![]() |
#61 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: wszystko o inneov na gestsze wlosy - wasze opinie
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ale oboje wiemy czemu w preparatach składniki bywają skoncentrowane, ze względu na przyswajalność właśnie. Sama o niej wspominasz, więc powinnaś wiedzieć, że nie jest ona taka sama w formie gdzie składniki występują w naturalnej postaci, jak w suplementach, z których wchłanialność bywa wielokrotnie gorsza. Owszem- zgadzam się z Tobą, niech sobie każdy robi i łyka co chce, dziwi mnie tylko, jak ludzie lubią przepłacać... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 02:24 ---------- Poprzedni post napisano o 02:11 ---------- Cytat:
No i skoro komuś to pomaga? Przetestowalam bardzo wiele specyfikow, jednak w zasadzie inneov tylko mi pomógł. Skoro kogoś stać na taka kurację, a mu odpowiada to czemu ma jej nie stosować? Czemu ludzie kupują koszulki znanych Marek zamiast tych marketowych?
![]() |
![]() |
#63 |
Raczkowanie
|
Wczoraj postanowiłam zakupić INNEOV dodatkowo zachęciła mnie cena, ponieważ w mojej aptece była promocja i kosztował 62zł
![]() Mam dosyć już moich włosów bo ciągle wypadają i to nie tylko podczas mycia. Kiedyś miałam bardzo grube włosy, teraz od wielu wielu lat niestety nie mogę się tym pochwalić. Mam nadzieję że choć trochę poprawi się wygląd moich włosów i będą mniej wypadały. Na razie mam jedno opakowanie liczę się z tą myślą że zakupię drugie, lecz to się jeszcze okaże wiadomo ![]() Póki co łyknęłam podczas śniadania pierwszą tabletkę, podczas obiadu kolejną wezmę i czekam na efekty. A jak u was? Możecie pochwalić się jeszcze jakimś zadowalającymi efektami? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Raczkowanie
|
INNEOV kupiła mi mama
![]() Kiedy miałam wypadek to w szpitalu dostawałam dużo bardzo silnych leków, które niestety osłabiały moje włosy, a te zaczęły wypadać w błyskawicznym tempie. W związku z czym, na mojej głowie szybko znalazły sie suche, cieńkie i osłabione włosy. Na dodatek miejscami miałam łyse punkty. Po INNEOV'ie zaczęły mi rosnąć nowe włosy, które były grube i mocne ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Przyczajenie
|
Jakieś 4 lata temu zniszczyła moje włosy fryzjerka przez rozjaśnianie (farbowanie) włosów( zbyt długo trzymane), po jakimś czasie doszło do kruszenia, wypadania garściami oraz pojawiły się łysiejące place
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Raczkowanie
|
Witam
Ja również zmagam się z wypadaniem włosów,męczę się już tak jakiś czas.Oczywiście zasięgłam porady dermatologa ,zrobiłam badania (TSH,żelazo)i niby wszystko ok.Zalecono mi biotebal5mg i do wcierania Alpicort E,po trzech miesiącach zero efektów,a przepraszam włoski mi nowe zaczęły rosnąć,ale nadal garściami wypadały.Od miesiąca zażywam inneov gęstość włosów i już po tygodniu u mnie był efekt,podczas mycia włosy już nie leciały w niebotycznych ilościach.Ja myślę,że na każdego działo co innego,trzeba popróbować,wiadomo,ze od razu chce się zobaczyć efekty,bo to nic fajnego ,jak włosy wypadają garściami,ja miałam piękne długie,grube włosy,teraz mam ich połowę mniej,albo i lepiej.Jestem dobrej myśli.Acha,do wcierania używam teraz seboradinu czarna rzodkiew,tylko troszkę przetłuszcza mi włosy,a niby nie powinien. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
BAN stały
|
Szkoda, że takie drogie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Raczkowanie
|
kinky girl
No niestety ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
BAN stały
|
Ja wcieram Joanne Czarna Rzepe i też mam dużo bejbików
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Raczkowanie
|
kinky girl
Pewnie ,ze zdrowa ,zrównoważona dieta jest najlepsza,ale mi tak włosy leciały,ze wiesz chciała jak najszybciej coś z tym zrobić,ale do wszystkiego trzeba troszkę czasu. ![]() "Mówisz",że dobra jest ta czarna rzepa od Joanny,a w jakiej jest cenie,może przerzucę się z Seboradinu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Raczkowanie
|
kinky girl
Seboradin w aptece kosztuje około 22zł,więc na pewno korzystniej zakupić Joanne,wypróbuje zobaczymy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Raczkowanie
|
Zakupiłam dzisiaj Jantar Farmony,bo joanny nie dostałam,a słyszałam ,że też jest dobry,zobaczymy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Raczkowanie
|
Ja obok siebie mam ZIKO aptekę, co jakiś czas jest tam zniżka -25% na te tabletki. Właśnie jestem w trakcie 4miesiąca kuracji.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Przyczajenie
|
hej wszystkim to i ja podzielę się swoimi doświadczeniami z Inneov
![]() Po porodzie włosy zaczęły mi lecieć hurtowo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Przyczajenie
|
![]()
Ja stosowałam najpierw Silice i niestety efektów było brak.Włosy jak leciały tak leciały.W końcu Pani w aptece zaproponowała mi inneov i tu już po miesiącu zauważyłam poprawę.Wcześniej byłam na prawdę zrozpaczona bo moje wosy wypadały garściami każda kąpiel czy czesanie kończyło się meeega dołem.Cieszę się że polecono mi te tabletki bo zapewne byłabym już całkiem łysa.Fakt cena nie jest niska bo za opakowanie płacę 27 Euro ale ważne że pomagają.Pierwsza fota jak włosy wypadały po kąpieli przed i drugie po zażyciu inneov-u
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
BAN stały
|
Rufon, wow, ale efekt! W sumie miałam podobnie, okazało się, że miałam tsh dużo za niskkie i leczyli mnie farmakologicznie.
A ten inneov to na ile starcza kuracja? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Przyczajenie
|
Ja biore dwie tabletki dziennie w opakowaniu jest 24 tabletek i kosztuje 27 euro.Biorę już 3 miesiące i planuję brac jeszcze trzy.Modle się żeby nie mieć już nigdy tego problemu. A jak chodzi o tarczyce to po jakim czasie od pbrania leków zahamowało Ci sie wypadanie włosów?Moja kumpela ma podobny problem i ma niedoczynność boi się że będzie łysa zanim leki zaczną działać
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 | |
BAN stały
|
Cytat:
A ten inneov strasznie drogi i mało tabletek :O |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Marszałkini II RP
|
Odświeżam wątek.
Już po raz drugi stosuję kurację Inneov Densilogy. Za pierwszym razem byłam bardzo zadowolona. Teraz zaczęłam brać tabletki znowu i liczę, że sezon wiosenno - letni przywitam z gęstymi i dłuższymi włosami, a także mocniejszymi paznokciami, bo taki jest skutek "uboczny" tej kuracji. Co do tego, że tabletki są drogie, to wychodzi na dzień średnio 2 zł, a za tak spektakularny efekt jaki miał miejsce w moim przypadku nie uważam, aby to było dużo. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Raczkowanie
|
Chyba się skuszę na tą kuracje, mam niedoczynność tarczycy i pomimo leczenia włosy są w opłakanym stanie :/ kiedyś było ich więcej
![]() Sent from my GT-I9300 using Wizaz Forum mobile app
![]() |
#87 |
Raczkowanie
|
Przeanalizowałam skład tego preparatu i wydaje się, że jedyną rzeczą która może faktycznie wpływać na włosy (oprócz cynku, ale ja akurat dobrze przyswajalny cynk suplementuję już od miesięcy) jest tauryna. Faktycznie badania pokazują, że tauryna może mieć wpływ na włosy, na cebulki. Ale można ją też kupić oddzielnie. Właśnie ją zamówiłam - nie chcę wydawać tyle kasy na inneov, zwłaszcza, że dobre składniki jakie te tabletki zawierają są jednak w niewielkich ilościach. Ciekawe czy pomoże.
Edytowane przez pomorzanka77 Czas edycji: 2014-02-03 o 09:19 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
też zastanawiam się nad kuracją inneov, od dłuższego czasu moje włosy wychodzą garściami
![]()
![]() |
#89 |
Przyczajenie
|
Witajcie dziewczyny! Zakupilam wlaśnie kuracje Inneov na 3 miesiące pełna nadzieji,że pozytywnie wplynie to na moje włosy. Ciężko stwierdzić kiedy ich stan sie pogorszył, mysle że conajmniej 10 lat temu.. Mam prześwity na głowie i bardzo łatwo wpasc mi w dola własnie z powodu tego.. Zaczynam się stresowac kiedy tylko ktos za mna stoi bo mysle, że jedyne co widzi to moje 'gniazdko' z tyłu głowy..
![]() Pozdrawiam was i życzę wszystkich wzrostu nowych włosków na głowie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Marszałkini II RP
|
Ja brałam i biorę dalej. Dzięki Inneov faktycznie dużo mniej włosów zostaje na szczotce, ale ja nie miałam żadnych problemów, a chciałam, aby jedynie były jeszcze bardziej gęste.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:38.