![]() |
#61 |
Rozeznanie
Przekupka: 84 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: *** Kolorówka i drobiażdżki ***
ok,moze byc.
tylko powiedz mi jaki odcień ma puderek,ciemny,do jakiej karnacji pasuje?Bo dzis nie miałam mozliwości sprawdzic,a wcześniej widziałam tylko te najjasniejsze kulki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Wtajemniczenie
|
A czy masz jakieś zdjęcie tego błyszczyka, jak wygląda na ustach? Bo właśnie mam już jeden czerwony, ale jest za bardzo kryjący... Jakie jest jego zużycie? Tego mojego jest minimalne - użyłam go 2 razy (a jego nakłada się bardzo mało).
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Rozeznanie
Przekupka: 84 pkt / 100% pozyt.
|
tą fotke widziałam,tyle ze nie za wiele tam widac.Czy puder nadaje sie do jasnej cery,czy jest bardziej w kierunku brązującego?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Wtajemniczenie
|
Przepraszam, wypadło mi wcześniej z głowy, żeby Ci odpisać
![]() Podoba mi się ten błyszczyk, własnie czegos takiego szukam. Tylko czy mogłabyś mi jakis drobiazg do niego dorzucić? Bo ten gommage kosztował kosztował ok. 50zł, a zużycie, tak jak pisałam, jest minimalne... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Wtajemniczenie
|
Widziałam, że masz Dermacol 213 (czy to jest chłodny odcień?). Czy mogłabys mi zrobic np. jakąś jego większą odlewkę? Bo mój 211 wygląda na mnie w lecie troche zbyt trupio
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Przyczajenie
|
moze znajdziesz cos u mnie za:
paletka Ruby Rose w kształcie kart as kier 8 kolorów (ciemny grafit i jasny szary, biały, wrzosowy, róż, śliwka, dwa brazy. Trzy kolory tylko muśni i * Revlon Skinlights, pochodzi z wymianki, kolor beż, zostało ok 1cm. Całkowicie pościerane napisy.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:34.