![]() |
#65 |
Raczkowanie
|
Dot.: Perfumy Zapraszam
moze znajdizesz cos u mnie za:
2.D&G light blue - połowa z 25 ml, z kartonikiem 24.Avene cleanance K uzywany dodam do większej wymianki jako gratis 34 .La Roche-Posay Effaclar K z 30 ml zostało 15 ml z kartonikiem moj wątek: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=189699 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Raczkowanie
|
Witaj weroniko18,
masz sporo interesujacych kosmetyków w wątku. Upatrzyłam u ciebie Tommy Hilfiger, T-girl, ok 15-20ml z 50 *Escada, Magnetic Beat, ok 10-15ml z 25ml zdecydowała by się na któryś z tych zapachów tylko nie wiem który bedzie ilościowo bardziej pasował |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Raczkowanie
|
chetna jestem też na wszelkie próbki bo nic z pielegnacji nie wypatrzyłam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Raczkowanie
|
ok to ja jeszce napisze jutro wieczorem ile dokladnie zostalo tych zapachow (bo teraz jestem u rodzicow i napisalam tak z pamieci) i wtedy zdecydujesz jaka wymianka by ci pasowala oki?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Raczkowanie
|
Dziękuje bardzo i pisze priv
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Czekam na Ragnarok
|
Hej. Intersują mnie:
7.Avon prale gold(?) zuzycie widoczne na fotce, poczatkowa pojemność to 50 ml - czy to Rare Gold? 12.YRIA YR 15 ml raz uzyta 13. Elizabeth Arden SPICED GREN TEA z 50 ml pozostało gdzieś koło 5 ml, na wypróbowanie zapachu, traktuje jako dużą próbkę Mam prawie całe Life Circle Fruit Oriflame. Edytowane przez Fenris Czas edycji: 2007-05-25 o 11:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Zadomowienie
|
Cześć, zastanawiam się nad Age Fitness Nuit, czy coś by Cię u mnie interesowało?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=174844 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Raczkowanie
|
Witaj,
tak te perfumy to Rare Gold tylko pierwsza litera się starła i nie mogłam rozszyfrować. Generalnie jestem otwarta na wymianę bo tych kosmetyków i tak nie używam. U ciebie interesuje mnie Lolita Lempicka EDP, oryginalna próbka EDP, raz psiknięta, atomizer, 1,2ml Laura Biagiotti - Due Donna, oryginalna próbka EDP, raz wypróbowana, 2ml hm czy masz coś poza wątkiem? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 |
Raczkowanie
|
Witaj anexxa u ciebie interesuje mnie
Smackers zestaw Lip Frosting, Gumball Gal + lakier do paznokci, wszystko w słodkiej mini-kosmetyczce. Nowe. Smackers zestaw Original Strawberry, Squeezy Strawberry Limeade, Liquid Strawberry Kiwi, wszystko w różowiutkiej mini-kosmetyczce. Nowe. Lancome Juicy Rouge, Rose Sorbet. Szminka do ust z drobinkami rozświetlającymi. Odcień różowy, chłodny, do sprawdzenia na stronie producenta: http://www.lancome-usa.com/_us/_en/c...uicy-rouge.htm Tester, gratis do zakupów, pojemność pełnowymiarowa, o ile się orientuję. Raz testowany na dłoni (i wtedy mi się podobał), raz na ustach (i wtedy przestał, nie lubię chyba tylu drobinek). Lovely Sarah Jessica Parker ok. 3 ml w buteleczce z roll-onem. Decant z ebaya Angel Peony Thierry Mugler ok. 4 ml w sprayu. Decant. Escada Collection ok. 2 ml w buteleczce bez sprayu. Decant. Belle de Minuit Nina Ricci ok. 2 ml w buteleczce bez sprayu. Decant |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Zadomowienie
|
eldl, OK, a dołożysz mi jeszcze effaclar K? mogę dorzucić Ci jeszcze, z zapachów, 4 ml decant Lanvin Eclat D'Arpege Summer i jakieś pół Sephorowej próbki L'Instant Mandarin, albo coś z mojej listy, co jeszcze Cię interesuje?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Czekam na Ragnarok
|
Poza wątkiem tak jak napisałam Life Circle Fruit (prawie całe) Oriflame. Do tego błyszczyk Effet 3D Bourjois (kolor Prune Cybernetic, użyty kilka razy, zapach malinowy, kolor malinowo-purpurowy), krem do stóp na noc z awokado Oriflame (użyty trzy, cztery razy), krem do twarzy brzoskwinia&mleczko migdałowe Avon na dzień (użyty z pięć razy), saszetki morelowego kremu oczyszczającego St. Ives, próbka Pure Poison na kilka psiknięć.
I Pamplelune Allegorii, bo już mi się nie podoba - odlewka z Sephory. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Rozeznanie
|
moze cos u mnie za d&g light blue?
![]() |
#83 |
Czekam na Ragnarok
|
U mnie nic?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Raczkowanie
|
Fenris sprawdziłam ten zapach z Oriflame i niebardzo mi pasuje. Jak na razie z tej firmy podoba mi się chyba tylko Embrance for her, coś w takich klimatach.
Zastanowie się jeszcze i dam ci znać.Będe zaglądać do twojego wątku |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Rozeznanie
|
niestety zostalo mi juz tylko to.
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie:
- Versace Versus Time for action Co byś za nie chciała? Mój Tommy jest w rezerwacji.
![]() |
#90 |
Zakorzenienie
Przekupka: 125 pkt / 99% pozyt.
|
6. Adidas Refleashing deo natural spray, zużycie około 5 ml z 100
12.YRIA YR 15 ml raz uzyta 15.WELLA -lotion do prostowania włosów, początkowa pojemność 200 ml, brak korka 15.Killys preparat do paznokci witaminowa bomba, uzyty kilka razy 18.Inglot lakier numer 920 - jasny róż kilka razy użyty 20.Avon Planet spa, maseczka z minerałami z morza martwego nowa Może coś u mnie znajdziesz? Zapraszam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:00.