Penis - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-04-23, 20:59   #61
gosiaska
Zadomowienie

Dot.: Penis

weźcie zamknijcie ten wątek ...

nie da sie tej laski namierzyc IP?
Misja Wiedeń

Romantycznie:
Chuck&Blair, Blair&Chuck
have to be together
gosiaska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-23, 21:00   #62
lily92920
Zakorzenienie

Ta, w dodatku jakies tluste wlosy widzi... A ona to pewnie łysa jest z tej zlosliwosci jej cale klaki wyszly i zazdrosci slodkiej czupryny, ktora wcale tlusta nie jest...
lily92920 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-23, 21:10   #63
Neciak89
Zakorzenienie

Przesadzasz sylwisia i to ostro. Zgłaszam złośliwcowi, on już się tobą zajmie. Dawno nie widziałam tak sfrustrowanego babsztyla

Kosmetycznie

Cytat:
Z kobietami nigdy nic nie wiadomo, bo są jak fizyka kwantowa. Znając położenie kobiety nie jesteś w stanie stwierdzić co ona myśli a znając jej myśli nie jesteś w stanie stwierdzić gdzie ona jest.
(...)Kobieta jest dla siebie taką samą zagadką jak dla świata zewnętrznego.
Neciak89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-23, 21:15   #64
lily92920
Zakorzenienie

Brak słow...
lily92920 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-23, 22:26   #65
srebrnykot
stary jednooki dachowiec

Sylwusia, znajdź sobie inne forum, bo najwyraźniej masz problem z dopasowaniem się do poziomu tutaj.

Neciak, sądząc po zdjęciu, jest bardzo piękną kobietą. A jak już zaczynasz dyskusję na ten temat, to sama dodaj do avka swoją twarzyczkę - komisyjnie obejrzymy, ocenimy...

Zresztą, szkoda pisać. Pozostaje zaczekać na Złosia.
"Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Wierz mi, malutka, żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się." A. Sapkowski
srebrnykot jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-23, 22:33   #66
Neciak89
Zakorzenienie

Srebrnykot -

Kosmetycznie

Cytat:
Z kobietami nigdy nic nie wiadomo, bo są jak fizyka kwantowa. Znając położenie kobiety nie jesteś w stanie stwierdzić co ona myśli a znając jej myśli nie jesteś w stanie stwierdzić gdzie ona jest.
Stary 2010-04-23, 22:39   #67
racing snail
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez sylwisia Pokaż wiadomość
Tak zazdroszczę urody
Szczególnie tych tłustych włosów.
To ja szybciutko, zanim Złoś wątek zamknie, powiem tylko, że ja naprawdę zazdroszczę Neciakowi urody i tych rzekomo 'tłustych' włosów też!
Jak zmieniłaś zdjęcie w avie to aż nie chciałam wierzyć, bo jednak niewiele dziewczyn wstawia swoje prawdziwe zdjęcia. Ale jakbym ja była taka śliczna to pewnie też bym swoje zdjęcie dała.
Ależ nasłodziłam
Pozdrowienia Neciaku
racing snail jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-23, 22:43   #68
Neciak89
Zakorzenienie

Dobra, nie słodźcie już tak bo się burak zrobiłam :p ale dziękuję bardzo mimo wszystko (z resztą kiedyś zdjęcie w avku wstawiłam :p)
A złosiek pewnie wkroczy dopiero jutro..

Kosmetycznie

Cytat:
Stary 2010-04-23, 23:27   #69
sylwisia1
BAN stały

Niewątpliwie
Tylko tam teraz są zdjęcia tego chłopaka któremu rzekomo nie stawał.
sylwisia1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-23, 23:30   #70
zagubiona89r
Zakorzenienie

Neciak była i jest śliczna. A tutaj mamy jakąś sfrustrowaną laskę, która musi Cię neciak osobiście znać chyba.

Jak chcesz to mogę poszperać z kolegami, a nóż znajdziemy na nią jakiś paragraf Pod nękanie da się to podciągnąć, tak się mi zdaje. Ponadto nie wyraziłaś zgody na upublicznienie tutaj tych zdjęć, a wrzucić zdjęcia do internetu, a zezwolić na ich rozpowszechnianie to wbrew pozorom (czego chyba niektórzy nie wiedzą) są dwie zupełnie inne kwestie.

Na ile moja wiedza na dzień dzisiejszy mi mówi, to narusza Twoje dobro osobiste jakim jest wizerunek.

... znam słowa, które jak atropina rozszerzają źrenice i zmieniają kolor świata. Po nich nie można już odejść ...

Edytowane przez zagubiona89r
Czas edycji: 2010-04-23 o 23:31
zagubiona89r jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-23, 23:36   #71
Neciak89
Zakorzenienie

Sylwisia - i znowu pudło

Zagubiona - mam nadzieję, że tym akurat zajmie się Złosiek, on wie co i jak.

Wiecie co? irytuje mnie tytułtego wątku

Kosmetycznie

Cytat:

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-04-23, 23:41   #72
zagubiona89r
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sylwisia1 Pokaż wiadomość
Niewątpliwie
Tylko tam teraz są zdjęcia tego chłopaka któremu rzekomo nie stawał.
Tam są zdjęcia z udziałem przynajmniej 3 facetów Nawet może więcej dokładnie nie liczyłam.

... znam słowa, które jak atropina rozszerzają źrenice i zmieniają kolor świata. Po nich nie można już odejść ...
Stary 2010-04-23, 23:49   #73
sylwisia1
BAN stały

Aneta to chyba fokusowi bardziej stawał niż temu blondasowi.
Jesteś żenująca.Wklejasz foty w necie swojego chłopa ,później piszesz ,ze mu nie staje.A na koniec się dziwisz,ze wszyscy teraz oglądają foty.
Nie rozumiem czemu wypisujesz takie pierdoły.A później pokazujesz z nim zdjecia.Ciekawe jak zareaguje chłopak jak dostanie wiadomość na NK z linkami do wątku "Penis" i jak przeczyta co wypisujesz na jego temat ,ze mu nie bryka i jeszcze wklejasz jego foty na innym portalu i teraz wszyscy go widzą.
Więc nie wiem kto tu jest sfrustrowany ,nieodpowiedzialny i mało inteligentny.
Taka polityka.Wyglądasz na niektórych fotkach jak punk brudas z rudymi wypłowiałymi i tłustymi włosami Dziewczyny piszą jaka to piękna nie jesteś bo co mają napisac?
Psychologicznie podchodząc do sprawy -myślą sobie.
Ona -czyli ja-pisze tak to my na złośc jej bedziemy pisac na opak.
(reszte dopowiedz sobie sama.)

Widzisz uroda to nie wszystko jeszcze trzeba umieć o tą urodę zadbać-ale niestety .Ty nie masz pojęcia ani o higiene ani o ubiorze

---------- Dopisano o 00:49 ---------- Poprzedni post napisano o 00:44 ----------

Cytat:
Napisane przez zagubiona89r Pokaż wiadomość
Neciak była i jest śliczna. A tutaj mamy jakąś sfrustrowaną laskę, która musi Cię neciak osobiście znać chyba.

Jak chcesz to mogę poszperać z kolegami, a nóż znajdziemy na nią jakiś paragraf Pod nękanie da się to podciągnąć,

: hahaha:
tak się mi zdaje. Ponadto nie wyraziłaś zgody na upublicznienie tutaj tych zdjęć, a wrzucić zdjęcia do internetu, a zezwolić na ich rozpowszechnianie to wbrew pozorom (czego chyba niektórzy nie wiedzą) są dwie zupełnie inne kwestie.

opanuj się .Dziewczyny wklejają rózne linki wiec niby co ja wkleiłam????????????????? ? Zdjecie???????????????
Na ile moja wiedza na dzień dzisiejszy mi mówi, to narusza Twoje dobro osobiste jakim jest wizerunek.

a tak pozatym na zdjeciach jest paru.No to o czym to swiadczy???
sylwisia1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-23, 23:51   #74
Neciak89
Zakorzenienie

Niesamowite, pierwszy raz spotykam się z babsztylem, który W OGÓLE NIE UMIE CZYTAĆ. Nic, zero, null.

kto to jest fokus?

Kosmetycznie

Cytat:
Stary 2010-04-23, 23:51   #75
zagubiona89r
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sylwisia1 Pokaż wiadomość
Aneta to chyba fokusowi bardziej stawał niż temu blondasowi.
Jesteś żenująca.Wklejasz foty w necie swojego chłopa ,później piszesz ,ze mu nie staje.A na koniec się dziwisz,ze wszyscy teraz oglądają foty.
Nie rozumiem czemu wypisujesz takie pierdoły.A później pokazujesz z nim zdjecia.Ciekawe jak zareaguje chłopak jak dostanie wiadomość na NK z linkami do wątku "Penis" i jak przeczyta co wypisujesz na jego temat ,ze mu nie bryka i jeszcze wklejasz jego foty na innym portalu i teraz wszyscy go widzą.
Więc nie wiem kto tu jest sfrustrowany ,nieodpowiedzialny i mało inteligentny.
Taka polityka.Wyglądasz na niektórych fotkach jak punk brudas z rudymi wypłowiałymi i tłustymi włosami Dziewczyny piszą jaka to piękna nie jesteś bo co mają napisac?
Psychologicznie podchodząc do sprawy -myślą sobie.
Ona -czyli ja-pisze tak to my na złośc jej bedziemy pisac na opak.
(reszte dopowiedz sobie sama.)

Widzisz uroda to nie wszystko jeszcze trzeba umieć o tą urodę zadbać-ale niestety .Ty nie masz pojęcia ani o higiene ani o ubiorze
Dziewczyno wiesz gdzie jest granica ? Bo wydaje mi się, że nie wiesz.

Z tamtych zdjęć nikt nie jest w stanie wywnioskować, który to chłopak i uwierz kompletnie mnie to nie obchodzi.

Inteligentny człowiek widzi tutaj sytuację: dziewczyna rozpoczynająca współżycie stąd też lekko wystraszona, i chłopak rozpoczynający współżycie, który musi opanować stres. Ani jedno ani drugie dla inteligentnego człowieka nie jest nienormalne.

Nienormalne jest wyciąganie wątku sprzed 3 lat przez jakąś zakompleksioną dziewuchę, która nie ma odwagi na żywo powiedzieć co myśli i co ją uwiera. Żenujące jest to co robisz. W dodatku łamiąc prawo.

Nie zdziw się jak do drzwi zapuka pan posterunkowy.

Stary 2010-04-23, 23:56   #76
Neciak89
Zakorzenienie

Zagubiona - wdech, wydech. Zobacz jaki to jest fascynujący przypadek, gdzie babsztyl nijak nie rozumie co się do niego pisze, my swoje, ona swoje, czytać nie umie, nie umie wniosków wysnuwać. No rzadko takie przypadki się zdarzają

edit: A co do linku - co mnie obchodzi jak inni rzucają linki. Nie masz prawa wykorzystywać czyichś zdjęć w jakikolwiek sposób przeciwko danej osobie. No tak, ty tego nie rozumiesz, bo nie potrafisz zrozumieć kompletnie nic

Kosmetycznie

Cytat:

Edytowane przez Neciak89
Czas edycji: 2010-04-24 o 00:37
Stary 2010-04-24, 01:22   #77
mel89
Zakorzenienie

Neciak - za***iaszcza dupa z Ciebie i koniec kropka, tak powiedziałam więc tak musi być

A ten troll obrzydły, ta pinda okropna niech zginie w czeluści mroku, rozpaczy i samotności A kysz!
Stary 2010-04-24, 01:27   #78
Neciak89
Zakorzenienie

A ja jestem bardzo ciekawa co jutro jeszcze wymyśli :p takiej głupoty jeszcze nie widziałam, chętnie poczytam jeszcze

Kosmetycznie

Cytat:
Stary 2010-04-24, 01:33   #79
mel89
Zakorzenienie

Jutro złoś wątek albo zamknie albo w ogóle usunie.

A Ty idź spać a nie siedzisz i się denerwujesz

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-04-24, 01:41   #80
Neciak89
Zakorzenienie

Ale ja się nie denerwuje, i to jest najlepsze :p a spać mi się nie chce

Kosmetycznie

Cytat:
Stary 2010-04-24, 02:07   #81
mel89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Neciak89 Pokaż wiadomość
Ale ja się nie denerwuje, i to jest najlepsze :p a spać mi się nie chce
To dobrze Zdrowie psychiczne najważniejsze
Stary 2010-04-24, 07:06   #82
szarak
Rozeznanie

GG do szarak

ale temat akcji
widzę że zwrot "tłuste włosy" robi karierę
dziewczyny wrzućcie swoje aktualne foty - ocenimy [dobra żartuje]
Stary 2010-04-24, 07:56   #83
madzia2306
Zakorzenienie

rany ale irytująca idiotka... dobrze że zarobiła bana, a ty nieciak jesteś naprawdę piękna, jak zobaczyłam twoje zdjęcie w avku to sie napatrzyć nie mogłam, ps ja tam nie widzę tłustych włosów tylko piękne i w pięknym kolorze włoski...

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-24, 09:33   #84
racing snail
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Neciak89 Pokaż wiadomość
kto to jest fokus?
Może o Fuksa chodziło? (btw mój kotek też miał tak na imię, póki się nie okazało, że to jednak kotka )

Cytat:
Napisane przez mel89 Pokaż wiadomość
A ten troll obrzydły, ta pinda okropna niech zginie w czeluści mroku, rozpaczy i samotności A kysz!
Amen i stało się!

A swoją drogą niesamowite jak popularny może być wątek sprzed 3 lat - chyba więcej odpowiedzi w ciągu ostatnich 36 godzin niż tuż po powstaniu (choć zupełnie nie na temat...)
racing snail jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-24, 10:08   #85
rekrut_84
Raczkowanie

Ehhh... kobiety
Odpuście sfrustrowanej trolicy ,pewnie ma "wścik macicy"
Neciak89 to bardzo ładna dziewczyna i ma taki super inteligentny wygląd, więc jako facet nie zgadzam się z opinią TROLLA!!
A żeby nie było że sam off-top:
Facet może mieć niepełny wzwód bo np. stresuje się lub jest wymęczony psychicznie i fizycznie swoją pracą. Każdemu się to może zdarzyć więc o co kaman?
Stary 2010-04-24, 10:15   #86
macienty
Przyczajenie

nękanie, bezprawne publiczne wykorzystanie wizerunku (chociaż to jest dyskusyjne z racji publicznego dostępu do tych zdjęć i w podstawie prawnej jest często poddawane wątpliwościom przez orzecznictwo sądowe) a także - uwaga - niszczenie własności intelektualnej i dzieła elektronicznego (w tym znaczeniu rozumiem to forum) przez celowe, świadome i negatywne działanie na szkodę właściciela (pod warunkiem że forum ma jakąkolwiek osobowość prawną) to już są dość sążniste i konkretne zarzuty. Zwłaszcza gdyby je rozpatrywać w trybie powództwa cywilnego. /w programie swoich studiów mam także bezpieczeństwo informacji i bezpieczeństwo teleinformatyczne, staram się orientować w temacie/. W kwestii leczenia kompleksów bardzo polecam udanie się do renomowanych ośrodków opieki psychologicznej i psychiatrycznej, bo jeżeli pani /teraz już zbanowany troll/ ma więcej niż 16 lat to to zachowanie wskazuje na wyraźną dysfunkcję intelektualną i osobowościową - wystarczy tylko uwierzyć, że specjaliści są w stanie tej pani pomóc i ją wyleczyć. (w moim odczuciu mogliby nawet użyć elektrowstrząsów, mam alergię na idiotów i kompletnie antyintelektualne jednostki)

Z racji osobistego stosunku do Anety, pozwolę sobie stwierdzić (z nadzieją, iż nie będzie miała mi tego za złe), iż z oglądu 'na żywo' jest w ścisłej czołówce najbardziej kobiecych, pociągających, seksownych, uroczych, zadbanych i po ludzku zwyczajnie wspaniałych kobiet.
macienty jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-24, 10:47   #87
PanR
Raczkowanie

Ubolewam nad tym, ze ta trollica jak ja zwiecie juz dostala bana, wiec nie mam mozliwosci, jak chcialem, znizyc ja intelektualnie do poziomu glowki od szpilki, mimo ze poziom jej intelektu jest wirtualnie z pewnoscia jeszcze mniejszy

Cytat:
Napisane przez macienty Pokaż wiadomość
Z racji osobistego stosunku do Anety, pozwolę sobie stwierdzić (z nadzieją, iż nie będzie miała mi tego za złe), iż z oglądu 'na żywo' jest w ścisłej czołówce najbardziej kobiecych, pociągających, seksownych, uroczych, zadbanych i po ludzku zwyczajnie wspaniałych kobiet.
Nie zgodze sie z ta opinia, Necia jest NAJBARDZIEJ pociagajaca, seksowna i inteligentna kocica na tej planecie jaka znam, nie chce jej wiecej slodzic... Dziewczyny juz napisaly wystarczajaco by mi przypadkiem popadla w narcyzm .

Choc nie lubie tego okreslenia - TŻ Neci z tej strony.
PanR jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-24, 10:50   #88
szarak
Rozeznanie

GG do szarak

a Necia ma rude włosy ?

Edytowane przez szarak
Czas edycji: 2010-04-24 o 10:52
szarak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-24, 11:16   #89
PanR
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez szarak Pokaż wiadomość
a Necia ma rude włosy ?
Wydaje mi sie, ze jej avatar wyraznie na to wskazuje, nieprawdaz?
Stary 2010-04-24, 11:38   #90
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez PanR Pokaż wiadomość
Ubolewam nad tym, ze ta trollica jak ja zwiecie juz dostala bana, wiec nie mam mozliwosci, jak chcialem, znizyc ja intelektualnie do poziomu glowki od szpilki, mimo ze poziom jej intelektu jest wirtualnie z pewnoscia jeszcze mniejszy

Nie zgodze sie z ta opinia, Necia jest NAJBARDZIEJ pociagajaca, seksowna i inteligentna kocica na tej planecie jaka znam, nie chce jej wiecej slodzic... Dziewczyny juz napisaly wystarczajaco by mi przypadkiem popadla w narcyzm .

Choc nie lubie tego okreslenia - TŻ Neci z tej strony.
oooo witamy pana miło poznać

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości