|
|
#61 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Zabiłam ...
Zabijam... mimo , że mam tak na nazwisko hah
![]() ale zabiłam i tak pełno mojej rodziny lata he
|
|
|
|
|
#62 |
|
Zakorzenienie
|
ja panicznie boje sie robactwa wszelkiego, od pajaka do biedronki itp itd... ale sama nie zabijam, bo nie chce zabijac, a po drugie sie boje
wiec zawsze kogos wolam do czarnej roboty, ale zdecydowanie wole by wywalic owada za drzwi niz ukatrupic
|
|
|
|
|
#63 |
|
Zadomowienie
|
taka ze mnie pacyfistka.... ze zabijam
|
|
#64 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z zalem wyznaję swoje grzechy: komary zabijam bez żadnej litosci... Muchom przewaznie daruję życie, wylatują na wolnośc przez okna. Inne żyjątka zostawiam w spokoju (ale żadne tam mizianie )Ale komaruchy.... śmierć! To bzzzzz mnie dobija. Potrafię gonić za draniem długo i wytrwale.
|
|
|
#65 |
|
Zakorzenienie
|
Ja oczywiście też zabijam,a raczej może zawsze wołam do tego brata
On sobie lepiej z tym radzi,zresztą ja brzydzę sie wszelkich robaków,brrr
|
|
|
|
|
#66 |
|
Zakorzenienie
|
a ja wczoraj zabiłam małego pajoncka i potem tylko miałam nadzieję, że za chwile nie wpadnie jego wkurzona matka z rodzeństwem
|
|
|
|
|
#67 |
|
Zakorzenienie
|
Muchom zwykle daję spokój, zabijam tylko komary (potrafię biegać po pokoju z gazetą w środku nocy, bo jak sen mam zawsze bardzo mocny, to bzyczący nad uchem komar obudzi mnie niemal zawsze) i czasem mole, a poza tym większość tego, co nie lata, tylko biega, włącznie z pająkami - nie wiem, odczuwam jakiś irracjonalny lęk przed biegającymi owadami itp
![]() Ostatnio latał mi taki jeden wredny komar wśród rzeczy na biurku i nie miałam go jak trafić gazetą ani ręką... został brutalnie potraktowany lakierem do włosów :P |
|
|
|
|
#68 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;4815514]Luna, kobieto!! Nie strasz ludzi takimi tytułami!
![]() A wczoraj zrobiłam akcję ratowniczą takiego ładnego robaczka. Brzydziłam się jak cholera (boję się tych długich nóg, bleee!!) biedaczek już drugą dobę chodził po ścianie łazienki, i pomyślałam, że jest pewnie głodny nieboraczek. Klapką na muchy go trącałam (śmiesznie przyspieszał ) aż spadł. Na mnie!! ( [/quote]no co ![]() ja to bym ze strachu umarła jakby to na mnie spadło ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
|
#69 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jeszcze miałam dopisać, jakie choróbska komary przenoszą, ale dałam se na luz
|
|
|
#70 |
|
Zadomowienie
|
jeśli mam w pobliżu narzędzie zbrodni, a i owad w zasięgu reki, to zabijam bez mrugnięcia okiem
ale żeby wstać, pofatygować się i pozbawić życia - nie bardzo mi się chce![]() moja babcia natomiast ma taki refleks, że potrafi złapać przelatującą muchę i zgnieść obrzydliwe, ale podziw się należy, gdyż babcia ma 77 latwczoraj w kuchni na blacie w okolicy zlewu zlokalizowałam ogromnego konika polnego. ładny był, ale te prawie 10cm długości mnie przeraziło. w końcu ochłonęłam, chciałam delikwenta w jakieś naczynie spakować i wynieść do naturalnego środowiska (normalnie nie zdobyłabym sie na taką odwagę, ale rodzina wyjechała, a nie chciałam wzywać na pomoc sąsiada o 22 ), a ten cham się normalnie pod ziemię zapadł![]() niespecjalnie mi dobrze ze świadomością, że mieszkam z takim sporym owadem
|
|
|
|
|
#71 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() współczuje życia z nim
|
|
|
|
#72 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#73 |
|
Zakorzenienie
|
zabijam: muchy, komary, mrówki, pająki, pszczoły, osy itp - nienawidze wszelkiego robactwa (ogólnie: zwierząt)
|
|
#74 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś miałam wydać wyrok śmierci osie błąkającej sie po szybie,ale darowałam jej życie, niech jeszcze sobie polata...
![]() Nie poluje na życie owadów z łapka na muchy,bo jakoś mi sie nie chce. Jedynie zabijam lub odganiam owady, które znajdują sie za blisko mnie wr;/ |
|
|
|
|
#75 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
głownie małe pierdólki latające przy lampce i komarrry pająki to działka TZ,ja sie boje
|
|
|
#76 |
|
Zakorzenienie
|
a ja sie boje zabijać okropnie pająków
wydaje mi się, że zaczną po mnie chodzic i mnie zjedzą
|
|
|
|
|
#77 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#78 |
|
Zakorzenienie
|
Rany, Luna
Ja zabijam pająki i komary,ale much nie
|
|
|
#79 |
|
Rozeznanie
|
A ja do muchy mówię po dobroci, żeby uciekała jak najdalej, bo inaczej ją zabiję
![]() Innym latajacym robaczkom nie zadaje zbędnych pytań
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#80 | ||
|
Zakorzenienie
|
to dobrze
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
|
#81 |
|
Wtajemniczenie
|
Komary zabijam, ale w tym roku jeszcze z żadnym nie miałam bliższych spotkań w domu.
Muchy padają same, bo mam ustawioną gdzieś płytkę i nie wytrzymują tego, ewentualnie pies taką dopada i zamęcza. Ćmy wciągam do odkurzacza
|
|
|
|
|
#82 |
|
Zakorzenienie
|
zabijam i muchy i komary...pajaki wciagam do odkurzacza...niecierpir tez tych obrzydliwych slimakow ale sie ich nie tykam
mamuska je wykancza bo jej niszcza ogrodek...w tamtym roku jak wrocilam do domu w nocy dwa wstretne slimaczyska kopulowaly sie na moich drzwiach wjeciowych - tez mamuska je usuwala jakims patykiem , os nie zabijam bo mam dla nich litosc ale wole jak nie lataja w moim poblizu, jak wleca do pokoju otwieram okna, zeby wylecialy na dwor
|
|
|
|
|
#83 |
|
Zadomowienie
|
zabijam wszystkie owady!! zero litości!!
pająków tylko staram się nie zabijać jak nie musze bo wierze, że jak się zabija pająka to będzie padać bywa
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#84 |
|
Zakorzenienie
|
Widząc tytuł wątku miałam tylko nadzieję, że nie biedronkę
![]() pzdr, biedronkomaniaczka
|
|
#85 |
|
Zadomowienie
|
Zabijam :P
Co do tytułu wątku to mnie nie przestraszył, bo przeczytałam zgubiłam zamiast zabiłam :P
|
|
|
#86 |
|
BAN stały
|
rany bosie ale zes napisala
![]() ja zabijam latam u kolezanki na wsi z klepka i wszystkie wale rowno jak popadnie..smierdzace muchy ![]() fuj.... |
|
|
|
|
#87 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a co do tematu to oczywiscie ze zabijam a jeśli jakis robal jest wyjątkowo obrzydliwy to wołam kogoś żeby zabił z mnie ![]() chociaż czasami, ale tylko czasami i u jakis ładniejszych okazów :P robi mi się szkoda i je wypuszczam...
|
|
|
#88 |
|
Zakorzenienie
|
Much nie zabijam,jesli są w małej ilości (czyt. szt 1 ). Daję szansę,żeby zniknęła z mojego pola widzenia. Komary tłukę bezlitośnie. Osy,pszczoły wypędzam. Przed chrabąszczami majowymi uciekam do łazienki
![]() aaaa....na plaży latały ostatnio takiej jakby pijane nibymrówki...I mojbrat w ramach zemsty za ich upierdliwość (a złośliwe były bardzo) zasypywał drani piaskiem. A mi było ich żal i odkopywałam i kazałma spierniczać. Nie,żebym taka litościwa była,ale nie lubię " tortur". aaa...motyla i biedronki bym nie zatłukła,ale motyli nie lubię okropnie ,a szczególnie ich "twarzy" brrrrr
|
|
#89 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no co
|
|
|
|
#90 |
|
Wtajemniczenie
|
Rowniez zabijam w szczegolnosci komary i moty, oraz wszelkie robactwo, pajaki, ktorych sie panicznie boje
i nie zawsze sama je zabijam im wieksze tym mama sie nimi zajmuje much nie zabijam chyba ze sa natretne i nie chca po dobroci wyleciec
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:25.

wiec zawsze kogos wolam do czarnej roboty, ale zdecydowanie wole by wywalic owada za drzwi niz ukatrupic

On sobie lepiej z tym radzi,zresztą ja brzydzę sie wszelkich robaków,brrr 

[/quote]

- tez mamuska je usuwala jakims patykiem

i nie zawsze sama je zabijam im wieksze tym mama sie nimi zajmuje