![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Skąd wiedzieć czy pije za dużo?
liczyłam na początku,ale już przestałam liczyć,wiem,że to nie jest metoda wiem bardzo dobrze...nie wiem ile dni teraz nie pił bo przestałam liczyć,ale wiem jedno,wczoraj kumpel go zaprosił na wódkę i od razu poszedł, i z tego się cieszę,że poszedł,bo jak wrócił to źle się poczuł poszedł spać,a dużo nie wypił,można sam dojdzie do wniosku,że nie warto pić
![]() |
#62 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mieszkacie razem? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
Ja znam goscia, który ma cukrzycę. Przekręcić sie moze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
nie bede wchodzic w szczegoly ale moj ojciec pije mimo powaznych chorob
![]() a u nas na razie dobrze. dogadujemy sie jakos. nawet ostatnio zrobilismy domowke z TZ rodzenstwem. pilismy wszyscy ale okazalo sie ze TZ ma slaba glowe. skonczylo sie na moim szybkim otrzezwieniu bo w pewnym momencie TZ zbladl, oblal potem i byl zimny jak trup ![]() ![]() no i wtedy zezloscilam sie bo jak tylko przyjechalismy do domu to TZa brat mowi: no nareszcie normalny dzien, dawno nie pilem. TZ mowi ze tez a ten jego brat: dla Ciebie przedwczoraj to tak dawno. wtedy akurat TZ u niego byl, troche sie zezloscilam ale wyszlo ze to tylko zarty (a przynajmniej mam taka nadzieje, chociaz brat tak sie potem tlumaczyl ze chyba cos mieli na sumieniu ![]()
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
tak mieszkamy razem,ale już mi lepiej bo już każdego dnia nie sięga po piwko,wódki tak nie pije,ale jak kolega jakiś zaproponuje to nie bedzie gorszy,to jest takie jeszcze dziecinne myslenie zobaczymy jak to wszystko się ułoży mam nadzieje,że bedzie jeszcze dobrze
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
Sanetka podobno częściej się uzależniają faceci z tzw "twardą głową", mam nadzieję że Cię tym troche pocieszę... (siebie niestety nie, bo mój facet może pić i pić i pić i i tak nic mu nigdy nie będzie, nawet odrobine po nim nie znać)
dra właśnie z tym mieszkaniem to jest skomplikowane, bo można się strasznie do siebie przyzwyczaić.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
od tamtego weekendu byl ze mna, wiec jest ok. pewnie jutro skorzysta z okazji ze jade na uczelnie ale niech tam sobie z kolegami wyskoczy ![]()
![]() |
![]() |
#68 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mysmy sie z TŻ właśnie na jednej z takich chucznych imprez poznali. Ja wtedy byłam niegrzeczną dziewczynką, paliłam mnóstwo fajek, marichuany, dopiero ta miłość mnie jakoś wyciszyła, uspokoiła.. Zaczęłam się bać o siebie, o nas... Tfu, ale sie nostalgicznie zrobilo! Zmykam bo zaczne bajdurzyc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:54.