|
|
#61 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Ugg Boots
Wlasnie dzisiaj kupilam nowe UGG'sy, kolor czekoladowy, szczerze polecam
, ale jestem happy
|
|
|
|
|
#62 |
|
Rozeznanie
|
juicycouture a masz moze zdjęcia swoich butów?
|
|
#63 |
|
Przyczajenie
|
Narazie nie, bo aparat mam w naprawie, ale za jakis miesiac bede mogla zamiescic, wiem ze to dlugo, lae tyle musze czakac az serwis mi go naprawi
|
|
|
|
|
#64 |
|
Wtajemniczenie
|
Byly modnerok albo dwa lata temu
Jednak przez to ,ze nie sa ze skorki podobno przemakaly i podeszwa szybko stawala sie bardzo plaska i znieksztalcona ;/
"Najlepsza miłość to ta,która budzi duszę... Pcha nas ku lepszemu... Rozpala w sercach ogień a w duszy sieje spokój..." https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=16429349 Atmosphere,Bershka,Stradi varius,Pimkie,Reserved i inne...zapraszam ![]() !14 stycznia dokładka! !odpisuj u mnie! |
|
|
|
|
#65 |
|
Rozeznanie
|
mam takie, emu, kupowane rok temu za 139zl bodajze
sa bardzo wygodne, cieplutkie niestety szybko się brudza |
|
|
|
|
#66 |
|
Zakorzenienie
|
Może i wygodne (ten walor docenią na pewno osoby z różnorakimi dolegliwościami kończyn dolnych), ale wyglądaja straszliwie... Jak odnóża Wielkiego Ptaka
|
|
|
|
|
#67 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#68 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#69 |
|
Wtajemniczenie
|
Widzialam wtedy ta fotke i baardzo mi sie podobaly te buty.Nosilas je zima? W jakim sa teraz stanie? Podeszwa zrobila sie ciensza czy nie?
"Najlepsza miłość to ta,która budzi duszę... Pcha nas ku lepszemu... Rozpala w sercach ogień a w duszy sieje spokój..." https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=16429349 Atmosphere,Bershka,Stradi varius,Pimkie,Reserved i inne...zapraszam ![]() !14 stycznia dokładka! !odpisuj u mnie! |
|
|
|
|
#70 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#71 |
|
Zadomowienie
|
juicy...fajne, fajne, fajne...ten kolor jest sliczny..
|
|
|
#72 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#73 |
|
Raczkowanie
|
ja mam dwie pary ,
pierwsze kupiłam zimie tego roku, przez sklep internetowy za 400 zł, model z wiazaniami,k. czarny. (zdj. załaczam z gugli kol. brązowym + na siennie) drugie ,używki z na all (150 zł) te ostatnio nosze prawie codziennie ,na goła stope. najcześciej rano i wieczorem z psem, na zakupy, dluzsze spacery itepe. są mega wygodne ! polecam |
|
|
|
|
#74 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#75 |
|
Przyczajenie
|
Bardzo dziekuje za mile komentarze odnosnie moich butow, jestembardzo happy
aha dla zainteresowanych, buty kupilam w Dublinie, koszt to 240 euro |
|
|
|
|
#76 |
|
Zakorzenienie
|
a ja jakem rzekla - uggs prawdziwych nie kupilam
ale w River Island kupilam ugg style boots i jestemn zadowolona ![]() Mialam okazje juz nosic i bardzo wygodne ![]() nie dalam duzo a prezentuja sie fajnie 29 funtow
|
|
|
|
|
#77 |
|
Zakorzenienie
|
ja wlasnie takie dosdtalam ciotka mi z usa przywiozła tlyko lipny kolor taki wrzosowy i nie ma do czego obrac i mowcie co chcecie one sa wygodne i wcale jak by sie wydawalo nie grzeja nogi, wlasnie o to w nich chodzi...ze w lecie ponoc chlodza w zimeie porzadnie ocieplaja
![]() a ze niektorzy nie zaloza bo wsytd to juz ich problemos;P ja mam zamair na jesien w nich biegac;D
|
|
#78 |
|
Wtajemniczenie
|
boze czy to wazne czy sa modne czy nie?????
jakby w Joy'u czy Twiscie czy glamour czy bravo girl takie pokazywali to wszystkie paniuski by takie kupowaly...ze by az braki w magazynach sie porobily... ludzie oryginalnosc... o to tu wlasnie chodzi... boze... |
|
|
|
|
#79 |
|
Wtajemniczenie
|
uwazam ze te UGG to mocno przereklamowana podrobka EMU .
oczywiscie ja takie buty bardzo lubie,ale EMU sa tansze i maja bardziej znosne wzornictwo niz te UGG... ja swoje EMU kupilam 2 lata temu i jak w nich chodzilam po ulicy to ludzie sie za mna ogladali...a w szkole stwierdzili ze nosze kapcie domowe... ja w nich chodzilam nawet w 25 stopniowe upaly jak i w mrozne zimy,tyle ze w zime prawie bym sobie w nich zeby wybila na chodniku, bo nie maja antyposlizgow,ale moja kolezanka sobie kupila specjalne emu na zime z dobrym bieznikiem ...sa cudowne w podrozy... ![]() wprost je uwielbiam tylko ja mam emu w kolorze piaskowym... zreszta te co tu pokazujecie to takze Emu a nie tylko UGG jak wam sie nie podobaja, to dla milosniczek tego typu butow lepiej...moga bezpiecznie chodzic w nich po ulicach
|
|
|
|
|
#80 |
|
Zakorzenienie
|
kochana jak jetes na poziome bravo girl to my nie mamy w takim razie o czym gadac
jestem za stara dla ciebie..
|
|
#81 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja na poziomie Bravo Girl nie jestem juz od jakichs 5 lat... to byla ironia w moim poscie... |
|
|
|
|
|
#82 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#83 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To ze emu sa tansze zalezy na pewno od tego z jakiej welny sa robione... moze UGG'i maja lepsza ta welne po prostu ... pozatym z tego co pamietam jak Emu byly nowoscia,tez kosztowaly po 100-200 dolarow... moja kolezanka kupila sobie zimowe Emu za 500zl! ja swoje mam troszke tansze bo tylko za kostke. |
|
|
|
|
|
#84 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#85 |
|
Zakorzenienie
|
kochani moz wiedzie jak czyszcic te cholerne uggi;P??????? pobrudzlam sobie tluszczem probowałam zaprac plynem do mycia naczycn i jest gorzej
help
|
|
#86 |
|
Przyczajenie
|
blagam powiedzcie mi gdzie moge kupic takie buty!!!
![]() ![]() zalezaloby mi zeby to nie byl sklep internetowy i kosztowaly tak 200, 300 zl |
|
|
|
|
#87 |
|
Zakorzenienie
|
no wlasnei sama sie zastanawialam gdzie w skepahc mozna by bylo dpstac takie uggi) sama mam jedne ale ciotka mi je z usa przywiozla, widzialam na necie w sklepie inyernetowym za 169 zł
|
|
#88 |
|
Przyczajenie
|
mam nadzieje ze ktos nam podpowie jakis sklep gdzie mozna je kupic
|
|
|
|
|
#89 |
|
Rozeznanie
|
Tu są ale Emu i tak się zastanawiam czy są oryginalne.
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B...outThisProduct lub tu http://www.amazon.com/EMU-Australia-...3760350&sr=1-1 A tutaj Uggsy http://www.amazon.com/UGG-Australia-...3760350&sr=1-1 Czy ktoś się może wypowiedzieć co do ich ORYGINALNOŚCI ??? Ale już tak mam namieszane w głowie, że nie wiem już które z pewnością są oryginalne. Chciałabym oryginalne i zastanawiam się nad długimi. Biore też pod uwage kupic długie nieoryginalne. POlski śnieg, szkoda ich .... Ale co oryginał to oryginał. Zreszta jak mam na allegoro za 300 zl kupic podróbki to już wole za 100 podróbki. A do połowy łydki wolałabym oryginalne (gdyż te drugie chyba wykorzystam w ciągu całego roku). POnieważ do spodenek, spódniczki bardziej podobają mi się te średniej długości. Zachorowałam na te buty.Nic tylko siedze i szukam sklepów, oglądam ceny. A jak już zaczne szukac rozmiaru to się wogóle pogubie hehheh |
|
|
|
|
#90 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:56.

, ale jestem happy

Jednak przez to ,ze nie sa ze skorki podobno przemakaly i podeszwa szybko stawala sie bardzo plaska i znieksztalcona ;/

Ja mam takie butki, są super 

jestem za stara dla ciebie..