|
|
#61 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nowe kremy,żel Neonatura Souffle i inne..
zielona rezygnuję z wymianki.
pozdrawiam .
|
|
#63 |
|
Rozeznanie
|
Hej, zastanowie sie nad wymiana szamponu, jezeli chodzi o Euphorie to lubie ja, ale nie jest to "top" z mojej listy poszukiwan, wolałabym cos , co bardziej mi sie przyda
|
|
|
|
|
#64 |
|
Zakorzenienie
|
hej zielona a znajdziesz cos u mnie za euphorie
?
|
|
#65 |
|
Zakorzenienie
|
z tym ze organzy juz nie mam
.
|
|
#67 |
|
Zakorzenienie
|
Dokładka probek kosmetyków aptecznych ,oraz w folderze ze zdjęciami są nowe min torebka .bluzka,bransoletka,kolcz yki i inne.Nie są wypisane w poście.Zapraszam.
|
|
|
|
|
#68 |
|
Zadomowienie
|
moze cos u mnie za ktores z twoich kosmetykow??
|
|
#69 |
|
Zakorzenienie
|
Odpisałam u Ciebie w wątku.Jednak nic z tych rzeczy nie wybiorę,chociaż biżuteria bardzo ładna.Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
#71 |
|
Wtajemniczenie
|
Witaj,
interesuje mnie: Comme une Evidence, Yves Rocher,bez kartonika, około połowa, jeżeli wymieniasz zapach tylko za zapach, to trudno
|
|
|
|
|
#72 |
|
Wtajemniczenie
|
Te odpsiki nie są żadnym problemem, niebieskie Ming Shu już posiadam i nie mogę go "wykończyć"
![]() Jeżeli masz coś jeszcze z mojej wish listy lub z zapachów w klimatach z mojej wish listy to jestem zainteresowana Mam pyt. odnośnie ming shu, buteleczka, którą posiadasz ma 50 ml i jest z atomizerem? I jest to woda perfumowana? Ja mam toaletową 30stkę bez atomizerka, korek mi utkwił w szyjce i za każdym razem jak po nią sięgam staczam batalie "kto silniejszy: ja czy korek"
|
|
|
|
|
#73 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie będę robiła zapasu z ming shu, nadal interesuje mnie Comme une Evidence oraz PUR DESIR Bez (to ta?), jeżeli nadal poszukujesz Niny to poza wątkiem posiadam miniaturkę 6ml (cała)
|
|
|
|
|
#74 |
|
Zakorzenienie
|
Ninki oczywiście każde ilości chętnie przygarnę.Bez to właśnie ta z Pur ...Wkleiłam linki z kwc w Twoim poście.Comme oczywiście jest też dla Ciebie.I teraz dopiero zauważyłam,ming shu to perfumowana-różni się trochę od toaletowej,nie tylko trwałością,jest z atomizerem,50ml.
|
|
|
|
|
#75 |
|
Wtajemniczenie
|
Na pewno interesują mnie te 2 wody: bez oraz Comme
Napisz mi za co byś je wymieniła lub na czym Ci najbardziej zależy, wtedy łatwiej mi będzie decydować o losie np. bzowego żelu co do którego się zastanawiam
|
|
|
|
|
#76 |
|
Wtajemniczenie
|
Ceny kosmetyków, które mam na wymianke są w linkach (zaraz za kazdym opisem kosmetyku), poza niną ze "śmierdzioszków" mam jeszcze Salvador Dali by Salvador Dali 1.7ml, wstępnie interesują mnie bez i comme
Przemyśl/przelicz na spokojnie
|
|
|
|
|
#77 |
|
Wtajemniczenie
|
Kalkulując wstępnie i na szybko za połowę comme oraz cały Bez mogę oddać: Ninę całą, krem hydraphorie 3/5, QuadrActive nowy, Salvador Dali z 1.7 brakuje ok. 15%
|
|
|
|
|
#78 |
|
Zakorzenienie
|
Mi pasuje to co wymieniłaś .(Dołoże również gratis ten krem pod oczy na wypróbowanie i próbeczkę perfum).
Jeśli jeszcze coś dobierzesz z pozostałych które wymieniałam to też się ucieszę,jeśli nie to poproszę o adres na Pw,jutro mogę wysłać przesyłke. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:10.

.

.