![]() |
#61 |
Rozeznanie
|
Dot.: Gucci, Max Mara, Kerastase,Paul Mitchell, Clarins, Clinique i wiele innych, zap
Kenzo,
aktualnie na pewno interesuje mnie Max Mara EDP z 90 ml pozostało okolo 35ml, kartonik; poza tym wstępnie następujące produkty do pielęgnacji włosów:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Gucci, Max Mara, Kerastase,Paul Mitchell, Clarins, Clinique i wiele innych, zap
Hej!
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=193348 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Rozeznanie
|
Astronomiczna.asniu zainteresował mnie jedynie Amore ale nic poza nim a Max Mara ma wieksza pojemnosc wiec
![]() Gosiu wpadł mi we oko Allure ale nie pamietam jak pachnie i musiałabym niuchnac w Sephorze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Amorka faktycznie na inny zapach bym wolała wymienić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
Mam pytanko. Jak często można stosować tę maskę?Nie chciałbyś za nią Bonacure maska regenerująca do suchych 750 ml ubytek ...nie wiem 4-5 razy użyta.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
samoopalacz Heleny Rubinstein-cos kolo 16 £ serum na pory-19.50£ Hawaiian tropic chyba jedzie do jagabrz.Niestety nie mam zadnych pudrow brazujacych-bo nie uzywam (zakochalam sie w color clone so bronzed!-i nie potrzebuje brazerow)..jednak mam odsypke revlon skinlights w pudeleczku szklanym po maybelline dmm-kolor ten ciemny..braz z drobinkami-moge oddac przy ewentualnej wymianie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#68 |
Rozeznanie
|
Gosia maske Kerastase mozna uzywac po kazdym myciu w zaleznosci od stopnia zniszczenia wlosow no i naturalnych presdyspozycji na obciazanie wlosa, a za maske Bonacure dziekuje - mialam ja i mi nie pasowala, zreszta cenowo sie nie kwalifikuje do Kerastase
![]() Mamomichałka jesli mi sie uda to przetestuje w weekend obydwie wersje Guerlain bo nie wiem dokladnie jak pachna |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
DAlej jestem chętna na tę maskę,jeśli Allure Ci podpasuje.
JAka jest Twoja opinia o tej masce?JA mam suche,farbowane,zniszczon e głównie końcówki ( codziennie myje i męczę suszarką)... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Rozeznanie
|
Gosiu mysle ze z opisu do twoich wlosow powinna byc odpowiednia ale jak wiesz wszystko najlepiej sprawdzic w praktyce, ja mam zdrowe wlosy, niefarbowane i nie mecze ich ani suszarka ani prostownica, wlasciwie ta maska to był taki kaprys, ale dla mnie jest za ciezka zwazywszy na to ze fryzjerka nakazala mi uzywac jedynie szamponu bo nie jest potrzebne mi nic innego , oczywiscie nie byłabym soba jakby jej posłuchala i odstawila moje kochane odzywki ale Kerastase jest dla mnie stanowczo za bogata w substancje odzywcze. Jest zelowa i ma lekka konsystencje wiec nie powinna obciazac, mozesz poczytac sobie na KWC o niej, ma bardzo dobre opinie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#72 |
Rozeznanie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Zadomowienie
|
Hej, to znowu ja
![]() mam jeszcze jedną (ostatnią) propozycję: róż Clarins Multi Blush- odcień Tender Raspberry 05. Użyty kilka razy, ale tego zużycia praktycznie na nim nie widać (mocno napigmentowany). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Rozeznanie
|
Podaj mi maila to wysle ci fotke z rozem bo mam na komp
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#80 |
Zadomowienie
|
gemma01@poczta.onet.pl
ta fuksja znowu nie jest taka mocna- jak użyje się odrobinę i dobrze rozetrze; dlatego ten róż chyba tak ciężko zużyć. Aha, tylko ja nie mam kartonika i to jest to opakowanie jeszcze bez lusterka (razem z wiosenną kolekcją zmieniali opakowania i teraz są trochę lepsze). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
|
Pewnie nic u mnie nie znajdziesz ale nadzieja matką głupich
![]() --> Tusz LRP Respectissime - uzyta kilka razy 2.Tusz Artdeco Lash Designer Turquoise - podkreca, wydluza i zwieksza objetosc- kolor przesliczny turkus - ubytek okolo 20%, swiezy, mokry |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Rozeznanie
|
napisz tez jaka masz pojemnosc, czytalam na KWC i chyba zapach byłby w moim guscie, czy jest dostepny jeszcze w Sephorze? bo jutro mogłabym sprawdzic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Rozeznanie
|
masz tyle fajnych rzeczy do wlosow ze sama nie wiem co mam wybrac
![]() 1Fekkai Shea Butter Mask - maseczka z masłem Shea 2Fekkai Glossing Cream- bogaty krem nablyszczajacy do stylizacji z oliwa z oliwek 3Loreal Prof. szampon Volume Extreme 4Serum Zero Frizz - pozostało 2/3 ze 100ml 5Odżywka Jaga Hupało & Thomas Wolff- 6Puder Clinique Blended Face Puder Transparency 03, pozostało 3/4, kartonik jaki jest to dokladnie kolorek nadaje sie do bladej cery 7Szczotka z ceramika do prostowania- kupiona w sklepie fryzjerskim,nowa- te rzeczy mnie interesuja szczegolnie do wlosow ale nie znam ich wartosci a chce zeby wymianka nam sie rowno oplacila wiec jesli bylabys chetna na zapach to jakos sie dogadamy z tej 7 wybiore kilka rzeczy pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:46.