|
|
#62 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Pachnący i kolorowy kramik agnyski81
hej podobaja mi sie u Ciebie te rzeczy:
19. lakier do paznokci Maybelline Express Finish, kolor 280 Cocoa Motion (kakaowo-różowy), ok. 12/14,7 ml 3. cień sypki w kulce Avon Frost (srebrny, brokatowy, mocno błyszczący)- bardzo fajny, ale używam go już długo, a tu ledwo widoczny ubytek. Odsypię sobie nieco, a reszta jest do oddania. 3. szampon Herbal Essences Fruit Fusions Citrus Lift, Objętośc i blask, do włosów delikatnych lub normalnych, z wyciągiem z mandarynki, trawy cytrynowej i aloesu. Pachnie obłędnie owocowo Jest go równo połowa z 250 ml 2. odżywka do włosów Schauma Odbudowa i regeneracja, z masłem shea i ekstraktem kokosa (zapach też ma kokosowy, bardzo przyjemny). Odżywka z pompką, bez spłukiwania, do włosów zniszczonych i zmęczonych. 150 ml, ubytek niewielki, użyłam tylko kilka razy.
|
#63 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 125 pkt / 99% pozyt.
|
Agnysko podobają mi się te rzeczy, znajdziesz coś?
18. lakier do paznokci Diamond Eveline Cosmetics, kolor Ivory (kość słoniowa), 10 ml, raz użyty na wszystkie paznokcie 3. szampon Herbal Essences Fruit Fusions Citrus Lift, Objętośc i blask, do włosów delikatnych lub normalnych, z wyciągiem z mandarynki, trawy cytrynowej i aloesu. Pachnie obłędnie owocowo Jest go równo połowa z 250 ml. 3. cień sypki w kulce Avon Frost (srebrny, brokatowy, mocno błyszczący)- bardzo fajny, ale używam go już długo, a tu ledwo widoczny ubytek. Odsypię sobie nieco, a reszta jest do oddania. 7. miniaturka Noa (nie ma na zdjęciu), z 7 ml zostało 4,5 - 5 ml 8. miniaturka Anais Anais (nie ma na zdjęciu), z 7 ml minimalny ubytek |
|
|
|
#64 |
|
Zakorzenienie
|
Koniczynko - nic nie znalazłam dla siebie.
Maiglockchen - zwróciłam uwagę jeszcze na szaliczki (napisz mi czy są grube, czy cienkie i wymiary: szerokość i długość) i brązowy półgolf (też porpszę o wymiary: szerokość i długość), a poza tym krem lotos.
|
#65 |
|
Zakorzenienie
|
rozświetaljący żel do włosów blond Avon, 100/150 ml
19. lakier do paznokci Maybelline Express Finish, kolor 280 Cocoa Motion (kakaowo-różowy), ok. 12/14,7 ml 4. puder Oriflame Skin Perfecting Foundation (korekcyjny), kolor Ivory, 35 ml z lekkim ubytkiem (użyłam ok. 5 razy) 2. puder prasowany Constance Carroll z jedwabiem, wit. E i filtrami, kolor 1 candlelight, 17 g z lekkim ubytkiem (użyłam ok. 10 razy) znajdziesz cosik u mnie? zaprasza tez do ciuchowego ![]() paleta ruby rose |
|
|
|
#66 |
|
BAN stały
|
hej przepraszam ze tak pozno opisuje ale dawno tu nie zagladalam wiec jesli nadal jestes nzainteresowana ksiezka "dzici z bulerbyn" to chetnie wymienie sie na jakis kosmtyuk tylko musze spokojnie wszysko przegladnac
|
|
|
|
#67 |
|
Zakorzenienie
|
Buzichocho - nie wiem jak się z inną wymianą sprawa wyjaśni, ale jakby się tamta udała to z tych rzeczy, które chcesz zostałby tylko żel do włosów blond. Gdybyś chciała się tylko za niego wymienić, to znalazłam dla siebie kolczyki retro (w jakim są stanie i z czego wykonane?). Dam Ci znać, jak się sprawy ułożą i wtedy zadecydujemy.
Bzuz - chętnie przygarne tą książeczkę, więc wybieraj śmiało.
|
#68 |
|
Zakorzenienie
|
up!
|
#69 |
|
BAN stały
|
zaintersowalo mnie
puder Oriflame Skin Perfecting Foundation (korekcyjny), kolor Ivory, 35 ml z lekkim ubytkiem (użyłam ok. 5 razy) edka do powiek Oriflame Daydream w kolorze Escape (jasny, błyszczący |
|
|
|
#70 |
|
Zakorzenienie
|
hej, nie mam pojecia z czego sa wykonane bo je dostałam..i jak? nie zwolniły sie kosmetyki?
|
|
|
|
#71 |
|
Rozeznanie
|
cos u mnie za miniaturke Noa?
|
#72 |
|
Zakorzenienie
|
Figg - a które to Fendi?
Buzichocho - nic sie nie zwolniło. Bzuz - akurat te dwa kosmetyki dziś wysyłam do innej Wizażanki, zaraz zaktualizuję listę do oddania. Jeżeli szukasz czegos konkretnego, to napisz, może akurat mam poza wątkiem.
|
#73 |
|
Rozeznanie
|
wiesz nie znam sie na zapachach Fendi. Moge ci potem zrobic fotke
|
#74 |
|
Zakorzenienie
|
Czy to taka?
http://www.allegro.pl/item207407063_...i_5ml_edp.html Ale w sumie to i tak byłabym chętna.
|
#75 |
|
Rozeznanie
|
dokladnie taka
|
#76 |
|
Zakorzenienie
|
A może coś jeszcze byś znalazła? Bo u Ciebie widzę interesujący błyszczyk Perfecta i Lotta Luv.
|
#77 |
|
Rozeznanie
|
wiesz zastanawiam sie nad plynem z biala herbata do mycia twarzy, bo uzywam go, ale ostatnio zastanawialam sie nad zmiana. Dam ci znac wieczorem ok?
|
#78 |
|
Zakorzenienie
|
Wiesz Figg, jednak się nie skuszę na tą miniaturkę, bo doczytałam że ma w nutach gardenię, a ona bardzo mi nie podchodzi. Ale gdybyś była chętna na coś innego za błyszczyki to chętnie.
|
#79 |
|
Rozeznanie
|
niestety tylko to mi sie podobalo i najbardziej mi zalezalo na tej miniaturce Noa. no trudno, moze innym razem
|
#80 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny za udane wymiany!
Mam już właściwie wszystko, czego potrzebowałam, więc wątek zaznaczam jako nieaktualny.
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:41.