![]() |
#61 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: IDEALNA cera:)
Mnie tak dzień - dwa po kosmetyczce moja cera zachwyca
![]() ![]() A potem wracamy do początku, czyli paskudnie rozszerzone pory i zaskórniki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Raczkowanie
|
sama mam podobna skore i wierze ze to mozliwe ze ma sie taka bez makijazu
![]() ![]() ![]() co prawda mam dopiero 15 lat ale jak dla mnie wszystko jest mozliwe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Raczkowanie
|
Może i ma ładną cerę( choć śmierdzi mi tu podkładem, pudrem i różem ), ale za to ma brzydki nos :P Jak to kiedyś ktoś powiedział "nie można mieć wszystkiego"
![]()
![]() |
![]() |
#65 |
Wtajemniczenie
|
dwie kobiety ktory maja najpieknejsza cere jaka widzialam:
pierwsza nigdy nie uzywa mydla, tylko robi sobie takie ciasto z maki kukurydzianiej albo maczke z tych... jak to po polsku... (nie wiem, a wiec zalanczam zdiecie) i nacierala na twarz i cialo, a potem zcierala palcami... i teraz ma prawie 40 lat, a cera przepiekna ! druga jadla tylko jedzenie surowe, nic gotowanego, i 0 cukru i soli. no, moze nie wszystkie tak wytrzymamy, ale mysle ze mniej miesa i gotowanego i wiecej surowcow na pewno pomoze.
![]() |
#66 |
Raczkowanie
|
juz wiem jaki jest sposob zeby cera wygladala tak jak na zdjeciu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W duzej mierze piekna cera to rowniez zasluga genow. Moja Mama ma piekna cere, wyglada na 15 lat mniej niz ma i jakos cale zycie uzywala mydla i je tez wszystko. Choc fakt, ze dbala o cere zawsze. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Raczkowanie
|
Eee ale wtedy szare mydło też było inne, mniej chemiczne etc.
Grunt to znaleźć złoty środek- nie dbać o siebie jest źle, ale nadmiar również szkodzi. Po sobie zauważyłam, że bardziej odpowiadają mi te kosmetyki, które mają mniej skomplikowany skład ![]()
![]() |
![]() |
#71 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No dobrze, jak ktos chce to niech sie stosuje do tego rezimu, ale czy zycie ma w ogole jakis smak wtedy. A zapomnialam, zamiast smaku mialabym piekna cere ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Rozeznanie
|
ehhh ile bym dała, by mieć idealną cerę
![]() gdzie można kupić takie kwasy? I jak je stosować?
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
moge sobie co najwyzje pomarzyc o takiej cerze...
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Raczkowanie
|
ale Wy jestescie meczace...
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
Ludzie się zawsze czegoś doszukują, w czymś w czym nie powinni.To już takie nasze małe zboczenie.
![]() Są dziewczyny, które mają takie gładkie niczym nieskalane buźki. ![]() Niestety nie jestem jedną z nich. ![]()
![]() |
#78 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ta kolezanka to jak dla mnie ewidentnie przypudrowana - nawet w nosie widac ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cale szczescie, ze Ty mi wierzysz. Pewnie dlatego, ze wiesz ze wygladam lepiej w rzeczywistosci niz na avatarze ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Wtajemniczenie
|
eh po prostu tutaj w parze idą dobre geny i nieużywanie podkladów, zapychaczy, sama mam takie koleżanki, ktore nigdy się nie malują podkładem - i nie muszą. ale to też nie od tego zalezy, bo znam też takie co dopiero się wyleczyly z trądziku i mają delikatne blizny a nie malowały i nie malują się nigdy. ciekawi mnie, czy gdybym odstawiła mazianie się kolorówką to moja cera poprawiłaby się
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#84 |
Raczkowanie
|
Ja jestem zdania, że każdą skóre można doprowadzić do porządku, tylko trzeba wiedzieć jak...
Po sobie wiem, że gdy używam sporo chemii, to stan skóry sie pogarsza... Zawsze po lecie, gdy nie używam podkładu, bo jest zbyt gorąco mam ładniejszą skóre i nawet lekki rozszerzone pory są mniej widoczne... To po prostu kwestia tego, że skóra musi oddychać... Nie jestem zwolenniczka minimalistycznego stosowania kosmetykó, o to sama przyjemność pacnąć na twarz jakis przyjemnie pachnący żel, a później kremik.. jestem natomiast za tym, żeby zwracac uwagę na to co się znajduje w takim kosmetyku... Im mniej skomplikowany skład tym lepiej... Ja np. używam prawie wszystkiego z ziajii i nivea baby i widzę diametralna poprawę... Miałam po prostu zmasakrowany policzek... Wiecznie jakieś coś, a teraz jest prawie super... Skóra się sama doskonale regeneruje, gdy nie ograniczam dopływy tleny ![]() No ale chipsów nie jem, papierosów nie palę i alkoholu tez unikam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Raczkowanie
|
I jeszcze jedno... Spróbujcie chociaż przez tydzień zrezygnować z podkładu... Teraz można, bo nawet na niego za ciepło
![]() ![]() Żałuję ze nie mam jak wam pokazac mojej buzi teraz i zanim odstawiłam większość skomplikowanej chemii... Sama jestem zachwycona ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Zadomowienie
|
Kononowicz! ;]
Mmmm... Nie daleko mi do takiej cery. ;] Będę dalej działać. ;D
![]() |
#87 |
Przyczajenie
|
Sama nie wiem, czy ona jest pomalowana.W kazdym razie ma piekna cere.Rowniez bym taka chciala miec.Nie wiem jak zwalczyc tradzik
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
na policzkach to i ja taką mam... gorzej z czołem, masakra
![]() moja koleżanka również ma taką cerę, gładziutka, równiutka, nawet zmarszczki na czole nie ma... niczym się nie maluje, ahh, przepraszam, błyszczykiem ![]()
![]() Edytowane przez dotka95 Czas edycji: 2009-06-20 o 12:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Przyczajenie
|
ja tez mam problem z czolem Dotko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Raczkowanie
|
dokładnie. Kiedyś jak byłam u dermatologia, bo na mojej twarzy pojawiła się jakaś masakra(trądzik ropny) lekarz powiedział mi, że mam uszkodzoną warstwę lipidową skóry twarzy przez to że używam dużo kosmetyków etc. No i miał racje : ) Pamiętam.. żeby się tego pozbyć wsmarowałam w twarz masę różnych preparatów, peeligowałam się codziennie itd.
Moje koleżanki, które mają tak taką ładną cerę praktycznie nic nie robią z twarzą. Używają jedynie łagodnych toników : P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:15.