![]() |
#61 |
Zadomowienie
|
Dot.: Dzieciaczki lutowo-marcowe 06 II
Joasiu -- u mnie już od kilku dni, odkąd Muszek nie dostaje cyca w dzień, zasypia około 15.00; śpi ze trzy godziny a potem na noc dopiero około 23.00 więc doskonale CIę rozumiem
![]() Agiko -- pewnie musiałabym kogoś znaleźć do Mateuszka bo pewnie na żlobek jest za poźno, aby zapisać. Tiaaro -- współczuję tak cały dzień sama. Jak mój Tż nie wraca do 18.00 to ja już się denerwuję a co mówić tak późno ![]() U mnie Mateusz zasnął w dzień o 13.00 ale spał 4 godziny, dokładnie do 17.00 ![]() ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#62 |
Zadomowienie
|
Joasiu ten (fuj fuj fuj) sąsiad pewnie bedzie w skowronkach jeszcze przez kilka dni
![]() Agiko mam pytanie, czy Ty wiesz gdzie jest we Wrocławiu ulica Torfowa? Pamietam, ze mieszka tam moja daleka ciotka i byc moze przy okazji spotkania odwiedziłabym Ją ![]() Zrobiłam dziś kilka zdjęc, później jeszcze postaram się je tu wrzucic.
"Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się ze wszystkich sił, tego czego się pragnie." Paulo Coelho ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#63 |
Zadomowienie
|
No to wrzucam:
"Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się ze wszystkich sił, tego czego się pragnie." Paulo Coelho ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#64 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() ja kupilam sobie dzisiaj wymarzone butki...ale załamana jestem dzisiaj i zdenerwowana ![]() ![]() Natan wywalił korki u mnie a raczej u dziadków czyli moich rodziców cos zkompem zrobił z kablami raczej...wszyscy na nas zli przychodze do domu a tatus sobie spoktanko z kolega urządził, alkoholu nie zabrakło...lał sie strumieniami(kolega miał doła) ja sie slizgam na wymiocinach kolegi...sprzatam to z dzieckiem na reku...nie mam gdzie połozyc dziecka ![]() tatuska wywaliłam z pokoju spi na podzłodze w innym pokoju ![]() ![]() tragedia...szkoda gadac wogołe... Pozdrawiam wszystkie mamusie i maluszki ![]() ![]() ![]()
#65 |
Zadomowienie
|
![]() No Gosiaczek, rzeczywiście szkoda gadać ![]() Kostko śliczne zdjęcia- Natalka świetnie pozuje ![]() ![]() Tiaara ![]() ![]() Ja coś o tym wiem, bi mi mijają chwile z MIlciem ![]() ![]() ![]() U nas znowu nieciekawa pogoda ![]() Mojej koleżanki córcia, też marcowa mówi juz jakieś 60 słów ![]() ![]() ![]() miłego dnia
#66 |
Wtajemniczenie
|
witam z samego prawie ranka. Wiktoria wstala o 6 rano. od kiedy trzymam ja zeby nie spala wcale lub spi przed poludniem to o 21 juz spi. no i oczywiscie wstaje z samego rana. ciekawe czy jak juz sie zlobek zacznie to tez tak wczesnie bedzie wstawac czy zrobi mi na zlosc i beda problemy.
Kostko NAtalka jest boska. Wiktoria miala takie same body zaluje ze z nich wyrosla a wiekszych juz nie ma. Gosiaczku moze przeczowal co sie bedzie dzialo i dlatego tak grzecznie pozwolil ci kupic butki. a co do TZta to nie przejmuj sie . moj to ostatnio po wyjazdowym meczu wrocil taki pijany ze nawet nie pamietal jak wrocil do domu. swita mu w glowie do tej pory taksowka autobus i radiowoz. najbardziej pewny jest ze zamawial taksi, ale w koncu poszedl na przystanek z mysla ze wroci autobusem. w koncu najprawdopodobniej przywiozla go policja. ale nic pewnego. jak wszedl do domu to tylko wyciagnelam taki zapasowy malutki materacyk z lozeczka ( mam go schwany za szafa) rozlozylam na to koldre dalam poduche i przykrylam kocem. ma szczescie ze bylam na tyle kochana rzeby to zrobic. na nastepny dzien oczywiscie ie bylo mowy o pojsciu do pracy. a co trzodzenia NAtanielka to tez sie nie przejmuj. ja wczensiej jak Wiktoria poleciala do moich rodzicow do pokoju obok i uslyszalam tylko ze cos rusza to lecialam po nia i przynosilam do nas. a teraz mowie sobie ze czas zeby dziadki poznaly co to wnuczka.
Panie! Daj mi siłę -do akceptowania rzeczy, których nie mogę zmienić, -odwagę do zmiany rzeczy, których nie mogę zaakceptować, -i mądrość, abym ukrył ciała tych, którzy mnie dzisiaj wkurzyli. http://www.suwaczek.pl/cache/2310a7ec99.png |
![]() ![]() |
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
Re: Dzieciaczki lutowo-marcowe 06 II
Dzien dobry dziweczyny
![]() ![]() Gosiaczku to jest ten minus, że macie tylko jeden pokój, ale kolega Twojego tż nie pisze już nic o samym Twoim tż ![]() ![]() ![]() Tiaaro, ale Ci się udało ![]() ![]() Agiko masz gdzieś po drodze do pracy Biedronkę? Tam jest płytka z Bojarską -Ferentc z gazetą Fitness i Uroda za 4,99zzł i druga część za 3,99zł więc taniocha zajedź i zobacz, bo te ćwiczenia od Hani to chyba dla nas już za łagodne ![]() Kostko śliczne jesteście ![]() ![]() Muszę uciekać robić śniadanie dla małegi i rodzinki. |
![]() ![]() |
![]() |
#68 |
Zadomowienie
|
Dzień się dopiero zaczął a ja chodzę zła jak osa
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kostko -- bardzo ładne widoczki na zdjęciach ![]() Gosiaczku -- no ja bym chyba normalnie wyszła z siebie ze złości i gdyby nie dziecko to palcem bym nie kiwnęła aby posprzątać. Chłop by wytrzeźwiał to sam by sprzątał ale wiadomo, dziecko wszędzie chodzi więc musi być porządek. Agiko -- chłopcy rzeczywiście później zaczynają mówić, chociaż są wyjątki bo koleżanki synek jak miał rok to mówił już całymi prostymi zdaniami. A Muszek też po swojemu gada, najczęściej początki wyrazów: buty to "bu", okulary "ka", traktor "kaka", koparka też "kaka" (uwielbia traktory i koparki), motor to "mo", patelnia "pa", mleko "me" i tak dalej ![]() ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#69 |
Zadomowienie
|
Dot.: Re: Dzieciaczki lutowo-marcowe 06 II
Chaga mi też właśnie mąż ostatnio mówi że może bym wróciła do pracy
![]() ![]() ![]() ![]() Płatku ja ostatnio nie ćwicze ![]() ![]() ![]() Agiko domyślam się jak ci smutno będzie bez Kamilka ale u babci napewno będzie mu dobrze i twoje siostry napewno dobrze będą się z nim bawić ![]() ![]() Kostko ślicznie wyglądacie ![]() Gosiaczku oj to nieciekawy miałaś wieczór ![]() Tiaara to faktycznie nie ciekawie z tą pracą męża masz,prawie ciągle sama w domu, no ale dobrze że ma co robić i pieniądze są ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#70 |
Zadomowienie
|
tiaro a juz myslałam ze to tylko mój tz na takie pomysły wpada
![]() ![]() przynajmnije całe lózko było tylko dla mnie i Natanka super sie spało: ![]() ![]() Cha ga nie przejmuj sie ja tez czasem mam takie dołki bo Tż ciagle gdzies chodzi jak nie to na jakies delegacje z atrakcjami jezdzi a ja w domu i ciągle z małym ![]() ![]() Musze wam powiedziec ze wczoraj jak jechałam do mamy to na przystanku panie stwierdziły ze Natanek taki sliczny ajk dziewczynka, zachwycały się jego ząbkami, ustami ...mówiły ze powodzeni bedzie miał...inne panie zadziwione ze on jzu gada troche...bo on do mnie mamunia da,,,cos tam mówił...a ja mówie ze on raczej po swojemu a ta ze no to tez jest mówienie... Miło się człowikowi robi jak takie miłe rzeczy ktos od czasu do czasu powie Miłego dnia dziewczynki ![]()
#71 |
Zakorzenienie
|
Ch_ago
![]() ![]() Haniu w kiosku ta gazeta kosztuje 14,99zł tyle ze płyta jest w normalnym opakowaniu, a nie w tekturowym ![]() ![]() ![]() Agiko a właściwie dlaczego dajesz w wakacje Kamilka do mamy? Żłobek macie zamknięty w wakacje? Ja bym nie wytrzymała tyle ![]() ![]() ![]() Chciałam przeglądnąć te noclegi, ale nie mam kiedy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#72 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#73 |
Zadomowienie
|
Jem lunch mniam mniam
Płatku, muszę zawieść MIlcia, bo żłobek jest zamknięty. REmont. Mogłam go dać do innego żłobka zorganizowanego w zastępstwie, ale dla Milcia bylby to duzy stres. Nowe panie, nowe miejsce i nowe dzieci. Moja koleżanka przerabiała to w zeszłym roku i po 2 tygodniach musiała małą zabrać i organizować opiekę. Milcio będize u babci 2 tygodnie, ale w piatek po pracy pojedziemy do niego na weekend. Smutno mi, ale co mam zrobić ![]() Płatku spokojnie, myślę, że noclegi trzeba do końca lipca zaklepać co by nie było niespodzianek. Kostka, Torfowa jest gdzieś na sołtysowicach- tak mi mąż mówi, wiem mniej więcej gdzie szukać, więc jakby co cię tam nakieruję. Spadam do roboty, ale dizś ten dzień się wlecze jak flaki z olejem. Ale się objadłam - udko wędone i ogórki małosolne. Kupiłam sobie 4 sztuki michałków na deser ![]()
#74 |
Zakorzenienie
|
Kostka, super zdjecia
![]() ![]() Gosiaczku,współczuje takiego wieczoru ![]() ![]() Wczoraj mąż mówi mi,że w tym roku juz nie,ale w nastepnym napewno gdzieś pojedziemy, może na Mazury, maże nad morze... ![]() ![]() ![]() ![]() Fajnie wam,że wasze dzieciaczki już tyle potrafią wam powiedzieć. Adrianek też dużo mówi,ale po swojemu i nic sie jeszcze z tego nie da zrozumieć ![]() ![]()
![]() |
#75 |
Zadomowienie
|
Agiko mam jeszcze pytanie, bo przeglądam te noclegi i nie wiem który zajazd jest niedaleko ciebie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#76 |
Wtajemniczenie
|
witam kobietki.
po pierwsze chcialam powiedziec ze na pewno nie pojawie sie na spotkaniu. rozmawialam dzisiaj z kolezanka i ona wlasnie 25 sierpnia ma wlasne wesele. powiedziala ze obecnosc obowiazkowa. TZ skwitowal ze juz nie musze tak intensywnie myslec o naszym spotkaniu bo sprawa ma juz swoj bieg. a co d znajomych TZtow i popijawek w domu to przypomnialam sobie ze w tamtym roku wlasnie odwiedzil mojego TZta dawny znajomy. byl o tyle kulturalny ze na poczatku bal sie flaszke na stole postawic. wypil wiec najpierw grzecznie kawe a potem jeszcze grzeczniej zapytal sie czy moze mojego TZta namowic do picia. a po drugie gosiaczku podejrzewam ze inaczej by bylo gdybyscie mieszkali sami a nie z tesciami. Agiko smutne ze musisz rozstac sie z Milciem. na szczescie u nas zlobek w wakacje jest zamkniety przez miesiac wiec jakos troche na urlopie i troche siostre cioteczna zatrudnie.
Panie! Daj mi siłę -do akceptowania rzeczy, których nie mogę zmienić, -odwagę do zmiany rzeczy, których nie mogę zaakceptować, -i mądrość, abym ukrył ciała tych, którzy mnie dzisiaj wkurzyli. http://www.suwaczek.pl/cache/2310a7ec99.png |
![]() ![]() |
![]() |
#77 |
Zadomowienie
|
Płatku -- kupiłam te ćwiczenia Bojarskiej; jeszcze nie zobaczyłam co to jest ale mam wielkie ambicje zacząć ćwiczyć po powrocie znad morza.
Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#78 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny jaka to dokładnie gazeta bo u mnie nie było żadnej z ćwiczeniami
![]() ![]() Dziś poszłam u nas do sklepu z używaną odzieżą dla dzieci i kupiłam Pati śliczną sukieneczke ![]() ![]() ![]() Tiaaro to szkoda że nie będzie was, no ale wesele rzecz ważniejsza a spotkanie jeszcze napewno zorganizujemy jeszcze nie jedno ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#79 |
Wtajemniczenie
|
Gdzie się podziała Kasiulka?
Dziewczyny ja raczej nie zostanę we Wrocławiu na noc ![]() Kostka ale fajnie wyglądasz i masz śliczną córcie. Hania lumpeksy to mój nałóg, kupuje tam sporo rzeczy, szczególnie dla Julki, zawsze można zaoszczędzić. Chago mnie też wkurzają wszystkie "szkolenia" TŻ ![]()
#80 |
Zakorzenienie
|
Tiaaro szkoda
![]() ![]() Haniu Fitness i Uroda ![]() Ja dzisiaj wypuściłam się na zakupy, kupiłam sobie dwie bluzeczki, małemu basenik na balkon i zajrzałam jeszcze do solarium ![]() ![]() ![]() A ja nie umiem kupować w lumpeksach ![]() Joasiu odnośnie Kasiulki to może jej tż odkęcił korki, zapalił świece, nalał wina do kieliszków i w końcu ją dopadnie po tak długim celibacie ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
|
Płatek a masz, a masz
![]() ... za kosmate mysli ![]() ![]() ![]() ale troche jestes blisko bo siedze przed kompem, popijam domową wiśniówke i juz mi troche szumi ![]() Nie było mnie bo oglądałam forum o perfumach - mam ostatnio faze na nowe zapachy, starzeje sie czy co ![]() ![]() ![]() zobaczcie same ![]() http://img77.imageshack.us/img77/514...golydolul3.jpg Małż jak to zobaczył to powiedział ze jestem baaardzo skromna ![]() ![]() kurde znowu wlazłam na kosmetyki, ale juz schodze z tematu. Kostko wyglądacie super, bardzo ladne zdjecie ![]() Nie gadajcie mi tu o żadnych cwiczeniach, bo mnie sie nie chce oderwac piety od podlogi, jestem typ lenia i kanapowca i nienawidze cwiczyc. Dzisiaj w ramach marudzenia o odchudzaniu zeżarłam 4 sztabki Merci (Agika ![]() ![]() ![]() Wiecie co... naprawde mi szumi, ide chyba spac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#82 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
a co do cwiczen to ja wrecz przeciwnie uwielbiam ruch zwłaszcza na swiezym powietrzu poprawia mi to nastrój i moze to dobrze przy tych ilosiach jedzenia ktore wccinam ![]()
![]() |
#83 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja znowu siedze na wizażystce - wątek róże i rozświetlacze. Tam też baby mają niezłe kolekcje. Wogóle to mam kosmetycznego jobla jak nic. Wole się ubrać w lumpeksie a mieć super-ekstra-kosmetyk. Kasiulka poczęstowałabyś wiśniówką a nie tak sama ![]() Dla mnie słodycze mogłyby nie istnieć, za to inne jedzenie ![]() Czy tylko moje dziecko zasypia koło 21.30? Urodziłam nocnego marka ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#84 |
Zadomowienie
|
Popatrzyłam na to zdjęcie i zachciało mi się nowego zapachu
![]() ![]() Joasiu -- mój mały też zasnąl parę minut po 21.00 ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#85 |
Zadomowienie
|
Dopiero wróciłam z zakupów
![]() Zaraz idę się kąpać. Tiaara, a jakbyśmy zmieniły termin to przyjedzież? Twojemu TŻ nie może pójść tak łatwo ![]() ![]() Te perfumy to chyba przesada - ja mam 2 rodzaje i mam problem, którymi się spsikać. W tym wypadku lubię mieć jedne, ale ulubione. Ja wiem, że jak się wezmę od poniedziałku za dietę to będize ok. Musze te zbędne 4 kilo zrzucić, bo kupiłam wiosną 2 płaszczyki i zrobiły się przyciasne ![]() Ale do poniedziałku obżarstwo - imieniny u mamy więc nawet nie myślę o diecie. Małż już się wykąpał więc ja idę - papatki
#86 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, dzięki w imieniu Natalki za wszystkie komplementa
![]() ![]() Kasiulko a propo tej książeczki Wierszyki-Masażyki, zamówiłam ją u tego sprzedawcy do którego podałaś linka. Prawdopodobnie juz jutro bedę miała ją w ręce. Jestem ciekawa jak Natalka będzie reagowac, bo normalnie to uwielbia łaskotki i masowanie ![]() A kolekcja perfum ![]() ![]() Tiaro, jaka szkoda że może Cię nie byc ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#87 |
Zadomowienie
|
Ale ten program to taki typowo biedronkowy, nie ma go nigdzie indziej. Nazywa się "Kropka TV".
Pozdrawiam |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#88 |
Zadomowienie
|
Joasiu tez sie ubieram w lumpeksach zreszta Nataniel te z ma mnóstwo i to naprawde rewelacyjnych ciuszków z tamtad najlepszych firm.Moja tesciowa ciągle powtarza ze ja tak ładnie ubieram Natanielka bo teraz to wszyscy tak kiedys inne czasy były...tak tylo ze gdybym kuowala te ciuszki h&M co mam ,w sklepie a nie w ciuchach to bym 3/4 nie imała tego co mam a tak to mam dla niego 2 szafy prawie i moge go niezle ubrać
A na punkcie kosmetyków mam totalnego bzika ale w moim przypadku to raczej cienie do oczu i pudry oraz tusze ...bo perfumy mam 3 flakoniki i starczaja mi korzystam zaleznie od humoru jakbym miała wiecej to bym wiekszosci nie uzywała pewnie Natan tez po 21 zawsze zasypia więc nie jestes sama ![]() kostko nie musisz dziekowac ![]() ![]()
#89 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Za to na zabawka nie umiem oszczędzać ![]() U nas pada, cały dzień w domu ![]()
![]() |
#90 |
Zadomowienie
|
Ja też czasem kupuję w lumpeksach ale dla grubasków to nie ma nic ciekawego
![]() ![]() A to coś do obejrzenia: http://www.youtube.com/watch?v=t6tYHks0Kpg Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:50.