![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ziaja Pro?
Czy kos używał eksfoliatora?
Mam ochotę, a bardziej potrzebę, go nabyć. Zostały mi przebarwienia na plecach po trądziku i nic nie pomaga. Zdecydowałam się na mikrodermabrazję, ale wysoki koszt zabiegu u kosmetyczki mnie przeraził. Stąd chrapka na Ziaje pro ![]()
![]() |
#62 |
Raczkowanie
|
Właśnie porównałam składy:
-Ziaja Nuno maseczki z glinką i -Ziaja Pro Maski ściągającej do cery tłustej i trądzikowej Są one identyczne kropka w kropke, a już się nastawiłam na jaki wyjątkowy kosmetyk oczyszczający. No Ziaja nie ladnie. Byc może w kosmetykach Ziaja Pro haczyk polega jedynie na tym, że skoro sa do salonów kosmetycznych to jest ich więcej a tym samym bardziej się opłacają a skład i działanie jest takie samo jak tych drogeryjnych. Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
wyprobowalam troche kosmetykow Ziaja PRO.
z czystym sumieniem moge jedynie polecic normalizujacy żel do mycia twarzy, jest naprawde delikatny. toniki w sumie tez nie sa takie zle, ten z niebieskiej serii odpowiadal mi najbardziej. absolutnie odradzam kremy ![]() ![]() odradzam rowniez peeling enzymatyczny i maseczke wzmacniajaca naczynka. te kosmetyki podraznily mnie, kolezanki z mniej wrazliwa cera tez. stawiam na "parszywe" konserwanty. sera i kremy pod oczy tez jakos nie powalaja, ale w sumie czego sie spodziewac po niewygorowanych cenach... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
Moim ukochanym kosmetykiem z PRO jest maska uspokajająca, która wyleczyła moją cerę z nawrotowego i niezwykle nieprzyjemnego rumienia. Zużyłam cały słoik i teraz zaczęłam drugi.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Raczkowanie
|
dziewczyny, mam do Was ogromną prośbę i liczę na szybką odpowiedź...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
Który krem do stóp byście poleciły - głęboko nawilżający czy z AHA?? Zalezy mi na mocnym nawilżeniu, wygładzeniu, zmiękczeniu. Najlepiej żeby się nie wchłaniał za szybko, ale też żeby nie zostawiał lepkiej warstwy.
![]() EDYCJA: i jeszcze jedno pytanie ![]()
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
Hosenko. Wspomnianych kremów nie mialam. Ale praparat złuszczający nie ma grybych drobinek, są one bardzo drobniusie, ale jest ich mnóstwo. Jest żelowy, przyjemny, ale nie za ostry.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#68 |
Przyczajenie
|
witam!
chcialabym sie dowiedziec, czy stosowalyscie juz ziaja pro krem normalizujacy i tonik odswiezajacy bezalkoholowy? czy mozna oba te kosmetyki stosowac codziennie? z gory ogromne dzieki za odpowiedz! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Raczkowanie
|
Zarejestrowałam się do sklepu http://www.ziaja-sklep-warszawa.pl/
ale jakos mi pokazuje bledny login lub haslo??? nie wiem o co chodzi W kazdym razie chcialabym sie dowiedziec jakie sa ceny Ziaji PRO, bo to chyba jakas tajemnica i normalnie nie mozna zobaczyc, albo ja nie umiem szukac??? pokazuje tylko sie: Uwaga !!! Cena produktu znajduje się w kategorii Ziaja PRO i jest widoczna po zalogowaniu się jako - Klient Detaliczny. Chodzi głownie o zel myjacy normalizujacy i tonik odswiezajacy To troche chore, bo nawet probowalam kupic, ale mi wskazuje oplate tylko za przesylke a za koszyk 0 zł. Moze ktos kupowal i moglby mi podac ceny? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Raczkowanie
|
Mam pytanie dotyczące maski zwężającej pory z serii Ziaja Pro. Należy ją zmywać czy lepiej pozostawić do wchłonięcia. Bo ja na opakowaniu nie mam nic napisane.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() zauważcie ze ten żel normalizujący ma ten sam skład jak żel do mycia twarzy z serii TIN TIN a maseczka pro z glinka ma taki sam skład jak maseczka z serii nuno te składy o ile mnie oko nie zawodzi są w deska w deskę takie same !!
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#72 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mowie o zelu, bo maseczka mnie nie interesuje i nie chcialo mi sie porownywac:P |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
No ja już wcześniej pisałam, że mam maseczkę zwężającą pory a wydaje mi się jakby była identyczna z maseczką ziaja tin tin. Składu nie porównywałam, ale zapach, konsystencja i wogule jakby to samo. Tylko faktycznie Ziaja Pro bardziej opłaca się kupic bo ma wieksza pojemność. A, i to samo oczywiście tyczy się żelu do mycia twarzy normalizującego
![]() Może i czyms się różnia, ale dla mnie to akurat nie jest odczuwalne...
![]() |
![]() |
#74 |
Zakorzenienie
|
Ja polecam preparaty do pielęgnacji stóp. Mam płyn do kąpieli (koncentrat), preparat złuszczający i krem głeboko nawilżający. Efekt: zadbane, odświeżone i nawilżone stopy. Produkty bardzo przyjemnie pachną, a opakowania są niezwykle ekonomiczne.
![]() |
#75 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Raczkowanie
|
Czesc dziewczyny jestem tu nowa i mam pytanko odnosnie sri Pro- STOPY
czy ten Płyn do kąpieli / koncentrat Preparat silnie złuszczający / z mikrogranulkami Płyn zmiękczajacy do skórek Krem zmiękczający / z kompleksem AHA (jak czesto mozna go stosowac?) czy są one godne polecenia oraz pytanko 2 PRO Niebieska/Zielona Maska żelowa z algą / NAWILŻAJĄCA / Nowość ! Substancje aktywne • 100% ALGA NIEBIESKOZIELONA SPIRULINA ŻEL - BAZA: • wysokocząsteczkowy kwas hialuronowy • alantoina • prowitamina B5 (D-panthenol) czy można ja stosować na dłonie czy moge owinac w folie i włozyc w rekawiczki czy tylko tak nałozyc i zostawic. bardzo prosze o infromacje dziekuje |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
http://www.inermis.pl/index.php?str=...podkat=&subkat= co prawda z innej drogerii, ale mozna sie zorientowac w cenach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
https://wizaz.pl/kosmetyki/szukaj.ph...gdzie=produkty Nie ma wprawdzie wielu recenzji ale może okażą się pomocne. Z serii pro używałam tylko peelingu do stóp, tu jest moja recenzja: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...#review-249246
![]() |
![]() |
#79 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja czuje jednak roznice, bardziej wysusza niz PRO ![]() ale co sie dziwic, na opakowaniu jest info, ze przeznaczony jest dla cery tlustej i tradzikowej. szkoda ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#80 |
Raczkowanie
|
witam. mam pytanie. jeżeli ktoś używał serii pro np. mikrodermabrazja lub eksfoliatora prosiłabym o relacje. cena mikrdermabrazji jest dośc niska więc zastanawiam sie jak działa, eksfoliator za to jest dośc drogi...czy są to silne środki czy raczej łagodniejsze niż same kwasy?????? jak ktos używał prosze o opinie....ja zaczełam kuracje kwasami i jestem ciekawa czy zamiast tego mogłabym stosowac ziaję..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Zadomowienie
|
Hej, czy kupowała któraś z Was peeling mocny lub cokolwiek PRO w sklepie firmowym w Warszawie? Sprzedają bez problemu czy się krzywo patrzą?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
z góry dziękuję ![]() Edytowane przez reveerie Czas edycji: 2008-10-05 o 12:51 Powód: . |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
serdecznie dziękuję i przepraszam za zawracanie głowy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Raczkowanie
|
Ja próbowalam coś kupić. Niestety nie udalo się - sprzedają tylko kosmetyczkom (pani podkreśliła, że teraz mają taki nakaz).
![]() |
#86 |
Rozeznanie
|
Dolaczam sie do watku i peanow na czesc (przede wszystkim) maski zwezajacej pory !!! Ten kosmetyk uczynil na mojej twarzy CUD !!! Uzywam go razem z pilingiem b. mocnym, maska oczyszczajaca + mikrodermabrazja i maska neutralizujaca (oczywiscie nie wszystko na raz
![]() Po raz kolejny zadam tez pytanie, ktore pojawilo sie tu pare razy, na ktore jednak nikt nie odpowiedzial - jak czesto mozna stosowac maske zwezajaca pory, zeby osiagnac optymalny efekt ?
![]() |
#87 |
Rozeznanie
|
Dubel :/
And if I am a number, I'm infinity plus one ... Edytowane przez eres Czas edycji: 2008-10-26 o 11:29 Powód: Dubel |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ale jak mówię - nie wiem |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Przyczajenie
|
Ja stosuje raz w tygodniu i jest ok
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
po prostu Em :)
|
Obkupiłam się w Ziaję PRO na targach, niedługo zacznę testy.
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:35.