|
|
#61 | |||||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Piekniejsze na lato. Czas start- pracujemy nad sobą! Zapraszam :)
Jeżeli można też chciałabym się przyłączyć. Swoją dietkę zaczęłam 0d 31 marca 2007 i do tego czasu pozbyłam się 7 kg i zgubiłam sporo cm tu i ówdzie. Przede mną jeszcze jakieś 10kg.
Przeczytałam wszystko co do tej pory napisałyście i chciałabym się podzielić swoimi uwagami. Mam nadzieję, że mnie nie zlinczujecie ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ale mądrze jedząc można mądrze schudnąć i trwaleCytat:
|
|
|
#62 |
|
Zakorzenienie
|
a ja zrobilam wczoraj peeling kawowy .. mmmm boski
dziewczny blagam nie wie ktoras skad mozna pump it up sciagnac ?
|
|
#63 |
|
Zadomowienie
|
Agatka poszukaj w wątku maturzystek, tam któraś gdzieś kiedyś wrzucała linka
|
|
|
#64 |
|
Raczkowanie
|
Wiem, że nie powinnam na to patrzeć ale dziś waże na czczo o 0,3 kg mniej
Jestem mega zadowolona. Wczoraj 21 km na rowerku i jakieś ćwiczenia z shape'a + dietka, tylko do Magdy M wszamałam kilka chipsów bananowych. Moim zdaniem to jest super zamiennik wszystkich tych tłustych, niezdrowych, słonych chipsów. Polecam. Kolejny dzień przed nami, powodzenia! |
|
|
|
|
#65 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Misiaczekdid
![]() Własnie robię według tej zasady, że sniadanie najwieksze i pozniej coraz mniej. Tak smao jesli mam sobie na cos pozwolic neidozwolonego to najlepiej pozwolic sobie na to rano bo w ciagu dnia to spalimy.. Tak wiec zjadłam kawałek lodów i lecę od razu na rower ![]() MIłego dietetycznego dnia ![]() Agatka ja za pump it up przeszukałam cały wątek o cwiczeniach. Teraz to chyba jest zbiorczy na fitnessie "filmy z cwiczeniami". Ale szukałam bardzo długo. Watek ma mnostwo stron a i kiedy zapytalam o to odsylali mnie do poprzednich stron- polowa linków nie dzialala i bylo ciezko ale w koncu znalazłam. W wolnej chwili i Ty poszukaj
|
|
|
|
|
#66 |
|
Zakorzenienie
|
przylaczam sie
|
|
#67 |
|
Raczkowanie
|
No no Misiaczku to mnie zaskoczyłas z tymi herbatkami! Właśnie usiadłam przy kompie z moim "System Slim Figura" (czy jakos tak - z Herbapolu), a tu prosze! Szkoda, szkoda bo myslalam, ze mi pomoga, a tu trzeba zrezygnowac!
Poważnie te herbatki moga uzalezniac i szkodzic??? Nie chce sobie narobic klotów! No ale wczoraj udalo mi sie wypic z 1.5 litra wody mineralnej i simie lniane! O jedzonku nie wspominam - niestety wczoraj była rodzinna impreza, wiec kolacje zjadalam dosc pokazna plus troche ciasta! Co do sportów to przyznaje sie do bycia leniuszkiem! Niestety Dzis zaczełam od 2 kanapeczek z ciemnego chlebka z szyneczka i serkiem - i tu grzech odrobina majonezu na serek! Nie mogłam sie powstrzymac! Za chwilke parze zielona herbatke i do nauki ... niestety..... Relacja z reszty dnia wieczorkiem!
|
|
|
|
|
#68 |
|
Zakorzenienie
|
ojjj to ja chyba sobie przez emule jednak sciagne bom len i mi sie nie chce szukac :P
dziewczyny a znacie jakies skuteczne cwiczenia na umiesnienie nóg, łydek ?
|
|
#69 |
|
Raczkowanie
|
Tak rower
|
|
|
|
|
#70 |
|
Rozeznanie
|
Widze ze w tym wątku najazd tegorocznych maturzystek ;-) Dziewczyny co to jest to PUMP IT UP??
|
|
|
|
|
#71 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ibizza: no faktycznie.musze sie wybrac na rower
|
|
|
#72 |
|
Raczkowanie
|
ja też jestem tegoroczną maturzystką i oczywiście przyłączam sie do Was dziewczyny!!!!
ja co prawda nie nabyłam nowych kg w czasie matur,lecz na odwrot kilka zgubiłam (wpierdzielając czekolade) wiec może stresik tak na mnie podziałał ale wiem że zawsze kochałam ruch i teraz sie czuje taka jakaś bez energii i w ogole sflaczała wiec przylaczam sie i zaczynam wiecej dbac o swoje ciało i ruszać się znacznie intensywniej.Tańczę więc teraz kiedy my maturzystki mamy wolne:P mozna sobie pozwolic na chwile dla siebie!! waze 54kg schudlam juz 3 ale moim celem jest wyrzeźbienie ciała i zrzucenie jeszcze 2kg. Cwicze tydzien a6w i jezdze na rowerze,tancze i jem zdrowo. Mam nadzieje ze nam sie uda!!Najwazniejsze to poczuc sie znacznie lepiej we włąsnej skórze i nabranie energii! Dajemy radę!! |
|
|
|
|
#73 |
|
Przyczajenie
|
Wczoraj ćwiczyłam rano tak, jak planowałam - 50 min abs + rozciągające, dość zdrowo jadłam, ale nie jeździłam wieczorem na rowerku.
Dzisiaj rano waga wskazywała 56,7 czyli schudłam 400 gramów Nie sądzę, żeby to była woda, bo baaardzo dużo wczoraj piłam.Dzisiaj rano ćwiczyłam 50 min, do tej pory zjadłam: - trochę jogurtu z samego rana - 3 kromki wasy z serkiem topionym i pomidorami - 2 jabłka - 3 śliwki suszone w czekoladzie niestety - 1,5 litra Nałęczowianki (ćwicząc) - 1 saszetkę Inneov Cellulit - 3 kubki herbaty |
|
|
|
|
#74 |
|
Zakorzenienie
|
dzisiaj troszke sie ochlodzilo i od razu na jedzenie mnie bierze
Zjadłam rano mały kawałek lodów- naprawdę malutki ![]() Pózniej kromkę czarnego chleba z samym ogórkiem- nie miałam nic dietetycznego w lodówce.. Byłam 1.5h na rowerze- wrocilam padnieta i zjadlam bulkę jedną z wedlinką drobiową i pomidorem. Obiadu nie jem bo mam mało smaczną zupe- na obiad była bulka Moze jakos wytrwam dzisiaj.. KUpilam sobie lody nowe jakies max owocowe maja tylko po 80 kcl a sa naprawde smaczne i dosyc slodkie
|
|
|
|
|
#75 |
|
Zadomowienie
|
Ja mam już dzisiaj za sobą 300 brzuszków, 3 dzień a6w i ide sobie włączyć pump it up
po obiadku rowerek (planuje z 10 km)a póóóxnym wieczorem (żeby ludzie nie widzieli ) będę sobie biegac ![]() powodzenia kochane EDIT: Chyba znalazłam Pump it up do ściągnięcia, gdyby ktoś był zainteresowany ![]() http://www.ftb.pl/news/16725_0_1/pum...ica-prydza.htm
Edytowane przez Sysska Czas edycji: 2007-05-23 o 14:29 |
|
|
|
|
#76 |
|
Rozeznanie
|
Przyznaję się bez bicia...pozwoliłam sobie znowu na troszkę słodyczy
chyba jestem uzależniona od słodkości
|
|
#77 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
i za siebie też
|
|
|
#78 |
|
Zakorzenienie
|
Misiaczekdid czyli co proponowałabys na kolację, skoro ma byc mniej wegli ?
Slabo sie na tym znam wszystkim.. Ale dzisiaj ciezki dzien ciagle cos podjadam.. Choc staram sie zeby to byl np jakis owoc czy jakas landrynka niz czekolada ![]() Idę chyba sobie zrobic herbaty w duzym kubku to sie zapelnie.. albo wody z cytryna- za malo piję. Planujesz jeszcze zjesc cos na kolacje i pozniej kilka sucharkow z jogurtem na zakonczenie ![]() Jutro znow na rower i rano pump it up
|
|
|
|
|
#79 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A może sama sobie zrób deser skoro już coś musisz podjadać:P np sorbet owocowy (zmiksuj owoce i do zamrażarki - jedząc takie zimne słodycze też będziesz tracić kalorie Organizm traci je na ogrzanie posiłku do swojej temperatury, a poza tym przyjemnie Cię orzeźwią) I te sucharki na koniec nie są zbyt dobrym rozwiązaniem...
|
|
|
#80 |
|
Zakorzenienie
|
Czyli kolację jem dobrą. twarozek z warzywami plus jajko np.
![]() A dlaczego sucharki nie sa dobrym rozwiązaniem ? Zalozmy ze kolacje jem o 18.. o 20 cos do przegryzienia bo klade sie pozno spac.. zawsze po polnocy. Sorbet spróbuję. Dobry pomysł. Tylko teraz jeszcze nie ma za bardzo z czego.. Jagód nie ma, Truskakwi jeszcze mało smaczne i drogie.. trzeba chyba troszke poczekac
|
|
|
|
|
#81 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
) ok 0,5-1h przed pójściem spać. Skoro idziesz spać po północy to nic Ci nie będzie jak zjesz serek albo jajko np o 23. A suchary to same węgle niestety i do tego jeszcze nie pełnoziarniste, czyli to trochę tak jakbyś biały chlebek sobie zjadła....
|
|
|
#82 |
|
Zakorzenienie
|
O kurcze a to mnie zaskoczyłaś.. Wiesz jak ktos sie słabo zna to spojrzy na sucharki ze to mało kaloryczne i wcina. Tak zobiłam ja.. No to w takim razie zjem tą kolację oo 19 a pozniej jablko.. Moze tak byc ?
Dzieki za pomoc
|
|
|
|
|
#83 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale proponuję wejść na wizaż na forum fitness i tam jest podczepiony fajny wątek "Artykuły" i można się tam dowiedzieć wielu ciekawych rzeczy o odchudzaniu i jedzeniu białka : http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=75323
|
|
|
#84 |
|
Rozeznanie
|
Camarilla a co to dokladnie jest to PUMP IT UP? Cwiczysz do jakiegos filmiku czy jak? Jest gdzies do sciagniecia?
|
|
|
|
|
#85 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki Misiaczek
Pinacolada pump it up to godzina cwiczen przy filmie. Podzielony jest na kilka czesci: rozgrzewka, rozciaganie, jakies syzbsze ruchy i naintensywniejsze spalanie. sporo tego jest.. Dodatkowo dodam ze tancza te same panie co w teledysku call on me ![]() Warto sciagnac chociaz mnie to syzbko nudzi
|
|
|
|
|
#86 |
|
Zakorzenienie
|
Dla mnie Pump it up jest za szybkie,po paru próbach się poddałam
![]() A tak w ogóle,to zjadłam lody,więc idę niebawem ćwiczyć,żeby je spalić
|
|
|
|
|
#87 |
|
Raczkowanie
|
ja zjadąlm troszke francuskich ciasteczek takich tyci tyci ale od sera zoltego trzymam sie daleko no i jezdziłam na rowerze , wieczorem tez pocwicze, pije czerwona herbatke
|
|
#88 |
|
Zakorzenienie
|
Ja chyba tez cos pocwicze. Wlasnie po kolacji. 3 kromki chlebka wasa z twarozkiem pomidorem i ogórkiem..
![]() Moze zaraz sobie poskacze na skakance.. O to jest mysl
|
|
|
|
|
#89 |
|
Rozeznanie
|
Jest to PUMP na emule?
Czy z jakiejs stronki sciagalyscie?
|
|
|
|
|
#90 |
|
Zakorzenienie
|
na emule jest a jak nie to chyba na wczesniejszej stronie jak się nie mylę Sysska wklejała jakiś link do pup it up. Popatrz
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:18.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
) Spróbuj obliczyć dzienne zapotrzebowanie na kcal i odejmij od tego 100-300kcal. Dokładając ćwiczenia uda Ci się szybko zrzucić kg i jednocześnie nie zrujnować sobie zdrowia.
Było za dużo słodyczy jako przekąsek i za późno jadłam ostatni posiłek.
Ja też chce sie do was przyłączyć!!!!! Przyjmijcie mnie do swojego grona!!!!
) warzywa na parze