Piekniejsze na lato. Czas start- pracujemy nad sobą! Zapraszam :) - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2007-05-23, 01:36   #61
misiaczekdid
Rozeznanie

GG do misiaczekdid
Dot.: Piekniejsze na lato. Czas start- pracujemy nad sobą! Zapraszam :)

Jeżeli można też chciałabym się przyłączyć. Swoją dietkę zaczęłam 0d 31 marca 2007 i do tego czasu pozbyłam się 7 kg i zgubiłam sporo cm tu i ówdzie. Przede mną jeszcze jakieś 10kg.
Przeczytałam wszystko co do tej pory napisałyście i chciałabym się podzielić swoimi uwagami. Mam nadzieję, że mnie nie zlinczujecie

Cytat:
Napisane przez ~Olya Pokaż wiadomość
ja tez zaczynam
równiez mam do zgubienia ok 5kg.. ale jesli bedzie to płakac nie będe

ja od jutra a6w, od czwartku basen (ok 3 razy w tyg) i czestsze bieganie...

no i przede wszytskim dieta 1000 i nie jedzenie po ok 19.
Zrobisz jeden z większych błędów... 1000kcal to po prostu tragedia, zwłaszcza, że masz do schudnięcia tak mało. Efektem takiej diety będzie kilka kilogramów mniej (fakt), ale i zrujnowany metabolizm (tym samym po skończeniu diety efekt jo-jo bardzo prawdopodobny i kolejne odchudzanie już nie będzie takie łatwe ) Spróbuj obliczyć dzienne zapotrzebowanie na kcal i odejmij od tego 100-300kcal. Dokładając ćwiczenia uda Ci się szybko zrzucić kg i jednocześnie nie zrujnować sobie zdrowia.
Druga sprawa to nie jedzenie po 18-19. Również poważny zamach na metabolizm. nie jedząc na tyle godzin przed snem zmuszasz organizm by "zjadł" mięśnie, a bez nich trudno będzie Ci zgubić kg i nadać ciałku odpowiedni kształt.
Kolacja nawet do 0,5h przed snem - najlepiej posiłek białkowy - najlepszy jest chudy twaróg

a teraz ide nakladac na siebie ta kawową papke :P

Cytat:
Napisane przez galooshka Pokaż wiadomość
To i ja się przyłączam. Dzisiaj stanęłam na wagę i się przeraziłam - przybyło mi 5 kg. Tyle mam do zrzucenia. Tłuszczyk odkłada mi się głównie na udach i w biodrach. Gubi mnie chyba jedzenie słodyczy późnym wieczorem, bo tak w ogóle to nie odżywiam się źle. Może tylko nie jem regularnie i to trzeba zmienić.
Plan mam taki:
ĆWICZENIA:
- rano abs + ćwiczenia rozciągające (ok. 50 min)
- wieczorem rowerek stacjonarny + motylek (1 godz i 15 min)
POSIŁKI:
- śniadanie - płatki owsiane z jogurtem
- drugie śniadanie - owoce
- obiadokolacja - drób lub ryby z wielką kopą różnych sałatek + ryż lub ziemniaki (ale mało)
- jedzenie owoców lub warzyw w przeciągu całego dnia jeśli tylko poczuję głód
- ograniczenie do minimum słodyczy. W zasadzie ograniczę się do bakalii, które uwielbiam mimo że mają mnóstwo kalorii. Ale za to są zdrowe i przeganiają mnie do toalety.
- dużo wody (może z cytryną) i zielonej herbaty
- rano i wieczorem Inneov Cellulit (bo niestety zrobił mi się cellulit)
Po pierwsze za mało posiłków jeżeli chcesz podkręcić metabolizm musisz jeść co 2-3h posiłek (pamiętaj o białku) inaczej organizm przejdzie na "tryb oszczędny"
PIELĘGNACJA CIAŁA:
- rano i wieczorem balsam ujędrniający + kilkuminutowy masaż całego ciała

W zasadzie za dużo nie zmienię, bo generalnie to wszystko robiłam, tylko może tak nie do końca Było za dużo słodyczy jako przekąsek i za późno jadłam ostatni posiłek.

Ważę - 57,1 kg, cel - 52 kg
Cytat:
Napisane przez LovelyGirl Pokaż wiadomość
Oooo pierwszy raz załapałam sie na poczatek takiej wizazowej akcji! Ja też chce sie do was przyłączyć!!!!! Przyjmijcie mnie do swojego grona!!!!

Mój cel - ok 4 kg mniej oraz ładna zadbana LovelyGirl, tak aby mój TŻ co rano patrzył z zachwytem!

Chce mieć ładne ciało bez zapasów tłuszczu, bo przecież już po zimie!

Zamierzam to osiągnąć przede wszystkim zmianą trybu żywienia - tradycyjne MŻ, ale też zdrowa żywność - jogurty, płatki, owoce, sałaty itd! Nie wiem na ile uda mi się to wprowadzić w życie, bo jestem fanką tradycyjnego, niezdrowego żywienia, co niestety widać po moim kalafiorze na nogach Ale najwyższa pora to zmienić! W tym celu potrzebuje waszego wsparcia!!!!

Obiecuje sobie również, że będę piła 3 razy dziennie herbatke odchudzającą, co najmniej raz dziennie czerwoną lub zieloną herbatkę! Dużoooo wody mineralnej aby nawilzyc cialo i skore od wewnątrz (dziala na wszystko od skory po celulitis!) Oraz codziennie szklanke siemienia lnianego - na cere! Do tego dopisuje dwa razy dziennie Inneov celulit i jakies tabletki na cere, włosy!

Na temat herbatek odchudzających jest sporo wątków... Osobiście uważam picie ich za poważny błąd. Choć ratuje Cię, że nie podałaś co to za herbatka Ale poważnie, lepiej częściej sięgnąć po czerwoną, zieloną, białą, owocową niż pić coś takiego - pamiętaj, że mogą odwadniać, a te "przeczyszczające" mogą uzależniać - w przyszłości, gdy je odstawisz będziesz miała poważny problem ....

Jednocześnie postaram sie cwiczyc! dostałam od TZ specjalne urzadzenie (niestety nie wiem jak sie nazywa - taka spręzyna przede wszystkim na miesnie nog) i pora naprawde zaczac je wykorzystywac! poszukam tez jakis cwiczen na fitensie!

Ale figura to nie wszytko - pora tez zabrac się za resze!

Będę:
- raz w tygodniu
- robic peeling z kawy
- robic maseczke nawilżającą na włosy (pół godziny w reczniku na głowie)
- dbac o paznokietki i górne i dolne

dwa razy w tygodniu
- robic peeling na twarz
- robic maseczke na twarz od nawilzajacych po zwezajace pory

kilka razy w tygodniu
- nakladac nanobase na noc
- smarowac sie j&j holiday skin

plus dodtakowac pielegnacja codzienna tyle, ze naprawde sumienna!

Tak wyglada moj plan dzialania! Bede go pewnie poszerzac w miare uplywu czasu o nastepne pozycje! Mam nadzieje,ze uda mi sie to wszystko zrealizować i pomoże byc "Piekniejsza na lato" Jednocześnie czekam na wasze pomysły i propozycje!

A teraz ide zaparzyc herbatke na odchudzanie!

I wiecie co, naprawde wierze, ze nam sie uda!!!!!!
Cytat:
Napisane przez skyneti Pokaż wiadomość
"a teraz po dwóch godzinach od śniadanka wypiję kefirek i ok 15 obiad"

a gdzie kolacja??
uwazaj co piszesz bo zaraz "starsze" forumowiczki cie o to zjada, wedlug nich wszystko sie je i sie chudnie...kilo na rok
Pewnie masz rację:P Nie jestem "starszą" forumowiczką, ale ją zjadę:P Nawet z kolacją posiłków będzie za mało:P Poza tym niestety nie je się wszystkiego Ale mądrze jedząc można mądrze schudnąć i trwale

Cytat:
Napisane przez ~Olya Pokaż wiadomość
a co do mojej diety to jakos sie trzymam.

pierwszy raz od prawie trzech lat śniadanie dziś zjadłam!!! <brawa dla samej siebie>

więc tak:
śniadanie: sałatka z tuńczyka (tuńczyk ogórek pomidor, rzodkiewka, szczypior, koperek) + 4 malutkie kotlety sojowe (nie smażone!)

obiad: miseczka świezych warzyw + 2 jajka na twardo

na kolacje (tzn. juz... zaraz ) warzywa na parze

no i wypiłam juz 1,5l wody z lodem i cytryną... jeszcze pewnie z litr wychlupie bo skwar dzisiaj nieziemski.

a od jutra staram sie pomału rozplanowywać to wszytsko na więcej posiłków. :/
jw. za mało posiłków, kaloryczność chyba też trochę zbyt niska (pamiętaj, że kalorie to oprócz "śmieci" również potrzebne składniki odżywcze) i chyba trochę odwrotnie jadasz - lepiej z rana zjeść więcej węgli (oczywiście posiłek zawiera także białko!), a im później tym bardziej białkowy - ostatni czystobiałkowy

misiaczekdid jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-05-23, 09:50   #62
agatkaz88
Zakorzenienie

a ja zrobilam wczoraj peeling kawowy .. mmmm boski .

dziewczny blagam nie wie ktoras skad mozna pump it up sciagnac ?
Stary 2007-05-23, 09:55   #63
Sysska
Zadomowienie

Agatka poszukaj w wątku maturzystek, tam któraś gdzieś kiedyś wrzucała linka
Stary 2007-05-23, 10:02   #64
Ibizza
Raczkowanie

Wiem, że nie powinnam na to patrzeć ale dziś waże na czczo o 0,3 kg mniej
Jestem mega zadowolona.
Wczoraj 21 km na rowerku i jakieś ćwiczenia z shape'a + dietka, tylko do Magdy M wszamałam kilka chipsów bananowych. Moim zdaniem to jest super zamiennik wszystkich tych tłustych, niezdrowych, słonych chipsów. Polecam.
Kolejny dzień przed nami, powodzenia!
Ibizza jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-05-23, 10:56   #65
Camarilla
Zakorzenienie

Hej Misiaczekdid Fajny podpis tak na marginesie

Własnie robię według tej zasady, że sniadanie najwieksze i pozniej coraz mniej. Tak smao jesli mam sobie na cos pozwolic neidozwolonego to najlepiej pozwolic sobie na to rano bo w ciagu dnia to spalimy.. Tak wiec zjadłam kawałek lodów i lecę od razu na rower

MIłego dietetycznego dnia

Agatka ja za pump it up przeszukałam cały wątek o cwiczeniach. Teraz to chyba jest zbiorczy na fitnessie "filmy z cwiczeniami". Ale szukałam bardzo długo. Watek ma mnostwo stron a i kiedy zapytalam o to odsylali mnie do poprzednich stron- polowa linków nie dzialala i bylo ciezko ale w koncu znalazłam. W wolnej chwili i Ty poszukaj

Camarilla jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-05-23, 11:01   #66
adulka.p
Zakorzenienie

przylaczam sie

Najwazniejsze w życiu to nauczyć się, które mosty przekraczać, a które palić.
adulka.p jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-05-23, 11:29   #67
LovelyGirl
Raczkowanie

No no Misiaczku to mnie zaskoczyłas z tymi herbatkami! Właśnie usiadłam przy kompie z moim "System Slim Figura" (czy jakos tak - z Herbapolu), a tu prosze! Szkoda, szkoda bo myslalam, ze mi pomoga, a tu trzeba zrezygnowac!

Poważnie te herbatki moga uzalezniac i szkodzic??? Nie chce sobie narobic klotów!

No ale wczoraj udalo mi sie wypic z 1.5 litra wody mineralnej i simie lniane! O jedzonku nie wspominam - niestety wczoraj była rodzinna impreza, wiec kolacje zjadalam dosc pokazna plus troche ciasta!

Co do sportów to przyznaje sie do bycia leniuszkiem! Niestety

Dzis zaczełam od 2 kanapeczek z ciemnego chlebka z szyneczka i serkiem - i tu grzech odrobina majonezu na serek! Nie mogłam sie powstrzymac!

Za chwilke parze zielona herbatke i do nauki ... niestety.....

Relacja z reszty dnia wieczorkiem!
LovelyGirl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-05-23, 11:29   #68
agatkaz88
Zakorzenienie

ojjj to ja chyba sobie przez emule jednak sciagne bom len i mi sie nie chce szukac :P

dziewczyny a znacie jakies skuteczne cwiczenia na umiesnienie nóg, łydek ?
Stary 2007-05-23, 11:46   #69
Ibizza
Raczkowanie

Tak rower
Ibizza jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-05-23, 12:08   #70
*Pinacolada*
Rozeznanie

Widze ze w tym wątku najazd tegorocznych maturzystek ;-) Dziewczyny co to jest to PUMP IT UP??
*Pinacolada* jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-05-23, 12:19   #71
agatkaz88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez *Pinacolada* Pokaż wiadomość
Widze ze w tym wątku najazd tegorocznych maturzystek ;-) Dziewczyny co to jest to PUMP IT UP??
bo tegoroczne maturzystki nabraly troche cialka i sie zaniedbaly po maturze :P

Ibizza: no faktycznie.musze sie wybrac na rower
Stary 2007-05-23, 12:33   #72
nataliach
Raczkowanie

GG do nataliach
Wink Dot.: Piekniejsze na lato. Czas start- pracujemy nad sobą! Zapraszam :)

ja też jestem tegoroczną maturzystką i oczywiście przyłączam sie do Was dziewczyny!!!!
ja co prawda nie nabyłam nowych kg w czasie matur,lecz na odwrot kilka zgubiłam (wpierdzielając czekolade) wiec może stresik tak na mnie podziałał

ale wiem że zawsze kochałam ruch i teraz sie czuje taka jakaś bez energii i w ogole sflaczała wiec przylaczam sie i zaczynam wiecej dbac o swoje ciało i ruszać się znacznie intensywniej.
Tańczę więc teraz kiedy my maturzystki mamy wolne:P mozna sobie pozwolic na chwile dla siebie!!
waze 54kg schudlam juz 3 ale moim celem jest wyrzeźbienie ciała i zrzucenie jeszcze 2kg. Cwicze tydzien a6w i jezdze na rowerze,tancze i jem zdrowo.
Mam nadzieje ze nam sie uda!!Najwazniejsze to poczuc sie znacznie lepiej we włąsnej skórze i nabranie energii!
Dajemy radę!!
nataliach jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-05-23, 13:06   #73
galooshka
Przyczajenie

Wczoraj ćwiczyłam rano tak, jak planowałam - 50 min abs + rozciągające, dość zdrowo jadłam, ale nie jeździłam wieczorem na rowerku.
Dzisiaj rano waga wskazywała 56,7 czyli schudłam 400 gramów Nie sądzę, żeby to była woda, bo baaardzo dużo wczoraj piłam.
Dzisiaj rano ćwiczyłam 50 min, do tej pory zjadłam:
- trochę jogurtu z samego rana
- 3 kromki wasy z serkiem topionym i pomidorami
- 2 jabłka
- 3 śliwki suszone w czekoladzie niestety
- 1,5 litra Nałęczowianki (ćwicząc)
- 1 saszetkę Inneov Cellulit
- 3 kubki herbaty
galooshka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-05-23, 14:03   #74
Camarilla
Zakorzenienie

dzisiaj troszke sie ochlodzilo i od razu na jedzenie mnie bierze
Zjadłam rano mały kawałek lodów- naprawdę malutki
Pózniej kromkę czarnego chleba z samym ogórkiem- nie miałam nic dietetycznego w lodówce.. Byłam 1.5h na rowerze- wrocilam padnieta i zjadlam bulkę jedną z wedlinką drobiową i pomidorem. Obiadu nie jem bo mam mało smaczną zupe- na obiad była bulka

Moze jakos wytrwam dzisiaj.. KUpilam sobie lody nowe jakies max owocowe maja tylko po 80 kcl a sa naprawde smaczne i dosyc slodkie

Stary 2007-05-23, 14:08   #75
Sysska
Zadomowienie

Ja mam już dzisiaj za sobą 300 brzuszków, 3 dzień a6w i ide sobie włączyć pump it up po obiadku rowerek (planuje z 10 km)a póóóxnym wieczorem (żeby ludzie nie widzieli ) będę sobie biegac

powodzenia kochane

EDIT: Chyba znalazłam Pump it up do ściągnięcia, gdyby ktoś był zainteresowany

http://www.ftb.pl/news/16725_0_1/pum...ica-prydza.htm

Edytowane przez Sysska
Czas edycji: 2007-05-23 o 14:29
Sysska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-05-23, 15:19   #76
Motylek7
Rozeznanie

Przyznaję się bez bicia...pozwoliłam sobie znowu na troszkę słodyczy ale od jutra się poprawię chyba jestem uzależniona od słodkości

Motylek7 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-05-23, 15:56   #77
misiaczekdid
Rozeznanie

GG do misiaczekdid

Cytat:
Napisane przez Camarilla Pokaż wiadomość
Hej Misiaczekdid Fajny podpis tak na marginesie

Mnie też się podoba to powiedzonko

Własnie robię według tej zasady, że sniadanie najwieksze i pozniej coraz mniej. Tak smao jesli mam sobie na cos pozwolic neidozwolonego to najlepiej pozwolic sobie na to rano bo w ciagu dnia to spalimy.. Tak wiec zjadłam kawałek lodów i lecę od razu na rower
Tylko pamiętaj, że im później, tym mniej ma być węgli, a nie białka! A jeśli chodzi o małe "grzeszki" to też tak mam. Jak już mam bardzo na coś ochotę to jem na I lub II śniadanie, a potem ćwiczenia, ćwiczenia i jeszcze raz ćwiczenia MIłego dietetycznego dnia

Agatka ja za pump it up przeszukałam cały wątek o cwiczeniach. Teraz to chyba jest zbiorczy na fitnessie "filmy z cwiczeniami". Ale szukałam bardzo długo. Watek ma mnostwo stron a i kiedy zapytalam o to odsylali mnie do poprzednich stron- polowa linków nie dzialala i bylo ciezko ale w koncu znalazłam. W wolnej chwili i Ty poszukaj

Cytat:
Napisane przez LovelyGirl Pokaż wiadomość
No no Misiaczku to mnie zaskoczyłas z tymi herbatkami! Właśnie usiadłam przy kompie z moim "System Slim Figura" (czy jakos tak - z Herbapolu), a tu prosze! Szkoda, szkoda bo myslalam, ze mi pomoga, a tu trzeba zrezygnowac!

Ja na początku mojej przygody z odchudzaniem piłam raz na 2-4 dni tę oczyszczającą - sięgałam po nią tylko wtedy, gdy widziałam, że jestem lekko opuchnięta. Teraz już nie piję wcale. Stawiam na pu-erh. Mnie pomaga.

Poważnie te herbatki moga uzalezniac i szkodzic??? Nie chce sobie narobic klotów!

Jeżeli są to herbatki typu "przeczyszczającego" to tak. Jeżeli pijesz je często jelita przyzwyczajają się, że im pomagasz i z czasem "zapomną", że to ich zadanie, a Ty żeby nie mieć zaparć będziesz musiała sięgać po coraz większe dawki.... Chyba szkoda zdrowia.
Ale jeżeli ktoś pije sporadycznie to nie zaszkodzą

No ale wczoraj udalo mi sie wypic z 1.5 litra wody mineralnej i simie lniane! O jedzonku nie wspominam - niestety wczoraj była rodzinna impreza, wiec kolacje zjadalam dosc pokazna plus troche ciasta!

Co do sportów to przyznaje sie do bycia leniuszkiem! Niestety

Dzis zaczełam od 2 kanapeczek z ciemnego chlebka z szyneczka i serkiem - i tu grzech odrobina majonezu na serek! Nie mogłam sie powstrzymac!

Za chwilke parze zielona herbatke i do nauki ... niestety.....

Relacja z reszty dnia wieczorkiem!
Tymczasem trzymam za wszystkie kciuki i za siebie też

Stary 2007-05-23, 16:02   #78
Camarilla
Zakorzenienie

Misiaczekdid czyli co proponowałabys na kolację, skoro ma byc mniej wegli ? Slabo sie na tym znam wszystkim..
Ale dzisiaj ciezki dzien ciagle cos podjadam.. Choc staram sie zeby to byl np jakis owoc czy jakas landrynka niz czekolada
Idę chyba sobie zrobic herbaty w duzym kubku to sie zapelnie.. albo wody z cytryna- za malo piję. Planujesz jeszcze zjesc cos na kolacje i pozniej kilka sucharkow z jogurtem na zakonczenie

Jutro znow na rower i rano pump it up

Stary 2007-05-23, 16:36   #79
misiaczekdid
Rozeznanie

GG do misiaczekdid

Cytat:
Misiaczekdid czyli co proponowałabys na kolację, skoro ma byc mniej wegli ? Slabo sie na tym znam wszystkim..
Ale dzisiaj ciezki dzien ciagle cos podjadam.. Choc staram sie zeby to byl np jakis owoc czy jakas landrynka niz czekolada
Idę chyba sobie zrobic herbaty w duzym kubku to sie zapelnie.. albo wody z cytryna- za malo piję. Planujesz jeszcze zjesc cos na kolacje i pozniej kilka sucharkow z jogurtem na zakonczenie

Jutro znow na rower i rano pump it up
Czysto białkowy posiłek? No cóż wszyscy polecają serek wiejski, twaróg, tuńczyk, białko to również jajko, mięsko (chude). Najlepszy ponoć jest ser, bo zawiera kazeinę (wolno trawione białko, dzięki czemu w nocy nie spalamy naszych potem okupionych mięśni).

A może sama sobie zrób deser skoro już coś musisz podjadać:P np sorbet owocowy (zmiksuj owoce i do zamrażarki - jedząc takie zimne słodycze też będziesz tracić kalorie Organizm traci je na ogrzanie posiłku do swojej temperatury, a poza tym przyjemnie Cię orzeźwią)

I te sucharki na koniec nie są zbyt dobrym rozwiązaniem...

Stary 2007-05-23, 16:47   #80
Camarilla
Zakorzenienie

Czyli kolację jem dobrą. twarozek z warzywami plus jajko np.
A dlaczego sucharki nie sa dobrym rozwiązaniem ? Zalozmy ze kolacje jem o 18.. o 20 cos do przegryzienia bo klade sie pozno spac.. zawsze po polnocy.
Sorbet spróbuję. Dobry pomysł. Tylko teraz jeszcze nie ma za bardzo z czego.. Jagód nie ma, Truskakwi jeszcze mało smaczne i drogie.. trzeba chyba troszke poczekac

Stary 2007-05-23, 16:58   #81
misiaczekdid
Rozeznanie

GG do misiaczekdid

Cytat:
Czyli kolację jem dobrą. twarozek z warzywami plus jajko np.
A dlaczego sucharki nie sa dobrym rozwiązaniem ? Zalozmy ze kolacje jem o 18.. o 20 cos do przegryzienia bo klade sie pozno spac.. zawsze po polnocy.
Sorbet spróbuję. Dobry pomysł. Tylko teraz jeszcze nie ma za bardzo z czego.. Jagód nie ma, Truskakwi jeszcze mało smaczne i drogie.. trzeba chyba troszke poczekac
A co ja wyżej pisałam o jedzeniu kolacji o 18??? :P je się kolację (czyli np ten twarożek) ok 0,5-1h przed pójściem spać. Skoro idziesz spać po północy to nic Ci nie będzie jak zjesz serek albo jajko np o 23. A suchary to same węgle niestety i do tego jeszcze nie pełnoziarniste, czyli to trochę tak jakbyś biały chlebek sobie zjadła....

Stary 2007-05-23, 17:09   #82
Camarilla
Zakorzenienie

O kurcze a to mnie zaskoczyłaś.. Wiesz jak ktos sie słabo zna to spojrzy na sucharki ze to mało kaloryczne i wcina. Tak zobiłam ja.. No to w takim razie zjem tą kolację oo 19 a pozniej jablko.. Moze tak byc ?

Dzieki za pomoc

Stary 2007-05-23, 17:32   #83
misiaczekdid
Rozeznanie

GG do misiaczekdid

Cytat:
O kurcze a to mnie zaskoczyłaś.. Wiesz jak ktos sie słabo zna to spojrzy na sucharki ze to mało kaloryczne i wcina. Tak zobiłam ja.. No to w takim razie zjem tą kolację oo 19 a pozniej jablko.. Moze tak byc ?

Dzieki za pomoc
Skoro musi tak być to nie będę naciskała, bo sama po sobie wiem, że niektórych rzeczy tak od razu nie da się zmienić.
Ale proponuję wejść na wizaż na forum fitness i tam jest podczepiony fajny wątek "Artykuły" i można się tam dowiedzieć wielu ciekawych rzeczy o odchudzaniu i jedzeniu białka : http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=75323

Stary 2007-05-23, 18:04   #84
*Pinacolada*
Rozeznanie

Camarilla a co to dokladnie jest to PUMP IT UP? Cwiczysz do jakiegos filmiku czy jak? Jest gdzies do sciagniecia?
Stary 2007-05-23, 18:12   #85
Camarilla
Zakorzenienie

Dzieki Misiaczek

Pinacolada pump it up to godzina cwiczen przy filmie. Podzielony jest na kilka czesci: rozgrzewka, rozciaganie, jakies syzbsze ruchy i naintensywniejsze spalanie. sporo tego jest.. Dodatkowo dodam ze tancza te same panie co w teledysku call on me
Warto sciagnac chociaz mnie to syzbko nudzi

Stary 2007-05-23, 18:15   #86
Paseczkowa
Zakorzenienie

Dla mnie Pump it up jest za szybkie,po paru próbach się poddałam
A tak w ogóle,to zjadłam lody,więc idę niebawem ćwiczyć,żeby je spalić
Paseczkowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-05-23, 18:59   #87
Chinka-chu-min
Raczkowanie

ja zjadąlm troszke francuskich ciasteczek takich tyci tyci ale od sera zoltego trzymam sie daleko no i jezdziłam na rowerze , wieczorem tez pocwicze, pije czerwona herbatke
Chinka-chu-min jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-05-23, 19:03   #88
Camarilla
Zakorzenienie

Ja chyba tez cos pocwicze. Wlasnie po kolacji. 3 kromki chlebka wasa z twarozkiem pomidorem i ogórkiem..

Moze zaraz sobie poskacze na skakance.. O to jest mysl

Stary 2007-05-23, 20:05   #89
*Pinacolada*
Rozeznanie

Jest to PUMP na emule? Czy z jakiejs stronki sciagalyscie?
Stary 2007-05-23, 20:10   #90
Camarilla
Zakorzenienie

na emule jest a jak nie to chyba na wczesniejszej stronie jak się nie mylę Sysska wklejała jakiś link do pup it up. Popatrz

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości