![]() |
#61 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Polo Lacoste Pomocy !!!
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Jeśli chodzi o sklepy Lacoste to w Warszawie jest tego masę. W samej Galerii Mokotów jest: 1. Butik Lacoste, 2. Sklep Royal Collection., 3.sklep Peak&Capenburg z rzeczami między innymi Lacoste właśnie. Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
heheheh chyba cos ci sie pokrecilo kolezanko ![]() Hollister to jest tansza wersja Abercrombie,a przecietna polowka kosztuje nie 10 USD a 40 ![]() http://www.abercrombie.com/webapp/wc...12253_-1_12203
![]() |
![]() |
#63 |
Raczkowanie
|
specjalnie poszlam sprawdzic polo lacoste no i tak jak mowilam tanszych niz 65 euro nie kupisz. to normalna cena. reszta to tandetne podrobki
dzisiaj i ja sobie kupilam nowa koszulke polo tylko ze marki juicy couture i kosztowala mnie 99. 00 euro. innych cena moze przerazic ale jest piekna, no i przede wszystkim doskonala jakosc. w koncu j. simpson czy paris hilton nie ubieraly by tandety |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Raczkowanie
|
mega fanka nie jestem, te koszulke polo nosze oooogrooomnie rzadko. lezy zapomniana w szafie. pomylilam sie , kazdemu sie moze zdarzyc, ale czy to powod do takiego uzywania sobie na mnie... nie sadze. ale mozecie sie ze mnie wysmiewac, nic na to nie poradze. zawisci nie mozna zrozumiec ani wytlumaczyc. jestescie az "zielone" z zazdrosci. i jest mi po prostu przykro
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Raczkowanie
|
po przecenie koszulke polo mozna kupic po 59,00 euro- poszlam specjalnie do butiku zeby zobaczyc czy sa duze przeceny. przecena jest nieznaczna bo one ida caly rok. ale trzymam kciuki zebys pieniadze uzbierala
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Zadomowienie
|
Co do Juicy Couture - ze zdjęcia wynika, że jest trochę za mała pod pachami.
A wracając to polówek Lacoste - nawet na stronie, do której dałaś link są one za mniej niż 65 euro ![]() "trzymam kciuki zebys pieniadze uzbierala" :/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale nie pisz o tym w taki sposób jak dotychczas - o szmatach z Allegro. To było niegrzeczne. Cenisz jakość - świetnie, ja też. Ale nieco umiaru w zaufaniu do drogich marek. Nie wszystko to, co drogie jest świetnej jakości, nie wszystko co świetniej jakości jest drogie. Jak dla mnie twierdzenie o absolutnej wyższości koszulek z lwem jest po prostu wyrazem ignorancji. I tyle. Nie czuj się urażona - nie było to moim celem. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Raczkowanie
|
nie wiem czy zauwazylas link ktory podalam to sa tzw restposten, czyli koncowki. ceny w butiku nie wiem czy wiesz ale ksztaltuja sie nieznacznie inaczej, stad te roznice. wiesz ja zlosliwa nie jestem, chcialabym aby ludzie spelniali swoje marzenia, nawet ubraniowe, swiat wtedy bylby lepszy i nie byloby zawistnych ludzi na swiecie. pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Zadomowienie
|
Święta prawda. W butiku bardzo drogiej marki w warszawskiej Galerii Mokotów sprzedawane są ubrania szyte z najtańszych materiałów i najtańszym kosztem. Są to po podróby, o czym nie boi się mówić głośno personel sklepu. Podobno właściciel wyszedł z założenia, że oryginalne i drogie produkty i tak by nie zeszły.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
ktoś tu mówił że kupiłam podróbkę po zapłaciłam "tylko 170 zł". Otóż bluzeczkę kupiłam na wyprzedaży w formowym sklepie lacoste w Warszawie a nie na allegro...
Żeby było jasne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
A wracając do koszulek polo. W zeszłym roku kupiłam polo w claire.dk. Przed przeceną kosztowało 199 zł, ja kupiłam za 60 zł. Koszulka przetrwała już maaasę prań i wygląda świetnie. Więc jeśli chcesz dobrą polo to niekoniecznie musi być z Lacoste. A za zaoszczędzone pieniądze możesz kupić je dwie - w różnych kolorach. Lub niezłe jeansy.
Tak czy inaczej, kupisz polo do 100 zł świetnej jakości. Pytanie - czy zależy Ci tylko na jakości czy ma konkretnej metce? No ale wybór należy do Ciebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Zakorzenienie
|
To prawda - zdecydowanie lepiej mieć jedną koszulę świetnej jakości zamiast 5 z bazarku, które się rozjeżdzają. Święta racja, keythh26. Ale pytanie - czy jakość musi kosztować 65-70 czy nawet 99 euro? Nie mówię o koszulkach za 5 zł - ale czy nie uważacie, że płącąc na koszulkę 250 złotych czy tam 60 euro płaci się przede wszystkim za markę/reklamę/snobizm a dopiero potem za jakość? Koszt produkcji koszulki Lacoste nawet tej świetnej, z genialnej bawełny, o obłędnym kolorze i kroju nie przekracza 10 euro.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Zakorzenienie
|
W takim razie polecam wątki n.t. jakości i cen:
Zawsze warto się podzielić spostrzeżeniami. ubrania: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=171611 http://www.wizaz.pl/forum/showthread...ght=jako%B6%E6 kosmetyki: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...ght=jako%B6%E6 http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=155434 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ************ Dziewczyny,jeśli można spytać-to co was tak urzeka w tych polówkach ![]() Jak dla mnie ,to zwykłe podkoszulki ![]() I na pewno nie warte tej ceny ![]()
![]() |
![]() |
#78 |
Rozeznanie
|
Byłam dziś w Royal Collection i na stoisku z Lacoste były te pola na przecenie i kosztowała coś chyba 252zł czy jakoś tak
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
......................... ............. co do uroku polo to proponuje ja sobie przymierzyc np. do rurek, spodniczki dzinsowej, czy szortow, dolaczyc pare dodatkow np. fajne okulary, jakies lancuszki, fajna torbe i wyglada sie tak ...przeslodko ale stylowo. a bez dodatkow ale za to z rurkami bialymi i kaszkietem tak retro- w stylu jackie kennedy lub audrey hepburn. ale to moje zdanie |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale mniejsza o to. ********* Właśnie polówki to nie mój styl,choć przyznam,że ta zielona z któregoś linku (podróbka,czy też nie) prezentuje się nieźle. Ale póki co ,nie zamierzam się skusić ![]()
![]() |
![]() |
#81 |
Rozeznanie
|
Pomyślałam jeszcze, że szybciej niż na allegro oryglinalną kupisz w lumpkach
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#83 |
luckygirl
|
Ja ostatnio jak byłam w Royal Collection w Złotych Tarasach to widziałam owe polówki przecenione na 250 z hakiem,ale były w okropnych kolorach.Teraz już wiem czemu tylu kolesi sie lansuje noszac polówki Lacoste
![]() ![]() Lubię ciuchy Lacoste,ale podobaja mi sie także polówki Ralpha Laurena ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Zakorzenienie
|
Lansowanie się na krokodylka moim skromnym zdaniem większego sensu już nie ma biorąc pod uwagę fakt, że nasz rynek zalała cała masa lepszych lub gorszych podróbek tychże koszulek. Kupowanie polo na allegro nie ma najmniejszeg sensu, gdyż znaleznie orginału jest tam praktycznie niemożliwe. Podróbki 'wyglądają' podobnie do orginałów, ale przede wszytkim różnią się jakością, sposobem wykończenia, rozmiarówką, materiałem, guziczkami, sposobem i miejscem umieszczenia krokodylka itd.
Jeżeli chciałabyś nadal, żeby jakaś wizażanka pomogła Ci kupić polówkę, to ponawiam swoją propozycję. Dla mnie to czysta przyjemność i radość, że mogę komuś pomóc. Jak by coś czekam na wiadomość na priv.
![]() |
#85 |
Rozeznanie
|
70zł !!!??? a to nie jakas podroba ?? ja ogladalam te koszulki kosztuja 50f wiec to chyba nie mozliwe ze tyko 70 zł ?
![]()
![]() |
#86 |
Zadomowienie
|
Własnie zaczelam czytac odpowiedzi na moj post i jestem załamana. To, ze jecze ze "ta za droga a ta za tania" wychodzi z tego,ze nie wiedzialam ze kosztuja az 400zł. We wczesniejszych postach pisałam dlaczego chce miec polo lacoste, ale widocznie Was to nei inetresuje. Nie mowmy tu o snobizmie, bo rownie dobrze mozna mowic o kazdej wizazance ze jest pusta i glupia bo jej tylko ubrania i kosmetyki w glowie. Jednym podoba sie to, innym co innego. Nie podoba mi sie szufladkowanie mnie dlatego,ze chce miec polo Lacoste. Rozumiem, ze juz nic ciekawego, a ni nawte milego w tym watku nei uslysze wiec raczej nie bede wchodzic.
![]() |
#87 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#88 |
Raczkowanie
|
kasiuuunia cala sprawa zaczela sie przeze mnie- bo pomylilam krokodyla, to spowodowalo nagonke na mnie. ale ja tobie na prawde chcialam pomoc stad linki stron. nikt nie mowi o lansowaniu sie, ani zaszufladkowaniu. uwazam ze powinnas skorzystac z pomocy wizazanki, ktora proponowala ci pomoc w zakupie. wszystkie jednak jestesmy co jednego zgodne- nie kupuj polo za 70 zlotych z allegro, bo to wyrzucenie pieniedzy w bloto.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Zadomowienie
|
Wiem,juz to zrozumialam. Nie mam na razie tyle pieniedzy, zeby jedna z Wizazanek kupila mi je w sklepie. Jeden z moich kolegow jest w Niemczech, drugi mowil ze moze uda mu sie zalatwic wiec na razie zobacze co z nimi. Jak nie to poprosze dziewczyne,ktora proponowała mi pomoc o zakup.
![]() |
#90 |
Zakorzenienie
|
Ok, nie spierajmy się o snobizm i lwy
![]() Ostatnio w Złotych Tarasach widziałam sporo wyprzedaży - jeśli uda Ci się zebrać kasę kasiuuunia_ol to jedź na wyprzedaż i kup. Ale jeśli zakup musisz odłożyć - to lepiej koszulkę chociaż przymierz zanim wyślesz po nią kolegę z Niemiec. Bo źle będzie jeśli on kupi Ci rozmiar "na oko" i koszulka będzie źle leżała. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:20.