Suknie ślubne Firmy EMMI MARIAGE! - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Ślubny wizerunek

Notka

Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-06-07, 17:16   #61
imili86
Przyczajenie

Dot.: Suknie ślubne Firmy EMMI MARIAGE!

Witam ja mam suknie slubna Perle jest cudna http://emmimariage.pl/index.php/main/pl/offer/4/109 na poczatku chcialam Romance ale jak ja zobaczylam odechcialo mi sie na zdjeciu jakos o wiele lepiej wyglada,,,szeroka strasznie na zywo,,zamawialam w radomiu w salonie...Pani troszke nie za mila ale przynajmniej mam sukienke taka jaka chcialam i czuje sie w niej swietnie/./do tego bede miala bolerko z takiej samej koronki....no i welon dwuczesciowy tylko ze bez zadnych lamowek i tych spraw...
imili86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-07, 17:24   #62
izka19855
Zadomowienie

Smile Dot.: Suknie ślubne Firmy EMMI MARIAGE!

Cytat:
Napisane przez imili86 Pokaż wiadomość
Witam ja mam suknie slubna Perle jest cudna http://emmimariage.pl/index.php/main/pl/offer/4/109 na poczatku chcialam Romance ale jak ja zobaczylam odechcialo mi sie na zdjeciu jakos o wiele lepiej wyglada,,,szeroka strasznie na zywo,,zamawialam w radomiu w salonie...Pani troszke nie za mila ale przynajmniej mam sukienke taka jaka chcialam i czuje sie w niej swietnie/./do tego bede miala bolerko z takiej samej koronki....no i welon dwuczesciowy tylko ze bez zadnych lamowek i tych spraw...
WItam. Pozwolę sobie skomentować sukienusię...osobiście szukałam typu gorset, więc góra osobiście jak dla mnie odpada, ale dół sukni jest czarujący... Pozdrawiam. Oczywiście po ślubie gdybyś mogła wstawić fociaka, chętnie bym zobaczyła. Dzięki. Pozdrawiam.
izka19855 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-07, 22:17   #63
imili86
Przyczajenie

Suknie ślubne Firmy EMMI MARIAGE!

No powiem Ci ze tez szlam z nastawieniem ze bedzie gorset u spodnica osobno hehe i w ogole ze bedzie bez ramiaczek jedynie kolor wiedzialam ze chce ecru...i co kolor jedynie zostal...bo gdy przymierzalam jednoczesciowe zmienilam zdanie ...i wybralam ta ... tu masz zdjecia jak przymierzalam model z wystawy jak zamawialam ramiaczka nie zapiete byly no i kwiatek we wlosach bedzie inny http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...e6c307c7b.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...13bc73f98.html

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...4c11b99c5.html a to gora w przyblizeniu

Edytowane przez Taverney
Czas edycji: 2008-06-08 o 10:49 Powód: post pod postem
Stary 2008-06-09, 13:23   #64
malinkaxx00
Przyczajenie

ja za secret place 2800 ale juz z dodatkami) czyli welonem, rekawiczkami i stroikiem

Cytat:
Napisane przez izka19855 Pokaż wiadomość
WItam. Pozwolę sobie skomentować sukienusię...osobiście szukałam typu gorset, więc góra osobiście jak dla mnie odpada, ale dół sukni jest czarujący... Pozdrawiam. Oczywiście po ślubie gdybyś mogła wstawić fociaka, chętnie bym zobaczyła. Dzięki. Pozdrawiam.
Mnie tez sie bardzo podoba suknia, jest ladna i orginalna. Ja z kolekcji wybralam secret ale jak zamawialam w maju i ogladaalm katalog to nie bylo jeszcze tej sukni,chyba ze cos przeoczylam

Edytowane przez Taverney
Czas edycji: 2008-06-09 o 15:47 Powód: post pod postem
malinkaxx00 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-09, 14:59   #65
izka19855
Zadomowienie

Cytat:
No powiem Ci ze tez szlam z nastawieniem ze bedzie gorset u spodnica osobno hehe i w ogole ze bedzie bez ramiaczek jedynie kolor wiedzialam ze chce ecru...i co kolor jedynie zostal...bo gdy przymierzalam jednoczesciowe zmienilam zdanie ...i wybralam ta ... tu masz zdjecia jak przymierzalam model z wystawy jak zamawialam ramiaczka nie zapiete byly no i kwiatek we wlosach bedzie inny http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...e6c307c7b.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...13bc73f98.html

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...4c11b99c5.html a to gora w przyblizeniu
Wyglądasz ślicznie w sukienusi i najważniejsze, że pasuje do Ciebie idealnie...bardzo fajnie wyglądasz..pozdrawiam cieplutko.
Stary 2008-06-09, 19:41   #66
imili86
Przyczajenie

Malinka sukienka na pewno byla juz ...ja jak wybieralam na nacie to chcialam romance ale na miejscu odpadla od razu calkiem inny wyglad niz na necie...a na moja nawet nie zwrocilam uwagi na miejscu jak tylko ja zalozylam na siebie od razu wiedzialam ze to ta nie chcialam jej sciagac hehe...a musiala byc bo ja rowniez w maju zamawialam Twoja rowniez jest sliczna....
Izka dziekuje za komplementy
Stary 2008-08-11, 21:01   #67
izka19855
Zadomowienie

Cytat:
Malinka sukienka na pewno byla juz ...ja jak wybieralam na nacie to chcialam romance ale na miejscu odpadla od razu calkiem inny wyglad niz na necie...a na moja nawet nie zwrocilam uwagi na miejscu jak tylko ja zalozylam na siebie od razu wiedzialam ze to ta nie chcialam jej sciagac hehe...a musiala byc bo ja rowniez w maju zamawialam Twoja rowniez jest sliczna....
Izka dziekuje za komplementy

A ja miałam podobnie z suknią, bo ani w internecie, ani w salonie nie zrobiła na mnie dobrego pierwszego wrażenia i nie wiem jakim cudem ją wzięłam do przymiarki...bo nawet jak kiwnęłam na nią mojemu Tż-owi, to on zrobił dziwny grymas na jej widok...heh...a jak mnie w niej zobaczył, to mu się oczka zaświeciły przeuroczo...
to było piękne...
sama sie potem przez 0,5 godziny do siebie uśmiechałam jak ja miałam na sobie...
Stary 2008-09-14, 15:12   #68
Klauudia
Przyczajenie

A mi sie podoba suknia Emmi Mariage kolekcja 2007 rok Dafne http://emmimariage.pl/index.php/main/pl/offer/2/8 jest piekna .Tylko mam ten sam problem .Bo nie jestem z Radomia .Sa salony które wspolpracuja z ta firma tylko problem jest taki ze ja jej nie moge przymierzyć .Bo za to z emi ja sciagna mam zaliczke zaplacic a jak coś mi nie bedzie w niej pasowalo to lipa .I nie wiem juz sama Ale ze zdjecia to mi sie bardzo podoba .JEst sliczna
Klauudia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-14, 18:37   #69
Taverney
Zakorzenienie

jeśli Ci zależy na tej sukni, będziesz musiała się pofatygować do miasta z salonem, nie ma innej rady...
napisz dokładnie skąd jesteś.
Oglądanie zdjęć sukni i przymierzenie jej żeby przekonać się jak ona wygląda w realu to czasem bardzo odległe wizje.
Taverney jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-15, 20:04   #70
alutkasycow
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez CAMERIA* Pokaż wiadomość
Prześwit w gorsecie w sukniach Emmi Mariage można podszyć .Wszystko wedle uznania w tej samej cenie - tak bynajmniej we Wrocławiu.
W którym salonie mozna wypozyczyc suknie tej firmy?
alutkasycow jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-18, 20:43   #71
CAMERIA*
Raczkowanie

raczej kupić na drobnera ,chyba nie wypozyczają

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-09-18, 20:51   #72
alutkasycow
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez CAMERIA* Pokaż wiadomość
raczej kupić na drobnera ,chyba nie wypozyczają
Dzieki sliczne. Musze sie wybrac do Wroclawia. Ciekawe ile trzeba zaplacic za taki model? Mam na mysli CAPRISE.

Edytowane przez alutkasycow
Czas edycji: 2008-09-18 o 20:53 Powód: nie wpisalam modelu suknii
Stary 2008-09-22, 12:06   #73
Klauudia
Przyczajenie

do Taverney

jestem z B-stoku i wiem wlasnie o tym ze na kims moze byc ona sliczna a mi może wogóle nie pasować .I problem w tym czy ryzykowac czy poprostu zdecydowac sie na cośs innego .A w ten weekend troche chodzilam po sklepach i kobiety mowily mi ze juz nie sa modne te bufiaste suknie z trenami .Tylko takie proste .One sa jak dla mne okropne
Stary 2008-09-22, 18:44   #74
Taverney
Zakorzenienie

klaudio, moda modą, ale Ty masz się w tej sukni dobrze czuć. Banał powiem, ale to Twój ślub i Twoja suknia marzeń. W ciemno bym jednak nie kupowała, ale poszukaj takiej sukni, jaka wyda Ci się najpiękniejsza bez oglądania się na panie sprzedawczyni.
Taverney jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-22, 23:48   #75
201708220937
Konto usunięte

Treść usunięta
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 02_mimo2.jpg (68,2 KB, 171 załadowań)
201708220937 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-23, 07:00   #76
Klauudia
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez 201708220937 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
hahhaha wiem o tym W B-stoku sa 3 salony sukni które wspolpracuja wlasnie z Emmi MAriage i najpierw musisz wplacic kase to ci ja sprowadza Wiem bo mam ten sam problem .Jak dla mnie troche drogo ona kosztuje ale bardzo mis ie podoba .

A ty jestes z B-stoku?? Jak tak napisz mi jaki zespol masz Bo my jestesmy w trakcie szukania
Stary 2008-09-23, 11:40   #77
201708220937
Konto usunięte

Treść usunięta
201708220937 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-23, 11:49   #78
izka19855
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez 201708220937 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Moja wymarzona...ale też nie mogłam przymierzyć, wiec wybrałam (nie żałuję) serenadę...
Stary 2008-09-23, 18:49   #79
Klauudia
Przyczajenie

do izka19855

calkiem ladna sukieneczka .Podoba mis ie w niej dlugi tren .Ale jak dla mnie ona jest za bardzo dopasowana ( obcisla) Ja chce taka balowa wielka heheheheh wlasnie taka jak jest Dafne

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-09-23, 20:02   #80
CAMERIA*
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez alutkasycow Pokaż wiadomość
Dzieki sliczne. Musze sie wybrac do Wroclawia. Ciekawe ile trzeba zaplacic za taki model? Mam na mysli CAPRISE.
Nie wiem skąd jesteś ale we Wrocławiu Serenada kosztuje 2800 zł a w Świdnicy 2300 zł czy 2200 zł juz nie pamiętam bo zamawiałam w kwietniu a mama trzyma u siebie umowę w domu , bo ja jestem strasznie roztargniona i mogłabym ją zapodziać.Polecam salon Flavie w Świdnicy .Duzo taniej niz we W-w .Ten model o którym wspominasz był równiez w Świdnicy, mierzyłam ją ale było mi nieładnie, może dlatego ,że w bieli mi źle.Kosztowała nie więcej niz 2300zł ale ceny nie pamiętam .Raczej była tańsza od serenady.Pozdrawiam
Stary 2008-10-03, 10:18   #81
Sonus
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Klauudia Pokaż wiadomość
A mi sie podoba suknia Emmi Mariage kolekcja 2007 rok Dafne http://emmimariage.pl/index.php/main/pl/offer/2/8 jest piekna .Tylko mam ten sam problem .Bo nie jestem z Radomia .Sa salony które wspolpracuja z ta firma tylko problem jest taki ze ja jej nie moge przymierzyć .Bo za to z emi ja sciagna mam zaliczke zaplacic a jak coś mi nie bedzie w niej pasowalo to lipa .I nie wiem juz sama Ale ze zdjecia to mi sie bardzo podoba .JEst sliczna
Dafne to była pierwsza (i jedyna ) suknia którą mierzyłam. W internecie spodobała mi się z zielonymi wstawkami ale na żywo wygląda raczej za bardzo "kolorowo" ) i nieciekawie. Kupiłam natomiast z beżowymi wstawkami. Nigdzie w internecie takiej nie widziałam ale jest zjawiskowa. Podobała się wszystkim gościom )))))
Warta jest podrózy do salonu
Sonus jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-05, 11:59   #82
carolans
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Yo-asia Pokaż wiadomość
nie no laski porażka z tymi sukniami!!
W salonach wspólpracujących nie mozna ich zobaczyc (przymierzyc) i wypożyczyc- tylko kupic. Co z tego że sa piekne, a Dafne wygrywa, skoro musialabym w ciemno płacic nie mała kase. Zazdroszcze Wam salonoof pod nosem
salony współpracujące zamawiają suknie z danej kolekcji i muszą za nie zapłacic, nie dostają całej kolekcji danej firmy, ani producent nie wyśle sukienki tylko do przymierzenia. tak do tematu.

Laura 20.12.2009
Oliwia 8.07.2011
carolans jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-01, 18:44   #83
imili86
Przyczajenie

Witajcie/./
mialam zamiescic zdjecia w mojej suknie Perle...juz po weselichu...bylo swietnie szkoda ze tak szybko minelo..suknia wygodna i jestem mega zadowolona ...gdybym miala jeszcze raz wybierac wybralabym wlasnie ta suknie
http://imili86.fotosik.pl/
zdjecia tu...jest tylko pare bo niemamy od fotografa jeszczE
Stary 2008-11-08, 08:24   #84
Klauudia
Przyczajenie

DO imili86

czy mis ie wydaje czy ty mialas butki na plaskim obcasie???? Ja wlansie jestem wysoka i szukam czegos niskiego ewentualnie do 4 cm .Ale rzadne mis ie nie podobaja .Nie ma z czego wybierac Bo chce z zakrytymi palcami

do carolans

JA mialam ten saM PROBLEM .No tak mi sie spodobala ta moja sukienka ze poezja.Ale nie chce ryzykowac.Zaplace kase a pozniej może byc wtopa.Wiec kobieta bedzie mi szyla .I bardzo podobna do tej wlansie

Edytowane przez Taverney
Czas edycji: 2008-11-08 o 17:40 Powód: post pod postem
Stary 2008-11-08, 13:18   #85
imili86
Przyczajenie

Klaudia..buty mialam na niskim obcasie nie chcialam wysokiego no tylko ja mialam odkryte palce
Stary 2008-11-10, 17:26   #86
alutkasycow
Raczkowanie

Bardzo ładna suknia.
Widziałam jeden z modeli na rok 2009. Nowa kolekcja dostepna bedzie w grudniu. Jest boski. Teraz to juz sama nie wiem jaka wybrac.
Stary 2008-12-15, 11:12   #87
Gustawek
Rozeznanie

zachorowałam na model Finezja, nie wiem z którego jest roku chyba 2008, ale straszny klops nie działa mi strona emmimariage tzn. nieaktywne są wszystkie przyciski z lewej strony w tym z adresami salonów pomocy !!! gdzie w Warszawie są jakieś salony firmowe lub współpracujące??? jestem tez zainteresowana kupnem używanej na 160-163 cm plus obcas 4-7 cm.
Gustawek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-15, 14:45   #88
alutka78
Rozeznanie

U mnie tez nie dzialaja przyciski z lewej strony.
alutka78 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-15, 22:08   #89
Gustawek
Rozeznanie

nawet nie wiadomo gdzie to zgłosić bo przycisk "kontakt" też nie działa masakra normalnie. Ponawiam pytanie do dziewczyn z Wwy i z Radomia - gdzie kupujecie swoje suknie z Emmi Mariage ???
Gustawek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-18, 16:12   #90
imili86
Przyczajenie

Ja kupowałam w Radomiu na ulicy Witolda..miła obsługa..

Warszawa C.H blue city Al.Jerozolimskie 179.

mi działało

/wycięte przez moderatora/zakaz handlu

Edytowane przez Taverney
Czas edycji: 2008-12-22 o 16:56 Powód: handel
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości