|
|
#63 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Dużo różności, wysoka i średnia półka.ZAPRASZAM SERDECZNIE WSZYSTKIE WIZAŻANKI
phdwao
Super! będę czekać. Kosmetyki są nowe.
|
#68 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Dużo różności, wysoka i średnia półka.ZAPRASZAM SERDECZNIE WSZYSTKIE WIZAŻANKI
Phadwao, przepraszam, ale w międzyczasie Clinique dostałam i już nie potrzebuję. Może innym razem.
|
|
|
|
#69 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Szukam jednego zpachu wzamian Donna Karan DKNY Red Delicious, Naomagic Naomi Ca
Hmm, podoba mi się Naomagic, ale nie wiem co chciałabyś w zamian, tylko perfumy czy kosmetyki też wchodzą w grę?
|
#71 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Szukam jednego zpachu wzamian Donna Karan DKNY Red Delicious, Naomagic Naomi Ca
Cytat:
|
|
|
|
|
#72 |
|
Raczkowanie
|
Odlewka Lolity tak, błyszczyk też ok, ale HC wolałabym wymienić w całości. Może zainteresuje Cię jakaś inna odlewka? Mogłabym zrobić ok 5 ml z:
Pure White Linen Estee Lauder (świeży) lub Brit Red Burberry (słodki) Pasowałoby Ci?
|
#73 |
|
Zakorzenienie
|
wiesz co chyba sobie odpuszczę, bo jednak wolałabym wymienic to w całości na zapach, a najlepiej wsztstkie 3 na 1 zapach, przepraszam
|
|
|
|
#74 |
|
Raczkowanie
|
Jeśli chodzi o jeden zapach to jedyne co mogłabym zaproponować to Yria Yves Rocher 50 ml albo Vanilla Musc Coty 50 ml, reszta nie odpowiada cenowo :/
|
#75 |
|
Zakorzenienie
|
wiem lunka, ale tamte zapachy mi nie odpowiadają, a za sam błyszczyk cos w moim wątku znajdziesz?
|
|
|
|
#76 |
|
Raczkowanie
|
interesowałoby mnie happy;
mam 4 ml hot couture- miniatura i wiele póbek- addict, jadore; mogę porobić odlewki-eternity, et. moment; sms, extravagance i inne; ada |
|
|
|
#78 |
|
Raczkowanie
|
A może chciałabyś dwa błyszczyki za Naomagic? Oprócz EL mam Clinique nowiutki, nieużywany, bo dostałam dwa i na razie używam pierwszego. Do tego dorzucam odlewkę lolity L. Co Ty na to?
|
#80 |
|
Raczkowanie
|
to nie namawiam
pozdrawiam
|
#84 |
|
Wtajemniczenie
|
hej,
watek z rzeczami, ktorych poszukujesz jest nieaktualny. czego poszukujesz? interesuja mnie cienie mac. pozdrawiam
|
|
|
|
#85 |
|
Zakorzenienie
|
własciwie wciąz szzukam tego, co jest na tamtej liście jest nieaktualna, z wzgledu na nowy wątek"szukam"ale jest wg mnie aktualna, poza tym jeszcze dobrego, nowego tuszu
|
|
|
|
#88 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze, kusic możesz tylko że ja taka upareata jestem
wiesz, chcę wymienic oba zapaszki za jeden, który nalezy do moich ulubionych, lub który bardzo chcę mieć, jeśli mam wymieniac osobno to nie ma to sensu, bo lubie te zapachy, tylko, że kobieta zmienna jest i chciałabym za nie cos super , jak masz allure czy noa perl to zamieniam sie od ręki ;-)
|
|
|
|
#89 |
|
Raczkowanie
|
No niestety, nie mam ani allure ani noa perle, mam nadzieję, że znajdziesz to czego szukasz
pozdrawiam
|
#90 |
|
Zakorzenienie
|
wiem lunka, że to może nie byc łatwe, ale lubie te zapachy, więc nic sie nie stanie jak moje marzonko sie nie spełni, pozdrawiam ciepło:-***
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:22.

pozdrawiam 
, jak masz allure czy noa perl to zamieniam sie od ręki ;-)