|
|
#61 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Live Earth
zapisuje sobie ilu juz wykonawcow wystapilo w nowym jorku.
afi bedzie 6 zespolem. a wiec niedlugo bede ogladala z miska na sline moich ulubiencow aaaaaaa ![]() czuje ze chyba za bardz sie tym podneicam? .lol
|
|
|
|
|
#62 |
|
Wtajemniczenie
|
" miska na sline"
Teraz ogladam wystepujaca ze znana radiowa piosenka "Big black horse" yyy kt tunstall (nazwa na to nie wskazuje, ale to brytyjska piosenkarka) swietnie gra na gitarze bardzo fajna babka ![]() http://www.youtube.com/watch?v=m5f957EyrRU
|
|
#63 |
|
Zakorzenienie
|
Ghana zgadza się, tu masz rozkład: http://liveearth.msn.com/about/factsheet
A najlepsze jest to, że teraz w Afryce jest Angelique Kidjo a potem Joss Stone a w Londynie Foo Fighters. I co ja mam oglądać??? miss to Ty nie oglądasz w necie? Może ktoś się przyłączy do naszej mini dyskusji?
|
|
#64 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
|
#65 |
|
Wtajemniczenie
|
Katie Melua (tvp kultura aktualnie) kojarzy mi sie z ciastkiem z kremem
Ona ma taka promienna, anielska buzie ![]() Saszki chyba modne w tym sezonie, identyczne buty (obcas/forma) miala na nogach Shakira ;-)
|
|
#66 |
|
Zakorzenienie
|
Tak też zrobiłam.
Zawsze miałam słabość do ich perkusisty, Taylora Hawkinsa. Pamiętam, jak on dawno, dawno temu grał z Alanis Morissette. Pojawia się w teledysku "You Learn" z jej debiutanckiego albumu. Fajny moment. Ona się obraca, a on jej pac ciachem z kremem w twarz . Grał z nią aż do unplugged, ale potem drogi im się rozeszły.Czekam na moje 2 piosenki. A co do tego, że się ekscytujesz to co? Żebyś Ty mnie widziała, jak czekałam na Damiena .
|
|
#67 |
|
Zakorzenienie
|
i już po koncercie.
4 piosenki ![]() padłam z podniecenia, heheh nie robili tego co zawsze wyczyniaja na koncertach, ale dla mnie byli swietni. ogladal ktos oprocz mnie? na razie nie wystepuje nikt za kim przepadam. Szykuja sie jakies ciekawe koncerciki oprocz tych ktore teraz leca i beda leciec?
|
|
|
|
|
#68 |
|
Wtajemniczenie
|
Szykuja sie jakies ciekawe koncerciki oprocz tych ktore teraz leca i beda leciec?
yyy nie rozumiem pytania ![]() rozumiem, ze jestescie na biezaco wiesz to zalezy kto co lubi Mnie sie podobaly dwie gwiazdy ktorych w ogole nie znalam, wiec jesli nie masz nic ciekawego do roboty warto zostawic wlaczone ![]() ja ogladam fragmenty z tvp kultura.. .wylaczylam na pare godzin i znowu wlaczylam ![]() Ciekawe, czy gdyby nie bylo Genesis zagralaby np. Ray Wu Ale dobrze, ze moj ulubieniec nie gral, bo bym dostala migotania przedsionkow i chyba telewizor wydrapala i musialabym siedziec z ""miską na ślinę""
|
|
#69 |
|
Zakorzenienie
|
Ja oglądałam Joss Stone orzez moment, ale nudziła. Teraz oglądam Madonne. A potem Johna Mayera aż do Dave Matthews Band. Potem nie ma przez moment nic ciekawego, ale końcówka w NY szykuje się niezła - Smashing Pumpkins, Roger Waters i THE POLICE!!!!
Generalnie, jak włączyłam ok 15 London, tak leci. ![]() P.S. Foo Fighters zagrali moja piosenkę
|
|
#70 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#71 |
|
Wtajemniczenie
|
nie no co ty
uwazam ze to bardzo trafne stwierdzenie i dobrze opisuje zjawisko ![]() ![]() A widzialyscie spiewajacych z pingwinami na anatarktydzie? :P
|
|
#72 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczęta, dla tych, którzy przegapili coś. Koncerty lecą na okragło. Np. W Hamburgu teraz Shakira a London znów Genesis. (Miss spiesz sie!).
Ja chyba dzisiaj nie pójdę spać.
|
|
#73 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja w przeciwienstwie do Ciebie juz ide spac. Objerzalam co mialam obejrzec(chociaz wolalabym wiecej) i czuje sie spelniona. Zycze dobrej nocy |
|
|
|
|
|
#74 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miss czy Ty zostajesz ze mną na posterunku? Właściwie, to dobrze się składa, że oni te koncerty powtarzają, bo ja muszę zrobić porządek w pokoju do rana. Będę miała dobry akompaniament .
|
|
|
#75 |
|
Wtajemniczenie
|
Siur
Who's the man!! :PTez powinnam zrobic porzadek... bo w niedziele nie wypada, a potem i tak chce sie wybrac po DVD Genesis i moze poszukac "Minstreli w galerii" o JT ![]() Teraz Pussycat Dolls ;-) Girlsband,spice girls naszych czasow, sztuczny twor chociaz pani brunetka bardzo przystojna i zgrabna Chociaz sto razy bardziej wole unatlentowane istoty jak Katie czy KT TUNSTALL Lubicie?a teraz AFI ![]() BTW. podobno na jakiejs stronce da sie sciagnac utwor madonny HEY YOU i za kazde sciagniecie producent placi 25 centow na rzecz fundacji do walki z ociepleniem klimatu
|
|
#76 |
|
Zakorzenienie
|
Powiem szczerze, że Pussycat Dolls są dla mnie swego rodzaju fenomenem. Jest ich tam 6 czy 7 a śpiewa jedna. Reszta robi dobre wrażenie.
Już nie mówiąc o tym, że każda z nich wygląda jak niewybredna lalka zabawka przeznaczona do pewnych celów, a ich główną publiką są dzieci do lat 15. ![]() Jeśli chodzi o KT Tunstall, to chyba za mało znam jej muzykę, żey stwierdzić, ze ją lubię bądź nie. Nie przeszkadza mi, jak słysze w radiu. ![]() Meluy natomiast z uwielbieniem nie trawię. Mam wrażenie, że cały czas śwpiewa tą samą piosenkę. Jest nudna i marudna. Taki miauk.
|
|
#77 |
|
Zakorzenienie
|
nie rozumiem entuzjazmu. Organizacja monumentalnych koncertow, transport gwiazd i ekip- to tony dwutlenku wegla wypuszczonego w atmosferę, olbrzymie zurzycie energii, mam nadzieję, że plakaty wydrukowano na papierze z recyclingu. Koncert sam w sobe ok. Ale idea a realizacja, lekko sie rozmijają
|
|
|
#78 |
|
Wtajemniczenie
|
Pussycat dolls powstalo na zasadzie spice girls, babek jest wiecej zeby trafialy w szersze grono odbiorcow, a raczej wielbicieli ...yy wielbicielek kobiecej urody
jest czarna o egzotycznej urodzie, jest blondynka a'la barbie jakich pelno, jest j.lo w typie sportowym, ruda, szatynka i jakas babka w krotszych wlosach... dla kazdego cos milego ;-) I spiewa faktycznie tylko czarna ![]() Katie Melua... Ani mnie ziebi ani grzeje, styl ok, urok faktycznie powalajacy ;-) Jeszcze takiej gwiazdki jak ona nie bylo, wiec plus za oryginalnosc.KT naprawde zobacz ja jak spiewa na zywo na youtubach.
|
|
#79 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A koncerty są fajne i z przyjemnością oglądam ulubieńców. miss to musze sie przyjrzeć tej pani. A najlepsza była moja mama. Przychodzi do mnie jakiś czas temu i pyta, bo ja tak oglądam ten koncert i oglądam, ale czy to jest za darmo?? No więc uśmiałam się i powiedziałam, że tak. (miałam rację prawda?).
|
|
|
#80 |
|
Wtajemniczenie
|
No raczej taka jest idea, ze garze artystow ida na szczytny cel, tzn nie dostaja ich, bo sluchacze nie placa wystep, a na tym konkretnym tak jak pisalam placily tylko vipy 1000$ jest tez akcja z ta piosenka madonny, ze mozna ja sciagnac, i
analogicznie jak z klikaniem w pajacyka, za kazde sciagniecie jakas tam kwota (25 centow) od producenta wplywa na fundacje.
|
|
#81 |
|
Zakorzenienie
|
Przepraszam
: Jak tam Cornell? Oglądała któraś? : ![]() A był już może na TVP Kultura ? Bo tam chyba z opóźnieniem.
|
|
#82 |
|
Wtajemniczenie
|
chyba go nie bylo..chociaz caly czas nie ogladalam
Ale sa jeszcze powtorki na necie moze akurat trafisz.Foo Fighters... no dali czadu
|
|
#83 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki.
![]() A na jakiej stronie są te powtórki? Tutaj -> http://entimg.msn.com/i/ExperienceDa...6-667c2c83bb74 , tak?
|
|
#84 |
|
Zakorzenienie
|
Tylko w necie mają obsuwki tzn. źle podpisuję. Bo np. na London cały czas wisi, że Snow Patrol za 15 min. a oni juz są w połowie.
![]() Paula a wiesz, że Chris będzie w Trójce?
|
|
#85 |
|
Wtajemniczenie
|
mysle, ze niektore wystepy znajda sie potem nawet na youtubach ![]() jeju az mnie ciary przeszly przez foo fighters "the best the best of you" :-P mysle, ze to kwestia autentycznosci zespolu... facet fajnie zangazowany w to co spiewa
|
|
#86 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale chyba się na Ch. nie doczekam, bo /jeśli powtarzają występy chronologicznie/ to w Hamburgu dopiero Mia, a ona była czwarta; Chris praktycznie na końcu. No, a chciałabym trochę pospać ![]() Kiedy? Jak? ![]() Opowiadaj ![]() Mam taką nadzieję.
|
|
|
#87 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie, sorry, tym razem to ja zrobilam błąd. To nie chodzi o Chrisa Cornella a o Chrisa Cornera. Wybacz.
|
|
|
#88 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W ogóle nie rozumiem, jak oni mogą się tak podobnie nazywać. ![]() ![]() Chyba idę się położyć. A Wy czuwacie?
|
|
|
#89 |
|
Wtajemniczenie
|
powiedzieli w studiu Tvp kultura, ze nie oni sami nie widzieli Chrisa :P "moze jeszcze bedzie"
|
|
#90 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jeszcze zostaję. Ale posprzątać, to chyba nie posprzątam, bo padnę.
Czekam na THE POLICE!!! A w ogóle to przy London jest opis :Now playing - Damien Rice, next up - David Gray 20 min. A dziwną rzeczą jest, że właśnie skończył się ich wspólny występ. Ja chcę jeszcze raz Foo Fighters
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:57.

.lol

bardzo fajna babka 
.

Oglądała któraś? 
No, a chciałabym trochę pospać