|
|
#61 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Pielegnacja, kolorówka, perfumy! zapraszam!
moze znajdziesz cos u mnie za:
- Holiday Skin Balsam Do Ciała firmy Johnson's stopniowo tworzący opaleniznę do normalnej i ciemnej karnacji (użyty raz) - Holiday Skin Balsam Do Ciała Ujędrniający firmy Johnson's, do wszystkich rodzajów karnacji, stopniowo tworzy delikatną opaleniznę (użyty raz) - Dior Addict 2 balsam nawilżający do ciała (nieużywany - butelka 50 ml) moj wątek: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=189699 |
|
|
|
#63 |
|
Rozeznanie
|
zalezy mi baaaardzo na balsamie addict 2 i posrednio na juicy tubes, zagladnij do mnie a jesli nic nie znajdziesz pisz o twoich potrzebach, na pewno sie jakos dogadamy!! pozdrawiam
|
#64 |
|
Raczkowanie
|
figg
niestety nie wypatrzyłam niczego w Twoim kramiku. ponadto balsamik jest póki co zarezerwowany. Itaka była pierwsza i jeszcze się zastanawia, natomiast przed Tobą jeszcze się zgłosiła Agnyska. Jeżeli jednak balsam się ostanie to dam znać. pozdrawiam! |
|
|
|
#65 |
|
Rozeznanie
|
jestem juz zainteresowana jedynie juicy tubes
co za niego?
Szukam Zara Woman Special Edition 2013 (fioletowo-złota) Edytowane przez figg Czas edycji: 2007-05-22 o 14:19 |
|
|
|
#66 |
|
Zakorzenienie
|
Narnii - urwała nam się korespondencja. Czy znajdziesz coś u mnie za mini balsam Addict? http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=189348
|
|
|
|
#67 |
|
Raczkowanie
|
Agnyska przepraszam najmocniej, już odpisuję
Balsamik jednak się ostał - poprzednia wizażanka zrezygnowała, więc jestem chętnana wymianę. U Ciebie interesuje mnie 6. Monoi de Tahiti Yves Rocher, letnia woda bezalkoholowa, 125 ml (tylko wypróbowany zapach) 6. krem z masłem kakaowym Dax Cosmetics, z wit. E, 100/150 ml. Czy wymiana za te dwa kosmeyki by pasowała? Może znajdziesz coś jeszcze ciekawego w moim wątku? Daj znać! Pozdrawiam! |
|
|
|
#68 |
|
Raczkowanie
|
figg jednak nie wypatrzyłam niczego dla siebie. może innym razem.
Pozdrawiam! |
|
|
|
#69 |
|
Zakorzenienie
|
Narnii, chyba jednak nic z tego nam nie wyjdzie, oba kosmetyki są zarezerwowane wstępnie. Zobaczę jak się rozwinie sytuacja z tamtymi dziewczynami i dam znać.
|
|
|
|
#72 |
|
Raczkowanie
|
moze znajdziesz cos u mnie za oba holiday skin?
moj wątek: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=189699 |
|
|
|
#73 |
|
Raczkowanie
|
Weroniko interesuje mnie u Ciebie:
*błonnik kakaowy (suplement diety wspomagający odchudzanie)- zostało 80g ze 110g oraz *Astor* AirMax tusz do rzęs czarny- zostało nieiele - raczej na wypróbowanie Czy taka wymiana by Tobie pasowała? daj znac! Pozdrawiam! |
|
|
|
#74 |
|
Rozeznanie
|
Lancome Juicy Tubes kolor nr 31 Peche (delikatny róż, ale na ustach prawie transparentny, ma śliczny brzoskwiniowy zapach) użyty kilka razy, jest prawie cała tubka, napis sie odrobinę już starł z powodu noszenia w torebce, nie przypadł mi do gustu
a szkoda- L'oreal Infailible podkład nr 125 Natural Rose. Uzywany, zostało nieco ponad 60% opakowania. Niestety nie polubiłam go, a próbowałam -jaki to kolorek? Holiday Skin Balsam Do Ciała Ujędrniający firmy Johnson's, do wszystkich rodzajów karnacji, stopniowo tworzy delikatną opaleniznę (użyty raz). Te rzeczy wstępniie nmi się podobają, co Ty na to? Jaki kolor podkładu L'oreala? |
|
|
|
#77 |
|
Raczkowanie
|
Weroniko, interesowałyby mnie jeszcze odlewki agent provocateur oraz versace bright crystal. Wiem, że tuszu jest jedynie na wypróbowanie i właśnie dlatego go wybrałam, bo go nie znam
Czy taka wymiana by Tobie pasowała? Daj znać!Pozdrawiam! |
|
|
|
#79 |
|
Zadomowienie
|
Coś u mnie za:
- Lancome Juicy Tubes kolor nr 31 Peche (delikatny róż, ale na ustach prawie transparentny, ma śliczny brzoskwiniowy zapach) użyty kilka razy, jest prawie cała tubka, napis sie odrobinę już starł z powodu noszenia w torebce, nie przypadł mi do gustu a szkoda.- Inglot Vertigo cień do powiek nr 62 - delikatny beż (używany kilka razy - patrz: zdjęcie) - Olejek śródziemnomorski z serii Planet Spa z firmy Avon (używany kilka razy - patrz: zdjęcie) - Dior Addict 2 balsam nawilżający do ciała (nieużywany - butelka 50 ml) ?
|
#80 |
|
Wtajemniczenie
|
hej,
moze cos u mnie za: Holiday Skin Balsam Do Ciała firmy Johnson's stopniowo tworzący opaleniznę do normalnej i ciemnej karnacji (użyty raz) - Holiday Skin Balsam Do Ciała Ujędrniający firmy Johnson's, do wszystkich rodzajów karnacji, stopniowo tworzy delikatną opaleniznę (użyty raz) - Dior Addict 2 balsam nawilżający do ciała (nieużywany - butelka 50 ml) pozdrawiam
|
|
|
|
#81 |
|
Raczkowanie
|
bright crystal bedzie raczej nieaktualne, a agenta odlewka to raczej za inny zapach, moge ci dorzucic jakas probke perfum z tych ktore mam w wątku jesli by cie interesowalo
(bo nie mam nawet fioletk zeby zrobic probke w chwili obecnej
|
|
|
|
#85 |
|
Raczkowanie
|
paprak, interesuje mnie krem do twarzy Johnsons, który masz na zdjęciu, ale nie w ofercie, więc nie wiem, czy rzeczywiście masz go na wymianę. daj znać. poza tym, oba balsamy Holiday Skin właśnie zostały wymienione, więc dostepny jest tylko Addict 2. daj znać!
pozdrawiam! |
|
|
|
#88 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to zdjecie zostalo wypozyczone od innej wizazanki zeby pokazac paletke patricia Milton. Krem nalezal do niej ![]() pozdrawiam
|
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:53.

co za niego?
Balsamik jednak się ostał - poprzednia wizażanka zrezygnowała, więc jestem chętnana wymianę. U Ciebie interesuje mnie 

a szkoda