![]() |
#61 |
Zadomowienie
|
Dot.: Miss Dior Cherie, Dolce Vita, Safari, Shafali YR
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Zadomowienie
|
Lunko - u Ciebie niezmiennie interesuje mnie Tendre Poison (oczywiście nie pronoponuję takiej wymiany za sam Acne Derm
![]() ![]() Elu - dziękuję za propozycję, ale obecnie z zapachów szukam tylko tych wymienionych w 1 poście |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Raczkowanie
|
Bieto zajrzałam raz jeszcze do Twojego kramiku, ale widzę że została tylko Dolce Vita, której jest ciut mało jak za TP. Perfumy chcę wymienić tylko na inne perfumy, więc jeśli zależy Ci na Tendre to może poszperasz i znajdziesz coś jeszcze na wymiankę?
![]() |
#66 |
Zadomowienie
|
Niestety, pratycznie wszystkich perfum się już pozbyłam, poza DV mam jeszcze tylko Shafali YR (zapach już niedostępny) i końcówkę (ok. 10 ml) Herby Freski Guerlaina, jeśli by Cię interesowało coś spoza perfum to mogę zaproponować podkłady Sally Hansen, podkład w musie Lancome (ale to tester, zużycie ok. 50%, powinien starczyć na co najmniej kilkanaście bądź więcej użyć), tusz L'extreme, otwarty ok. 2 mies. temu, tester pudru sypkiego LRP, to chyba już niestety wszystko, co mam na zbyciu
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Raczkowanie
|
cos u mnie za miss dior cherie ???
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:20.