![]() |
#61 |
Rozeznanie
|
Dot.: Gdybyście wyszły za mąż za swojego pierwszego faceta to.......................
Byłoby ciekawie
![]() Ale nigdy ten scenariusz się nie spełni w prawdziwym życiu choć.. podobno "nigdy nie mów nigdy" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Gdybyście wyszły za mąż za swojego pierwszego faceta to.......................
hmmm...z moim pierwszym wlasnie sie zareczylam i za dwa lata planujemy slub. wtedy wam powiem jak to jest
![]()
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
Hmm...tyle jest tych "pierwszych" rzeczy...Ale z moim pierwszym mezczyzna, ktory jest moja pierwsza prawdziwa miloscia jestem juz 3 lata i nie zaluje, nie mysle co by bylo gdyby i jest...cudownie. Jestem po prostu szczesliwa
![]()
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
Ale ja właśnie wychodze za pierwszego i szczerze mowiac nie zamieniłabym go za zadnego innego- ale w sumie niby skąd mam wiedziec jacy sa ci inni:P
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
o boże, to byłaby patologiczna i toksyczna rodzina
![]()
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
yo-asia ja nie mam wcale ochoty dowiadywac sie jacy sa inni bo juz to wiem
![]()
![]() |
#67 |
Raczkowanie
|
pierwsze moje szczeniackie zauroczenie ma sie dobrze, zawsze jest milo jak sie spotkamy
druga moja milosc, a raczej zyciowa pomylka siedzi w wiezieniu i tam jego miejsce, ale jak z nim bylam byl osmym cudem swiata, a wszyscy, ktorzy chcieli nas rozdzielic, byli wedlug mnie okropni i nie poznali sie na wielekiej milosci. zebym ja wtedy wiedziala to co teraz, nie mialabym zmarnowanych 2.5 lat. ale coz czlowiek uczy sie na bledach. a swoja droga to duzo z nas ma bylych kryminalistow a trzeci to moja milosc juz od 5 lat. nie jest idealem, ale dla mnie jest najlepszy na swiecie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
Hmmm, ale ja własnie nie wiem jacy sa Ci inni:P nie zamierzam sprawdzać bo...bo...nie, ale...hmmm...czy to nie dziwne, nie staromodne takie, albo naiwne??
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
hmm.. a ja z moim pierwszym facetem jestem juz 5, 5 roku. i nie chce miec innego....
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
Gdybym wyszła za pierwszego, to bym pewnie miała rogi jak stąd na Księżyc
![]() ![]() ![]() Gdybym wyszła za drugiego, to byśmy byli parą żyjącą obok siebie, ale nie z sobą ![]() Gdybym wyszła za trzeciego, to pewnie czułabym się kochana, ale jednak byłoby to uczucie tylko z jego strony ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Rozeznanie
|
....to.....chyba nic by się nie zmieniło
![]() przekonam się w sierpniu
![]() |
#72 |
Raczkowanie
|
Gdybym wyszla za pierwszego byla bym zona egoistycznego faceta, nie liiczacego sie z nikim i niczym, tylko ze swoja kasa. Gdybym wyszla za drugiego, miala bym meza architekta, ktory by mi czytal wiersze, robil kolacje ze swiecami i ktory by mnie bardzo kochal, ale wiedzial by ze ja kocham kogos innego. kogos z kim teraz jestem i kogo zona bede w lipcu 2008
![]() ![]()
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
Gdybym wyszla za 1
-mieszkalabym na wsi w lesie-a on pewnie by sobie popijal i mnie zdradzal z sasiadka za 2 -ciagle sie nad tym zastanawiam ale pewnie bylabym szczesliwa-mieszkalibysmy sobie w bloku(pewnie w jego mieszkaniu po babci)(czasami zastanawiam sie co by bylo gdybym z nim nie zerwala ale widocznie nie bylismy sobie pisani)Mimo zerwania mam ciagly sentyment do niego i mam nadzieje ze jest szczesliwy ![]() za3 -mieszkalabym na wsi w wielkiej kamienicy pozatym bylabym wdowa(niedawno sie dowiedzialm ze ten 3 ex zginal w wypadku samochodowym) za 4 -mieszkalabym chyba pod mostem i pracowala na niego...a on by mnie dolowal ze nie zarabiam wystarczajaco-ogolnie patologia. Bralam pod uwage dluzsze zwiazki ![]() Jestem szczesliwa z obecnym Tz ![]() Edytowane przez CzarnyElf Czas edycji: 2007-05-07 o 02:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Wtajemniczenie
|
poleciały mi łzy jak zobaczyłam temat tego wątku
![]() byłabym teraz wdową... niestety.... ![]() chociaż... może gdybysmy byli razem nie stało by się jak się stało i może by żył..... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
Pewnie byłabym już po rozwodzie.Z początku wydawał się facetem idealnym,z czasem pokazał różki, że nie potrafi mnie szanować i liczy się tylko z samym sobą...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Zadomowienie
|
Nie przejmuj się. Ja też byłabym wdową. Tyle że mój były zmarł na raka. A więc to było nieuniknione. Ciesze się że mnie wtedy zostawił, chociaż wtedy to była tragedia dla mnie. Potem mi przeszło. Ale i tak jak się dowiedziałam o jego śmierci to było mi smutno i przykro.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Raczkowanie
|
wychodzę za mąż za swojego pierwszego faceta, po 9 latach
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Raczkowanie
|
hmm, gdybym wyszła za 1 miałabym już 2 dzieci..
za 2 ![]() za 3 bym nawet nie wyszła bo zawsze zastanawiałby się czy byc ze mną czy z żoną - wielka miłośc obopólna - ale z jego strony rozsądek - wymazać z pamięci. a tak naprawde jesteśmy dla siebie pierwsi już ponad 6 lat i w przyszłym roku się dowiem jak to będzie z moim ukochanym TŻ ![]() Edytowane przez femme111 Czas edycji: 2007-05-09 o 12:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Przyczajenie
|
Hmm... spox temat!
Gdybym wyszła za pierwszego faceta z którym chodziłam żyła bym sobie teraz bardzo spokojnie i dostatnio, w pięknym domku, z porządnym mężem i na pierwszy rzut oka było by fajnie tylko nudno strasznie bo jest do tego stopnia spokojny i poukładany że nawet posprzeczac nie miałabym sie z kim, o zdrowej małżenskiej kłótni już nie mówiąc. Gdybym została z facetem nr 2 miałabym obecnie dwoje malutkich dzieci i monotonne, beznadziejne życie kury domowej. Ale to były tylko młodziencze zauroczenia. Obecnie jestem z moją pierwszą i ostatnią miłością bo w sierpniu bierzemy ślub i wiem, że jest to najlepsza decyzja w moim całym życiu bo mój TŻ jest najwspanialszym człowiekiem jakiego kiedykolwiek poznałam. Nie zamieniłabym go nigdy na nikogo innego bo od samego początku wiedziałam że to ten jeden jedyny. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
|
Byłabym żoną fantastycznego skorpioniastego typa*... reszta byłaby mniej zabawna- siedząc w domu z jego Mamą czekałabym aż wróci z boiska, z siłowni, z pubu ... musiałabym też stawiać czoła jego kompleksom ...
* Panie, którym kontakty ze skorpionami nie są obce- z pewnością mnie rozumieją ![]() Edytowane przez carolinascotties Czas edycji: 2007-05-08 o 20:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Przyczajenie
|
Gdybym wyszla za mojego pierwszego to wiodlabym spokojne i bardzo nudne zycie zony geodety w malej podwarszawskiej gminie, gdybym wyszla za drugiego musialabym jezdzic kabrioletem bo mialabym rogi az do nieba, moj trzeci tez aniolkiem nie byl - ale nie ma sie co dziwic - w koncu to Hiszpanie, moj czwarty byl strasznym zazdrosnikiem, a sam uwazal, ze moze robic to co mu sie podoba - zostawilam go 2 miesiace temu i mieszkamy jeszcze razem. Jest mi teraz dobrze samej, zyje sie spokojniej, spotykam sie z pewnym panem, ale wiecie - nachodza mnie takie momenty kiedy chce wrocic do tego ostatniego.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Zakorzenienie
|
może kiedyś się przekonam jak to będzie, bo nadal jestem z moim 1szym "poważnym" chłopakiem. 1szym w absolutnie wszystkim
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Zakorzenienie
|
Za pierwszego: byłabym żoną łysiejącego, bogatego playboya, który zrobiłby ze mnie zakompleksioną kurę domową.
Za drugiego: mieszkałabym w Niemczech; a męża miałabym takiego co to nosi mnie na rękach (bardzo męczące) i lubi zmyślać. Za trzeciego: byłabym bardzo nerwowa, a on dalej by pił i nie umiał zrobic porządku ze sobą. Uff, ale mi się udało ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Raczkowanie
|
to wdepłabym w przysłowiowe g...Patologiczna familia.I jak jego żona była bym zaniedbana,brzydka,z wąsem hehe...A naszymi jedynymi rozrywkami były by bródne interesy i picie piwska po mistrzowsku-bo u niego to już taka dyscyplina sportowa.Boszzz,dobrze,że do tego nie doszło!Ale fakt faktem-byłam nim zaślepiona,po uszy zakochana i "nie dostrzegałam" tego co by mogło być gdyby...Całe szczescie zwiazek się skończył.Ale to było w 1 kl.ogólniaka-dawnooooo temu.
![]() |
#86 |
Zakorzenienie
|
a no to ja sobie tez pogdybam
![]() Gdybym wyszła za mojego pierwszego,to dzisiaj byłabym wiecznie nawracana,musiałabym zyć na zasadzie "co ludzie powiedzą",mieszkać z jego mamusią,znosić wieczne "wypady na piwo" i weekdny spędzane na kanpie z piwem w ręce i pilotem od tv w drugiej.Acha,i miałabym bardzo nieudane zycie seksualne ![]() ![]() Gdybym wyszła za drugiego,byłabym z facetem zapatrzonym we mnie az do przesady.Byłabym uwiązana ,zamknięta w złotej klatce. Jesli wyjdę za trzeciego to mam nadzieję,że będę szczęsliwa...a nawet wychodzić za niego nie muszę a i tak z nim będę (szczęśliwa) ![]()
![]() |
#87 |
Rozeznanie
|
gdybym wyszła za swojego pierwszego to byłabym teraz żoną zakochanego w sobie faceta,ciągle latającego na imprezy,który traktował by mnie jak głupszą od siebie.pewnie by mnie zdradzał od czasu do czasu i wymądrzał by sie na każdym kroku.żylibyśmy razem a jednak osobno.byłabym niesczęsliwa ale za to miałabym udane życie seksualne i niczego by mi nie brakowało
![]() |
#88 |
Raczkowanie
|
pierwszym pierwszym < 2 klasa liceum> to pewnie teraz siedziałabym sobie w stanach i .. byłabym na bierząco w nowosciach aptecznych
![]() ![]() pierwszym który powiedział ze mnei kocha- pewnei miaąłbym swojego małego mercedesika ![]() ![]() ![]() a jesli chodzi o mężczyzne od pierwszego razu- to.... hmmm cieżko mi to sobie wyobrezic... polowanie na czyjeś kury w duzym mieście? ![]() hih ciekawe jak bedzie wygladało moje życie ![]() ![]() Edytowane przez tratata Czas edycji: 2008-01-24 o 11:40 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Zakorzenienie
|
o pierwszym zdawkowo na 1szej stronie. Bylabym nieszczesliwa i on tez.
skoro gdybacie o kolejnych to ia ja ![]() za drugiego - jego mama dzwonilalby do nas pytajac czy bylismy w kosciele, dzwonila do niego ze owijam go sobie w okol palca, ja dzwonilabym do niego gdzie jest a on odpowiadalby ze z kumplem i podejrzewam ze na wlasny slub by sie spoznil lub nie zjawil bo na motorze pojechalby w gory. Za takiego jednego mialabym smiesznie w zyciu, podejrzewam ze dobrze i tylko maly minusik zawsze bym sie martwila ile dup juz sie do niego przykleilo i ilu sie udalo ![]() Poza tym moze bylabym zona gwiazdki rocka?? ale maz faktyczny moj rzadzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Przyczajenie
|
To byłoby tak jak jest
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:54.