![]() |
#61 |
Raczkowanie
|
Dot.: Lumpeksy w Rzeszowie?
ja sie wybieram jutro na kopernika
![]()
64/88 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=335375 "Jak dalece jesteśmy wszyscy naznaczeni piętnem pani Bovary?Jak głęboko ów bowaryzm,owo marzenie o lepszym życiu,o romantycznej miłości tkwi w naszych duszach?Jak mocno popycha nas ku ruinie obecnego życia w imię ułudnych nadziei?" |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Raczkowanie
|
ja chyba tez
![]() ale dziewczyny musicie wytlumaczyc mi, gdzie to dokladnie jest ![]() bylam tam kiedys, ale sama nie wiem, czy to na pewno to, bo wtedy nic a nic nie znalazlam fajnego ![]() czy to jest taki budynek z przejsciem w strone placu pod pomnikiem (za Urz. Wojew.)? i wejscie jest wlasnie pod dachem w tym przejsciu? w ogole jest tam szyld tania odziez? i od ktorej jest otwarte? ![]() pzdr! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Raczkowanie
|
Dziwi mnie że żadna nie pisała nic o lumpku na W. Pola. Będąc tam nigdy nie wychodziłam z pustymi rękami. Ostatnio jedynie coś się popsuło, bo musiałam wybierać co kupić z mniejszej liczby rzeczy, ale nadal to jest mój ulubiony lumpek w Rzeszowie.
I dość fajne rzeczy można znaleźć w lumpku na ul (chyba) Grottgera. Zaraz obok przystanku mpk gdzie koło zaczyna bieg. Dziękuję za namiary z poprzednich postów. Skorzystam przy najbliższych odwiedzinach Rzeszowa. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() a moze teraz cos sie zmienilo? pzdr ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() jak idziesz od pomnika w strone galerii na skrzyzowaniubez swiateł przed przystankiem na cieplinskiego przechodziszz przez ulice i dalej prosto tam bedzie np.jakis teatr. Kolo dawnego piano (anemon) zowu przez ulice i w dół. Tadam jesteś ![]() edit: jest szyld :tak:
64/88 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=335375 "Jak dalece jesteśmy wszyscy naznaczeni piętnem pani Bovary?Jak głęboko ów bowaryzm,owo marzenie o lepszym życiu,o romantycznej miłości tkwi w naszych duszach?Jak mocno popycha nas ku ruinie obecnego życia w imię ułudnych nadziei?" Edytowane przez MadameBovary Czas edycji: 2009-02-19 o 07:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() no nie, a mialam byc rowno na otwarciu, no nic hehe wybierasz sie? mam nadzieje, ze dotre dzieki za wytlumaczenie, wyczailam sobie na necie tez gdzie to, ale tam pisza, ze otwarte od 9, a tu widze wczesniej grr |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#68 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Ludzi było mnóstwo ![]() Niestety nic specjalnego nie widziałam. Tj. patrzyłam głównie na spódnice i sukienki bo bluzek mam już pełną szafę ![]()
64/88 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=335375 "Jak dalece jesteśmy wszyscy naznaczeni piętnem pani Bovary?Jak głęboko ów bowaryzm,owo marzenie o lepszym życiu,o romantycznej miłości tkwi w naszych duszach?Jak mocno popycha nas ku ruinie obecnego życia w imię ułudnych nadziei?" |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
Dawno mnie tu nie było
![]() Ach ostatnio doszłam do wniosku, że na Okrzei jest już tak samo jak na Kopernika ![]() ![]() Parę dni temu z Kopernika poturbowana i zdenerwowana wyszłam, bo mi jedna dziewczyna wydarła wszystkie łowy z koszyka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ale dzisiaj Tłusty Czwartek i sobie wynagradzam słodkościami kupionymi za niewydane w lumpku pieniążki ![]() ![]() Edytowane przez Maggie93 Czas edycji: 2009-02-19 o 14:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() przyszlam gdzies za 20 dziesiata a tu tyle ludzi, pierwszy raz tyle ludu w lumpie widzialam ja tez glownie patrzylam na spodnice ![]() rany.. co tam sie dzialo! widzialam te handlary, normalnie rzucaly sie na "swiezy" towar, ja nie moge, takie starsze babki, wychodzily z pelnymi reklamowami zaloze sie, ze przychodza w kazdy dzien nowej dostawy i co tydzien, co one robia z tymi ciuchami ![]() ![]() a najbardziej wkurzalo mnie, jak ustawili sie wokol kosza z butami albo torebkami, nie szukaja, nie przebieraja, tylko stoja! i jeszcze rozpychaja sie, zeby nikt inny nie mogl sie dostac, czekaja na nowy worek ![]() ![]() ![]() i jeszcze ta mieszanka dziwnych perfum tych starszych babek, pot i w ogole zaduch, uchh ale i tak ide za tydzien, dwa ![]() Cytat:
![]() na okrzei tez bylam, ale to zupelnie inny swiat! kilka osob na krzyz, kupilam spodnice do przerobki ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
![]() Jak tam wam idzie lumpkowanie?? ![]() ![]() Ostatnio byłam na dostawie w Taniej Odzieży na Piłsudskiego ![]() Ludzi że masakra, ale udało się wyłowić kilka fajnych ciuszków. Dziękuję za namiary na inne lumpki, na pewno skorzystam w najbliższym czasie ![]() A w Taniej Odzieży jest naprawdę TANIO ![]() Może znalazłyście jakieś nowe lumpki? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
W sobotę byłam w Taniej Odzieży na Kopernika, ale wyszłam z pustymi rękami
![]() ![]() ![]() Ale za to słyszałam, że gdzieś za halą targową jest jakiś lumpik, który prowadzi taki gościu i on się chwali zawsze, że on jako pierwszy miał lumpka w Rzeszowie ![]() Muszę się przejść tam i poszukać tego lumpka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
cos podrożało w Taniej Odziezy i w ogóle nic ciekawego nie ma
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Raczkowanie
|
oj podrożało...
![]() Mam jeszcze pytanie ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
no to tak..
-szmateks niedaleko dworca PKS, to chyba ul. Jabłońskiego, jest na rogu w starej kamienicy, obok sklepu ze śrubkami (?) i takimi tam :P z zewnątrz nie wygląda za ciekawie. ciuchy wycenione, niezbyt tanie, za bluzkę trzeba dać 10-20 zł ale można trafić naprawdę fajne -szmateks polo obok placu Balcerowicza, schodzi się w dół po schodkach, chyba jeden z lepszych polo -małe polo na końcu grunwaldzkiej na przeciwko sklepu z ciuchami sportowymi, zawsze tam duży ruch, na dostawach można coś trafić -kiedyś najwięcej rzeczy kupowałam na Marszałkowskiej, są tam 2 fajne lumpy blisko siebie -szmateks obok teatru siemaszkowej, blisko NOT-u, można trafić fajne rzeczy, niestety trochę przydrogie
![]() |
#76 |
Zakorzenienie
|
Lumpkowanie stało się strasznie modne, dlatego jest coraz drożej
![]() Ostatnio sobie odpuściłam, bo czasu nie mam, ale chyba znowu zacznę regularnie 'chodzić na łowy' ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Raczkowanie
|
C
Edytowane przez pau91 Czas edycji: 2009-04-25 o 21:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Zakorzenienie
|
pau91 miło, że dołączyłaś
![]() ![]() Teoretycznie takie ciuchy można znaleźć w każdym lumpeksie ![]() ![]() ![]() ![]() Nie ma co się bać, a można znaleźć niepowtarzale perełki i możesz być pewna, że 10 dziewczyn na ulicy nie będzie ubrana identycznie ![]() ![]() Życzę powodzenia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Raczkowanie
|
tak, tylko, że ja prawdopodobnie jak juz pojade do rzeszowa to w piatek:P a wtedy to juz chyba nic nie ma
![]() a jaki secondhand proponujecie na ten ' pierwszy raz' ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
Mhm chyba nie znam lumpka, w którym jest dostawa w piątek..
![]() A to zależy od budżetu ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Raczkowanie
|
a gdzie sa jakies second handy z ciuchami na wage?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() oj to ciężko. Na pewno siec polo i lumpek kolo carefura na rejtana/Krzyżanowskiego
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Zakorzenienie
|
dostawy są zwykle we wtorki
![]()
![]() |
#84 |
Raczkowanie
|
d
Edytowane przez pau91 Czas edycji: 2009-04-25 o 21:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Zakorzenienie
|
Zdmuchuję warstewkę kurzu z tego wątku
![]() W końcu mamy wakacje, czyli mnóstwo czasu na lumpkowanie ![]() Otóż podzielę się z Wami informacją, iż otwarto nowy lumpik sieci Polo na ulicy Targowej, naprzeciwko hali targowej, tuż obok przejścia dla pieszych ![]() Nie byłam w środku jeszcze, nie wiem jak jestm ale mam zamiar się wybrać (pewnie we wtorek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Zadomowienie
|
Jak mnie tu dawno nie było, tak samo jak w lumpkach
![]() Ostatnio zupełnie nie miałam czasu na szukanie szmatek, ale od przyszłego tygodnia będę miała trochę luzu i może gdzieś wybędę na łowy ![]() Maggie 93 - nie wiem czy myślimy o tym samym Polo, ale jeśli to ten do którego wchodzi się w dół (zaraz obok przejścia dla pieszych na przeciwko hali targowej) to on już był tam dawno dawno ![]() ![]()
![]() |
#87 |
Zakorzenienie
|
Nom o ten
![]() Dawno? ![]() ![]() ![]() No ale weszłam tam dzisiaj i w sumie szału nie robi ![]() ![]() Trzymam się Taniej Odzieży można sporo fajnych ciuszków znaleźć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
ja tez chodze do nota, choc co tam sie dzieje w dniu dostawy, tłum
![]() ![]() na inne lumpki nie mam czasu ![]()
![]() |
#89 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny!
![]() Jak lumpeks, to tak jak Wy głównie na Kopernika i Okrzei! Ostatnio zauważyłam że otworzyli Naszą Szafę na przeciwko Galerii Rzeszów od strony Stokrotki. Byłam tam i w sumie nic ciekawego ;> Jeszcze widziałam, na poczatku wątku, ktoś pytał o FAKTOR ![]() Na bardowskiego, na zajezdni jest taki dłuuuugi budynek, gdzie jest sklep 2,50, bilard itp. i tam, na górze jest własnie faktor! ;D |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Zadomowienie
|
A jakie średnie ceny teraz w nocie ? Bo pisałyście coś, że podrożało.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:16.