![]() |
#61 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Impossible is... nothing ofr me ;]
[1=cb4f5ffaf57e20df9ee4e2d 0ab40072d3e70b02c_5ea21df 28819a;4663139]Hej dziewwczyny!
![]() Czy to jest oby forum , gdzie kazda z nas mowi o tym jak czuje się podczas 'okresu odchudzania', co robi, jaka stosuje diete...potdtrzymuje inne dziewczyny na duchu? ![]() ![]() Słuchajcie,jestem załamana......(pewno dlatego tu napisalam,bo nie tylko ja mam taki problem...)nie wiem staram sie zrzucic z 3/4kg..oraz pozbyc sie tluszczu na moim brzuchu!,ale w zaden spospob nie potrafie tego zrobić!!,jesli juz zaczynam to po 4/6dniach poddaje sie...no bo(glupie to)nie widze EFEKTOW!....wiem,ze to potrzeba czasu,ale ..poprostu tyle razy probowalam i nigdy mi się nie udało!...nie wiem jaką mam stosowac diete, nie chcialabym za bardzo przeplacac w kupowaniu roznych produktow, bo nie mam za duzo pieniedzy ![]() ![]() ![]() Najlepsza dieta to nie jeśc słodyczy i jeść zdrowo, jest tego dużo na forum, myslę że odnajdziesz jakies większe szczegóły z łatwością, ale przedewszytkim musisz jeść 5 mały posiłków, osttani 2-3 godziny przed snem(nie tak jak to mówią o 18!!) dowiedziałam sie osttanio że nie mozna łączyc węglowodanów z tłuszczami, czyli posiłek to jest produkt białkowy+tłuszczowy+warzy wo LUB produkt białkowy+weglowodanowy+wa rzywo Jeśli chcesz moge poszukać cCi programu dziennik posiłków, ja z niego korzystam co prawda jeszcze go nie całkim ogranęłam ale robie postępy, tam ci wylicza wszytsko ile masz jeść by stracić na wadze, badż przybrać, zalezy co wybierzesz..Ile białek ile tłuszczy musisz jeść, itp..Potem wpisujesz sobie ile zjadłaś w czasie dnia i Ci pisze czego było za duzo czego za mało..Możesz tez planować jadłospis na dnay dzien dzień wczesniej wieczorem, wtedy sprawdzisz czy będzie on ok Prosze tutaj masz link do teog programu ![]() http://darkthorn.republika.pl/dp.htm Co do rezultatów to przy dobrej diecie ja po 4 dniach z ćwiczeniami na brzuch Aerobiczna szóstka weidera ( http://darkthorn.republika.pl/dp.htm )już było widac delikatne efekty.. ![]() ![]() I jeśli chcesz możesz tu pisać w tym wątku o swoich sukcesach i porażkach my się tu nawzajem staramy wspierac, mobilizować i cieszyć z sukcesów ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
[1=cb4f5ffaf57e20df9ee4e2d 0ab40072d3e70b02c_5ea21df 28819a;4663506]bo dzisiaj jestem po domowce
![]() Ale zadam pytanko,ile powinnam biegac aby to coś dało? czy wystarczy trening 10 cwiczen ,ktory robie przez 4 dni w ciagu tygodnia czy lepiej robic codziennie??[/QUOTE] Hmm na brzuch jesli chcesz zacząc to naprawde polecam tą A6W naprawde efekty szybkie, tyle że to musi być codziennie ćwiczone, co do biegania to wszystko znajdziesz w wątku o bieganiu, podejrzewam że pół godzinki dziennie powinno spokojnie wystarczyć, ale ja raczej nie biegam bo mam prolemy z kolanami trochę więc mogę się mylić ![]()
![]() |
![]() |
#63 |
Konto usunięte
|
Kochane!!
![]() ![]() Śniadanie: wasa posmarowana np almette x2 lub mleko z platkami fitness 2sniadanie: jogurt naturalny (mały) z musli Obiad :nie mam pojecia, bo trudno jest odmowic mojej mamie ![]() Podwieczorek ![]() Kolacja: mhm....jakas lekka kanapeczka,badz salatka.... jak myslicie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Raczkowanie
|
![]()
czesc
![]() no to trafiłam do was ![]() ![]() ![]()
![]() |
#65 |
Konto usunięte
|
widze ze mam podobnie!ja tez nie mam motywacji,ale jutro wielki dzien!!!!!!!! odkladam slodycze(co bedzie bradzo trudne) zmieniam jedzenie,cwicze co tez roznie u mnie bywa!
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Raczkowanie
|
![]()
tak mumika jutro nasz wielki dzien
![]()
![]() |
#67 |
Konto usunięte
|
Musimy być dobrej Mysli Moniczko
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Wtajemniczenie
|
No to dziewczyny, trzymam za Was kciuki
![]() ![]() Ja dzis chcialam pojezdzic na orbiterku lecz dopadl mnie bol nieziemski bol kolana, ktory uniemozliwil mi cwiczenia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Konto usunięte
|
no prosze!!!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Raczkowanie
|
![]()
ja rowniez 3-mam kciuki
![]() ![]() ![]() a ja wam podam moj wzrost 166 cm waga 52 kg...cel POZBYC SIE TZW.BOCZKOW...ŁADNIE WYMODELOWAC BRZUSZEK...ALE UWAZAC NA BIUST !! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#71 | |||
Zakorzenienie
|
[1=cb4f5ffaf57e20df9ee4e2d 0ab40072d3e70b02c_5ea21df 28819a;4663866]Kochane!!
![]() ![]() Śniadanie: wasa posmarowana np almette x2 lub mleko z platkami fitness 2sniadanie: jogurt naturalny (mały) z musli Obiad :nie mam pojecia, bo trudno jest odmowic mojej mamie ![]() Podwieczorek ![]() Kolacja: mhm....jakas lekka kanapeczka,badz salatka.... jak myslicie? ![]() Hmm..moim skromnym zdaniem myśle że za mało białka:P na podwieczorem albo kolacje mogłabyś wszamać serek wiejski np z pomidorkiem i ogorkiem..ja wueilbiam i pozyteczny..albo może jakas rybka, ja sie za bardzo nie znam ale tak mi sie wydaje ![]() ![]() Cytat:
![]() ja tam specjalnych problemów z udami nie mam, nie narzekam, mam chyba takie średnie, a właścieiwe to patyki sie mi nie podobają więc są ok chyba..nie wierze że powiedziałam że jakaś część mojego ciała jest ok ![]() ![]() Cytat:
ojojoj biedna ![]() ![]() [1=cb4f5ffaf57e20df9ee4e2d 0ab40072d3e70b02c_5ea21df 28819a;4665519]no prosze!!! ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Konto usunięte
|
Mhm no dobrze!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
[1=cb4f5ffaf57e20df9ee4e2d 0ab40072d3e70b02c_5ea21df 28819a;4666665]Mhm no dobrze!
![]() ![]() nie przejmuj sie też tak myślałam ale powoli dochodze do tego jak sie to obsługuje ![]()
![]() |
![]() |
#74 |
Zakorzenienie
|
[1=cb4f5ffaf57e20df9ee4e2d 0ab40072d3e70b02c_5ea21df 28819a;4663866]Kochane!!
![]() ![]() Śniadanie: wasa posmarowana np almette x2 lub mleko z platkami fitness 2sniadanie: jogurt naturalny (mały) z musli Obiad :nie mam pojecia, bo trudno jest odmowic mojej mamie ![]() Podwieczorek ![]() Kolacja: mhm....jakas lekka kanapeczka,badz salatka.... jak myslicie? ![]() przy tak koszmarnej diecie i nieciekawym treningu masz raczej marne szanse radzę poczytać forum fitness i dietetykę i ułożyć zupełnie nowy sensowny plan
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Konto usunięte
|
dlaczego uwazasz ze trening jest slaby?zapomnialam dopisac,ze jeszcze biegam....robię akurat te cwiczenia bo zalezy mi na tych partiach ciala...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 |
Wtajemniczenie
|
Przepraszam. Dubel.
Edytowane przez klajdla Czas edycji: 2007-06-29 o 09:28 Powód: Dubel |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Raczkowanie
|
![]()
Dzieki dziewczynki
![]() ![]() tak wiec dzis moj pierwszy dzien... podam wam moje wymiary na dzien dzisiejszy na brzuszku (wys) pepka... 74 cm... biodra 90 cm... ob uda 50 cm... ![]() ![]() ![]() nie mam swoich wymarzonych wymiarow...cche poprostuladnie umodelowac zeby nie wylewało mi sie z kilku miejsc ![]() ![]() ![]()
![]() |
#79 |
Konto usunięte
|
no dzisiaj tez moj pierwszy dzien! jak narazie czuje sie ok!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
To fajnie że dziś zaczynacie
![]() ![]() Boże a ja dzis pokłuciłam się rano z mama i zjadłam 3 łyzki masła orzechowego..Yo tlyko ja tak potrafie..ale juz dziś bedę grzeczna zjem serek wiejski na kolacje i podwieczorek(oczywiście z dodatkami), i rybe na obiad..i powinno być git ![]()
![]() |
![]() |
#81 |
Konto usunięte
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Zakorzenienie
|
[1=cb4f5ffaf57e20df9ee4e2d 0ab40072d3e70b02c_5ea21df 28819a;4669919]
![]() ![]() ja niestety tez tak mam....nie umiem sie powstrzymywac od slodyczy,podjadania ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#83 |
Wtajemniczenie
|
No hop hop!!!
![]() Ja wlasnie podjelam decyzje, ze wracam na SB ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() W sumie taka motywcja do rozpoczecia na nowo tej diety jest wyjazd 15 sierpnia z moimi rodzicami nad jezioro i nad morze. Wiadomo...stroj kapielowy i te sprawy ![]() ![]() ![]() ![]() A wiec rozpoczynam I faze SB ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Rozeznanie
|
Diety sobie darowalam już bardzo dawno
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Raczkowanie
|
![]()
Czesc dziewczynki!!
u mnie jako tako...powpli leci...wczioraj mialam dzien slaobosci ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#86 |
Raczkowanie
|
![]()
hmm cos cichutko sie tutaj zrobiło...
![]() ![]() ![]() ![]() u mnie leci jako tako...wczoraj zjadlam 1 kostke czekolady byyla taaaka pyszna ale wiecej nie moglam... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam was Słonka ![]() ![]() ![]()
![]() |
#87 |
Rozeznanie
|
Ja się nie obijam, biegam prawie codziennie
![]() Weszlam sobie wczoraj na strone vitalia.pl czy jakoś tak (mają swója reklame na www.polskieserce.pl). Można tam wypelnic ankiete i bezplatnie otrzymać troche porad na temat swojej diety lub (odplatnie) zamówić sobie gotowy plan. Dzieki tej stronie zaczęlam (od wczoraj) potulnie jeść śniadania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
Kochana a powiedz mi oni ta dietke to e-mailem wysylaja ?? moze napisze do nich i zobacze co mi przysla ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#89 |
Rozeznanie
|
Nie wiem bo nie kupowalam tej diety, ale pewnie tak. Placi się tam parę zloty tygodniowo, ale takie ogólne rady na temat zdrowego żywienia mozna dostać za darmo, nie trzeba się nawet logować. Pozdrawiam!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Raczkowanie
|
Witam Was!!
![]() ![]() ![]() ![]() Mam 20 lat i zależy mi na ogólnej poprawie sylwetki i kondycji, bo z tą ostatnio baaardzo krucho ![]() ![]() Chcę się pozbyć tłuszczu na brzuchu (szczególnie dolna część ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dzisiaj np. zabrałam się za callanetics, bo w zeszłym roku efekty były niczego sobie (w miarę ładnie wyrzeźbione ciałko), boję się jednak, że na brzuch to nie wystarczy, więc będę musiała przekopać inne wątki z ćwiczeniami. Zastanawiam się też nad pływaniem i rowerem, jednak nie wiem czy z moim słomianym zapałem się uda... Może gdybym znalazła kogoś z okolicy, to wtedy prędzej. Może macie jeszcze jakieś inne fajne ćwiczenia, które stosujecie?? Byłabym wdzięczna ![]() ![]() To chyba tyle narazie. Przepraszam, że się tak rozpisałam, ale zauważyłam, że im większa krytyka tym większa motywacja. Oby jak najdłużej! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:52.