się Twoje tatuaże ![]() myślę, że zdecyduję się na to studio. chciałabym mieć napis na żebrach oraz ten znak nieskończoności na nadgarstku. pewnie zacznę od nadgarstka ze zwględu na mniejszy ból. raczej nie będę tak odważna, żeby za jednym razem zrobić oba .. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Przyczajenie
|
ja robiłam dwa za jednym razem ,znak nieskończoności i drugi na nodze jeszcze ... moim zdaniem jeżeli nie boisz się panicznie bólu ,to dasz radę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny!
Dużo salonów tu polecacie.... I być może z któregoś skorzystam,ale... Szukam salonu który zrobi tatuaż dobrze i dość tanio ![]() ![]() Albo polecaną osobę,która robi tatuaż w domu. Ale zaufaną. Choć wolałabym w miarę tanie studio ![]()
![]() |
#73 |
BAN stały
|
Ojej, ten endorphine... No ale cóż, niektórzy pewnie są zadowoleni, ponieważ mają niższy próg oczekiwań i nie przeszkadza im, że tatuaż jest trochę krzywy albo dziwny... Zwłaszcza te dwa mnie rozwaliły:
![]() ![]() A to mój tatuaż, robiony w tattoo na Długiej przez Sławka- i to studio polecam: ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
PIP.
|
Nie wiem od kiedy niskie ceny sa wyznacznikiem dobrego studio tatuażu
![]() Freta666 omg wow! Ale piekny! Ile sesji? Ja az tyle odwagi nie mam zeby całe plecy zrobić ![]() ![]() Ja z kolei robiłam u Yadou ze studio Czaszka i sztylet. Bardzo polecam, świetna dziewczyna, robi cudowne, lekkie akwarelkowe tatuaże ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk
![]() |
![]() |
#75 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Czy ja wiem czy krzywo? Nikt nie jest idealny i nawet lekarzowi zdarzają się wypadki przy pracach, no a tak w ogóle to widać dobrze na zdjęciu, że jest wszystko opuchnięte, bo tatuaż jest świeży, co jednocześnie powoduje, że do zejścia opuchlizny będzie wyglądało na krzywe |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 |
PIP.
|
[1=ac0f338cc41b05a03bc1279 6ad83553c77ca140e;4930359 0]Czy ja wiem czy krzywo? Nikt nie jest idealny i nawet lekarzowi zdarzają się wypadki przy pracach, no a tak w ogóle to widać dobrze na zdjęciu, że jest wszystko opuchnięte, bo tatuaż jest świeży, co jednocześnie powoduje, że do zejścia opuchlizny będzie wyglądało na krzywe[/QUOTE]
OMG CO??????????????????????? ?? jak ktos jeszcze nie umie i robi krzywe i zdarzaja sie mu wypadki to niech nie bierze za to od ludzi pieniedzy tylko tatuuje swoich znajomych za piwo ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#77 |
Przyczajenie
|
Poleca ktoś jakieś studio na poprawki? Byłam w kwietniu w Ja Tej Tattoo i poprostu koszmar!!!! Mój tatuaż nie nadaje się do niczego
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Przyczajenie
|
Ja polecam Endorphine Ink (obecnie Endorphine Ink&Nidar na os. Jagiellońskim). Fajne ceny i artyści
![]() https://www.facebook.com/endorphineink?fref=ts |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#80 |
Przyczajenie
|
Cześć!
Możecie polecić jakieś dobre studio tatuażu w Poznaniu? Chodzi mi o mały tatuaż, cały czarny. Nigdy przed tem nic sobie nie tatuowałam. Ważne żeby było sterylnie i żeby robili ładne tatuaże. Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Zadomowienie
|
Chcę sobie zrobiś taki tatuaż:
![]() Czy ktoś mógłby mi polecić salon/tatuażystę, który robi podobne wzory?
![]() |
#82 |
Przyczajenie
|
Z ręką na sercu mogę Ci polecić studio w Kościanie (tylko 50km od Poznania) - Heart of Tattoo.
Ja tam robię swoje tatuaże. Tatuażystą jest Mikołaj, który ma wielki talent i generalnie zna się chłopak na rzeczy ![]() Jeśli chodzi o cenę, to najlepiej iść ze wzorem i on Ci w ciągu 10 sekund powie ile za niego weźmie ale na pewno nie dużo ![]() Również po paru tygodniach przychodzisz na oględziny i ewenatualną poprawkę Ogólnie jest super ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
hakuna matata
|
Treść usunięta
Edytowane przez Timon i Pumba Czas edycji: 2023-12-19 o 19:32 Powód: Literuwka ;) |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#84 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:18.