**wizażanki, ktorym brak przyjaciólki od serca- poplotkujmy tutaj :) ** - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-07-20, 17:58   #61
Lii
Raczkowanie

Dot.: **wizażanki, ktorym brak przyjaciólki od serca- poplotkujmy tutaj :) **

Cytat:
Napisane przez nisiaq Pokaż wiadomość
Może to jest kwestia nie tylko zazdrości o uczucia konkretnej osoby ale też o to że zazdroszcząca osoba chciała by tez kogoś mieć? Nie wiem
Ja o takie rzeczy nigdy nie byłam zazdrosna, raczej o inne koleżanki moich przyjaciółek (mój wieczny kompleks pt wszyscy mnie opuszczą) ale to już przeszłość, z wszystkiego idzie się wyleczyć
I w ogóle to zgadzam się z Madie ==>
Idem do tych moich pomidorów, bo zasiadłam i sączę likier zamiast zjeść coś pożywnego
No pewnie że ta osoba może też chciałałaby kogoś mieć ale zazdrość do niczego dobrego nie prowadzi. możemy sobie tylko zatruc własne życie i życie innych.To idz jeść bo jeszcze z głodu padniesz
Lii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-20, 18:01   #62
madie
Zakorzenienie

Cytat:

Idem do tych moich pomidorów, bo zasiadłam i sączę likier zamiast zjeść coś pożywnego
Nalej mi też
madie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-20, 18:10   #63
nisiaq
Zadomowienie

GG do nisiaq Send a message via Skype™ to nisiaq

Cytat:
Napisane przez Lii Pokaż wiadomość
No pewnie że ta osoba może też chciałałaby kogoś mieć ale zazdrość do niczego dobrego nie prowadzi. możemy sobie tylko zatruc własne życie i życie innych.To idz jeść bo jeszcze z głodu padniesz
No tak, ale nad pewnymi uczuciami trudno czasem zapanować, szczególnie silnymi
Ale da się

Cytat:
Napisane przez madie Pokaż wiadomość
Nalej mi też
fizycznie nalać Ci nie mogę ale za to mogę dać przepis na pyszny, szybki i łatwy likierek
właśnie sobie szamam pyszne pomidorki ze śmietanką
a co u Was w ten wieczór?

nisiaq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-20, 18:22   #64
hula_hula
Zakorzenienie

GG do hula_hula

Cytat:
A może warto jeszcze raz spróbować? Czy będzie to bardziej bolesne niż jest? Ludzie się zmeiniaja, może mogłabyś z nią porozmawiać, a nuż teraz, po przejściach by Wam coś wyszło?
Bardziej bolesne chyba by nie było, raz się w zimie spotkałyśmy i było świetnie, tylko potem coś się urwało i uznałyśmy, że to bez sensu. Poza tym nie wiem co bym miała powiedzieć tej mojej teraźniejszej 'przyjaciółce' ( nie sposób nie wziąć w cudzysłów..), że nagle znów chcę się przyjaźnić z tamtą, po roku od wielkiej kłótni i zerwania znajomości? Ta teraźniejsza jest strasznie nastawiona do tamtej, być może przez nią zaczęłam nienawidzić tamtą.. ale ja nie mam pojęcia co ona o tym myśli, kiedyś dawała mi do zrozumienia, że straciła najlepszą przyjaciółkę na świecie i że chciałaby to naprawić, ale od dłuższego czasu nic - do przedwczoraj. Tylko, że wyjechała nad morze i nie mogłyśmy pogadać, ale przypomniała mi moje komentarze na jej blogu po naszej kłótni, pisała, że czyta moje stare notki właśnie z tamtego okresu i w ogóle.. i jeszcze chciała żebym potwierdziła adres (nowy), chyba chce mi wysłać pocztówkę.. nie wiem, co mam myśleć. Przepraszam, że się tak rozpisałam, ale wciąż czuję się ' niewygadana '
Cytat:
Jeśłi chodzi o przyjaciół z neta to ja mam kumpla
Poznali nas nasi rodzice, którzy się już wcześniej znali też przez neta, to było z 5 lat temu? Spotkaliśmy się raz bo on jest totalnie z drugiego końca Polski, wiec jak pojechałam na wakacje nad morze to dopiero była okazja W ogóle nie mamy i nie mieliśmy w życiu pociągu do siebie męsko- damskiego, kumple i tyle. W trudnych chwilach każde mogło liczyć na wsparcie. Teraz on w ogóle siedzi w Angolii ale pod koniec września chce mnie i TZeta odwiedzić z racji moich urodzin I jest fajnie
Pozazdrościć Oby było tak dalej i życzę rychłego spotkania

Cytat:
Albo np pół komiks pół zdjęcia np wiecie rysunek i przyklejona głowa ze zdjęcia itp. Myślę nad tym intensywnie Tylko idea kalendarza mi się nie bardzo widzi, w środku roku? A jeśli chodzi o te komentarze do dni to TŻ ma ode mnie już taki książkowy kalendarz właśnie z takimi różnymi przeróbkami.
Też fajny pomysł, tak czy siak będzie przeszczęśliwy głównie dlatego, że to własnoręczny prezent prosto z serca- cokolwiek byś nie wymyśliła, będzie fantastyczny
hula_hula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-20, 18:24   #65
hula_hula
Zakorzenienie

GG do hula_hula

Cytat:
Oj tak, zazdrość do niczego dobrego do prowadzi - ewentualnie złego
Stary 2007-07-20, 18:49   #66
nisiaq
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez hula_hula Pokaż wiadomość
Bardziej bolesne chyba by nie było, raz się w zimie spotkałyśmy i było świetnie, tylko potem coś się urwało i uznałyśmy, że to bez sensu. Poza tym nie wiem co bym miała powiedzieć tej mojej teraźniejszej 'przyjaciółce' ( nie sposób nie wziąć w cudzysłów..), że nagle znów chcę się przyjaźnić z tamtą, po roku od wielkiej kłótni i zerwania znajomości? Ta teraźniejsza jest strasznie nastawiona do tamtej, być może przez nią zaczęłam nienawidzić tamtą.. ale ja nie mam pojęcia co ona o tym myśli, kiedyś dawała mi do zrozumienia, że straciła najlepszą przyjaciółkę na świecie i że chciałaby to naprawić, ale od dłuższego czasu nic - do przedwczoraj. Tylko, że wyjechała nad morze i nie mogłyśmy pogadać, ale przypomniała mi moje komentarze na jej blogu po naszej kłótni, pisała, że czyta moje stare notki właśnie z tamtego okresu i w ogóle.. i jeszcze chciała żebym potwierdziła adres (nowy), chyba chce mi wysłać pocztówkę.. nie wiem, co mam myśleć. Przepraszam, że się tak rozpisałam, ale wciąż czuję się ' niewygadana '
Pozazdrościć Oby było tak dalej i życzę rychłego spotkania
Też fajny pomysł, tak czy siak będzie przeszczęśliwy głównie dlatego, że to własnoręczny prezent prosto z serca- cokolwiek byś nie wymyśliła, będzie fantastyczny
Co do przyjaciółki- nie wiem sama. Nie znam sprawy na tyle dobrze jak Ty, więc trudno powiedzieć. Być może to co czujesz do tej poprzedniej to tylko sentyment? Żal by było marnować dobrą przyjaźń dla wspomnień
Bo z Twojej wypowiedzi wnioskuję że nie da się tych dwóch pogodzić? To by było optymalne rozwiązanie....
Póki co jej nie ma i masz czas by się namyślić
Rozpisuj się rozpisuj i wygaduj, po to jest ten wątek
A co do spotkania- ja sobie życzę żeby się chociaż częściowo wyprowadzić do tego czasu bo total nie mam pomysłu gdzie bym go mogła hodować póki co
A co do prezentu to obawiam się że na widok kolejnego ręcznie robionego mógłby wydać jęk nie no, żartuję. No i dalej myślę
Fajny prezent (z takich rękodzieł) dostałam od znajomych na 18stkę. Taki ozdobny zeszycik i w środku było zdjęcie każdej osoby z dzieciństwa, zdjęcie z teraźniejszości oraz życzenia. Mojej kumpeli zrobiliśmy taki album z kartek gdzie umiesliliśmy mirsz marsz fotek i głupie podpisy (czasami nawet bardzo głupie- pod zdjęciem na którym kolega trzymał ją na rękach pisało"tak naprawdę jestem sparaliżowana"- jeśli ktoś lubi czarny humor- a ja lubię- to jest śmieszne. ale generalnie to trochę niesmaczne młodzi byliśmy). Inna kumpela dostała albumik mini ze zdjęciami wszystkich ale możliwie najgłupszymi, takimi wiecie, co czasem ktoś wyjdzie jak debil A jeszcze inna kumpela dostała kolaż z postaci z bajek z naszymi głowami jejku ile z tym było roboty to masakra
Jeszcze jednej kupiliśmy ścienny zegarek i zamiast godzin były zdjęcia znajomych, smiechu było dużo jak było np wpół do kogoś
I jeszcze sobie przypominam że innej kolezance, niskiego wzrostu, zrobiliśmy z ziemniaka postać Napoleona który w ręce miał tabliczkę z napisem Mały człowiek wielkie rzeczy czy coś takiego
heh było się młodym i pomysłowym. teraz zostało i
Może poszłabym się drzemnąć

Stary 2007-07-20, 19:40   #67
madie
Zakorzenienie

nisiaq- prosze o przepis na likierek

A te prezenty które opisałaś wszystkie są super

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-07-20, 20:06   #68
xhankax
Zakorzenienie

GG do xhankax

Cytat:

No właśnie!! Chętnie sobie popijemy Siedze sama w domu, bo moj tz jeszcze w pracy i nie wiem kiedy ściągnie a o 2 w nocy znowu wyjezdza w trase strasznie samotne mam te dni ostatnio. Więc likierek się przyda!
xhankax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-20, 20:09   #69
xhankax
Zakorzenienie

GG do xhankax

Cytat:
Może poszłabym się drzemnąć

No tak... a my tu o przepis walczymy
Stary 2007-07-20, 20:11   #70
madie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xhankax Pokaż wiadomość
No tak... a my tu o przepis walczymy
Widzę ją, widzę zaraz może poda przepisik i się któregoś dnia spotkamy wszystkie przy likierze
Stary 2007-07-20, 20:14   #71
nisiaq
Zadomowienie

Cytat:

A te prezenty które opisałaś wszystkie są super

Likierek:
przepis podstawowy na likier o smaku KARMELOWYM

Potrzebne:
dwie puszki mleka skondensowanego słodzonego
0,25 spirytusu lub wódki

i teraz:
puszki z mlekiem (nie otwarte) wrzucamy do garnka z gorącą wodą i gotujemy. Jeśli lubimy rzadszą konsystencję to ok 1,5- 2 godzinki, jeśli gęściejszą to 3 (ja lubię takie bardzo gęste to nawet ponad 3 godziny nieraz gotuję) Po ugotowaniu przelewamy (lub przekładamy jak gęste) mleko z puszek do naczynia, czekamy az ostygnie i dolewamy do środka alkohol. I teraz: ja lubię jak likier nie jest mocny ale ostry, daję zawsze do 2 mlek skondensowanych niepełną ćwiartkę spirytusu- tak 0,2. Ale to jest kwestia gustu, jeśli dajemy wódkę czystą i chcemy poczuć w ogóle że jest alkohol to musimy dać więcej niż ćwiartkę. Podobno daje się niespełna pół litra, ale dla mnie to za dużo, nie dawałam nigdy aż tyle.
No i myrdamy całość. Można mikserem, ale ja np to łyżką mieszam, jak masę, ładnie się łączy wtedy. No i do butelki i na chwilkę do lodówki.
Opcje: można zrobić inny smak likieru na tej samej bazie.
Może być kokosowy ( dodajemy mleczka kokosowego i wiórek przed dodaniem alkoholu), kawowy (to samo tylko należy dodać ok łyżkę kawy- ja nie próbowalam bo nie lubię), czekoladowy (można dodać kilka łyżek kakała albo co sprawdzałam kupić mleko skondensowane czekoladowe, też pyszne i proporcje od razu dobre) i jaki tam się chce
Z 2 puszek i 0,2 spirytusu wyszło mi więcej niż 0,7, mniej niż litr
Smacnego

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-07-20, 20:17   #72
xhankax
Zakorzenienie

GG do xhankax

Bajka...
z tego gotowanego mleka można też pyszne kremy przyrządzać do ciast, kiedyś takie jadłam ale nigdy sama nie robiłam. Na pewno ten likier to pychotka! Tylko dzisiaj nie mam takiego mleczka. Jutro biegnę do sklepu
Stary 2007-07-20, 20:18   #73
madie
Zakorzenienie

ale super ja to bym kupiła to mleko czekoladowe, tylko jakiej firmy to jest? nigdy nie kupowałam takich cudeniek

poszukałam w necie- o takie coś chodzi? jeszcze w niebieskich puszkach widziałam,tylko nie widze czekoladowego, musze poszukać
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1802.jpg (3,4 KB, 62 załadowań)
Stary 2007-07-20, 20:25   #74
xhankax
Zakorzenienie

GG do xhankax

To jest to mleko słodzone w takich metalowych puszkach, czerwono-niebieskie chyba, gdzie robi się dziureczki. i gotuje się je w tych puszkach właśnie. Na pewno w sklepach widziałas nieraz.
Stary 2007-07-20, 20:30   #75
nisiaq
Zadomowienie

Cytat:
Bajka...
z tego gotowanego mleka można też pyszne kremy przyrządzać do ciast, kiedyś takie jadłam ale nigdy sama nie robiłam. Na pewno ten likier to pychotka! Tylko dzisiaj nie mam takiego mleczka. Jutro biegnę do sklepu
Ja z tym robiłam ciasto snickers, pychotka

Cytat:
ale super ja to bym kupiła to mleko czekoladowe, tylko jakiej firmy to jest? nigdy nie kupowałam takich cudeniek
Hmm kurcze, ja znam tylko jeden rodzaj, mają słodzone, niesłodzone i czekoladowe(te ostatnie trudno dostać, przeszukałam hipermarkety różne i nie było, dopadłam niedaleko siebie w sklepie osiedlowym), heh niestety śmieci już wyrzuciłam, ale jutro w sklepie zerknę jaka to firma. No ale to takie w puszcze jest, ok 5 zł kosztuje

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-07-20, 20:32   #76
nisiaq
Zadomowienie

Cytat:

poszukałam w necie- o takie coś chodzi? jeszcze w niebieskich puszkach widziałam,tylko nie widze czekoladowego, musze poszukać
Lol ale mam refleks
Właśnie wpadłam na google rlz i miałam wklejać a Ty juz masz
Cytat:
To jest to mleko słodzone w takich metalowych puszkach, czerwono-niebieskie chyba, gdzie robi się dziureczki. i gotuje się je w tych puszkach właśnie. Na pewno w sklepach widziałas nieraz.
No pewnie
Z resztą jak powiedzieć sprzedawczyni "mleko skondensowane słodzone w puszcz proszę" to powinna czaić
Czekoladowe ma brązową etykietkę bodajże

Stary 2007-07-20, 20:33   #77
xhankax
Zakorzenienie

GG do xhankax

Dzisiaj ja już zmykam, bo mam naprawdę dużo rzeczy do zrobienia.
Właściwie to cztery podstawowe:
1. kolacja dla tz
2. schłodzić piwko dla tz
3. przygotowac miłą kąpiel dla tz
4. umieścić jego skąpo odzianą żonę w łóżku

Rany, po prostu moj cały świat obraca się wokół niego. Tylko nie krzyczcie któraś wizazanka spytała mnie co robię dla siebie.. ciężko mi było odpowiedzieć. No ale nie ma co narzekać, ja już po prostu taka jestem. Możecie zabrać sobie ode mnie wszystko i zostawić mnie w jednej koszulce, a ja i tak wybacze przez to już nieraz dostałam porządnie po tyłku i dalej nie umiem walczyć o swoje.
Ale kiedyś się nauczę
i wtedy wszyscy dokoła zobaczą
no a teraz miłych snów wam życzę i przyjemnego wieczorka (albo odwrotnie pa
Stary 2007-07-20, 20:36   #78
madie
Zakorzenienie

Cytat:
No pewnie
Z resztą jak powiedzieć sprzedawczyni "mleko skondensowane słodzone w puszcz proszę" to powinna czaić
Czekoladowe ma brązową etykietkę bodajże
A jak to będzie supermarket bez sprzedawczyni?

Żartuję Już wszystko jasne, brązowa nalepka, zapamiętam

xhankax- Ty się tak teraz nie przejmuj życiem tylko rób się na bóstwo i montuj w tym wyrku Najlepiej z chłodnym piwkiem między udami TŻ to doceni
Ja też swojego TŻ ubóstwiam i życia bez niego sobie nie wyobrażam
Stary 2007-07-20, 20:42   #79
nisiaq
Zadomowienie

Cytat:
Dzisiaj ja już zmykam, bo mam naprawdę dużo rzeczy do zrobienia.
Właściwie to cztery podstawowe:
1. kolacja dla tz
2. schłodzić piwko dla tz
3. przygotowac miłą kąpiel dla tz
4. umieścić jego skąpo odzianą żonę w łóżku

Rany, po prostu moj cały świat obraca się wokół niego. Tylko nie krzyczcie któraś wizazanka spytała mnie co robię dla siebie.. ciężko mi było odpowiedzieć. No ale nie ma co narzekać, ja już po prostu taka jestem. Możecie zabrać sobie ode mnie wszystko i zostawić mnie w jednej koszulce, a ja i tak wybacze przez to już nieraz dostałam porządnie po tyłku i dalej nie umiem walczyć o swoje.
Ale kiedyś się nauczę
i wtedy wszyscy dokoła zobaczą
no a teraz miłych snów wam życzę i przyjemnego wieczorka (albo odwrotnie pa
|iii tam, mam kumpele która chodzi w okół swojego TŻ i ciągle go pyta: kochanie kupić ci to, kochanie kupić ci tamto, sramto, a on czasem łaskawie zgadza się na piwo. Dodam że ona zarabia około 400 zl miesięcznie a on ponad 2 tyś
Ale ona tak lubi i tyle. Nawet z nią nie dyskutuję, każdy mniej więcej wie co robi, a jak nie wie to się przejedzie i potem wie
Przyznam że sama chętnie zrobiłabym dziś te 4 czynności dla TŻ
A jak się dowiedzialam, że jego rodzina wyjeżdża pierwsze co pomyślałam to było: super, będę mogła gotować obiadki!
Heh jakieś po prostu prawie atawistyczne skłonności
Więc miłego dogadzania i
żebyś się dobrze spisała bo jak nie to !!
Cytat:
A jak to będzie supermarket bez sprzedawczyni?

Żartuję Już wszystko jasne, brązowa nalepka, zapamiętam
Moja droga, w hipersupermarketach też są panie które można prosić o radę i drogowskaz. Sama tak robiłam jak szukałam mojego czekoladowego
Chyba brązowa tak mi się kojarzy, poza tym jest logiczne,nicht war?

Stary 2007-07-20, 20:43   #80
xhankax
Zakorzenienie

GG do xhankax

Cytat:

xhankax- Ty się tak teraz nie przejmuj życiem tylko rób się na bóstwo i montuj w tym wyrku Najlepiej z chłodnym piwkiem między udami TŻ to doceni
Ja też swojego TŻ ubóstwiam i życia bez niego sobie nie wyobrażam
Znając życie, to z tym piwkiem między udami i wmontowana w wyrko po prostu zasnę, zanim on przyjedzie nie... spróbuję być twarda!
Stary 2007-07-20, 20:50   #81
madie
Zakorzenienie

Cytat:
|
Moja droga, w hipersupermarketach też są panie które można prosić o radę i drogowskaz. Sama tak robiłam jak szukałam mojego czekoladowego
No nie strasz!! o kurka to ja może w necie poszukam i sobie wydrukuje a potem będę dopasowywać obrazek do puszek na półkach Te baby czasem kurcze nic nie wiedzą pytasz, to ci powiedzą "gdzieś tam"
Już się zestresowałam

Cytat:
Znając życie, to z tym piwkiem między udami i wmontowana w wyrko po prostu zasnę, zanim on przyjedzie nie... spróbuję być twarda!
To lepiej mu napisz sms że jeśli się tak ociągac będzie to będzie pił ciepły browar. Zobaczysz, zaraz do drzwi zapuka
Stary 2007-07-20, 20:59   #82
nisiaq
Zadomowienie

Cytat:
No nie strasz!! o kurka to ja może w necie poszukam i sobie wydrukuje a potem będę dopasowywać obrazek do puszek na półkach Te baby czasem kurcze nic nie wiedzą pytasz, to ci powiedzą "gdzieś tam"
Już się zestresowałam

To lepiej mu napisz sms że jeśli się tak ociągac będzie to będzie pił ciepły browar. Zobaczysz, zaraz do drzwi zapuka
Gdzie mieszkasz? Może my mamy bardziej przyzwoite hipermarkety, w życiu mi żadna pani/ pan nie powiedzieli nic nie miłego
a jak coś to się mówi: pani nazwisko można? wujek lubi coś bliżej wiedzieć o swoich pracownikach to przekażę
don't stress bo będziesz brzydka i pomarszczona
:P
A mężowi napisz: jak się zaraz nie zjawisz to piwo będzie ciepłe a ja wręcz przeciwnie

Stary 2007-07-20, 21:16   #83
Lii
Raczkowanie

Xhankax miłego wieczoru w takim razie

A ja sobie tak siedzę przed kompem, zajadam sie tiramisu (dzisiaj robiłam ), słucham sobie Trójki i chwilo trwaj boś piekna- chce mi sie krzyczeć
A za oknem mam 28 stopni
Stary 2007-07-20, 21:18   #84
madie
Zakorzenienie

Cytat:
Gdzie mieszkasz? Może my mamy bardziej przyzwoite hipermarkety, w życiu mi żadna pani/ pan nie powiedzieli nic nie miłego
powiem Ci że spotkałam się z taką reakcją, że pani czuła się najwyraźniej zdegustowana że jej ktoś przeszkadza w rozkładaniu towaru W sumie mogłam jej nie pytać i wiedziałabym tyle samo

Cytat:
a jak coś to się mówi: pani nazwisko można? wujek lubi coś bliżej wiedzieć o swoich pracownikach to przekażę
dobre dobre

Ech, głowa mnie boli, wczoraj się trochę zasiedziałam ...to przez czatowanie na komary
Wstałam dośc wcześnie specjalnie żeby dobrze dziś zasnąć. W końcu zmęczenie powoli nadchodzi Mam czasem problemy z zaśnięciem- okropne to jest
Do tego duchota, piekący tyłek (zjarałam go wczoraj na działce) i babskie dolegliwości. ŻYĆ NIE UMIERAĆ
Stary 2007-07-20, 21:34   #85
Lii
Raczkowanie

Cytat:
Ech, głowa mnie boli, wczoraj się trochę zasiedziałam ...to przez czatowanie na komary
Wstałam dośc wcześnie specjalnie żeby dobrze dziś zasnąć. W końcu zmęczenie powoli nadchodzi Mam czasem problemy z zaśnięciem- okropne to jest
Do tego duchota, piekący tyłek (zjarałam go wczoraj na działce) i babskie dolegliwości. ŻYĆ NIE UMIERAĆ
To chyba najlepiej zrobisz jak się dzisiaj wcześniej położysz
Ja już uciekam pod prysznic i spać. Upały mnie wykańczają.

Dobranoc dziewczyny
Śpijcie dobrze
Stary 2007-07-20, 21:52   #86
madie
Zakorzenienie

Cytat:
To chyba najlepiej zrobisz jak się dzisiaj wcześniej położysz
Ja już uciekam pod prysznic i spać. Upały mnie wykańczają.

Dobranoc dziewczyny
Śpijcie dobrze
Leżę na wyrku, oglądam film o duchach Mam nadzieję że zasnę po tym

Dobrej nocy życzę Wam dziewczyny
Stary 2007-07-20, 22:13   #87
lilly78
Zadomowienie

GG do lilly78

ooo, a mnie dopiero przestało wywalać z netu, a tu wszystkie już śpią inna rzecz, że ja siedzę w pracy całą noc, więc dziś się za bardzo nie zdrzemnę...
a co do tego likierku, robiłam kiedyś taki, pychota!!! polecam, można sączyć i sączyć. i w ogóle to moja ciotka wynalazła w sklepie to mleko, tylko że już to gęste, podobno teraz produkują takie, że nie trzeba gotować tych 3 godzin (i znalazła je w małym miasteczku, więc w supermarketach powinno też być)

* * * * *
moja pasja
* * * * *
ja na facebooku

[B]* * * * *
azjatyckie kosmetyki oddam - wymianka
lilly78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-20, 23:07   #88
nisiaq
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lilly78 Pokaż wiadomość
ooo, a mnie dopiero przestało wywalać z netu, a tu wszystkie już śpią inna rzecz, że ja siedzę w pracy całą noc, więc dziś się za bardzo nie zdrzemnę...
a co do tego likierku, robiłam kiedyś taki, pychota!!! polecam, można sączyć i sączyć. i w ogóle to moja ciotka wynalazła w sklepie to mleko, tylko że już to gęste, podobno teraz produkują takie, że nie trzeba gotować tych 3 godzin (i znalazła je w małym miasteczku, więc w supermarketach powinno też być)
Mi się kojarzą tylko te w tubce ale one się nie kalkulują

Dobra. Mnie też dziś epek napieprza, za mało snu pf
idem, buziaki dla syskich

Stary 2007-07-20, 23:16   #89
lilly78
Zadomowienie

GG do lilly78

Cytat:
Mi się kojarzą tylko te w tubce ale one się nie kalkulują
nie nie to są tej samej firmy co robi to mleko do gotowania, w tych samych puszkach tylko ze juz gotowce
ja nadal trzymam się dzielnie i nie ziewam

* * * * *
moja pasja
* * * * *
ja na facebooku

[B]* * * * *
azjatyckie kosmetyki oddam - wymianka
lilly78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-21, 08:21   #90
hula_hula
Zakorzenienie

GG do hula_hula

dzień dobry!
wstawać śpiochy
nisiaq ech no, czas pokaże..ale dziękuję za rady a te prezenty super, sama chciałabym coś takiego dostać możesz pozbierać to co ci się najbardziej podoba w całość i coś wykombinować

jak tam pogoda u was? u mnie wieje i nie ma słońca, ale zimno nie jest - odpoczynek od upałów
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości