![]() |
#61 |
Rozeznanie
|
Dot.: PRADA, PARIS HILTON + różności
Tak, jest oryginalny. Mam go z wymianki, ale nie używam, bo mam Diorshow i on daje bardziej wyrazisty efekt. Na razie czekam na decyzję innej wizażanki, ale jak się nie odezwie to będzie wolny.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
Przekupka: 240 pkt / 100% pozyt.
|
HEJ!
Znajdziesz coś u mnie za: * SEPHORA - coolin cover stick - raz użyty zielony korektor * ISA DORA - Light & Shade Eye Shadow - zuzycie widoczne na zdjęciu , zestaw 04 Champagne Rose * balsam - DOVE ( użyty raz) Mogę oddać ciuszki, kosmetyki i biżuterię!
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
Nic mi nie wpadło w oko :-(
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Rozeznanie
|
Hej, u Ciebie podoba mi się Lancome pianka oczyszczająca lub balsamy Dove, ale jak tusz będzie wolny to na pewno jakoś się dogadamy bo ja go i tak ni będę używać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Rozeznanie
|
wszystkie fotki już zamieściłam, post 1 i 3
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
hej w watku nic nie znalazlam
![]() ale moze masz cos poza? szukam: -dobrze kryjacego podkladu -eyelinera czarnego -różu -słodkich zapachów ![]()
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
A czego szukasz za ten balsam ?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
może znajdziesz coś jeszcze u mnie bo podoba mi isę tuba sister point w twoim ciuszkowym wątku. pozdrawiam
![]() ![]()
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
Pisałam u Ciebie juz wczoraj na kosmetycznym
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Rozeznanie
|
Będę szczera - zużycie tego tuszu nie jest duże, niestety nie podejmę się określenia procentowego, bo to nie takie łatwe, jak przy np. lakierze do paznokci
![]() Jest mokry, ale jak obiecałam, że będę szczera to muszę niestety powiedzieć, że mnie osobiście roczarował, więc jeśli sie spodziewasz efektu wartego ponad stówkę - to się też rozczarujesz. I nie dla tego, że jest używany już, ale dlatego, że jak na tą firmę jest marny. Zresztą najlepiej zobacz opinie na KWC. ![]() A jeśli po obejrzeniu opinii nadal będziesz chciała się wymienić - to wtedy ze spokojnym sumieniem mogę się wymieniać. Uff, ale się naprodukowałam. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Zakorzenienie
|
Mam MAGNASCOPIC i jest do dupy
![]() A jak mi sie nie spodoba - przeciez własnie od tego jest targowisko - zeby bezkarnie testowac kosmetyki ![]() A co Ty bys chciała odemnie? Poodba mi sie jesczez puder brązujący Collistar! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Rozeznanie
|
Hej, na spokojnie mogę Ci odpisać dopiero teraz.
Mogę oddać tusz EL za balsam dove, bo chociaż różnica w cenie produktów znaczna, to uważam że EL nie jest wart swojej ceny. ![]() Co do collistara to będę bardziej wybredna, nie znalazłam za niego niestety nic u Ciebie. ![]() Także daj znać, jak pasuje Ci taka mała wymianka. Aha, i przy takiej małej wymianie proponuję wysłać poleconym ekonomicznym, a nie priorytetem. Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Zakorzenienie
|
Witaj.
oto probki: maria shaporova 6 ml mania summer armani 1 ml d&g by 1 ml dune dior 1 ml pocalunek smoka cartier 1 ml allure sensuelle chanel 1 ml kingdom mqueen 1ml individuelle mb 1 ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
Witaj Doroto-Coco
![]() Przykro mi ,ale nie skusze sie na probki - po ostatnich wymiankach ma ich nadmiar:-( Pozdrawiam cieplutko! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Przyczajenie
|
znajdziesz cos za olejek avon i balsam jonhson
![]()
![]() |
![]() |
#90 |
Zakorzenienie
|
Odpisałam u Ciebie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:07.