![]() |
#61 |
Raczkowanie
|
Dot.: Sukienka dla świadkowej
...
Edytowane przez anulek9 Czas edycji: 2009-12-06 o 22:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Raczkowanie
|
ciekawa, wydaje sie tez wygodna, co jest nie bez znaczenia bo swiadkowa ma jednak troche roboty podczas wesela
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Raczkowanie
|
Dla wszystkich wizażanek, które chciałyby się dowiedzieć, jak zakończyła się moja "historyjka"
![]() http://www.studio-mona.pl/kolekcje.php?col=6 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
do pierwszej sukienki widziałabym dodatki i żakiet w kolorze grochów (białe?), tylko buty czarne
natiomiast do drugiej pasowałyby mi jakieś ciemniejsze dodatki żeby nie było mdło, może grafit? i raczej nie stawialabym na cyrkonie w bizuterii zeby nie przedobrzyc ![]()
![]() |
#65 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dzięki cmoksia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Przyczajenie
|
Dot.: **Ślub-sukienka dla świadkowej w czym wypada a w czym nie?!
Znalazłam, ten temat całkiem przypadkowo przez google..przeczytałam i widzę, że mam podobny problem jak autorka..będę świadkową na ślubie cywilnym koleżanki i myślałam o takiej samej sukience jak autorka postu..ale od razu widzę, że stanowczo odradzacie groszki i proponujecie coś bardziej eleganckiego..fason tej sukienki jest super modny i pasujący do mnie//i tak wychodzę z zapytaniem czy mogłabym iść w takiej sukience w kolorze czerwonym skoro panna młoda ma śmietankową długą suknię..(skromniutką) chodzi mi w szczególności o rodzaj materiału tej sukienki....nie chcę kupować sukienki z atłasu na 15 min w urzędzie i na obiad...bo wesela nie będzie..chciałbym kupić sukienkę w miarę neutralną, aby gdzieś jeszcze założyć np. na miasto
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#68 |
Wtajemniczenie
|
ja sie tylko odezwe co do koloru - nie wiem co panna mloda na to, bo ponoc czerwone buty swiadkowej przynosza pecha mlodej parze. a ty chcesz czerwona sukienke wiec pewnie i takie buty, nie wiem co na to panna mloda
![]()
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
taka sukienka predzej na jakies rodzinne spotkanie czy wypad na urodziny do koelzanki.
Na slub jeszcze jako swiadkowa, ubierz sie jakos elegancko i pastelowo. A buty ladne, ale sadze ze lepsze bylyby sandalki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja jak mialam swój slub to mialam zastrzezenie, zeby nie ubrała się moja swiadkowa na biało ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Wtajemniczenie
|
a horoskopy czytasz?;>
ja tylko pisze zeby potem nie wyszlo ze sie pani mloda obrazi ;] jak ja bylam swiadkiem to np zazyczyla sobie zebym nie miala czerwonych butow. niby tak no eh jak juz musisz ale mimo wszystko slucha sie tych przesadow. i nie znam dziewczyny ktora nie ubralaby niebieskiej podwiazki na wesele ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#72 |
Konto usunięte
|
Pierwsze słysze z tą podwiązką i czerwonymi butami... Nie znamy nawet 1/4 wszystkich przesądów. Codziennie pewnie jakieś łamiemy. I żyjemy dalej...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
Polaczylam watki z serii Sukienka dla świadkowej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Zadomowienie
|
dubel
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Zadomowienie
|
jeśli to do mnie sa słowa skierowane to musze Cię rozczarować, bo nie czytam.
I nie wierzę w zabobony, jakby tak było na pewno nie wyszłabym za mąż ![]() ![]() ![]() dlatego najle[piej spytac młodej ![]() a o czerwonych butach to pierwsze słyszę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ehhh a ja właśnie myślałam o delikatnej biżuterii z cyrkoniami do tej sukienki, bo mam taka sama jak Effi... http://www.studio-mona.pl/hurt/images/79.jpg nie wiem no tak na moje oko sukienka nie jest za bardzo strojna i wydawało mi sie, że z cyrkoniami będzie całkiem fajnie się komponować mam też mały dylemat odnośnie koloru dodatków,ale chyba jednak ostatecznie zdecyduję się na srebrne, żeby nie wprowadzać dodatkowego kolorku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny, podłączę się.
Też jestem świadkową na ślubie siostry. Kupiłam sobie sukienkę czarną w białe kwiaty. Ale myślę nad kupnem czegoś do kościoła. Myślałam nad spódnicą i jakąś bluzką tylko kompletnie nie mam pojęcia co i jak..(?) A tutaj ta sukienka. Może być? Jutro powinnam mieć zdjęcie 'na sobie'. Sukienka jest bez pleców. A jeśli już miałabym iść w niej do kościoła to co założyć na plecy? DSCN3406.JPG DSCN3405.JPG
![]() |
![]() |
#78 |
Raczkowanie
|
Dziś kupiłam buty do sukienki nr 2. Załączam fotki (przede wszystkim z myślą o Leili, która ma taką samą sukienkę jak ja
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Raczkowanie
|
Effi butki są naprawde fajniusie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#80 |
Raczkowanie
|
Dot.: sukienka dla swiadkowej?
[QUOTE=martusia67;3894031]Czesc dziewczyny, ostatnio kolezanka poprosila mnie abym zostala jej
swiadkiem,bylam bardzo zaskoczona poniewaz jestesmy tylko znjomymi z uczelni ale postanowilam sie zgodzic. Slub odbedzie sie w kwietniu,bedzie to slub koscielny,zastanawiam sie jak sie ubrac.Oto sukienki ktore najbardziej mi sie podobaja.(Jestem wysoka,szczupla,kobieta z duzym biustem) http://img233.imageshack.us/my.php?i...007016acz9.jpg http://img233.imageshack.us/my.php?i...2007006uv2.jpg http://img54.imageshack.us/my.php?im...007017amw0.jpg śliczna ta sukienka pierwsza ![]()
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
|
Dot.: sukienka dla swiadkowej?
blaque jeżeli nie chce Ci się 5 razy przebierać, to ja bym Ci proponowała do tej sukienki narzucić jakiś lekki jasny żakiet do kościoła
effi fajne buty ![]() ![]() ![]()
![]() |
#82 |
Raczkowanie
|
Witam. Mam pytanie do posiadaczek tej beżowej sukienki ze studia mody mona. Dziewczyny jaka dluga jest ta sukienka w rzeczywistosci?? Mysle nad kupnem takiej na wesele,na ktore ide we wrzesniu ale w innym kolorze. Nie lubie jak sukienka jest zadluga
![]() z gory dzieki za odp
![]() |
![]() |
#83 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Z tego co się też dowiedziałam to w różnych sklepach róznie sukienka kosztuje i rozpiętość cenowa jest dosyć spora,prawie 70 zł ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Raczkowanie
|
Leila_1300 dzieki za odpowiedz
![]() ![]() A tak nawiasem mowiąc to rozglądam się za sukienką już od paru miesięcy,zeby miec mniej wiecej obraz co teraz jest w tych sklepach i musze przyznac,ze tragedia ![]() ![]() P.S: Teraz ide jako normalny gość ale w przyszłym roku prawdopodobnie bede tez świadkową ![]()
![]() |
![]() |
#85 |
Raczkowanie
|
Asia_LP nie ma sprawy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
jeśli jesteś z Trójmiasta bądź okolic, to mam dla Ciebie świetną wiadomość - wiem gdzie dokładnie można kupić tę sukienkę w takich kolorach, jakie Cię interesują (jest i czerwona i turkusowa) za 155 zł. Miejsce dom towarowy Wielki Młyn w Gdańsku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Raczkowanie
|
effi1983- niestety nie jestem z Trójmiasta
![]() ![]() dzieki jeszcze raz za pamiec pzdr
![]() |
![]() |
#88 |
Raczkowanie
|
w sierpniu wybieram sie na wesele ,ze wzgledu ze mieszkam w małej miejscowosci gdzie niema wyboru w sukienkach postanowiłam znalesc cos na allegro.Przegladajac znalazłam duzo sukienek ze stron chyba japońskich.Czy któras z was posiada podobne sukienki ,bo na zdjęciach wyglądaja przepięknie ale niewiem jak w realu
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Gość
|
Kobitki prosba
![]() potrzebuje namiary na sklep, w ktorym znajde to cudenko, moze posiada takze wlasna strone internetowa? Z gory Dziekuje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:35.