|
|
#61 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Shape
Cytat:
ale znalazłam w księgarniach internetowych tylko na razie się zastanawiam czy wogóle warto?
|
|
|
#62 |
|
Raczkowanie
|
ostatnio z shapem wyszła płytka płaski brzuch, ma któraś już tą płytkę?? opłaca się kupic są jakieś efekty??
|
|
#63 |
|
Zakorzenienie
|
na Plotkowym w wątku o dodatkach z gazet jest trochę o tej płycie
|
|
|
|
|
#64 |
|
Raczkowanie
|
Ja się pochwalę i powiem że kupuję SHAPE'a od samego poczatku czyli od wiosny 2000 roku.
Myślę że odrobine się popsuł..tzn pod kątem wykonywania ćwiczeń-coraz wiecej nowych przyrządów, urządzeń i dodatków. Kiedyś było więcej ćwiczeń domowych co najwyżej z cieżarkami. Dziś trzeba wykupić cały sklep sportowy. Kiedyś sumiennie wyćwiczyłam cały artykuł o spalaniu brzuszka i powiem wam że efekty przekroczyły moje najśmielsze oczekiwania. Nie potrzebowałam żadnego przyrządu a brzuch jak deska. Niestety też moja siłownia nijak się ma do tych siłowni amerykańskich z czasopisma. Nie mam większości urządzeń co sprawia że te artykuły są dla mnie bezwartościowe. Ostatnio kupiłam ten numer z płytą o brzuszku obejrzałam i chyba sie skuszę, gdyż nie trzeba nic poza ciężarkami do 4 kg - tyle to ja mogę kupić
|
|
|
|
|
#65 |
|
Raczkowanie
|
no ja chyba też zacznę ćwiczyc z tą płytką hantelki mam dobre chęci też więc chyba wezmę się do roboty
|
|
#66 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a masz jeszcze gdzieś te ćwiczenia? może jakieś skany?
|
|
|
|
#67 |
|
Raczkowanie
|
właśnie też o tym pomyślałam
![]() ![]()
|
|
#68 |
|
Raczkowanie
|
Muszę przyznać że odnaleść ten artykuł będzie trudno-mam już tyle egzemplarzy z tylu lat....jak odnajdę z pewnością zamieszczę. Na tle reszty zestawów tylko płytka równa się z kompleksowością tego artykułu. Pamiętam tylko że to było z 2003 roku
|
|
|
|
|
#69 |
|
Raczkowanie
|
fajnie ja pracuję w salonie prasowym i też chciałabym koilekcjonować np właśnie shapea kiedyś napewno się przydaje
|
|
#70 |
|
Raczkowanie
|
Czasem zaglądam do Shape i kupuję jeśli dany nr wyda mi się przydatny ale częściej ostatnio szukam inspiracji na youtube np.
http://youtube.com/watch?v=gGhTsYKGdE8 http://youtube.com/watch?v=ZOlmTCODpoM |
|
|
|
|
#71 |
|
Raczkowanie
|
bardzo fajne nie pomyślałam o youtubie fajne te cwiczenia z hulahop muszę sobie go kupić chyba nie jest drogi taki sprzęt
![]() tyle że shape jest niezniszczalny wiesz o co chodzi płyta ci zostanie i egzemplarz a neta możesz nie mieć jak gdzieś pojedziesz
|
|
#72 |
|
Rozeznanie
|
Hej. Ja czytam Shape od 2 lat ( także Vite sporadycznie ) i jest to jedyna gazeta, która regularnie kupuje (choc prenumeraty nie mam
). Mi gazetka sie podoba- szczerze przyznam sie ze te ćwiczenia nie bardzo wykonuje - jestem za leniwa, ale inne artykuły sa dla mnie fajne. Płytki kolekcjonuje, ale narazie na tym sie konczy .
|
|
|
|
|
#73 |
|
Raczkowanie
|
no wiesz sara od czegoś trzeba zacząć może kiedyś akurat sie przydadzą bo zechcesz cwiczyć
ja nawet nie wiedziałam ze miałam płytke tamilee i akurat dziś sie przydała
|
|
#74 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
byłabym szalenie wdzięczna gdybyś zamieściła te skany
|
|
|
|
#75 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny już jest od 24 kwietnia super trening na brzuszek w shape . Ja go ćwiczyłam i powiem tak jest tam trening obwodowy ok 35min.czyli coś jak aerobik ale w różnych poziomach ten trening jest ,pużniej są ćwiczenia na brzuszek w formie klasycznej , pilates . to też jakieś 35min trwa . No i ostatnim treningiem jest 12 min z ciężarkami dla tych co nie mają czasu to szybciutko mogą machnąć trening w 12min .Cena to 11.90
Kolejną sprawą jest to że we Vicie też jest płytka Z AREOBIKIEM I OD OBECNEGO NUMERU ZACZYNA SIE KOLEKCJA FINESS we Vicie ( a i płytka w tym numerze jest w pudełku plastikowym , koszt to 8,99). Następną sprawą jest nowinka że jest Carmen Electra 4 i 5 cz. juz z lektorem cena ok 30zł płytka . Zainteresowanych opis tych płyt jest na stronce http://www.cwiczrazemznami.pl:eek::e...eek::eek::eek:. życze wiele miłych i fitnessowych dni |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#76 |
|
Przyczajenie
|
Może któraś chce odsprzedać tą płytke z ćwiczeniami na brzuch z majowego Shape'a??
Ja ją przeoczyłam i przez zeszłe 3 dni biegałam wszędzie z nadzieją że jeszcze się gdzies ostała i bez rezultatu..Znacie w ogóle polska strone tej gazety? |
|
|
|
|
#77 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Hej polska strona gazety www.shape.pl, ja też bardzo długo polowałam na tą gazetę ale w końcu udało mi się w takiej małej wiosce kupić, ale jeden facet z kiosku powiedział mi że można pod koniec miesiąca przyjść i jak będą zwroty bo przecież wszystkie się raczej nie sprzedały w hurtowni powinien załatwić, Nie wiem czy Ci to pomoże, aha na allegro widziałam aukcję z tą płytą a do tego były jeszcze 2 płyty ale nie wiem czy ta aukcja dalej jest. Nie wiem czy Ci pomogłam Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
#78 |
|
Zakorzenienie
|
Ćwiczenia z Shape
Bardzo fajna gazetka w której znajduje się wiele fajnych treningów. Postanowiłam założyć temat i zapytać Was o zdanie: które treningi najlepsze? Które obecnie wykonujecie?
Ja teraz robię z numeru z Anią Bosak na okładce i wydaje się być skuteczny |
|
|
|
|
#79 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Ćwiczenia z Shape
Wiele razy ćwiczyłam z Shape-mam sporo starych numerów(ale również ten z Anią Bosak).Uważam,że mają tam fajne treningi,ale...No właśnie jest jedno ale-treningi w Shape zaczęły się powtarzać,czasem wrzucą coś nowego,ale to rzadko.Wiem,co mówię,bo kupowałam Shape regularnie przez ok.4 lata.Znudziła mi się ta gazeta,bo teraz więcej w niej o kosmetykach i urodzie(i to nie zawsze fachowe porady)a nie o dietetyce i fitnessie.A szkoda,bo dlatego kupowałam tę gazetę.
Sama szukam czegoś o odpowiedniej tematyce na rynku,kiedyś była taka gazeta Lady fitness-mnóstwo ciekawych porad,a treningi takie sobie.Ale nie wiem,czy jeszcze jest. Jeśli chodzi o treningi z Shape,to polecam te z pilatesem(joga,pilates,ba let)oraz z piłką treningową.Sama przećwiczyłam te pierwsze i są super. |
|
|
|
|
#80 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo proszę...
|
|
|
|
|
|
#81 |
|
Zakorzenienie
|
ja ćwiczę z płytką dołączaną do numeru majowego "płaski brzuch", codziennie dwie serie na brzuch i obwodowy dłuższy lub krótszy
a ostatnio znalazłam więcej ćwiczeń w formie filmików (pomagają mi się zmotywować... )http://www.shape.com/workouts/videos/ |
|
|
|
|
#82 |
|
Zakorzenienie
|
O, ja nie mam właśnie tego majowego
![]() A z tych video to między innymi robię z Thigs pass crunch. Nie lubię go, męczące
|
|
|
|
|
#83 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Lipiec 2002-trening na życzenie uda i pośladki jak wyrzeźbione(super ćwiczonka,naprawde polecam;w numerze także trening pilatesa-ćwiczyłam parę razy,ale nie podobał mi się) Październik 2002-wyzwanie dla brzucha i pośladków(ciekawe kombinacje ćwiczeń-po 3 na brzuch i na pośladki) Lipiec 2003-trening z Alicją Bachleda Curuś(jeden z moich ulubionych-dużo powtórzeń) Sierpień 2003- trening z piłką(godne polecenia ćwiczenia,nie ćwiczyłam,ale gdy tylko nabędę piłkę,z pewnością wszystko "przećwicze") Luty 2004- proste ćwiczenia na zgrabne nogi(warto spróbować,niektóre pozycje wydaja się trudne,ale tylko na początku;dodatkowo niektóre uczą równowagi) Sierpień 2005-tajemnica piękna(jeden z moich ulubionych;połączenie ćw.izometrycznych,jogi i pilatesa,z drążkiem-wykorzystywałam oparcie krzesła) Mam jeszcze jeden trening,który ćwiczyłam,ale go nie znalazłam. Na okładkach były mało znane modelki,więc nie podałam ich nazwisk. |
|
|
|
|
|
#84 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O, dziękuję Dzisiaj już jest późno, ale jutro przejrzę te treningi, o ile mam te numery
|
|
|
|
|
|
#85 |
|
Zadomowienie
|
ja aktualnie wykonuje ćwiczenia z płyty "Płaski Brzuch" (bodajże z Bosak na okładce) -- robie sobie te 5min zestawy, wg mnie są fajne nie męczą mnie bardzo
Do tego robie jeszcze trening z "Belly dance" (czyli jak stracić 2kg w 7 dni -- i powiem że to jest Możliwie, bo kiedyś mi się to udało, więc do dzieła ) . Na tej płytce są bardzo przyjemne ćwiczonka na różne partie ciała, albo takie 'tradycyjne', albo bardziej 'orientalne' . DO tego są układy belly dance i trening rozciągający i cardio, uhu jak dla mnie rewelacja mam jeszcze jedną płytę belly dance z Shape, z trzema układami tanecznymi z filmów bolly, ale nie jest taka bardzo fajna .. |
|
|
|
|
#86 |
|
Zadomowienie
|
no właśnie shape zrobił się raczej gazetką w stylu porady zdrowia i urody od pielęgnacji skóry po porady seksualne niestety
a ćwiczeń malutko niestety profil gazety się za bardzo zmienił
|
|
#87 |
|
BAN stały
|
Dokladnie, Cwiczen jest juz w niej bardzo mało. Chociaż w ostatnim shape po przeczytaniu artykułu na temat zdrowego odżywiania zaczęłam ćwiczyc i zdrowo sie odzywiac, niezla motywacja!
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#88 |
|
Raczkowanie
|
kiedy wychodzi nowy numer?? i czy sa jakieś dodatki?? Ktoś wie??
|
|
#89 |
|
Raczkowanie
|
28 sierpnia i ma byc plytka z jakimis cwiczonkami na uda biodra i posladki
|
|
|
|
|
#90 |
|
Zakorzenienie
|
Czekam właśnie na tę płytkę, bo może będzie fajnym zamiennikiem T.Webb
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:35.

). Mi gazetka sie podoba- szczerze przyznam sie ze te ćwiczenia nie bardzo wykonuje - jestem za leniwa, ale inne artykuły sa dla mnie fajne. Płytki kolekcjonuje, ale narazie na tym sie konczy