|
|
#61 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: kramik wakacyjny - górna półka i apteczne:)
Witaj, znajdziesz coś u mnie za:
oddam dużo
|
|
|
|
#62 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
,fotki dotarły - pięknie dziękuję Na pewno nie jestem zainteresowana Wish'em Po błękitnym kolorze widać, że zapach jest świeżutki, ale to tester bez koreczka, a ja jakoś nieszczególnie przepadam za takimi "niepełnymi" flakonikami .Za Baby Doll chyba raczej też podziękuję .Natomiast jestem niemalże na 100 % zdecydowana na Ninę Niny Ricci Jeszcze może tylko "prześpię się" z zamiarem dokonania takiej właśnie wymiany (jako, że "co nagle, to po diable") i jutro rano zamelduję się z takim super-ostatecznym potwierdzeniem .Jako Przekupkę z niewielkim dorobkiem punktowym będę Cię na pewno prosiła,żebyś wysłała przesyłkę jako pierwsza ![]() Mam nadzieję, że to będzie dla Ciebie do zaakceptowania
|
|
|
|
|
#63 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#64 | |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 4 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
tak ''przespijmy się'' z tym... zgadzam się na wszystkie warunki....
|
|
|
|
|
#65 |
|
Przyczajenie
|
hej, zainteresowały mnie pudry:
- Guerlain Les Voilletes; - Christian Dior Diorskin Poudre Compacte; Na wymianę mam trzy dopiero co kupione kosmetyki Shiseido (puder sypki, podkład w kompakcie i tusz). zapraszam na swój wątek: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=202705 pozdrawiam
|
|
|
|
#66 |
|
Przyczajenie
|
hej,
wpadły mi w oko cienie diora. może znajdziesz coś w zamian? http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=182127 |
|
|
|
#67 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
tuszu nie szukam w ogóle ![]() natomiast posiadane przez Ciebie puder i podkład byłyby dla mnie za ciemne - żałuję bardzo ![]() A nie masz przypadkiem jakiegoś pachnidełka, które Ci się znudziło/przestało podobać i chciałabyś się z nim rozstać?
|
|
|
|
|
#68 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#70 |
|
Rozeznanie
|
Jestem za
Do mnie od Ciebie przyleci Nina EDT Niny Ricci (oryginalna zakupiona w GC; pojemność wyjściowa 50 ml, ubytek paru ml), a do Ciebie ode mnie poleci za to Guerlain Les Voilletes; puder sypki, odcień 01 Transparente; opakowanie 30 gram, zużycie niewielkie (parę gram); oryginalna gąbeczka - nieużywana, oryginalne sitko – nieużywane, zafoliowane; puderniczka w stanie idealnym; niezniszczony kartonik; puder kupiony niedawno w Sephorze. Zapomniałam upewnić się w jeszcze jednej kwestii i chciałabym uczynić to teraz ... : rozumiem, że flakonik i atomizer Niny nie mają żadnych uszkodzeń ![]() Jeśli tak, to spokojnie możemy przejść na PW w celu ustalenia terminu i wymiany adresów |
|
|
|
#71 | |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 4 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
Oczywiście,ze nie maja uszkodzeń... swoje flaszeczki traktuje jak małe skarby...czy to juz zboczenie? poprosze zatem dane adresowe na PW
|
|
|
|
|
#72 |
|
Raczkowanie
|
Coś u mnie za BioSilk? Dużo oddam
|
|
|
|
#73 |
|
Zadomowienie
|
Witaj Aniu
![]() Interesowałaby mnie u ciebie miniaturka: Guerlain AA Lilia Bella (nieprawdopodobnie bzowo-konwaliowy zapach); miniaturka bez atomizera; pojemność 7,5 ml; raz delikatnie przetestowana (ubytek niezauważalny); brak kartonika Ewentualnie jakaś jeszcze miniaturka może zajrzysz do mnie ?
|
#74 |
|
Zakorzenienie
|
hej Aniu
podoba mi sie u Ciebie kilka kosmetyków Estee Lauder Pure White Linen; miniaturka z atomizerem; pojemność wyjściowa 4 ml; ubytek paru psików (0,5 ml) Guerlain AA Lilia Bella (nieprawdopodobnie bzowo-konwaliowy zapach); miniaturka bez atomizera; pojemność 7,5 ml; raz delikatnie przetestowana (ubytek niezauważalny); brak kartonika Guerlain Shalimar EDT; miniaturka bez atomizera; pojemność 5 ml; raz przetestowana; jest kartonik Farouk Biosilk - Silk Therapy Shampoo pH 5,5; jedwabisty szampon regeneracyjny do wszystkich rodzajów włosów, szczególnie zniszczonych i poddawanych często zabiegom chemicznym; butelka o pojemności 300 ml; rozpieczętowana w lipcu 2007; zużycie ok. 40% Farouk Biosilk - Silk Therapy Conditioner pH 5,5; jedwabista odżywka regeneracyjna dla wszystkich rodzajów włosów, szczególnie zniszczonych i poddawanych zabiegom chemicznym; butelka o pojemności 300 ml; rozpieczętowana w lipcu 2007; zużycie ok. 40% Farouk Biosilk Silk Therapy jedwab do włosów; dwie buteleczki po 14 ml; nowe, nieużywane |
|
|
|
#75 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#76 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
kramik masz - jak zwykle - pełen skarbów Chyba dopiero wieczorem będę miała taką dłuższą chwilę, aby przejrzeć go na spokojnie, pozycja po pozycji. Pewien problem polega na tym, że większość oferowanych przez Ciebie kosmetyków to nowe (lub z niewielkim stopniem zużycia) pełnowymiarowe produkty, no a Tobie u mnie tylko jedna miniaturka "wpadła w oko" .Wspominasz o jeszcze jakiejś miniaturce ewentualnie ... ![]() To może spróbuj faktycznie coś jeszcze znaleźć u mnie - zwiększy to szanse na ustalenie warunków wymiany, dla której będzie się opłacało chodzić na pocztę ![]() |
|
|
|
|
#77 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
,parę produktów u Ciebie wstepnie mnie zainteresowało (głównie te do pielęgnacji włosów), ale:
|
|
|
|
|
#78 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
rozumiem i nie ma sprawy, poczekam jak sie u Ciebie wszystko wyklaruje Najbardziej zależy mi na Silk Therapy . Znam ten kosmetyk i mi odpowiada, tylko, że na same dwie 14ml butelczki to się specjalnie nie opłaca. Jak coś Ci zostanie z kosmetyków, które wymieniłam , daj znać |
|
|
|
|
#79 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
i tak w międzyczasie starałam sie ustalić, co z Twojego kramiku by mi sie przydało .No i niestety po dokonaniu bliższego rozeznania stwierdzam, że nie za dobrze to wygląda ![]() Zakładałam, że będę mogła uwolnić Cię od Tonucii i odżywki z Vita-Cimentem (obydwa preparaty z myślą o cienkich włosach mojej Mamy). Ale z linii z Vita-Cimentem moja Mama nie była zadowolona (jakiś czas temu miała kosmetyki z wszystkich gestów), a Tonucia jakoś jej nie zainteresowała; w ramach ciekawej promocji w Sephorze zaoptrzyłam ją w produkty Fekkai i jest nimi zachwycona tak, że aktualnie nie chce niczego innego .Ewentualnie mogłabym rozważać oddanie interesujących Cię produktów za zapach CH (musiałabym sobie ja przypomnieć). Aczkolwiek nie sądzę, żebyś z kolei Ty była zainteresowana taka opcją, jeśli ta naprawde zależy Ci tylko na jedwabiu, a na całej reszcie to tak niekoniecznie
|
|
|
|
|
#80 |
|
Rozeznanie
|
cos u mnie za obie mini cacharel?
|
#81 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#82 |
|
Rozeznanie
|
ok.
|
#83 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#84 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Elixirem na pewno, w drugiej kolejności - Gio .Hiroko Koshino - raczej nie ![]() Nie znam zapachu, nie znam marki, boję się brać "w ciemno" .EDIT: Pobuszowałam trochę w sieci, no i Elixir intereuje mnie nadal Przyznam, że zaciekawił mnie też zapach HK ... Nie znalazłam niestety żadnych recenzji .... czy dałabyś radę napisać napisać parę słów na jego temat? Nuty są ciekawe, ale niepokoją mnie białe kwiaty w nucie głowy
Edytowane przez astronomiczna.ania Czas edycji: 2007-08-11 o 21:03 |
|
|
|
|
#85 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
:http://nowsmellthis.blogharbor.com/b...19/453298.html http://www.osmoz.com/encyclo/marques...RFUM&LANGUE=en Masz racje, nuty sa bardzo ciekawe, ale nawet ja, ktora wielbicielka kwiatowych woni nie jestem, polubilam ten zapach (wcale nie musze sie go pozbywac, ale u mnie stoi na polce w sklepie i w kazdej chwili moge kupic). Jest inny od wszystkiego, co do tej pory wachalam. Kwiaty sa wyczuwalne w tle (niekoniecznie biale ) i absolutnie nie przeszkadzaja, ani nie sa nachalne. Ja wyczuwam w nim glownie drzewa, mech i troche dymu, ktory w zaleznosci od pogody jest bardziej lub mniej intensywny. Jest inny. Pamietam, ze gdy pierwszy raz go testowalam w upalny dzien, to wokol mnie unosil sie aromatyczny dymek, dopiero przy kolejnych testach odkrylam to lekkie kwiatowe tlo. Tak sobie wyobrazam zapach, ktory sie ubnosi podczas odprawiania jakis japonskich obrzedow ![]() Nie wiem, czy pomoglam. Gdyby cie zainteresowaly obydwa, tzn elixir oraz HK, to mnie interesowalyby rowniez: Christian Dior - cienie 5 Couleurs, paleta kolorów Brun Casual (srebrzysty szary, satynowy kakaowy, opalizujący kremowy, jasny złotobeżowy, ciemna gorzka czekolada) ![]() Pozdrawiam. |
|
|
|
|
#86 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
*Lolu ,piąteczkę brązów Diora wolałabym wymienić raczej albo na inne cienie, albo na jakiegoś zapachowego "pewniaka" .Natomiast chętnie zgadzam się na wymianę mojego pudru na Elixir des Merveilles 28/30ml Liczę na to, że spodoba mi się "smakowicie brzmiąca" nuta serca (biszkopty, wanili, hmmm ).Możemy przejść na PW i ustalić szczegóły wymiany |
|
|
|
|
#87 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
A wiec: Elixir des Merveilles za puder. wiem, ze slicznie pachnie, bo wachalam, to taki ich slynny wabik ![]() Szczegoly za chwile na PW.
|
|
|
|
|
#88 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#89 |
|
Rozeznanie
|
Witaj,
Interesują mnie: LRP Redermic pod oczy – 3 tubki po 5 ml każda tubka, nowe, w kartonikach LRP Active C – tubka 5 ml, nowa, w kartoniku LRP Active C XL – tubka 5 ml, nowa, w kartoniku LRP Effaclar tonik - 2 buteleczki po 15 ml każda buteleczka; nowe, nie otwierane, świeże LRP - Rosaliac; krem do skóry nadwrażliwej i skłonnej do zaczerwienień; tubka 5 ml; nowa, w kartoniku Znalazłabyś coś u mnie? Pozdrawiam
|
#90 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() U Ciebie nie znalzłam nic z poszukiwanych przeze mnie aktualnie rzeczy
|
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:10.

.
.

czekam na ostateczną decyzję... 

).