|
|
#61 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Która z dziewcząt ma "doła" przez faceta? Część II.
ewelkaw - Bardzo mi przykro
No cóż było i już się nie odstanie, ale skoro byliście razem przez tyle czasu i mimo tego było wam ze sobą dobrze to może nie powinnaś tak od razu go skreślać? Może zasługuje na drugą szanse?
|
|
#62 |
|
Zakorzenienie
|
Annus89 nie wiem,teraz już nic nie wiem...jedynie to, że czuje się jak idiotka
tyle razy się spotykaliśmy z tą znajomą na imprezach, nawet wczoraj... co oni wszyscy sobie o mnie myśleli, że jestem głupia czy co, że się nie dowiem? było wspaniale, ale nie wiem czy teraz będę umiała mu zaufać tak jak kiedyś, byłam za bardzo pewna
|
|
|
|
#63 |
|
BAN stały
|
Ewelka,a on jak się tłumaczy?Wiesz co,szczerze mówiąc chyba bym mu nie wierzyła,skoro zdradzał poprzednią dziewczyne,całował się z kimś tam...Wydaje mi się,że może mieć więcej na sumieniu
|
|
|
|
#64 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#65 |
|
Zakorzenienie
|
_Magda wczoraj był tak pijany, że nawet nie mógł za bardzo się tłumaczyć
a dziś udaje, że nie wie o co chodzi $#%@*% mnie jeszcze bardziej ![]() pearlpearldziękuje za rade, mam zamiar zrobić właśnie tak jak mówisz, ale jeśli nadal się będzie wypierał to koniec, mógłby się chociaz przyznać ...tchórz
|
|
|
|
#66 |
|
BAN stały
|
Oooo
Widzę, że prawie wszystkie LES już w komplecie Ale jestem wymęczona po imprezie Suszyyyyy...Ogólnie jakiegoś mini dołka mam ![]() Co do imprezy.... Żal! To było disco co się błysko Umarłam wielokrotnie na parkiecie, ale chociaż to mnie ratowało ![]() Ogólnie... W myślach miałam P. Tak bardzo chciałam, żeby tam się pojawił, wziął mnie przytulił, zatańczył ze mną... Żebyśmy znowu liczyli się tylko MY, a nie cały świat... Ale nie ma już na to szans ![]() A tak Mu miałam ochotę po imprezie napisać smsa, co czuję i w ogóle. Ale stwierdziłam, że nie ma co idiotki już z siebie robić. On wyraźnie już nie czuje, tego co ja... Też powinnam zdeptać te uczucia Gorzej, że nie umiem, nie chcę...
|
|
|
|
#67 |
|
Zakorzenienie
|
Izaulka pierwszy fragment Twojego postu mnie rozbawił bardzo
a co do drugiego fragmentu, nie znam sytuacji, za późno się tu pojawiłam, ale też miałam podobne sytuacje z chęcią pisania smsów które zrobiłyby ze mnie idiotke i wyglądało by że się narzucam, czasami nawet wysyłałam ale nie warto |
|
|
|
#68 |
|
BAN stały
|
Izaluka,ja miałam podobne spostrzeżenia jak się rozstałam z eksem i zaczęłam imprezować
.Nauczyłam się gasić obmacywaczy od razu i tyle .A najlepiej umówić się z jakimś kumplem,że będzie pomagał ich spławiać .Ewelka,Twój facet się wypiera,więc może nie wie o której zdradzie wiesz .ja bym go odpuściła,chyba nie wart Ciebi |
|
|
|
#69 |
|
Zadomowienie
|
Ewelko, znam facetów którym zdarzyło się raz zdradzić dziewczyne, ale żałowali bardzo i już nigdy tego nie zrobili (albo lepiej to ukrywają
) jeśli jednak zdradzali swoje byłe i zdradzają obecne to nie ważne jakby pucowali i tak zrobią to znowu.. Oczywiście nie znam wszystkich facetów na świecie i napewno są jakieś wyjątki, ale nie wiem czy masz tyle szczęścia żeby akurat na takiego trafić Izulko jak ja nie znosze takich oblatywaczy-obmacywaczy Chociaż w dawaniu do zrozumienia, że mają spadać dochodze do perfekcji czasem jeszcze trafi się jakiś wytrwały zawodnik i naprawde może popsuć zabawe
"Pieniądze szczęścia nie dają ale mogą sprawić, że w całym twoim nieszczęściu będziesz żyła niezmiernie komfortowo." Clare Boothe Luce Jeśli nie widzisz nic złego w rozmnażaniu nierodowodowych zwierząt -> Zajrzyj STOP OKRUCIEŃSTWU - klik |
|
|
|
#70 |
|
Przyczajenie
|
bardzo optymistyczny wątek...niestety ani widu ani słychu watku o odwrotnej personie
|
|
|
|
#71 |
|
BAN stały
|
Mario,bo to babskie forum jest
.faceci mogą tu pisać o dole przez kobiete,to oczywiste![]() Apropo wątku,załapałam dołka i dosyć już mam tego wszystkiego |
|
|
|
#72 |
|
Zadomowienie
|
Czy dziewczyny ktore sa z kims ale maja dolka tez moga sie tu wygadac?
![]() Nie czekajac na odp napisze Moj za 9 dni wyjezdza na cale wakacje...Wiem to nie tragedia,ale przez to poltorej roku jak jestesmy razem widywalismy sie praktycznie codziennie a teraz poltorej miesiaca bez niego On jeszcze tu jest a ja tesknie
|
|
|
|
#73 |
|
BAN stały
|
Oj Madź
![]() To wynocha z tego wątku ![]() No Ci imprezowi faceci to debile Czasem są takie uporczywe barany...I tak się rozglądałam i nic. Większość kretyńsko ubrana, zakazane twarze i jeszcze te kocie ruchy... Zaraz przywoływał mi się obraz mojego TŻ I nikt Mu do pięt nie dorastał... Żałosna jestem
|
|
|
|
#74 |
|
Zakorzenienie
|
Madziutku
![]() Dasz radę. Ja wiem, ze dasz radę A ja samą siebie zaskakuję Chyba przejdzie mi prędzej niz myślałam, po tym pożal się Zeusie lovelasie ![]() Już prawie ani śladu. Dziwne.
|
#75 |
|
Raczkowanie
|
ewelkaw jak ja dskonale znam moment, kiedy sie nogi pod czlowiekiem uginaja....tez jak sie dowiedzialam co ten moj wyprawia (a myslalam ze aniol mi sie trafil...ooooo naiwna!!) to mnie scielo...i podobnie jak ty, mam teraz dylemat co robic z tym fantem.
|
|
|
|
#76 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuje za słowa pocieszenia...dziś chyba porozmawiamy i wyjaśnimy...ciekawe jak się będzie tłumaczył, w sumie to, że całował się z tamtą dziewczyną to moje domysły, ale czuje, że są słuszne...trudno wierzyć komuś o kim się wiedziało, że potrafił zdradzić
![]() Dzieczyny trzymajmy się i nie dajmy się zdołować nikomu, każda z nas zna swoją wartość i zasługujemy na dobre traktowanie i tak napewno kiedyś będzie mi już humor się troche poprawił, staram się o tym nie myślećNapisze jutro co wyszło z tej rozmowy |
|
|
|
#77 |
|
Raczkowanie
|
Ja też niestety mam doła
wczoraj mijała druga rocznica naszego związku a on nawet nie kupił mi głupiego kwiatka za 5 zł
|
#78 |
|
BAN stały
|
Kiedyś pewnie też bym się o coś takiego wkurzała
.Jak to się zmienia jak się patrzy z innej perspektywy
|
|
|
|
#79 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
moze po kilku razach sam wkoncu zapamieta i nie przejmuj sie az tak...to tylko mala wpaaadka ![]() glowa do góry A moj księciunio od piatku milczy.... ....a jak on to i ja
|
|
|
|
|
#80 |
|
Zadomowienie
|
Ja też mam doła przez faceta...
![]() I przez wizaż też. ![]() Właśnie pisałam tu wypracowanie na temat mojego związku i już prawie kończyłam kiedy mi sie wszystko wyłączyło... Nie mam siły pisac od nowa...
|
|
|
|
#81 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#82 |
|
Zadomowienie
|
No własnie pisałam w skrócie...
i pisałam juz przez jakieś pół godziny... ![]() To w takim maksymalnym skrócie. Miałam chlopaka, juz nie jestesmy razem, ja go kocham, on mnie chyba tez, ale nie wychodzi nam bycie razem. No i nie wiem co zrobic z tym fantem. Dodam jeszcze ze nie wiem czy mam skonczyc sie z nim kontaktowac, czy sie z nim kumplowac czy przyjaznic czy co.
|
|
|
|
#83 |
|
Raczkowanie
|
co znaczy "nie wychodzi"? klocicie sie...czy sa jakies inne przeszkody?
|
|
|
|
#84 |
|
Zadomowienie
|
To znaczy za jak jestesmy razem to przez jakis czas jest fajnie ale pozniej zaczyna zgrzytac..
Bylismy ze soba prawie rok,on ze mna zrywal juz chyba z cztery razy bo sie psulo, a w koncu on przegiął i to ja z nim zerwałam. 5 dni przed rocznica..![]() Ide na spacer z psem przemyślec sprawe.. ![]() Jak wróce to może będę miała ochotę napisac całą historię. na razie mnie wizaż wkurza.:P |
|
|
|
#85 |
|
Zakorzenienie
|
noc byla ciezka. jak rozmawialismy to ryczalam do 1 w nocy. ale dzis jest jzu dobrze. i mam nadzieje ze tak zostanie. slub nadal planowany,we wtorekj podpisujemy umowe z zsespolem
|
#86 |
|
Raczkowanie
|
faceci sa nienormalni i tyle..... taki podgatunek z nich..... nigdy nie wiadomo o co im chodzi...... i wogole.....moj tez juz ma jakies odchyly i powoli mysle o tym zeby zakonczyc ten beznadziejny zwiazek;/;/ nie wiem naweet czy go jeszcze kocham.... mam juz dosyc tych klotni itd. wczoraj bylam sama na imprezie, a w piatek poklocilismy sie i jak narzaie jest mi bez niego bardzo dobrze...... nomlanie to bym myslala co on wczoraj robil ale juz mam to centralnie w ....;p;p;p myslalm ze na imprezie bedzie mi go brakowac itd ale jakos nie myslalam o nim zbytnio.... no moze oprocz tego ze co chwile zerkalam w kome czy nic nie napisal (i nie wiem nawet czemu to robilam) i zakazdym razem widzialam ze caly zcas milczy........ ehhhhh tam........ kazdy facet jest taki sam..........
|
|
|
|
#87 |
|
Raczkowanie
|
Wróżka_Dzyńdzyńdzyń Ehh, wyobraz sobie, ze dzis przypomnial sobie o moim istnieniu i napisal smsa o tresci: Kiedy sie chcesz zobaczyc? Napisalam ze jest mi to zupelnie obojetne... [udalam twarda!] Dodalam, ze uwazam, iz powinnismy porozmawiac, bo to wszystko jest conajmniej dziwne.. a ten ^&*%% napisal, ze to jest bardzo dziwne... tylko on chyba mysli, ze ja zachwouje sie nienormalnie i olewanie 'ukochanej' osoby jest na porzadku dziennym... mielismy sie spotkac dzisiaj, ale jasnie hrabia wychodzi na rower i nie ma pojecia, o ktorej godzinie zawita w domu z powrotem.. wiec umowilismy sie na jutro. ciekawa jestem jak bedzie przebiegala ta rozmowa. Najchetniej przyspieszylabym czas... ehh najwazniejsze, zebym tylko miala nerwy na wodzy i byla wesola jak gdyby nigdy nic... niehc mysli chociaz, ze jest mi wszystko obojetne.. moze bedzie walczyl... zrezta tylko Bog wie, co mu w tej łepetynie siedzi...
|
|
|
|
#88 |
|
BAN stały
|
Oj niedobrze
![]() Z małego dołka zrobił się duży mega hiper DÓŁ Masakra.Dla mnie to już naprawde nie ma ratunku
|
|
|
|
#89 |
|
BAN stały
|
Madziu,a co się dzieje???
![]() Ja dzisiaj jako tako mam humor,zobaczymy jak będzie do wieczora. Mam nadzieje że "mój" babol pojawi się dzisiaj na gg.
|
|
|
|
#90 |
|
BAN stały
|
Atkuuuuuuś
Po prostu mi źle,w sumie-jak zawsze-nie stało się nic co wywołało tego doła tylko sama samotność,tęsknota,wspomn ienia...
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:06.

No cóż było i już się nie odstanie, ale skoro byliście razem przez tyle czasu i mimo tego było wam ze sobą dobrze to może nie powinnaś tak od razu go skreślać? Może zasługuje na drugą szanse?

tyle razy się spotykaliśmy z tą znajomą na imprezach, nawet wczoraj... co oni wszyscy sobie o mnie myśleli, że jestem głupia czy co, że się nie dowiem? było wspaniale, ale nie wiem czy teraz będę umiała mu zaufać tak jak kiedyś, byłam za bardzo pewna
Widzę, że prawie wszystkie LES już w komplecie
Suszyyyyy...
Umarłam wielokrotnie na parkiecie, ale chociaż to mnie ratowało 
Gorzej, że nie umiem, nie chcę...
ale nie warto
.A najlepiej umówić się z jakimś kumplem,że będzie pomagał ich spławiać
.ja bym go odpuściła,chyba nie wart Ciebi
) jeśli jednak zdradzali swoje byłe i zdradzają obecne to nie ważne jakby pucowali i tak zrobią to znowu..