|
|
#61 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Czarna magia. Miał ktoś z tym do czynienia ?
Powiem tak.
Czarna magia jest nie tyle niebezpieczna[choc rowniez]co nieprzewidywalna.Tak naprawde nigdy nie wiemy co się wydarzy gdy zaczniemy się w to bawić.Ja wole nie ryzykować,bo może się okazać że śmierć to 'pikuś'w porównaniu do tego co się moze zacząc... Jak byłam mała[11,12 lat]próbowałam się w to bawić z siostrą cioteczną. Poszłyśmy razem przed dom kolezanki ktorej nie lubiłysmy.Był wieczór.Ona wzieła ze sobą łyzkę i świece Zapaliła świece i usiadłyśmu na ławce przed domem tej dziewczyny.Zaczeła wypowiadać słowa typu:wzywam ciemne mocy,niech dadzą nauczkę X[tu imię i nazwisko tej dziewczyny]Takie szczeniackie zabawy.Potem poszłysmy do domu.W sumie nic się wtedy nie stało,ale za 2 dni moja siostra złamałam ręke.Może to zbieg okoliczności...niewiem.Al e zastanawiam się do dziś czy gdyby wtedy tego nie zrobiła złamałaby tą rekę.(?!)seemore-załozenie tego[takiego]wątku o czymś świadczy.Jest jakaś przyczyna,problem,z którą się pewnie nie podzielisz,mozemy się tylko domyślać. Samookaleczenia,próba samobójstwa a teraz czarna magia. Cytat:
Próbowałaś Antidralu,moze wyda Ci się to dziwne ale znam osoby które mają depresje własnie od pocenia. Nie bede się powtarzać,powiem tylko tyle ze nie warto marnować sobie w taki sposób życia.Zawsze jest jakieś wyjście,tylko trzeba odnaleśc właściwą drogę. Zgadzam się z dziewczynami,psycholog to dobre rozwiązanie. Edytowane przez Moobi Czas edycji: 2007-06-10 o 12:40 Powód: błedy ort itp:) |
|
|
|
|
|
#62 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Bardzo możliwe, że właśnie taki właśnie był rezultat igrania z czymś, o czym nie mamy pojęcia... Nawet mój nauczyciel fizyki mówił, że z naukowego punktu widzenia nie tyle nawet "być może", ale "najprawdopodobniej" mamy do czynienia z istnieniem zjawiska wstępowania kilku wymiarów. To znaczy, że obok nas normalnie toczy się "życie" w równoległym świecie / światach ![]() Moobi, zgadzam się z Tobą
|
|
|
|
#63 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#64 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
) oraz filmów typu science fiction. Czy przypadkiem nie jest to połączenie obu tych cech ?
|
|
|
|
#65 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak już pisałam, fabuła świetna. Zakończeniem się troszeczkę rozczarowałam.
|
|
|
#66 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#67 |
|
Wtajemniczenie
|
.
Życie jest piękne. Nareszcie w Niemczech Edytowane przez seemore Czas edycji: 2007-07-02 o 22:45 |
|
|
|
|
#68 |
|
Przyczajenie
|
Właśnie poto tu jestem zaczęło się od rodziny mojej babci kiedyś kiedyś chyba moja Mama wyskoczyła że dziadek miał czarną księgę i na tym się temat skończył w sesie czarnej księgi i mojej rodziny mam 33lata i nic nie wiem o swojej rodzinie nigdy Mama z Tata nic mi nie mówili to jest dla mnie dziwne
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:48.

Zapaliła świece i usiadłyśmu na ławce przed domem tej dziewczyny.Zaczeła wypowiadać słowa typu:wzywam ciemne mocy,niech dadzą nauczkę X[tu imię i nazwisko tej dziewczyny]Takie szczeniackie zabawy.Potem poszłysmy do domu.W sumie nic się wtedy nie stało,ale za 2 dni moja siostra złamałam ręke.Może to zbieg okoliczności...niewiem.Al e zastanawiam się do dziś czy gdyby wtedy tego nie zrobiła złamałaby tą rekę.(?!)
nie bede dalej wymieniac
Bluzka nie może być na ramiączka bo zaraz dostaje plam od słońca. Mam na nie uczulenie.

) oraz filmów typu science fiction. Czy przypadkiem nie jest to połączenie obu tych cech