![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: czy jemu juz nie zależy?
nie usprawiedliwiaj go. Koles nie zachowuje sie w porzadku i tyle. Ja tez jestem z chlopem z innego miasta i jakos znamy swoich znajomych, itd, itp.
Facet najprawdopodobniej robi Cie w balona a dla takiego czegos nie ma usprawiedliwienia.
![]() |
#62 |
Zadomowienie
|
Myślę nad innym wytłumaczeniem niż to, że działa na dwa fronty i jedyne co mi przychodzi do głowy to to, że rodzice naciskają Go, aby wrócił do byłej, bo bardzo ją lubili, może była córką ich znajomych. Ale to świadczy, że jest mamisynkiem i nie ma własnego zdania, nie umie się postawić, więc i tak jest z Nim źle. Ale to jest naciągane, bo przecież nie raz Ciebie okłamał.
Trzymaj się i postaw na pierwszym miejscu siebie.
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
dziwi mnie, że potrafisz żyć złudzeniami.... myślałam, że jesteś dużooo młodsza
![]() ![]() a gdzie w tej całej historii jesteś Ty i Twoje potrzeby... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
no a poza tym wydaje mi sie ze za wczesnie wybiegasz w przyszlosc widzac go juz w roli swego meza i ojca dzieci ,skoro poznaliscie sie w wrzesniu a mamy kwiecień.To krótko
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Wygląda na to,że ta jego "była" raczej nie jest "była". A Ciebie pewnie nie chce zranić-nie wie,jak Ci to powiedzieć i kombinuje na 2 fronty ![]()
![]() |
![]() |
#66 |
Rozeznanie
|
Widzieliśmy się i w sobotę i w niedziele. Rozmawialiśmy o tej salej sytuacji, on stwierdzil, że nie ma ani nie mial zadnego powodu żeby się tak zachowywać. Po prostu jest takim czlowiekiem, obiecal, że postara się zmienić i nie traktować pracy jako coś najważniejszego na świecie. Prawda jest taka, że on jest informatykiem, więc komp wciąga go bardzo. Ja wiem, że jemu zalezy, bo jak zaczęlam mowić o rozstaniu to mial lzy w oczach. Szuka namiętnie tej pracy w wawie, wysyla mnóstwo cv, jeździ na rozmowy, więc wydaje mi się, że rzeczywiście mu na tej pracy zależy i chce sie wyprowadzić tam ze mną. Co do jednego stwierdzenia, że niby za wcześnie planuję, że móglby być dobrym ojcem czy męzem to nie zgadzam się. Jeśli mialabym lat 18 to owszem mogę patrzeć na inne rzeczy, ale nie w tym wieku a poza tym już przeżylam jeden ponad 4 letni związek bez żadnych deklaracji i wiem,że na drugi taki już się pisać nie będę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
czyli juz rozwial wszystkie twoje podejrzenia ,ktore tutaj tak skrupulatnie opisalas??
(jest zapotrzebowanie na informatyków wiec szybko powinien znalezc) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Rozeznanie
|
Nie mogę stwierdzić, że rozwial moje wątpliwości. To jest tak, że jak ze mną spędza np. sobotę i niedziele to wtedy sobie myślę, że przecież on nie może się z kimś innym spotykać, bo przecież niby jak? Z drugiej strony jak widzimy się np. w niedziele to się caly czas zastanawiam co on robi w sobotę. Wiem,że jest to też spowodowane moimi doświadczeniami z poprzedniego związku i teraz jestem mega podejrzliwa.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Rozeznanie
|
Wiecie co, mialyście rację. Pewnie dalej bym się nie dowiedziala, gdyby nie przypadek. Pojechaliśmy na żagle, ja zostalam na brzegu i mialam się opalać. Chciclam pójść do takiej budki po chusteczkę, tam gdzie zostawiliśmy rzeczy, obok mojego tel leżal jego. Wzielam go i zaczelam czytać esy. BYlam w szoku!! mial mnie wpisaną po nazwisku! pelno smsów od bylej. Nawet rano napisal, ze ją kocha. Ona mu pisala,że już dzisiaj bedzie jego...Dziewczyny serce to mi bilo jak oszalale. Uwierzyć nie moglam. W święta wygląda na to, że też byl z nią, bo w drugi dzięń świąt byl sms od niej, żeby się nie spóźnil a mi wciskal, że byl u dziadka. Jak wrócil to tylko powiedzialam mu, że jest świnią i żeby mi się nawet na oczy nie pokazywal. Od razu wiedzial o co chodzi. 7 miesięcy oklamywana, 7 miesięcy prowadzil podwójną grę, pisal nam te same esy na dzien dobry, na dobranoc, pisal obu że tęskni, że kocha...normalnie sen jakiś chyba, bo takie rzeczy chyba się nie zdarzają
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
no niestety takie zycie ,wspólczuje
![]() Takie rzeczy wlasnie sie zdarzaja dlatego moglysmy wywnioskowac po niektorych symptomach. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
![]() Co za pacan. Moja kumpela miala taka sama sytuacje i tez esie okazalo, ze byla ta druga ![]()
![]() |
#72 |
Przyczajenie
|
to straszne, ale niestety takie rzeczy się zdarzają
![]() A on jakoś się tłumaczył? Przepraszał? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
a zapamietalas jej numer?Ciekawe czy byla swiadoma twego istnienia
![]() Moze nawet nie miala pojecia biedaczka ,ze jest okreslana mianem "ex" |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#75 |
Zadomowienie
|
Nie mogę uwierzyć, jak można być takim, takim... ehh
Bardzo Ci współczuję, 3 maj się dzielnie! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tyle czasu prowadził podwójną grę aż się wierzyć nie chce. Wczoraj był film na tvn (na faktach ) -gostek miał 3 żony w tym samym czasie/w różnych miastach i oczywiście żadna o sobie nie wiedziała-do czasu. Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
Jeden plus, ze to 7 mcy trwalo...a nie odkrylas tego po 2 latach
![]()
![]() |
#78 |
Rozeznanie
|
W ogóle w pierwszym momencie jak to przeczytalam to zaczelam do niej dzwonić z jego tel. Nie odbierala. Spisalam jej numer, tak na wszelki wypadek. Zaczal sie tlumaczyć, wziąl tel i zadzwonil do niej wyjaśniając sytuację, powiedzial od jakiego czasu jest ze mną, ona tak jakby się domyślala, bo się spytala coś w stylu, czy to ta....a on powiedzial, ze tak, to ta. Pewnie miala takie same podejrzenia jak ja, ale wmawial jej, że nic się nie dzieje. Z tego numeru tel to chyba użytku nie robic?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W końcu Ty i ona macie prawo poznać prawdę. I to nie tą jego-bo obie was karmił kłamstwami. Ty jej przedstaw swoją historię ,a ona powinna Tobie swoją. Ale oczywiście zrobisz,jak uznasz za słuszne . Pośpiech jest złym doradcą. Poczekaj,aż trochę emocje opadną.
![]() |
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
heh Astra mialas taki sam odruch jak ja.Tyle ze tamten numer byl juz niewazny.
To ze spytala czy ta to ta ,moze znaczyc ze ona o tobie wiedziala ale wcale jej nie przeszkadzalas ,bo ona byla wazniejsza. Sama nie wiem,po moich doswiadczeniach doradzalabym zebys nie robila uzytku z tego numeru,bo niewiadomo co to za jedna.Rozne przykrosci moga cie spotkac. ![]() tak mysle,ze wiedziala i bawilo ja to .Wiesz takie rzeczy niektorych dowartosciowuja."ona nic dla mnie nie znaczy,tylko ciebie kocham,jestem twoj "i takie tam dyrdymałki To mi sie wydaje calkiem realne A co on po tym wszystkim Ci powiedzial??nic? ps slyszalas jej glos ,bo moze udawal ze dzwoni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Rozeznanie
|
bess slyszalam glos, bo pewnie tez bym się zastanawiala czy dzwonil czy udawal. Po tym wszystkim powiedzial, że on z nią zrywal kilka razy, ale ona grozila że się zabije a on biedny taki milosierny i postanowil ze będzie z dwoma
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Zakorzenienie
|
heh takie kwiatki to w takim razie chyba bym sie z nia skontaktowala i zapytala czy to wszystko prawda co nagadal.Moze sie dziewczyna zdziwi
![]() Dziwne ,ze teraz nie chciala sie zabic tylko chciala rzeczy ![]() Dobrze by bylo gdyby teraz nie mial zadnej. Badz konsekwentna ps zapytaj czy nie wybieral sie z nia do wawy?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Rozeznanie
|
Pytalam z tą wawą. Powiedzial, że ona nie chciala jechać. Zresztą jak się poznaliśmy to powiedzial mi, że ich związek i tak nie mialby sensu, bo on chcial uciec z tego miasta a ona chciala zostać. Normalnie nie chce mi się wierzyć, że istnieją tacy faceci, którzy potrafia tyle czasu oklamywać dwie osoby, którze rzekomo kochają :/
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#84 |
Zakorzenienie
|
Istnieja jeszcze gorsi,nawet znam jednego
![]() No coz pociesz sie ,ze nie tylko Tobie sie to zdarzylo no i co cie nie zabije to wzmocni,no i ze zawsze to jakies doswiadczenie zyciowe ,z ktorego czlowiek wychodzi silniejszy i madrzejszy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Rozeznanie
|
Tylko dlaczego ja muszę doświadczać tego drugi raz? Wczesnej bylam 4 lata w związku, byly znalazl sobie inną, wszyscy wokól wiedzieli oprócz mnie. No ale to trwalo jakieś 2 tygodnie a nie 7 miechów :/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Zakorzenienie
|
2 razy to jeszcze nie tak duzo ,gorsze jest 5 albo 10.
Palec boży wskazal ci ten telefon ![]() PS nawet nie staraj sie zrozumiec takiego postepowania,doszukiwac w nim sensu ,bo to nierealne W głowie sie nie miesci i tyle |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Zakorzenienie
|
o matko
![]() A ja do końca nie wierzyłam, że jednak taka jest prawda ![]() ![]() ![]() dziwię się, że jeszce wogóle z nim chciałaś rozmawiać. Brrr aż mnie dreszcze przeszły na myśl o kimś takim jak on...
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
Matko jedyna jak mi przykro
![]() Cały czas miałam nadzieję, że może ma jakąś sytuację w domu rodzinnym nieciekawą. Mam znajomego, który w jednym czasie 4 bidulkom potrafi wmawiać jak wiele dla niego znaczą. Trochę już czasu minęło od jego ślubu i myślałam, że się zmieni i ostatnio widziałam go bez żony (wyjechała w "delegację") i bez obrączki. Dodam, że jak idzie z nią to dumnie nosi symbol małżeński. Może uznał, że do knajpy nie wypada. Niektóre typy tak mają ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Zadomowienie
|
jeju też mi strasznie przyko Astra,chyba musisz być bardziej podejżliwa,ja napewno sprawy z wyłączonym telefonem u mnie w domu bym nie zostawiła,jasno i konkretnie,włączasz telefon algo nie chce być z Tobą bo czuję,że coś ukrywasz!
Nie możesz się nabierać na takie bajki,że to że tamto.To chłopak musi czasem wychodzić z inicjatywą spodkania,a nie ty płaczem je wymuszać. Myślę,że teraz po tych doświadczeniach jesteś o wiele mądrzejsza i będziesz bardziej zwracała uwagę na niepokojące Cię fakty,nie zostawiaj sobie w życiu znaków zapytania,to doprowadza do obłędu. Co do pecha w Twoim życiu,że wcześniej nie wyszło i teraz też nie,nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem a tymbardziej nad facetami którzy na to nie zasługują. Napewno wkrótce uda Ci się poznać kogoś fajnego i godnego Twojego uczucia.Trzymam kciuki Edytowane przez Malaja Czas edycji: 2007-05-05 o 09:59 Powód: literaki ;) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Rozeznanie
|
Normalnie tragedia. Skąd tacy faceci w ogóle się biorą. Wydawalo mi się, że jestem strasznie podejrzliwa po moim poprzednim związku no ale chyba za dlugo dzialalam. O ten telefon to ja się już wcześniej dopominalam, pewnie nie zależaloby mi na nim tak ( na tel) gdyby go tak wiecznie przy tylku nie trzymal i nie wylączal glosu. Normalnie brak mi slów. Najlepsze jest to, że jakbyście go zobaczyly to nie powiedzialybyście, że jest do tego zdolny, cichy, skromny informatyk, który niby taki strasznie zapracowany byl...ehh ja naiwna
![]() Co jeszcze Wam powiem, chyba między nimi tez nie bylo za dobrze, bo byl sms z 29 kwietnia, w którym ona napisala, żeby kochal ją na dobre i zle albo żeby rzucil. Najgorsze jest to, że teraz caly czas widze te esy przed oczami. Dobra już chyba nie marudzę, bo pewnie macie mnie dosyć. Edytowane przez Astra24. Czas edycji: 2007-05-05 o 11:15 Powód: zjedzona litera ;) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:25.