|
|
#61 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Vibro Action
Witam
jesli chcecie kupic ten pas nie zamawiajcie go na tej oto podanej stroniehttp://www.fitness24.com.pl/pas-vibr...FRK7ZwodmRh0oA Ja kupiłam niestety ten pas na tej stronie myslalam ze to jest taki sam jak na mango ale jak sie okazalo potym jak przeczytałam instrukcje z tej strony fitnnes i porównałam instrukcje z mango to dowiedzialam sie ze z tej strony fitnnes iz pisze ze vibroaction wyłacza sie automatycznie po 10 min i dopiero mozna właczyc po 60 min ![]() a z instrukcji z mango wynika ze dopiero po 30 min sie sam wyłacza!!!! Teraz bede chciala zwrócic ten pas ale nie wiem czy mi go przyjmoł spowrotem!! Cholera mówie wam lepiej zamówic produkty ze strony mango niz jakis kurde innych stron !!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
#62 |
|
Przyczajenie
|
Hej ja mam ten pas już jakiś czas i z ćwiczeniami (aerobik 2x tygodniu) daje efekty
a czy sam to nie wie ale na pewno z ćwiczeniami działa
|
|
|
|
|
#63 |
|
Rozeznanie
|
Ja kupiłam na allegro Vibratone. mam go od 2 dni. Strasznie trzepie, swędzi i jest mi zimno jak to pracuje. Nie wiem czy dziala, bo za krotko to mam. czy ktos tez ma taki?
|
|
|
|
|
#64 |
|
Raczkowanie
|
Pasy wibrujące
Nie wiem jak ja szukam, ale nie znalazłam takiego wątku
Czy ktoś z was miał taki pas i stosował, jak efekty? Warto kupić? Ja zastanawiam się nad pasem Vibroaction: http://www.sklep.mango.pl/fitness/vi...FdKR3wodD3PDDA bądź Sauna Vibra Belt: http://www.mango.pl/fitness/mango_sauna_vibra_belt Raczej skłaniam się do tego drugiego, ale sama nie wiem. Warto kupić? Doczekam się idealnie płaskieo brzusia?
|
|
|
|
|
#65 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Pasy wibrujące
hej, ja mam taki vibroaction pas, nie uzywalam go nigdy na brzuch, ale na tylek. i ogolnie po kilku minutach sprawial ze mialam bardzo napiety tylek przez kilka nastepnych minut, jakichs wiekszych zmian nie zauwazylam, ale mpoze dlatego ze nie uzywalam go jakos regularnie.
|
|
|
#66 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pasy wibrujące
proponuję wyszukiwarkę...
|
|
#67 |
|
Raczkowanie
|
Wczoraj, z okazji świątecznej wizyty u kuzynki wybróbowałam coś takiego. Ona ma fioła na punkcie odchudzania, masaży i cudownych maszynerii do odchudzania więc oczywiście zaopatrzyła sie w ten pas. Zawinęła mnie w toto, podłączyła a ja co?-zaczęlam się chichrać. Strasznie fajne uczucie, sadło telepie aż miło...no i tak się telepałam z 20 min. Potem atak straszliwej swędziaczki, myślałam że wyjdę z siebie i stanę obok
Brzuch miałam po tym czerwony i rozgrzany. Dziś mam...zakwasy!!! Brzuch cały czas rozpalony jak po goracym termoforze, zaczerwienienia juz nie ma ale temperatura ewidentnie podwyższona...No i teraz szperam i się zastanawiam...Nie wierze w cuda i wyrobienie sobie tym czymś kaloryfera ale jeśli ktoś ma problem z zrzuceniem sadła mimo diet i ćwiczeń to w połączeniu z kremami drenującymi ten pas może się sprawdzić.Kiedyś schudłam 14 kg, byłam naprawdę chuda a brzuch mimo ćwiczeń miałam otłuszczony i z cellulitem...myślę że gdybym wtedy miała cos takiego na podorędziu wyszczuplałabym bardziej...równomiernie.. . |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#68 |
|
Rozeznanie
|
ja stosuję i uważam że działa super
|
|
|
|
|
#69 |
|
Zadomowienie
|
Ja mam taki pas, dokładnie to Vibro Action dostałam w prezencie
i od dziś zaczynam go używać napisze jak się sprawuje po miesiącu, mam zamiar stosować go codziennie po 10 minut na każdą część ciała czyli na pupę, brzuch i boczki do tego oczywiście dalej będę stosować dietkę i ćwiczyć A jak u Was efekty ? np w cm ?
|
|
|
#70 |
|
Przyczajenie
|
Ej dziewczyny na 1 stronie strasznie arzekacie na ten pas... może używaie jakichś podróbek? Dla mnie jest świetny wlaśnie ten Vibro Action z Mango. Stosuje go juz ponad miesiąc, ciało znacznie ujędrnione, celulit mniejszy i o to chodzi, tylko trzeba stosować go codziennie efekty są bardzo widoczne
|
|
|
|
|
#71 |
|
Raczkowanie
|
vibroaction
Hej. Używa ktos może tego pasa??
Mi chodzi najbardziej, czy on działa też na biodra- z nimi mam największy problem, wszytsko co zjem "idzie" mi dosłownie tam , bo brzucha nie mam grubego, ale coraz szeersze biodra![]() Ten pas mi na to choć troszkę pomoże?? PISZCIE!! ![]()
|
|
|
|
|
#72 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: vibroaction
czesc
![]() ja kiedys daawno temu miałam abgymnic kopało prądem i masowało, ale uwazam ze to pic na wode. edyna rzecz jaka może pomoc na sadelko to aktywnosc fizyczna, na leząco niestety nic sie nie da zrobic a szkoda
|
|
#73 |
|
Zadomowienie
|
Używam pasa Vibro Action od ok. pół roku. Spektakularnych zmian nie zauważyłam. Jednak w połączeniu z odpowiednią dietą, ćwiczeniami moze sporo pomóc;-) Ja stosuje go po 30 minut na brzych i uda. .
|
|
#74 |
|
Raczkowanie
|
Ja wlasnie niedawno kupilam vibroaction i zastosowalam go wczoraj na brzuch i uda dzisiaj niestety mogłam jedynie na uda i pupę gdyż mam tak potworne zakwasy na brzuchu , że nie mogę się lekko dotkąć brzuszka
( W takim razie zapewne to urządzenie działa chyba bo w sumie czas pokaze ![]()
Walka z sylwetką !! ![]() Każda kobieta piękna jest brzydką w stosunku do piękniejszej od siebie, każda brzydka - piękną w stosunku do brzydszej - każda, czy piękna, czy brzydka, piękna - w stosunku do mężczyzny , któremu się podoba.— Henryk Sienkiewicz |
|
|
|
|
#75 |
|
Przyczajenie
|
Witam.Posiadam pas od 3 m-cy.I moja ocena jest pozytywna.Dopinam bez problemu spodnie,z których już dawno "wyrosłam".Skóra jest jędrna i ładniejsza.Myślę,że dzięki niemu,jest mnie ok 10 kilo mniej.Uzywam pasa ok 30 min dziennie.Zmiennie-pas-pośladki.Kupiłam w Mango,jest ok.
Ahaa....oczywiście stosuję dietę.Uważajcie na to,co jecie... Pzdr,Emalka. ---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:21 ---------- ...oczywście miało być-zmiennie-brzuch-pośladki.
|
|
|
|
|
#76 |
|
Raczkowanie
|
Moja mama kupiła sobie jakiś czas temu, to wiadomo, podbieram od czasu do czasu. Używam go na pupe i uda, bo genialnie rozbija cellulit
|
|
|
#77 |
|
Przyczajenie
|
Hej
mam pas juz od ponad 1.5roku...dałam za niego koło 80zł na allegro i powiem ze jesli codziennie sie go używa widać efekty a i skóra jest bardziej napięta...ale w reklamie zachwalali że urządzenie jest bezprzewodowe i co? niedługi kabelek jest i trzeba mieć blisko kontakt dobrze robi również na zmęczone nogi po całym dniu nawet na łydki można założyc i rewelacja a jeśli chodzi o cellulit super sprawa dzień po dniu skórka znika ale trzeba być jak we wszystkim sumiennym ...ogólnie relaxujący więc polecam ![]() |
|
|
|
|
#78 |
|
Raczkowanie
|
taki pas zapewne zastąpi nam masaż. ale jak używanie go ma się do spalania tłuszczu??? wydawało mi się że tłuszcz palą aeroby i ujemny bilans kaloryczny. nie wierzę w takie cuda. lepiej odłożyć pieniądze i kupić porządny rower
|
|
|
|
|
#79 |
|
BAN stały
|
Jeśli mamy brzuch po kolana to pas na pewno nie zdziała cudów. Ja zapłaciłam dużo mniej niż w mango. Kupiłam w zwykłym sklepie internetowym http://fitbay.pl/2566-pas-vibroaction.html. Potem na Allegro znalazłam dużo tańsze, jednak z perspektywy czasu nie żałuje, że kupiłam odrobinę droższy. Jestem zadowolona, przyznam, że używam go dosyć często, ostatnio także na pupę
|
|
|
|
|
#80 |
|
Przyczajenie
|
Zaczynam używać dzisiaj. Nie oczekuję bóg wie czego, chcę po prostu wyrzeźbić brzuch i pośladki.
Używanie nie jest przyjemne, swędzi skóra, pas buczy, nie można się nigdzie ruszyć, bo ma krótki kabel... bida, ale skoro już mam to pomogę szczęściu a nóż łyżeczka...
|
|
#81 |
|
Przyczajenie
|
witam wszystkich, postanowiłam podzielić się moimi wrażeniami chociażby z tego względu, że przed zakupem pasa sama szukałam opinii. Wg mnie pas jest super. Na pewno nie zrzuci on za nas zbędnych kg, ale też nie z takim przeznaczeniem go kupiłam. Zależało mi na pozbyciu się cellulitu i ujędrnieniu ciała. I w tej kwestii sprawdza się w 100%. Z kilogramami trzeba sobie poradzić chociaż zmniejszeniem jedzenia (nie mówię o wymyślnych głodowych dietach) i ćwiczeniami - uważam, że są niezbędne. Pas nam pomoże w pozostałych mankamentach naszego ciała. Jak dla mnie jest super. Kupiłam na allegro za 50 zł z przesyłką. Używam go ok 2 godz dziennie, ale nie codziennie, na różne partie ciała. Mam go od tygodnia i w połączeniu z ćwiczeniami tez nie codziennie mój cellulit już się zmniejszył. Widzę po ubraniach że schudłam i inni też widzą, więc coś w tym musi być. Naprawdę polecam. Tylko niech nikt nie oczekuje, że pas odwali cała robotę a my będziemy mogły się opychać czekoladą i chipsami bo nie o to w tym chodzi.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:10.

jesli chcecie kupic ten pas nie zamawiajcie go na tej oto podanej stronie
ten pas na tej stronie
myslalam ze to jest taki sam jak na mango ale jak sie okazalo potym jak przeczytałam instrukcje z tej strony fitnnes i porównałam instrukcje z mango to dowiedzialam sie ze z tej strony fitnnes iz pisze ze vibroaction wyłacza sie automatycznie po 10 min i dopiero mozna właczyc po 60 min 

a czy sam to nie wie ale na pewno z ćwiczeniami działa

Brzuch miałam po tym czerwony i rozgrzany. Dziś mam...zakwasy!!!
Brzuch cały czas rozpalony jak po goracym termoforze, zaczerwienienia juz nie ma ale temperatura ewidentnie podwyższona...No i teraz szperam i się zastanawiam...Nie wierze w cuda i wyrobienie sobie tym czymś kaloryfera ale jeśli ktoś ma problem z zrzuceniem sadła mimo diet i ćwiczeń to w połączeniu z kremami drenującymi ten pas może się sprawdzić.

58.4 kg ---------------------------52,3