![]() |
#61 |
Raczkowanie
|
Dot.: Odchudzamy sie ZDROWO i SKUTECZNIE! (bez diety "cud")
Bardzo podoba mi się idea tego wątku
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#62 |
po prostu Em :)
|
Tak się zastanawiam.. czy warto jeść daktyle, suszone śliwki, morele..? Wiem, że mają dość dużo kalorii, ale czy są zdrowe?
![]()
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
Tak wiec powolutku postaram sie wszystkim odpisac
![]() Basia - milo ze wpadlas ![]() ![]() szi - tak mam 16 lat i jestem w pierwszej klasie technikum ekonomicznego w Mediolanie. Mieszkam tu juz ok 2,5 lat i w sumie jestem zadwolona ![]() ![]() ![]() ![]() laurynka - ja tez sie zdziwilam ze az tak wiele zostalo napisane, ale mnie to ogromnie cieszy ![]() Agneska - Dzien Dobry tak z "rana" ![]() ![]() ![]() ![]() ak8 - witamy ![]() ![]() ![]() em - suszone sliwki sa bardzo zdrowe ale niestety troszke kaloryczne.. lecz jesli zjesz nieduzo to napewno na zdrowie Ci pojdzie, bo one pomagaja tez w wyroznianiu sie ![]()
#64 |
Rozeznanie
|
Witam wszytskie dziewczynki
![]() ![]() ![]() NoLQa bardzo dobry pomysł, z założeniem tego wątku ![]() ![]() ![]() ![]()
Jestem jaka jestem.... 18.10.2010 - 82.7 kg ![]() 23.10.2010 - 81.2 ![]() 6.11.2010 - ![]() Waga wymarzona : 60-65 kg ![]() Tabela naszych wymiarów z 18.10.2010. https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1287584942 |
![]() ![]() |
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
sieweczka - Witam serdecznie i nie u mnie w watku, lecz w naszym watku
![]() ![]() Do zalozenia tego watku "zmusily" mnei watki dziewczyn ktore zastanawialy sie czemu okresu nie maja kiedy jedza 170 kcal!!!! ![]() ![]() ![]() UDA NAM SIE!
#66 |
Raczkowanie
|
Jeśli pozwolicie to też się do was przyłącze, marzę aby powrócić do swojej wagi sprzed prawie 2 lat czyli to 60 kg, obecnie jest 70 kg więc czeka mnie 10 kg do zrzucenia, mam nieststy tylko 164 zm wzrostu
![]() Obiecuje sobie że od czisiaj kończe ze słodyczami i białym pieczywem i ziemniaczkami. Będę ćwiczyć brzuszki, wróce do skakanki i codziennie będę robić wieczorkiem 10 km na normalnym rowerku (zwłaszcza że pogoda taka piękna). Pragnę to zrzucuć to jesieni, bo potem będę tyć znowu ale w dobrej sprawie ![]() ![]() ......................... ......................... ......... Czas się zabrać za pisanie pracy magisterskiej.......... |
![]() ![]() |
![]() |
#67 |
Raczkowanie
|
przyłanczam się!
mam dość diet cUd, które nie dają za wiele a niszczą mi metabolizm. mam 16 lat i od dzis chce sie dobrze odzywiac ;D ![]() schudnąć przy tym chciałabym z 7 kg. nie mam wagi ^^ i nie wiem ile dokładnie waze ![]() ![]() ![]() zaczynammm! ![]()
![]() |
#68 |
po prostu Em :)
|
evellin, powodzenia w odchudzaniu i jeszcze większego powodzenia w planowaniu dzidziusia.
![]()
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
Witam wszystkich
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie ![]()
#70 |
Rozeznanie
|
Agneska - zazdroszcze gór. Ja co prawda nie mam w pobliżu niczego takiego, ale zamierzam iść także na spacer, ostatnio duże chodzę, ograniczam jazdę autobusem i tramwajem
![]() Właśnie, jak schudniesz, to od razu staniesz się smuklejsza, przez co optycznie dłuższa ![]() ![]() ![]() Ak8 - pewnie, że możesz. Im więcej osób, które zdrowo się odżywiają tym lepiej ![]() Em - no właśnie, też mnie to pytanie zastanawiało... Ale myśle, że na pewno lepiej zjeść taką śliwę niż chipsy ![]() NoLQa - ja jeszcze się męczę w gimnazjum ![]() ![]() ![]() ![]() *** Ja właśnie skończyłam jeść śniadanie i wlazłam na wizaż, do mojego (od teraz) ulubionego tematu ![]() ![]() ![]()
#71 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Widzę że startuje z podobnej sytuacji jak Ty droga koleżanko, też 164 cm wzrostu i aż 70 kg!!!! Mam nadzieję że też niedługo będę mogła się pochwalić pierwszym kg mniej. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
evellin - witamy
![]() ![]() willi - witamy ![]() mademoiselle jeanne - Witamy ![]() szi oj a ja mimo wszystko wrocilabym do mojego starego gimnazjum <obojetnie ktorego bo troche chodzilam do gimn w polsce a troche tutaj> Nie mow mi ze jestes blondynka ![]() ![]() Ja tez juz po sniadanku ![]() ![]() A dzisiaj rano woda z cytrynka i aplefit <probuje dopiero, wiec nie wiem jakie beda rezultaty> DZIEWCZYNKI... WPADLAM NA PEWIEN POMYSL ![]() Moze bysmy zrobily tak, ze powiedzmy co dwa tygodnie podawalybysmy swoje wymiary i wage?? A np teraz mozemy zrobic jeden schemat z kg ktore kazda z nas chce zrzucic i bedziemy go ukazywac np co dwie niedziele? ![]() ![]()
#73 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#74 |
Raczkowanie
|
Już nie mogę się doczekać kiedy zostanę mamusią, w czerwcu stuknie mi 24 lata a już od prawie dwóch lat jestem z kóleczkiem na ręku szczęśliwą mężatką i bardzo pragniemy tego dzidziusia, zresztą nie tylko tego jednego ale mamy nadzieję że przynajmniej dwójki, nieststy przygotowania do tego sa pracochłonne m.in właśnie muszę zrzucić swoja nadwagę ale nagroda która mnie czeka na końcu tej drogi wszystko mi wynagrodzi!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#75 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Myślę, że pomysł bardzo dobry ![]() ![]() ![]()
![]() |
#76 |
Raczkowanie
|
A jeśli chodzi o podawanie te wymiary to myślę że to fajny pomysł i wielka mobilizacja!
|
![]() ![]() |
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() NolQa- uważam, że to bardzo dobry pomysł, ja niestety nie mam wagi narazie, ale niedługo planuje sie zaopatrzyć ![]() ![]() Ja dziś miałam straszna ochotę na pomidorki, więc zjadłam na śniadanie pomidorka pokrojonego, bułeczkę i pare plasterków sera żółtego. ![]() Zaraz mykam do Kościoła, więc nie piszcie za dużo ![]() ![]() NolQa świetny miałaś pomysł na wątek. Więc ja się żegnam, ale niedługo wracam, więc się ode mnie nie uwolnicie ![]() ![]() szi- ja też siedzę jeszcze w gimn. w 3 klasie ![]() ![]() to papa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
And I remember all those crazy things you said You left them running through my head You're always there You're everywhere But right now I wish you were here... Edytowane przez Justynka1710 Czas edycji: 2007-09-20 o 19:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#78 |
Zakorzenienie
|
Madzik - witam moja imienniczke
![]() evelline - ojej ![]() ![]() ![]() szi - oj ja to mam nosa na blondynki ![]() ![]() ![]() justynka - pomodl sie za mnie w kosciolku ![]() Ja mysle, ze w sumie fajnie by bylo tak porownywac i cieszyc sie z wynikow.. tylko musze poczekac na zdanie innych dziewczyn ![]() ![]()
#79 |
Rozeznanie
|
evellin - od najmłodszych lat wpajaj swoim dzieciom dzieciom dobre nawyki żywieniowe
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Justynka1710 no to dobrze, bo myślałam, że będę tu najmłodsza ![]() NolQa - jasne ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#80 |
Zakorzenienie
|
szi - ja mam tak samo
![]() ![]() Ja mam cm dlugi 64 cm :| reszta sie gdzies zagubila !! ![]() Ja poki co uciekam ![]() ![]()
#81 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#83 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() Myslę, ze to bardzo dobry pomysł z tym schematem ![]() ![]() ![]()
Jestem jaka jestem.... 18.10.2010 - 82.7 kg ![]() 23.10.2010 - 81.2 ![]() 6.11.2010 - ![]() Waga wymarzona : 60-65 kg ![]() Tabela naszych wymiarów z 18.10.2010. https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1287584942 |
![]() ![]() |
![]() |
#84 |
Rozeznanie
|
NoLQa świetny pomysł z tym wątkiem
![]() Swoją drogą polecam a6w - dziś robię 15 dzień i efekty już są widoczne, zwłaszcza brzuszek się zaczyna ładnie rzeźbić ![]() ![]() ![]() Nie wiem czy nie robię źle, ale do swojego zestawu ćwiczeń oprócz biegania i a6w dołączyłam Callanetics (ale nie cały - robię rozgrzewkę i ćwiczenia na nogi i pupę)
#85 |
Zakorzenienie
|
Anniuu mam pytanie:gdzie wykonujesz swój trening siłowy?
W domu czy na siłowni? Ja niestety co do tego drugiego narazie nie mam możliwości,ciekawa jestem czy możnaby to jednak jakimś cudem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#86 |
Rozeznanie
|
Windykatorka - może pytanie nie jest do mnie, ale pozwolę wtrącić. W jakimś wątku Pingwin wysłała na PW ćwiczenia siłowe dla początkujących
![]() ![]() ![]() misiaczekdid - też już chyba 4 raz zaczęłam a6w, ale nie mogę dłużej nić 4-5 dni ![]() ![]()
#87 |
Zakorzenienie
|
evellin, właśnie to samo zauważyłam
![]() Swoją drogą będe trzymała kciuki za starania się o dzidziusia ![]() ![]() ![]() NoLQa, moim zdaniem to bardzo dobry pomysł ![]() Ja właśnie zastanawiałam się nad a6w, skoro mówisz, misiaczekdid, że widać efekty to może się sama zmobilizuję ![]()
#88 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#89 |
Zakorzenienie
|
misiaczekdid - witam serdecznie - im wiecej nas tym lepiej
![]() ![]() szi - ja tez przypilnuje a jak nie to bedzie ![]() Tak wiec kto chce podac swoja wage, wzrost, wymiary i cel do osiagniecia to zapraszam a ja dzisiaj wieczorem przygutje schemacik ![]()
#90 |
Raczkowanie
|
Świetnie że ktoś mądry założył taki wątek
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:57.