|
|
#61 |
|
Raczkowanie
|
ech dziewczyny, mówie Wam nic mi wyjść nie chce, patrzę na te swoje zapasy i tylko psuję psuję psuję.
pokaże Wam coś, co w końcu umieściłam w jednaj z galerii, piszcie co chcecie, dziś już nic nie ruszam ;p Edytowane przez joanna_k Czas edycji: 2008-03-06 o 13:06 Powód: połączenie sąsiadujących postów |
|
|
|
|
#62 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: # biżuteryjne wariacje# agaa_p
Pierwszy mnie oczarował - nic mu nie brakuje, jest idealny...
Drugi delikatny, w pięknych kolorach.... Trzeci długaśny, ale i tak, oczyma wyobraźni widze go na swojej szyi Na pewno niejedna kobieta go ujrzy na swojej ![]() O czwartym się nie wypowiadam, bo jest z korali, a ja je uwielbiam, wiec będę nieobiektywna ![]() Za to piąty jest po prostu piękny. |
|
|
|
|
#63 |
|
Przyczajenie
|
Śliczne! Szczególnie te z zawijanymi drucikami! Poproszę o więcej
|
|
|
|
|
#64 |
|
Zakorzenienie
|
Sliczna bizu
z ostatniego wrzutu najbardziej spodobal mi sie naszyjnikhttp://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=5352987
|
|
|
#65 |
|
Zadomowienie
|
Fajna bizuteria. Szczegolnie podobaja mi sie naszyjniki z pierwszego rzutu a konkretnie drugi
|
|
|
|
|
#66 |
|
Zakorzenienie
|
Śliczne naszyjniki. Nie potrafię wybrać jednego, który najbardziej przypadłby mi do gustu. Wszystkie są urocze. No i co piszesz że psujesz? To mi nic nie wychodzi, a bizu w szczególności teraz :/
|
|
#67 |
|
Zakorzenienie
|
Pierwszy piękny. Bardzo lubię takie formy.
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#68 |
|
Zadomowienie
|
Te na łańcuszkach mi się bardzo podobają
|
|
#70 |
|
Raczkowanie
|
wg mnie to specjalnie się nie wysiliłam ;p ale prawdę powiedziawszy ostatnio wszyscy najbliżsi mi zarzucają, że za bardzo kombinuję
![]() Zauważyłyście, że wszystkim zdjęciom z jednego rzutu przypisuje nazwy pierwszego zdjęcia? wygląda na to, że u mnie to wszystkie jaspis picasso
|
|
|
|
|
#71 |
|
Zakorzenienie
|
Pierwszy najbardziej niesamowity
|
|
|
|
|
#72 |
|
Raczkowanie
|
Dwa ostatnie bardzo mi się podobają
|
|
|
|
|
#73 |
|
Wtajemniczenie
|
Na każdy dzień inny. Wszystkie piękne, nie umiem wybrać faworyta
|
|
|
|
|
#74 |
|
Zakorzenienie
|
Pierwszy sliczny
taki dla mnie
|
|
#75 |
|
Rozeznanie
|
pierwszy i czwarty - najśliczniejsze z ślicznych
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#76 |
|
Raczkowanie
|
pierwszy jest przepiękny
|
|
|
|
|
#77 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny u mnie na zegarze jest 2:27 i padam. i tylko się niepotrzebne męczyłam, bo wszystko zniszczyłam co miałam najcenniejszego. A i film był baasaardzo głupi.
To co Wam pokażę czeka na akceptację w jednej z galerii, tylko czy mi wyszło? jak myslicie? |
|
|
|
|
#78 |
|
Wtajemniczenie
|
W pierwszych mi ilość brushy nie odpowiada - za mało przestrzeni "wolnej" wokół kolczyków. Za to one są piękne! Śliczne połaczenie srebra i jeden kryształek jako akcent koloru... Bardzo mi się podobają.
W drugich brushe są jak najbardziej ok. Za to kolczyki są niesamowite! Pomysł, żeby połączyć oponki i przekładkę z cyrkoniami z serduszkami to dla mnie coś nowego, czego jeszcze nie widziałam. Do wisiora pierwszego mam pewne wątpliwości, czy ta przekładka dobrze wygląda... Tło i brushe bez zarzutów. W porównaniu do poprzednich wypadaja bardzo blado - mimo iż uchwyciłaś całe piękno kryształowych serc... Nie wiem też, czy tło nie jest za wzorzyste - choć mi się szalenie podoba... Ostatni wisior to wprawdzie coś prostego, ale bardzo urokliwego. Tło też piękne... Mnie się Twoje prace szalenie podobają. Dziwię się, ze nie wysłałaś próbek różnych Twoich stylów i dzieł... Mam nadzieję, że wszystko pójdzie po Twojej myśli! |
|
|
|
|
#79 |
|
Zadomowienie
|
Muszę się przyznać - nie lubię Swarków i ogólnie taki styl to nie dla mnie, ale... zobaczyłam Twoje prace i szczęka mi opadła! Mimo, że skromne, oszczędne to mnie zaczarowały
![]() Tylko co do zdjęć mam ale - powinny być na jednolitym tle (np. ciemno brązowym albo nawet czarnym) a jak już chcesz brushe to 2 - 3 a nie na całym zdjęciu, bo to zabiera Twoim pracom trochę uroku...
|
|
#80 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo ładne rzeczy ze Swarkami! Wolałabym tylko większe zbliżenia samych kolczyków, a nie brushe oglądać...
|
|
|
|
|
#81 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
od niedawna co prawda, ale jednakDzękuję Wam bardzo za opinie. Jak zwykle są bardzo cenne. Poprawię się też z tymi esami-floresami, bo przyznaje Wam rację, przesadziłam z nimi |
||
|
|
|
|
#82 |
|
Raczkowanie
|
Świetne prace
widać ile wysiłku w nie włożyłaś.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:36.

Na pewno niejedna kobieta go ujrzy na swojej 

jestem również