![]() |
#61 |
Raczkowanie
|
Dot.: kramik wakacyjny - górna półka i apteczne:)
Witaj, znajdziesz coś u mnie za:
oddam dużo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() fotki dotarły - pięknie dziękuję ![]() Na pewno nie jestem zainteresowana Wish'em ![]() Po błękitnym kolorze widać, że zapach jest świeżutki, ale to tester bez koreczka, a ja jakoś nieszczególnie przepadam za takimi "niepełnymi" flakonikami ![]() Za Baby Doll chyba raczej też podziękuję ![]() Natomiast jestem niemalże na 100 % zdecydowana na Ninę Niny Ricci ![]() Jeszcze może tylko "prześpię się" z zamiarem dokonania takiej właśnie wymiany (jako, że "co nagle, to po diable") i jutro rano zamelduję się z takim super-ostatecznym potwierdzeniem ![]() Jako Przekupkę z niewielkim dorobkiem punktowym będę Cię na pewno prosiła,żebyś wysłała przesyłkę jako pierwsza ![]() Mam nadzieję, że to będzie dla Ciebie do zaakceptowania ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Zakorzenienie
Przekupka: 4 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() zgadzam się na wszystkie warunki.... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Przyczajenie
|
hej, zainteresowały mnie pudry:
- Guerlain Les Voilletes; - Christian Dior Diorskin Poudre Compacte; Na wymianę mam trzy dopiero co kupione kosmetyki Shiseido (puder sypki, podkład w kompakcie i tusz). zapraszam na swój wątek: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=202705 pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Przyczajenie
|
hej,
wpadły mi w oko cienie diora. może znajdziesz coś w zamian? http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=182127 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
tuszu nie szukam w ogóle ![]() natomiast posiadane przez Ciebie puder i podkład byłyby dla mnie za ciemne - żałuję bardzo ![]() A nie masz przypadkiem jakiegoś pachnidełka, które Ci się znudziło/przestało podobać i chciałabyś się z nim rozstać? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Rozeznanie
|
Jestem za
![]() Do mnie od Ciebie przyleci Nina EDT Niny Ricci (oryginalna zakupiona w GC; pojemność wyjściowa 50 ml, ubytek paru ml), a do Ciebie ode mnie poleci za to Guerlain Les Voilletes; puder sypki, odcień 01 Transparente; opakowanie 30 gram, zużycie niewielkie (parę gram); oryginalna gąbeczka - nieużywana, oryginalne sitko – nieużywane, zafoliowane; puderniczka w stanie idealnym; niezniszczony kartonik; puder kupiony niedawno w Sephorze. Zapomniałam upewnić się w jeszcze jednej kwestii i chciałabym uczynić to teraz ... ![]() ![]() Jeśli tak, to spokojnie możemy przejść na PW w celu ustalenia terminu i wymiany adresów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
Zakorzenienie
Przekupka: 4 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
Oczywiście,ze nie maja uszkodzeń... swoje flaszeczki traktuje jak małe skarby...czy to juz zboczenie? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#72 |
Raczkowanie
|
Coś u mnie za BioSilk? Dużo oddam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Zadomowienie
|
Witaj Aniu
![]() Interesowałaby mnie u ciebie miniaturka: Guerlain AA Lilia Bella (nieprawdopodobnie bzowo-konwaliowy zapach); miniaturka bez atomizera; pojemność 7,5 ml; raz delikatnie przetestowana (ubytek niezauważalny); brak kartonika Ewentualnie jakaś jeszcze miniaturka może ![]()
![]() |
#74 |
Zakorzenienie
|
hej Aniu
![]() podoba mi sie u Ciebie kilka kosmetyków Estee Lauder Pure White Linen; miniaturka z atomizerem; pojemność wyjściowa 4 ml; ubytek paru psików (0,5 ml) Guerlain AA Lilia Bella (nieprawdopodobnie bzowo-konwaliowy zapach); miniaturka bez atomizera; pojemność 7,5 ml; raz delikatnie przetestowana (ubytek niezauważalny); brak kartonika Guerlain Shalimar EDT; miniaturka bez atomizera; pojemność 5 ml; raz przetestowana; jest kartonik Farouk Biosilk - Silk Therapy Shampoo pH 5,5; jedwabisty szampon regeneracyjny do wszystkich rodzajów włosów, szczególnie zniszczonych i poddawanych często zabiegom chemicznym; butelka o pojemności 300 ml; rozpieczętowana w lipcu 2007; zużycie ok. 40% Farouk Biosilk - Silk Therapy Conditioner pH 5,5; jedwabista odżywka regeneracyjna dla wszystkich rodzajów włosów, szczególnie zniszczonych i poddawanych zabiegom chemicznym; butelka o pojemności 300 ml; rozpieczętowana w lipcu 2007; zużycie ok. 40% Farouk Biosilk Silk Therapy jedwab do włosów; dwie buteleczki po 14 ml; nowe, nieużywane |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() kramik masz - jak zwykle - pełen skarbów ![]() Chyba dopiero wieczorem będę miała taką dłuższą chwilę, aby przejrzeć go na spokojnie, pozycja po pozycji. Pewien problem polega na tym, że większość oferowanych przez Ciebie kosmetyków to nowe (lub z niewielkim stopniem zużycia) pełnowymiarowe produkty, no a Tobie u mnie tylko jedna miniaturka "wpadła w oko" ![]() Wspominasz o jeszcze jakiejś miniaturce ewentualnie ... ![]() To może spróbuj faktycznie coś jeszcze znaleźć u mnie - zwiększy to szanse na ustalenie warunków wymiany, dla której będzie się opłacało chodzić na pocztę ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() parę produktów u Ciebie wstepnie mnie zainteresowało (głównie te do pielęgnacji włosów), ale:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Najbardziej zależy mi na Silk Therapy . Znam ten kosmetyk i mi odpowiada, tylko, że na same dwie 14ml butelczki to się specjalnie nie opłaca. Jak coś Ci zostanie z kosmetyków, które wymieniłam , daj znać ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
i tak w międzyczasie starałam sie ustalić, co z Twojego kramiku by mi sie przydało ![]() No i niestety po dokonaniu bliższego rozeznania stwierdzam, że nie za dobrze to wygląda ![]() ![]() Zakładałam, że będę mogła uwolnić Cię od Tonucii i odżywki z Vita-Cimentem (obydwa preparaty z myślą o cienkich włosach mojej Mamy). Ale z linii z Vita-Cimentem moja Mama nie była zadowolona (jakiś czas temu miała kosmetyki z wszystkich gestów), a Tonucia jakoś jej nie zainteresowała; w ramach ciekawej promocji w Sephorze zaoptrzyłam ją w produkty Fekkai i jest nimi zachwycona tak, że aktualnie nie chce niczego innego ![]() Ewentualnie mogłabym rozważać oddanie interesujących Cię produktów za zapach CH (musiałabym sobie ja przypomnieć). Aczkolwiek nie sądzę, żebyś z kolei Ty była zainteresowana taka opcją, jeśli ta naprawde zależy Ci tylko na jedwabiu, a na całej reszcie to tak niekoniecznie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#80 |
Rozeznanie
|
cos u mnie za obie mini cacharel?
![]() |
#81 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Rozeznanie
|
ok.
![]() |
#83 |
Przyczajenie
|
Witaj! Interesuje mnie:
Czy bylabys zainteresowana: Hiroko Koshino edp 25/30ml Elixir des Merveilles 28/30ml Gio Armani ok 70/100ml?
![]() |
#84 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Elixirem na pewno, w drugiej kolejności - Gio ![]() Hiroko Koshino - raczej nie ![]() Nie znam zapachu, nie znam marki, boję się brać "w ciemno" ![]() EDIT: Pobuszowałam trochę w sieci, no i Elixir intereuje mnie nadal ![]() Przyznam, że zaciekawił mnie też zapach HK ... Nie znalazłam niestety żadnych recenzji .... czy dałabyś radę napisać napisać parę słów na jego temat? Nuty są ciekawe, ale niepokoją mnie białe kwiaty w nucie głowy ![]() Edytowane przez astronomiczna.ania Czas edycji: 2007-08-11 o 20:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() http://nowsmellthis.blogharbor.com/b...19/453298.html http://www.osmoz.com/encyclo/marques...RFUM&LANGUE=en Masz racje, nuty sa bardzo ciekawe, ale nawet ja, ktora wielbicielka kwiatowych woni nie jestem, polubilam ten zapach (wcale nie musze sie go pozbywac, ale u mnie stoi na polce w sklepie i w kazdej chwili moge kupic). Jest inny od wszystkiego, co do tej pory wachalam. Kwiaty sa wyczuwalne w tle (niekoniecznie biale ![]() ![]() Nie wiem, czy pomoglam. Gdyby cie zainteresowaly obydwa, tzn elixir oraz HK, to mnie interesowalyby rowniez: Christian Dior - cienie 5 Couleurs, paleta kolorów Brun Casual (srebrzysty szary, satynowy kakaowy, opalizujący kremowy, jasny złotobeżowy, ciemna gorzka czekolada) ![]() ![]() Pozdrawiam.
![]() |
![]() |
#86 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
*Lolu ![]() piąteczkę brązów Diora wolałabym wymienić raczej albo na inne cienie, albo na jakiegoś zapachowego "pewniaka" ![]() Natomiast chętnie zgadzam się na wymianę mojego pudru na Elixir des Merveilles 28/30ml ![]() Liczę na to, że spodoba mi się "smakowicie brzmiąca" nuta serca ![]() ![]() Możemy przejść na PW i ustalić szczegóły wymiany ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
A wiec: Elixir des Merveilles za puder. wiem, ze slicznie pachnie, bo wachalam, to taki ich slynny wabik ![]() Szczegoly za chwile na PW. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#88 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Rozeznanie
|
Witaj,
Interesują mnie: LRP Redermic pod oczy – 3 tubki po 5 ml każda tubka, nowe, w kartonikach LRP Active C – tubka 5 ml, nowa, w kartoniku LRP Active C XL – tubka 5 ml, nowa, w kartoniku LRP Effaclar tonik - 2 buteleczki po 15 ml każda buteleczka; nowe, nie otwierane, świeże LRP - Rosaliac; krem do skóry nadwrażliwej i skłonnej do zaczerwienień; tubka 5 ml; nowa, w kartoniku Znalazłabyś coś u mnie? Pozdrawiam
![]() |
#90 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() U Ciebie nie znalzłam nic z poszukiwanych przeze mnie aktualnie rzeczy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:21.