|
|
#61 | |
|
Przyczajenie
|
Dot.: SLIM COFFEE - kawa odchudzająca
Cytat:
Chcę się z wami podzielić opinią na temat kawy i moimi odczuciami.otóż kawa w aptece kosztuje 30 -33 zł za 150 g.pozwoliłam sobie na to szaleństwo bo pomyslałam jak pewnie każda z was że bede super extra laską.a więc co nastepuje kawa jest paskudna w smaku gorzka ,wiem wiem mozna pozlodzic zalac mlekiem ale coz to za dieta wtedy??ograniczamy cukry.zrobiłam test.przez pierwsze 3 dni pilam kawe 3 razy dziennie ,jadlam warzywa mieso gotowanie ,zero tluszczu,zero soli bo jak wiemy sol zatrzymuje wode nie jadlam po 18 .schudlam 3 kg tzn przez te 3 dni spadla mi woda z organizmu.nastepne dni jadlam bulki ,banany ktore sa mega tuczące ,smazone i pilam po 3 filizanki kawy dziennie i co???przybralam 3,7 kg!!!!!!teraz nie pije kawy mam super diete jezeli ktoras z pan chce prosze sie odezwac na priv porozmawiamy i uloze dla kazdej diete za darmo!!!juz wiem co nalezy jesc a czego nie i takie tam *******y mysle ze z moją wiedza moge smialo zdawac na dietetyke i odrazu doktorat pisac.tak wiec zapraszam na priv.ludzie powinni sobie pomagac pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
#62 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#63 |
|
Przyczajenie
|
Piję ją już 3 tydzień i jestem bardzo zadowolona. Co prawda mniej jem, ale to chyba efekt kawy. Znajomi mówią, że schudłam a to bardzo cieszy. Na razie 3 kg ale efekt widoczny. A co do ćwiczen to pewnie, że dobrze by było trochę z siebie dac , ale mnie się nie chce.
|
|
|
|
|
#64 |
|
Przyczajenie
|
cześć! jakiś czas temu też dałam się nabrać
![]() po przeczytaniu strony o kawie zielonej podanej przez Sabrinkę (polecam przeczytać!) zaczęłam szukać i znalazłam! na allegro kupiłam za 33 zł Coffee Slimmer w saszetkach, skład: kawa rozpuszczalna Arabica, kawa zielona i chrom, przy czym zawartość kawy zielonej w jednej saszetce jest większa niż w trzech filiżankach Slim! Na razie testuję od tygodnia i jestem bardzo zadowolona, zobaczymy co będzie dalej. dawka zalecana przez producenta to jedna saszetka dziennie więc opakowanie wystarcza na miesiąc. no i smakuje jak prawdziwa kawa a nie cykoria! |
|
|
|
|
#65 |
|
Przyczajenie
|
kupiłam tą kawę w aptece. Owszem smakuje doskonale, ale jej właściwości odchudzające stoją pod znakiem zapytania. No i kosztuje sporo bo ok.30 zł w aptece
|
|
|
|
|
#66 |
|
Przyczajenie
|
Ja za Coffee Slimmer zapłaciłam na allegro 33 zł plus przesyłka może i nie tanio ale za to 1 opakowanie wystarcza na miesiąc! Slim Coffee wystarczyło mi tylko na tydzień.
|
|
|
|
|
#67 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() dorotagoska Edytowane przez dorotagoska Czas edycji: 2010-07-26 o 21:29 Powód: dodać chciałam zdanie |
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#68 |
|
Raczkowanie
|
ostatnio w tvn był wywiad z panią dietetyk, powiedziała, że wszystkie leki ala linea, karnityny, slim coffe to jedna wielka ściama. Że nie ma dobrego leku na otyłość jak mniej jeść i ćwiczyć.
No ale że na niektórych może to działać jak placebo, w związku z tym są w stanie schudnąć. Teoretycznie dzięki tej kawie np.. |
|
|
|
|
#69 |
|
Przyczajenie
|
Ja piję coffe slimmer. W smaku jest dobra, oparta na naturalnej prawdziwej kawie, a nie na cykorii jak pozostałe. Reguluje układ pokarmowy, spowalnia odkładanie się tłuszczu. Na mnie działa zapychająco, hamuje uczucie łaknienia i pomaga w odchudzaniu przy równoległym stosowaniu diety.
|
|
|
|
|
#70 |
|
Przyczajenie
|
Witam piłam tą kawkę dłuższy czas,oczywiście nie ma cudownego działania bez diety,wg.mnie działa troszkę moczopędnie i skutecznie zapycha żołądek.Ma fajny delikatny smaczek. Myślę,że jest dobra dla osób które lubią podjadać słodycze,ja po niej wogóle nic słodkiego nie jadłam,a bardzo lubię czekolade...
|
|
|
#71 |
|
Raczkowanie
|
Dziś wypróbwałam to "cudo" , kawa jest okropna w smaku, bardzo gorzka, dodałam słodzik i mleczko - inaczej nie da rady. Moim zdaniem wyrzucone pieniądze. Szkoda, że opinii nie przeczytałam przed zakupem.
|
|
|
|
|
#72 |
|
Raczkowanie
|
Moim zdaniem to kasa wyrzucona w błoto. Chyba że ktoś lubi pic tę kawę gorzką nie zabielaną.Bo jeżeli jestem na diecie 1300 kalorii to picie tej kawy ze smietanką czy słodzikiem juz nie wchodziw grę bo trzeba jej wypić 3-4 filiżanki dziennie, a bez niczego na moje sie nie da tego pić. I bardzo mnie opycha ta kawa, tak się czuję napompowana- nie miłe uczucie bardzo.I to takie błedne koło. Lepiej pić zielona i czerwoną herbatę.
Some say love it is a river That drowns the tender reed. Some say love it is a razor That leaves your soul to bleed. Some say love it is a hunger An endless, aching need I say love it is a flower, And you it's only seed........... -The Rose- |
|
|
|
|
#73 |
|
Raczkowanie
|
Ja kupiłam dzisiaj kawę mieloną La karnita. Wczoraj poczęstowała mnie nią kumpela i mnie smakuje. Co działania, ona mówi, że nie czuje się napuchnieta, zwykła kawa tak na nią nie działała.
|
|
|
|
|
#74 |
|
Przyczajenie
|
W życiu zawsze jest coś za coś. Skoro przyjemnie się tyło (czytaj: jadło słodkości itp.) to dla równowagi trzeba popracować nad schudnięciem (czytaj: zmusić do wysiłku fizycznego).
Chudnięcie wyłącznie na bazie cudownych środków, bez wysiłku fizycznego jest zwykle złudne bo krótkotrwałe.
|
|
|
#75 |
|
Przyczajenie
|
Wypiłam 2 opakowania tej kawy, w tym jedna to espresso i żadnych efektów. Smak kawy nie był najgorszy, ale samo picie kawy nie daje rezultatów spadku kilogramów - reklama to ściema, po prostu trzeba mniej jeść
Dodam, że oprócz picia kawy była też siłownia i basen i to również nie zadziałało.
Edytowane przez Jans07 Czas edycji: 2010-09-26 o 07:56 |
|
|
|
|
#76 |
|
Raczkowanie
|
Ostatnio widziałam reklamę tej kawy, poczytałam sobie sporo na stronie www. Zastanawiam się czy któraś z Was próbowała innych rodzajów? Wiem że ta kawa jest o smaku karmelu, jest też właśnie espresso i zwykła...Chciałam kupić ale nie wiem którą wybrać :P też mam tak że piję bardzo dużo kawy a lekarz mi powiedział że kawa wypłukuje magnez i mam niedobór. Czytając skład tego substytutu przychodzi mi na myśl że jest on zdrowszy od normalnej kawy
![]() A wracając do poprzednich postów zdecydowanie trzeba dodać do tego jakieś przyjemne ćwiczenia, zdrowy tryb życia, trochę wysiłku
|
|
|
|
|
#77 |
|
Przyczajenie
|
Mi tam ta kawa nie smakuje, ale znalazłam lepszą alternatywę. Nie napiszę jak się nazywa bo posądzą mnie o reklame
. Smakuje o niebo lepiej, niż SlimCoffe, przedewszystkm jest słodka i ze śmietanką. Z tego co się orientuję firma która ją wprowadza na rynek dopiero zaczyna sprzedaż w Polsce. jeśli jest ktoś zainteresowany, napisze wszystkie szczegóły na maila.Karla78 |
|
|
|
|
#78 |
|
Zakorzenienie
|
jak widzę "suplement diety" to pojawia mi się taka czerwona lampka w głowie
|
|
|
|
|
#79 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#80 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#81 |
|
Przyczajenie
|
Drogie Panie... Po 1 na opakowaniu jest napisane, ile łyżeczek jest przewidywane na szklankę. Smak kawy jest taki sobie, aczkolwiek można dolać odrobinę mleka i będzie super
Następną sprawą jest działanie tej kawy... Również na opakowaniu jest informacja że ta slim coffe jest SUPLEMENTEM diety, nie cudownym lekarstwem na nadwagę, co oznacza że mimo picia kawy trzeba też trzymać dietę ( albo po prostu się nie przeżerać ) i trochę się ruszać (trochę aktywności fizycznej jeszcze nikomu nie zaszkodziło ). I nie mówię tu o katowaniu się codziennie na siłowni... A jeśli interesuje kogoś środek na SZYBKIE i EFEKTYWNE spalanie tłuszczu to polecam TERM LINE II . Aktywność przyjdzie sama , bo te tabletki dają takiego kopa energii , że nie jest się w stanie usiedzieć w miejscu Pozdrawiam gorąco
|
|
|
|
|
#82 |
|
Raczkowanie
|
ja schudłam 2 kilo!
nie wiem czy to zasługa kawy czy diety czy treningów. Myslę, że złozyło się na to wszystko po trochu. Tak czy siak efekt jest, 2 kilo mniej i liczę na więcej! trzymam tez i za Was kciuki drogie panie!
|
|
|
|
|
#83 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#84 |
|
Raczkowanie
|
widzę, że strasznie podzielone opinie o tej kawie... już chyba lepiej truć się tradycyjną, a do tego stosować jakieś suplementy. i tutaj w sumie moje pytanie - jakie "spalacze tłuszczu" są w Waszym odczuciu skuteczne? przejrzałam ofertę hellhound, jest tego cała masa, zupełnie nie wiem na co się zdecydować. pytam Was, zanim zacznę molestować obsługę
|
|
|
|
|
#85 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#86 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny ja zawsze byłam szczupła. ale po ciązy nie karmiłam dziecka wiec po urodzeniu po paru miesiacach, wazyłam tyle co w ostatnim miesiacu ciazy bylam załamana. Kupiłam sobie slim coffe i czerwoną herbate, słuchajcie stopniowo miesiac po miesiacy z 64 kg schudłam do 52. Ale pomysałam sobie , ze niemoge tylko i wylacznie opierac sie na tych rzeczach bo wiem ze jak odstawie to znowu wroca te kilogramy.No i odstawiłam ale staram sie wiecej ruszac. teraz znowu waze 56 kg a kawy nie pije juz jakis rok. Dzisiaj kupilam ja sobie ponowni e, ale tylko dlatego ze straciłam prace, siedze w domu i nie chce sie zapuscic. Kawa moze nie pogama w odchudzniu , ale zdecydowanie w oproznianiu. To działa na osoby ktore maja duze brzuchy od wzdec.Zdecydowanie cos co polecam to czerwona herbata to jest zabujca kilogramów sam lekarz mi poleciał. Takze jesli ktos lubi kawe i tak ja piję chociaz raz dziennie rano i stac go na taka kawe to smialo polecam.PLus czerwona herbata zamiast zwyklej i efekt murowany. Bez zadnych diet.
|
|
|
|
|
#87 |
|
Przyczajenie
|
Witajcie
Slim coffee dziala na uklad trawienny. Zmniejsza sie brzuszek i podbrzusze. Ja wypilam dwie i juz efekty byly ![]() Tylko najlepiej pic z saszetek bo jak sobie same robicie to moze zle dawkujecie. Jedna saszetka na dzien i dziala
|
|
|
|
|
#88 |
|
amor vincit omnia
|
na każdego takie preparaty inaczej działają.. .wiadomo, cudów nie można oczekiwać, ale dla niektórych to świetny dodatek jako wspomaganie odchudzania. wszystko, co chociaż trochę zmniejsza łaknienie idzie na plus.
|
|
|
|
|
#89 |
|
Przyczajenie
|
Witam,
ja również piłam Slim Coffe bez rezultatów... Moja psiapsióła piła (nadal pije) Green Coffe i jest mega zadowolona, zresztą widać jej efekty. Teraz jest w połowie drugiego opakowania, schudła już 5kg, najbardziej widać po jej pociążowym brzuszku. Skóra jej się jakoś wciągnęła, ja jestem w szoku A podobno jest tak, że im dłużej się pije tym coraz szybciej się chudnie. Ona kupuje od jakiegoś kolesia z Łodzi na allegro, podobno tylko on ma orginalną, bo z kolei jej koleżanka z pracy skusiła bo taniej i wzięła od jakiegoś typka też z allegro i podobno co innego w ogóle było w środku... Tak czy siak, czy ktoś ma jakieś doświadczenia z tą kawą??? Jestem ciekawa innych opinii, bo póki co to tylko od dwóch osób słyszałam, pozytywnie raczej. No efekt w każdym bądź razie jest.... |
|
|
|
|
#90 |
|
Przyczajenie
|
Chciałam się z Wami podzielić moimi odczuciami na temat kawy. Ja piję Ice slim coffee, 200ml zimnego mleka i dodaję 2 skruszone tabletki słodziku, początkowo nie była smaczna, ale teraz przywykłam. Piję ją raz dziennie i jak dla mnie to coś tam ona zdziałała. Jem normalnie, czasami chipsy, czasami coś slodkiego, ale od kad pije tą kawę ani razu nie jadłam obiadu, bo nie jestem głodna. Zjadam śniadanie, piję kawę a potem do godziny 17-18 nie moge nic zjesc. Piję ją dokładnie tydzień, 2 razy zjadłam chipsy, 2 razy dużą makaronu z kiełbasą, sosem i serem żółtym i kilka rurek nadziewanych, więc cudów się nie spodziewałam, ale waga spadła mi o 1,5kg, nie jest to skutkiem kawy-cud ale tego ze- prawdopodobnie od tej kawy- poprawiła mi się przemiana materii. Jestes genetycznie obciazona nadwaga, aktualnie jestem 15kg lzejsza niz rok temu i zawsze korzystałam z toalety raz na 3-5dni, aktualnie korzytam codziennie i prawdopodobnie to spowodowało spadek wagi, a ja doświadczona w dietach wierzę w to, że to co się dzieje w środku jest rownie wazne jak to co widzimy na zewnatrz.
Podsumowujac- warto sprobowac, kazdy organizm moze zareagowac inaczej, na pewno nie zaszkodzi, a moze pomoc, tylko niech nikt sie nie spodziewa cudów i uwaznie obserwuje swoj organizm. Byc moze tez im ktos ma wiecej do zrzucenia tym lepsze widzi rezultaty? Moje BMI obecnie wynosi 26,5 Pozdrawiam
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:48.

pozdrawiam