Polo Lacoste Pomocy !!! - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2007-07-18, 17:47   #61
aaricia8
Zakorzenienie

Dot.: Polo Lacoste Pomocy !!!

Cytat:
Napisane przez eloteteie Pokaż wiadomość
Pewnie, co za różnica - lew, smok czy krokodyl... :/
Jak można nie wiedzieć co jest logo firmy, której ubrania się nosi i jeszcze podkreślać, że kupuje się tylko markowe ubrania, a nie "szmaty z Allegro"?!
Dokładnie tak ...

Cytat:
Napisane przez kasiuuunia_ol Pokaż wiadomość
Dlaczego w tym kraju tak ciezko cokolwiek dostac ;( Skoro juz jestesmyw Unii to mogliby zrobic internetowe oddzialy sklepow tez dla nas, a nie jakkies zza granicy z clami i niewyobrazalnymi kosztami przesylki ;[
Z doświadczenia wiem, że sklepy z zagranicy, które są i w Polsce u nas mają dużo wyższe ceny i dużo mniejszy wybór. Np taki Benetton, ta sama koszulka w Polsce kosztuje 90-100 zł. We Włoszech w przeliczeniu jakieś 50-60 zł (potrafią kosztować i 15-20 euro). Tak jest i z Lacoste zapewne.
Jeśli chodzi o sklepy Lacoste to w Warszawie jest tego masę. W samej Galerii Mokotów jest: 1. Butik Lacoste, 2. Sklep Royal Collection., 3.sklep Peak&Capenburg z rzeczami między innymi Lacoste właśnie.

Cytat:
Napisane przez aleksandra889 Pokaż wiadomość
ojoj ta za droga ta za tania i nie orginal wizazanki staraja ci sie pomoc jak moga ale widze ze ty nie wiesz czego chesz. Skoro jestes tak bardzo zachwycona polo z Lacoste to wstrzymaj sie uzbieraj kase i wtedy kup zrobisz jak chcesz ale takie jest moje zdanie.
No ja też mam takie wrażenie - nie szukasz koszulki Lacoste, bo cenisz tę firmę za świetną jakość produktów, wzornictwo itp. Chcesz mieć markowy produkt z wyższej półki. I tyle. To taki mały snobizm Więc się zdecyduj na coś konkretnego. Na Allegro mało prawdopodobne są oryginały. No chyba że ktoś kupi koszulkę na wyprzedaży i będzie ją chciał sprzedać drożej.
aaricia8 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-07-18, 18:05   #62
sunapee
Zadomowienie

GG do sunapee

Cytat:
Swoją drogą - taka polówka w US kosztuje jakieś 10$, Abercrombie to naprawdę tania marka za oceanem. Drogi natomiast jest Hollister, ale polscy sprzedawcy nie widzą różnicy i sprzedają je w takich samych cenach.

heheheh chyba cos ci sie pokrecilo kolezanko
Hollister to jest tansza wersja Abercrombie,a przecietna polowka kosztuje nie 10 USD a 40
http://www.abercrombie.com/webapp/wc...12253_-1_12203
Stary 2007-07-18, 18:38   #63
keythh26
Raczkowanie

specjalnie poszlam sprawdzic polo lacoste no i tak jak mowilam tanszych niz 65 euro nie kupisz. to normalna cena. reszta to tandetne podrobki
dzisiaj i ja sobie kupilam nowa koszulke polo tylko ze marki juicy couture i kosztowala mnie 99. 00 euro. innych cena moze przerazic ale jest piekna, no i przede wszystkim doskonala jakosc. w koncu j. simpson czy paris hilton nie ubieraly by tandety
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCN1205.JPG (70,9 KB, 196 załadowań)
keythh26 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-07-18, 18:43   #64
keythh26
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez aaricia8 Pokaż wiadomość
Jak można być mega-fanką polo Lacoste i mylić krokodyla z lwem/smokiem? Przepraszam - nie mogłam się powstrzymać.
kasiuuunia_ol - dlaczego uparłaś się akurat na polo Lacoste?
mega fanka nie jestem, te koszulke polo nosze oooogrooomnie rzadko. lezy zapomniana w szafie. pomylilam sie , kazdemu sie moze zdarzyc, ale czy to powod do takiego uzywania sobie na mnie... nie sadze. ale mozecie sie ze mnie wysmiewac, nic na to nie poradze. zawisci nie mozna zrozumiec ani wytlumaczyc. jestescie az "zielone" z zazdrosci. i jest mi po prostu przykro
Stary 2007-07-18, 18:45   #65
keythh26
Raczkowanie

Cytat:
Mój znajomy jest teraz w Niemczech, mam z nim slaby kontakt ,ale moze daloby rade. Powiedzcie mi ile moglabym zaoszczedzic, gdyby on kupil mi te polo??
po przecenie koszulke polo mozna kupic po 59,00 euro- poszlam specjalnie do butiku zeby zobaczyc czy sa duze przeceny. przecena jest nieznaczna bo one ida caly rok. ale trzymam kciuki zebys pieniadze uzbierala
Stary 2007-07-18, 18:57   #66
eloteteie
Zadomowienie

Co do Juicy Couture - ze zdjęcia wynika, że jest trochę za mała pod pachami.
A wracając to polówek Lacoste - nawet na stronie, do której dałaś link są one za mniej niż 65 euro

"trzymam kciuki zebys pieniadze uzbierala" :/
eloteteie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-07-18, 19:07   #67
aaricia8
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez keythh26 Pokaż wiadomość
mega fanka nie jestem, te koszulke polo nosze oooogrooomnie rzadko. lezy zapomniana w szafie. pomylilam sie , kazdemu sie moze zdarzyc, ale czy to powod do takiego uzywania sobie na mnie... nie sadze. ale mozecie sie ze mnie wysmiewac, nic na to nie poradze. zawisci nie mozna zrozumiec ani wytlumaczyc. jestescie az "zielone" z zazdrosci. i jest mi po prostu przykro
Okej, nie chciałam Cię urazić. Ale uważam, że podejście typu kupuję coś, bo nosi to Paris Hilton nie jest do końca rozsądne. No chyba że faktycznie chodzi o dobrą jakość produktu - tu rozumiem, można wydać więcej i cieszyć się dłużej koszulką.
Ale nie pisz o tym w taki sposób jak dotychczas - o szmatach z Allegro. To było niegrzeczne. Cenisz jakość - świetnie, ja też. Ale nieco umiaru w zaufaniu do drogich marek. Nie wszystko to, co drogie jest świetnej jakości, nie wszystko co świetniej jakości jest drogie. Jak dla mnie twierdzenie o absolutnej wyższości koszulek z lwem jest po prostu wyrazem ignorancji. I tyle. Nie czuj się urażona - nie było to moim celem.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-07-18, 19:08   #68
keythh26
Raczkowanie

Cytat:
Co do Juicy Couture - ze zdjęcia wynika, że jest trochę za mała pod pachami.
A wracając to polówek Lacoste - nawet na stronie, do której dałaś link są one za mniej niż 65 euro

"trzymam kciuki zebys pieniadze uzbierala" :/
nie wiem czy zauwazylas link ktory podalam to sa tzw restposten, czyli koncowki. ceny w butiku nie wiem czy wiesz ale ksztaltuja sie nieznacznie inaczej, stad te roznice. wiesz ja zlosliwa nie jestem, chcialabym aby ludzie spelniali swoje marzenia, nawet ubraniowe, swiat wtedy bylby lepszy i nie byloby zawistnych ludzi na swiecie. pozdrawiam
Stary 2007-07-18, 19:10   #69
keythh26
Raczkowanie

Cytat:
Okej, nie chciałam Cię urazić. Ale uważam, że podejście typu kupuję coś, bo nosi to Paris Hilton nie jest do końca rozsądne. No chyba że faktycznie chodzi o dobrą jakość produktu - tu rozumiem, można wydać więcej i cieszyć się dłużej koszulką.
Ale nie pisz o tym w taki sposób jak dotychczas - o szmatach z Allegro. To było niegrzeczne. Cenisz jakość - świetnie, ja też. Ale nieco umiaru w zaufaniu do drogich marek. Nie wszystko to, co drogie jest świetnej jakości, nie wszystko co świetniej jakości jest drogie. Jak dla mnie twierdzenie o absolutnej wyższości koszulek z lwem jest po prostu wyrazem ignorancji. I tyle. Nie czuj się urażona - nie było to moim celem.
masz racje, nie powinnam tak pisac. bije sie wpiersi. nie chcialam nikogo urazic.... PRZEPRASZAM WSZYSTKIE WIZAZANKI, KTORE POCZULY SIE URAZONE CZY OBRAZONE: NIE WAZYLAM SLOW
Stary 2007-07-18, 19:10   #70
eloteteie
Zadomowienie

Cytat:
Ale nieco umiaru w zaufaniu do drogich marek. Nie wszystko to, co drogie jest świetnej jakości, nie wszystko co świetniej jakości jest drogie.
Święta prawda. W butiku bardzo drogiej marki w warszawskiej Galerii Mokotów sprzedawane są ubrania szyte z najtańszych materiałów i najtańszym kosztem. Są to po podróby, o czym nie boi się mówić głośno personel sklepu. Podobno właściciel wyszedł z założenia, że oryginalne i drogie produkty i tak by nie zeszły.
eloteteie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-07-18, 19:11   #71
mmagdaa_p
Zakorzenienie

ktoś tu mówił że kupiłam podróbkę po zapłaciłam "tylko 170 zł". Otóż bluzeczkę kupiłam na wyprzedaży w formowym sklepie lacoste w Warszawie a nie na allegro...
Żeby było jasne
mmagdaa_p jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-07-18, 19:13   #72
aaricia8
Zakorzenienie

A wracając do koszulek polo. W zeszłym roku kupiłam polo w claire.dk. Przed przeceną kosztowało 199 zł, ja kupiłam za 60 zł. Koszulka przetrwała już maaasę prań i wygląda świetnie. Więc jeśli chcesz dobrą polo to niekoniecznie musi być z Lacoste. A za zaoszczędzone pieniądze możesz kupić je dwie - w różnych kolorach. Lub niezłe jeansy.
Tak czy inaczej, kupisz polo do 100 zł świetnej jakości. Pytanie - czy zależy Ci tylko na jakości czy ma konkretnej metce?
No ale wybór należy do Ciebie
Stary 2007-07-18, 19:30   #73
keythh26
Raczkowanie

Cytat:
Święta prawda. W butiku bardzo drogiej marki w warszawskiej Galerii Mokotów sprzedawane są ubrania szyte z najtańszych materiałów i najtańszym kosztem. Są to po podróby, o czym nie boi się mówić głośno personel sklepu. Podobno właściciel wyszedł z założenia, że oryginalne i drogie produkty i tak by nie zeszły.
masz racje co do polskich butikow. ale ja mowie o butiku lacoste, ralph lauren w hamburgu. tu wlasciciele recza swoja glowa za sprzedany towar-doslownie. dlatego lepiej czasem wydac na koszulke te 65-70 euro, bo masz pewnosc ze ci sie po 2och praniach nie rozejdzie, nie straci koloru, nie zmechaci sie. markowa koszulka to inwestycja na kilka lat, a nie na 1en sezon.
Stary 2007-07-18, 19:37   #74
aaricia8
Zakorzenienie

To prawda - zdecydowanie lepiej mieć jedną koszulę świetnej jakości zamiast 5 z bazarku, które się rozjeżdzają. Święta racja, keythh26. Ale pytanie - czy jakość musi kosztować 65-70 czy nawet 99 euro? Nie mówię o koszulkach za 5 zł - ale czy nie uważacie, że płącąc na koszulkę 250 złotych czy tam 60 euro płaci się przede wszystkim za markę/reklamę/snobizm a dopiero potem za jakość? Koszt produkcji koszulki Lacoste nawet tej świetnej, z genialnej bawełny, o obłędnym kolorze i kroju nie przekracza 10 euro.
Stary 2007-07-18, 19:46   #75
keythh26
Raczkowanie

Cytat:
To prawda - zdecydowanie lepiej mieć jedną koszulę świetnej jakości zamiast 5 z bazarku, które się rozjeżdzają. Święta racja, keythh26. Ale pytanie - czy jakość musi kosztować 65-70 czy nawet 99 euro? Nie mówię o koszulkach za 5 zł - ale czy nie uważacie, że płącąc na koszulkę 250 złotych czy tam 60 euro płaci się przede wszystkim za markę/reklamę/snobizm a dopiero potem za jakość? Koszt produkcji koszulki Lacoste nawet tej świetnej, z genialnej bawełny, o obłędnym kolorze i kroju nie przekracza 10 euro.
nie musi, ubolewam i placze zawsze jak ide do ulubionych butikow i place za glupia koszulke 100 euro. ceny sa zabojcze . ale niestety nic na to poradzic nie mozemy. ja wiem, ze polowe ceny to jest reklama, to ze ktos znany pokazal sie w tej marce, ekskluzywne wykonczenie butiku i to ze butik musi znajdowac sie w ekskluzywnej dzielnicy... to jest masakra dla naszych wizazowych portfeli. ale wiem na 100 procent, ze jakosc jest super. mialam kiedys koszulke polo z h&m za 10 e, zmienilam w niej guziki na ladniejsze, ale nic nie pomoglo, po 2 och praniach wywalilam do kosza, nawet po domu wstydzilam sie w niej chodzic, bo sie po prostu rozeszla....
Stary 2007-07-18, 20:02   #76
aaricia8
Zakorzenienie

W takim razie polecam wątki n.t. jakości i cen:
Zawsze warto się podzielić spostrzeżeniami.

ubrania:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=171611
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...ght=jako%B6%E6

kosmetyki:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...ght=jako%B6%E6
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=155434
Stary 2007-07-18, 20:08   #77
Fresa
Zakorzenienie

Cytat:
ja mam koszulke lacoste i kupilam ja w butiku. nigdy koszulka oryginalna lacoste nie kosztuje mniej niz 65 euro!!!!ja tez za nia tyle zaplacilam , ale nosze tylko oryginalne rzeczy a nie tanie podroby ktore widac golym okiem!! zainwestuj pieniadze w dobre i markowe ubrania anie w szmaty z allegro.
Cytat:
poros o dokladne zdjecie metki papierowej jak i wewnatrz polo,papierowa metka powinna miec hologram. ale to czy to jest podrobka sprawdzisz dopiero w dotyku materialu. lew powinien byc recznie przyszyty, dodatki w lacoste wszelkie obrobki sa wykonywane recznie. dla mnie kupienie na allegro jest ryzykowne, ta koszulka nie kosztuje 89 zl, tylko co najmniej 60 euro. oryginal nie kosztuje 89 zl!! taniej mozna kupic tylko na przecenie sezonowej w butiku. placisz za jakosc i marke a nie za tania podrobe, ktora po 1wszym praniu ci sie rozejdzie
Cytat:
lewek czy smok w azdym razie to cos o niezidentyfikowanym ksztalcie...

Cytat:
Jak można być mega-fanką polo Lacoste i mylić krokodyla z lwem/smokiem? Przepraszam - nie mogłam się powstrzymać.
kasiuuunia_ol - dlaczego uparłaś się akurat na polo Lacoste?
Cytat:
Pewnie, co za różnica - lew, smok czy krokodyl... :/
Jak można nie wiedzieć co jest logo firmy, której ubrania się nosi i jeszcze podkreślać, że kupuje się tylko markowe ubrania, a nie "szmaty z Allegro"?!

Cytat:
Posiadasz taką koszulkę i nie zauważyłaś,że to krokodyl ?

Dziewczyny,jeśli można spytać-to co was tak urzeka w tych polówkach ?
Jak dla mnie ,to zwykłe podkoszulki .
I na pewno nie warte tej ceny .

Fresa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-07-18, 20:16   #78
MiOkaA
Rozeznanie

Byłam dziś w Royal Collection i na stoisku z Lacoste były te pola na przecenie i kosztowała coś chyba 252zł czy jakoś takZapamietałam tylko zielona i żółtą ale mogło ich być więcej
MiOkaA jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-07-18, 21:04   #79
keythh26
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Fresa Pokaż wiadomość

Posiadasz taką koszulkę i nie zauważyłaś,że to krokodyl ?

Dziewczyny,jeśli można spytać-to co was tak urzeka w tych polówkach ?
Jak dla mnie ,to zwykłe podkoszulki .
I na pewno nie warte tej ceny .
nie kazdy jest nieomylny jak niektore wizazanki....pomylilam sie i mnie linczujecie, ale ok, ulzyjcie sobie jesli wam to pomoze...
......................... .............
co do uroku polo to proponuje ja sobie przymierzyc np. do rurek, spodniczki dzinsowej, czy szortow, dolaczyc pare dodatkow np. fajne okulary, jakies lancuszki, fajna torbe i wyglada sie tak ...przeslodko ale stylowo. a bez dodatkow ale za to z rurkami bialymi i kaszkietem tak retro- w stylu jackie kennedy lub audrey hepburn. ale to moje zdanie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-07-18, 21:09   #80
Fresa
Zakorzenienie

Cytat:
nie kazdy jest nieomylny jak niektore wizazanki....pomylilam sie i mnie linczujecie, ale ok, ulzyjcie sobie jesli wam to pomoze...
......................... .............
co do uroku polo to proponuje ja sobie przymierzyc np. do rurek, spodniczki dzinsowej, czy szortow, dolaczyc pare dodatkow np. fajne okulary, jakies lancuszki, fajna torbe i wyglada sie tak ...przeslodko ale stylowo. a bez dodatkow ale za to z rurkami bialymi i kaszkietem tak retro- w stylu jackie kennedy lub audrey hepburn. ale to moje zdanie
Po prostu dziwne się wydało,że osoba,która kupuje same markowe rzeczy ,nie wie,co znajduje się w logo Lacoste (jeszcze posiadając ich produkt).

Ale mniejsza o to.

Właśnie polówki to nie mój styl,choć przyznam,że ta zielona z któregoś linku (podróbka,czy też nie) prezentuje się nieźle.
Ale póki co ,nie zamierzam się skusić .

Fresa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-07-18, 21:18   #81
MiOkaA
Rozeznanie

Pomyślałam jeszcze, że szybciej niż na allegro oryglinalną kupisz w lumpkach, oczywiście nie obiecuje że znajdziesz ją za 1 razem ale znajdziesz bo moja znajoma ma własnie taką białą z lumpka, a natknęłą sie na takie 2(też sie zastanawiałyśmy czy to oryginał czy nie, ale materiał i choćby szwy wskazywały że tak) jak bedziesz dokładnie i regularnie szukac to mysle ze Ci sie uda
MiOkaA jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-07-18, 22:50   #82
jamelia007
Raczkowanie

Unhappy Dot.: Polo Lacoste Pomocy !!!

Cytat:
A czego mamy Ci zazdrościć Wybacz,ale nie znoszę takiego wywyższania się. Strasznie mnie to razi. Rozumiem, że cenisz droższe ubrania bo są świetnej jakości itp. Ale wyśmiewanie się z "szmat z Allegro"(tak jak to ty nazwałaś) jest szczytem snobizmu i braku kultury osobistej. A porównanie do Paris Hilton już mnie kompletnie rozbroiło. Ja niczego Ci nie zazdroszczę, bo spokojnie mogę sobie pozwolić na kupienie owej koszulki Lacoste czy innego drogiego ciuchu, ale nie poniżam innych! Od polówki Lacoste (wogóle nie widzę czegokolwiek czym można by było się zachwycać) wolę ciuchy z H&Mu. Dla mnie bardziej od jakości liczy się fason. I tak wiem, że po miesiącu użytkowania to ubranie pójdzie i tak w kąt.

Bóg stworzył kobietę.
Tylko raz wyszedł Mu taki cud!

jamelia007 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-07-18, 23:57   #83
Petit_Papillon
luckygirl

Ja ostatnio jak byłam w Royal Collection w Złotych Tarasach to widziałam owe polówki przecenione na 250 z hakiem,ale były w okropnych kolorach.Teraz już wiem czemu tylu kolesi sie lansuje noszac polówki Lacoste Szkoda tylko,że w takich obciachowych kolorach
Lubię ciuchy Lacoste,ale podobaja mi sie także polówki Ralpha Laurena

14.07.2014
16.07.2016

Petit_Papillon jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-07-19, 00:41   #84
mademoiselle jeanne
Zakorzenienie

Lansowanie się na krokodylka moim skromnym zdaniem większego sensu już nie ma biorąc pod uwagę fakt, że nasz rynek zalała cała masa lepszych lub gorszych podróbek tychże koszulek. Kupowanie polo na allegro nie ma najmniejszeg sensu, gdyż znaleznie orginału jest tam praktycznie niemożliwe. Podróbki 'wyglądają' podobnie do orginałów, ale przede wszytkim różnią się jakością, sposobem wykończenia, rozmiarówką, materiałem, guziczkami, sposobem i miejscem umieszczenia krokodylka itd.

Jeżeli chciałabyś nadal, żeby jakaś wizażanka pomogła Ci kupić polówkę, to ponawiam swoją propozycję. Dla mnie to czysta przyjemność i radość, że mogę komuś pomóc. Jak by coś czekam na wiadomość na priv.

Każdy szuka swojego miejsca na świecie,
gdzie czułby się tak dobrze, jak u Tiffany'ego

mademoiselle jeanne jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-07-19, 10:00   #85
EveMW
Rozeznanie

70zł !!!??? a to nie jakas podroba ?? ja ogladalam te koszulki kosztuja 50f wiec to chyba nie mozliwe ze tyko 70 zł ?

63kg (10.09.2008) - 62kg - 60kg ------> 58kg

Zapuszczam włosy
EveMW jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-07-19, 11:47   #86
kasiuuunia_ol
Zadomowienie

Własnie zaczelam czytac odpowiedzi na moj post i jestem załamana. To, ze jecze ze "ta za droga a ta za tania" wychodzi z tego,ze nie wiedzialam ze kosztuja az 400zł. We wczesniejszych postach pisałam dlaczego chce miec polo lacoste, ale widocznie Was to nei inetresuje. Nie mowmy tu o snobizmie, bo rownie dobrze mozna mowic o kazdej wizazance ze jest pusta i glupia bo jej tylko ubrania i kosmetyki w glowie. Jednym podoba sie to, innym co innego. Nie podoba mi sie szufladkowanie mnie dlatego,ze chce miec polo Lacoste. Rozumiem, ze juz nic ciekawego, a ni nawte milego w tym watku nei uslysze wiec raczej nie bede wchodzic.

RZUCAM PALENIE I ODCHUDZAM SIE :P
kasiuuunia_ol jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-07-19, 12:08   #87
miaumiau
Raczkowanie

Cytat:
Własnie zaczelam czytac odpowiedzi na moj post i jestem załamana. To, ze jecze ze "ta za droga a ta za tania" wychodzi z tego,ze nie wiedzialam ze kosztuja az 400zł. We wczesniejszych postach pisałam dlaczego chce miec polo lacoste, ale widocznie Was to nei inetresuje. Nie mowmy tu o snobizmie, bo rownie dobrze mozna mowic o kazdej wizazance ze jest pusta i glupia bo jej tylko ubrania i kosmetyki w glowie. Jednym podoba sie to, innym co innego. Nie podoba mi sie szufladkowanie mnie dlatego,ze chce miec polo Lacoste. Rozumiem, ze juz nic ciekawego, a ni nawte milego w tym watku nei uslysze wiec raczej nie bede wchodzic.
wydaje mi się, że nikt cie nie szufladkuje. Gorące dyskusje dotyczą wypowiedzi innej wizażanki Moim zdaniem najlepiej byłoby trafic na jakąś promocje w sklepie lacoste, zeby meić pewnosć, że dany towar jest oryginalny. Chociaż powiem wam, że mam wśród znajomych kogoś, kto sprowadza m.in. perfumy lacoste z chin i podobno juz kilkakrotnie zaopatrywała się u niego bodajze sephora... :|
Stary 2007-07-19, 12:36   #88
keythh26
Raczkowanie

kasiuuunia cala sprawa zaczela sie przeze mnie- bo pomylilam krokodyla, to spowodowalo nagonke na mnie. ale ja tobie na prawde chcialam pomoc stad linki stron. nikt nie mowi o lansowaniu sie, ani zaszufladkowaniu. uwazam ze powinnas skorzystac z pomocy wizazanki, ktora proponowala ci pomoc w zakupie. wszystkie jednak jestesmy co jednego zgodne- nie kupuj polo za 70 zlotych z allegro, bo to wyrzucenie pieniedzy w bloto.
Stary 2007-07-19, 13:02   #89
kasiuuunia_ol
Zadomowienie

Wiem,juz to zrozumialam. Nie mam na razie tyle pieniedzy, zeby jedna z Wizazanek kupila mi je w sklepie. Jeden z moich kolegow jest w Niemczech, drugi mowil ze moze uda mu sie zalatwic wiec na razie zobacze co z nimi. Jak nie to poprosze dziewczyne,ktora proponowała mi pomoc o zakup.

RZUCAM PALENIE I ODCHUDZAM SIE :P
kasiuuunia_ol jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-07-19, 13:12   #90
aaricia8
Zakorzenienie

Ok, nie spierajmy się o snobizm i lwy
Ostatnio w Złotych Tarasach widziałam sporo wyprzedaży - jeśli uda Ci się zebrać kasę kasiuuunia_ol to jedź na wyprzedaż i kup.
Ale jeśli zakup musisz odłożyć - to lepiej koszulkę chociaż przymierz zanim wyślesz po nią kolegę z Niemiec. Bo źle będzie jeśli on kupi Ci rozmiar "na oko" i koszulka będzie źle leżała.
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości