|
|
#61 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Różności u Małej Krówki !Estee,La Roche, Sally, Nivea, Sephora, Lancome i inne.
Króweczko, możemy się wymienić za jedną piankę plus to, co napisałam? Czy się rozmyśliłaś? Daj proszę znać, bo dogaduję się z inną wizażanką
|
|
|
|
|
#62 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Różności u Małej Krówki !Estee,La Roche, Sally, Nivea, Sephora, Lancome i inne.
ja jestem zainteresowana loreal telescopic , ale nie chce nowego
byl uzywany tak? bo taki mnei interesuje
|
|
|
|
|
#63 |
|
Przyjaciółka KWC
|
Co z naszą ewentualną wymianą?
|
|
|
#64 |
|
Rozeznanie
|
witaj
![]() proponowalas mi niedawno Juicy Tubes. Co za niego poszukujesz. Interesowalo cie co mam poza watkiem, ale nie wiem czego mam szukac ?
|
|
#65 |
|
Raczkowanie
|
MOje kosmetyki na wymianke
~~balsam brązujący relaksujacy"sopot" firmy ziaja ~~żel pod prysznic dove fresh touch-55 ml ~~brazowy tusz do rzes'avon' ~~czarny tusz do rzes firmy avon ~~ fioletowy tusz do rzes formy avon ~~ cien w kulcefirmy avon kolor soczysta malina taki brokatowy ~~cien do powiek visions kolor orchid ~~ magiczny polyskliwy puder do ciala firmy avon ~~lustereczka yasmin otwierane kolor rozowy (mam 3 sztuki)~ ~~brokat kosmetyczny do paznokci zloty,czarny i srebrne ksiazyce ~~ rozowy blyszczyk rozne probeczki,spinki i gumki do wloskow,srebrna gruba opaska ~~czarno -rozowa torebeczka | ~~bezowa torebeczka adidas ~~ odzywka do wlosow ziaja wlosy lamliwe z rozdwojonymi koncowkami ~~ odpowiadac prosze na priv |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:29.

byl uzywany tak? bo taki mnei interesuje