![]() |
#61 | |
Konto usunięte
|
Dot.: KANEBO - czy warto inwestować
Cytat:
na pierwszym miejscu olej mineralny - super zapychacz i jeden z najtańszych surowców kosmetycznych nie zgodzę się, że są cenne wyciągi - to co jest po zapachu w kosmetykach jest w minimalnych ilościach, takich żeby w składzie można było wymienić ![]() a olej ze słodkich migdałów też potrafi super zapchać edit: znalazłam cenę - 165 zł ![]() ja używam olejku do demakijażu z BU za 11,5 zł i wystarcza mi on na 5 miesięcy ![]() edit 2: akurat na BU jest porównanie z Kanebo http://www.biochemiaurody.com/vademe...html#olejekmyj Edytowane przez 2f6abb6d3878858271ffdb3efd65c95d1f4fde9b_623d0cb3af0b6 Czas edycji: 2011-05-13 o 12:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Raczkowanie
|
kanebo
Zakupiłam produkt Kanebo silky purifyng,a dokładnie pore clarifying essence..Niestety wersja angielska jak stosowac jest dla mnie mało czytelna.Preparat zamówiłam przez internet.Może któraś z Was wie jak go stosować?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Raczkowanie
|
Dot.: kanebo
Oj widze ,ze nikt się nie trafia kto uzywa tej esensji.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: kanebo
Nakładasz kilka kropel na twarz i masujesz. Potem zmywasz. Używam od dawna i o ile mnie pamięć nie myli, to w instrukcji było napisane, żeby nakładać olejek na zwilżoną twarz, ale ja polecam na wymytą osuszoną ręcznikiem. Masażyk kilka minut i zmywamy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:02.