|
|
#66 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Chętnie Oddam!!!
|
|
|
|
|
#67 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Chętnie Oddam!!! !dokładka!
Coś u mnie za minizestaw Cat Deluxe? Prosze o odpowiedz u mnie.
|
|
#70 |
|
Wtajemniczenie
|
niestety ja potrzebuje całkiem nowy, tzn nie próbowany i nietestowany- mam bardzo wrażliwe oczy, ale dziękuje za propozycje!
|
|
#71 |
|
Wtajemniczenie
|
na razie raczej nic mi się nie przyda
|
|
|
#76 |
|
Wtajemniczenie
|
przykro mi ale nic nie znalazlam
|
|
#79 |
|
Raczkowanie
|
hej hej, wpisałaś się w moim wątku miesiąc temu, ja nie zaglądałam przez ten czas na targowisko, ale płyn do prostowania jest nadal wolny. w razie czego zapraszam do wymiany
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#80 |
|
Zakorzenienie
|
nieestety nic.
pozdrawiam .
|
|
#81 |
|
Raczkowanie
|
Witaj iwoona, przykro mi nic dla siebie nie znalazłam. Chyba , że masz coś jeszcze poza wątkiem.Nie szukam zapachów bo już mam, szukam dobrej odżywki do włosów, czegoś dobrego do zmywania makijażu, toniku do cery mieszanej .
Pozdrawiam |
|
|
|
|
#82 |
|
Wtajemniczenie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
Niestety nie mam zadnych kosmetykow, z tych które wyzej wymienilas. Ja równiez pozdrawiam
|
|
#83 |
|
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos w moim watku?
' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. '
|
|
|
|
|
#84 |
|
Wtajemniczenie
|
Tak. Bardzo podobaja mi sie kuleczki giordani. Czy chodziło ci o cool effect piszac "rozswietlajacy krem pod oczy chyba
maybelline" bo jesli tak to coll efect to nie krem tylko chlodzacy cien do powiek. Napisz jaki masz kolorek, moze tez bede zainteresowana. A tobie co spodobalo sie w moim watku??
|
|
#85 |
|
Zakorzenienie
|
masz racje ten cool efect to cien do powiek
ma srebrzysty kolor a u Ciebie podoba mi sie *Inglot vertigo, pojedynczy cień malinowy,bardzo delikatnie połyskujący na złoto, *Manhattan Briliant Fusion puder w kamieniu i róż. *Oceanic AA tusz pogrubiający czarny, *Tanita effective miodowy wosk do depilacji w plastrach. Zawiera 10 pojedyńczych plastrów, 2 chusteczki zmywająco pielęgnacyjne, żel po depilacji woskiem łagodząco-nawilżający 10ml oraz instrukcje obsługi. Mini zestaw Naomi Campbell Cat deluxe. Balsam do ciała z 50ml zostało więcej niz połowa (zużyłam ok 40%) oraz żel pod prysznic z 50ml zostało malutko ok.15ml dlatego wymienie razem, na jakąś miniaturke perfum lub...sama nie wiem, w każdym razie na cos co pachnie Soraya SPECIAL CARE kuracja rozświetlajaca, nawilżająco- rozświetlający krem na dzień ze złotymi drobinkami 2ml *Ziaja Plantica V czarna rzepa, szampon do włosów przetłuszczających się i z łupieżem 7ml *Ziaja Plantica V proteiny ryżowe, szampon do włosów zniszczonych ze skłonnościa do przetłuszczania się 7ml
' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. '
|
|
|
|
|
#86 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mam jeszcze pytanie czy to sa ciemniejesze czy jasniejsze kulki?
|
|
|
#87 |
|
Zakorzenienie
|
to sa te jasniejsze a jaki cien? ten mus z bell?
|
|
|
|
|
#88 |
|
Wtajemniczenie
|
Cień cool effect manhattanu, ten co myslalas ze to krem. Ale nie odpowiedzialasna moje pytanie?
|
|
#89 |
|
Zakorzenienie
|
aha ten no tak
|
|
|
|
|
#90 |
|
Wtajemniczenie
|
No a mi wlasciwie bardziej o kuleczki chodzi. Wiem to tak ciezko podjac decyzje od razu.Poprostu sie zastanow co chciałabys za same kuleczki, lub za kulczeki + cien. Moge wziac oba kosmetyki lub jeden(ale w tym wypadku beda to kulki). czekamna opd
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:15.

matura to bzdura ! ;D

maybelline" bo jesli tak to coll efect to nie krem tylko chlodzacy cien do powiek. Napisz jaki masz kolorek, moze tez bede zainteresowana. A tobie co spodobalo sie w moim watku??
ma srebrzysty kolor a u Ciebie podoba mi sie