![]() |
#61 |
Zadomowienie
|
Dot.: Clinique, Liss Extreme, Tigi, John Frieda, Gucci II, RL "Hot", Solingen, Farouk
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Raczkowanie
|
Dot.: Clinique, Liss Extreme, Tigi, John Frieda, Gucci II, RL "Hot", Solingen, Farouk
Allie, tak- pasuje mi taka wymianka
![]() Vilandro, to jest ten lakier: http://usabeautysupplies.stores.yahoo.net/880.html Wiko, nie jestem zainteresowana- tylko wstępnie się o niego pytałam- zainteresowało mnie, że jest z AHA, ale nigdzie nie mogłam znaleźć o nim informacji. Maggie, nic nie wyszukałam. Ale pewnie wystawię po okazyjnej cenie na allegro, bo wyjeżdzam i co nie wymienię chcę sprzedać. Irsin, odpisałam u Ciebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Raczkowanie
|
Słoniku, interesują mnie i tak inne kosmetyki. Niekoniecznie VS, ale fajnie by było jakby była. To jak widzisz naszą wymianę?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
Dazzling czy za ta baze cos oprocz Aqwuoliny dobierzesz?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Raczkowanie
|
Irsin, a co masz z tych zeli i balsamów (zapachy)? Bo może mi starczy samo to jak mnie urzeknie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
* VICHY - skinset - 5 saszetek po 1 ml
* ORIFLAME - swedish spa - całonocna kuracja na dłonie, zostało jakieś 75% ze 100ml * AQUOLINA - 3 saszetki po 10ml - krem karmelowy * ORIFLAME - pomadka pielęgnacyjna nawilżająca - hydra therapy - NOWA (to ta z CS?) Może być wszystko co wymieniłaś, oprócz tej mgiełki i kremu do rąk tego zielonego, bo nie moge go nigdzie znaleźć ![]() Daj znać, co o tym myślisz? Buźka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Aha i jesli nie chcesz bazy to moze serum liss extreme? Edytowane przez irsin Czas edycji: 2007-08-28 o 16:46 Powód: porpawka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
Mam jeszcze dokładkę z dziś- Masło do ciała Czekoaldowe oraz balsam Bath&Body Works - Różowy Grapefruit
obydwa nowe |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Raczkowanie
|
Błyszczyk do ust Essence, Havana Heat, z pędzelkie, użyty 3 razy, kolor złoty
Może coś u mnie ![]() wątek kosmetyczny - http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=206664 wątek ksiązkowy - http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=206772 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#72 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#73 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz cos u mnie za Tigi Bed Head Superstar Thick Massive Hair, zużycie 10% ?
Edytowane przez psycha Czas edycji: 2007-09-12 o 16:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Zakorzenienie
|
Czy ralph lauren hot proponujesz tylko odlewkę? Bo mnie interesowałoby ok 20ml, ale tylko w oryginalnej butelce. Za te perfumki mogę Ci zaproponować la coste inspirations, ok.20ml z 50. Co Ty na to?? Przejrzyj mój wątek, może spodoba ci się coś, bo ja u Ciebie jeszcze coś na pewno bym wybrała.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Rozeznanie
|
znajdziesz cos u mnie za:
Serum Liss Extreme L'Oreal, zużycie minimalne (zdjęcie potem albo na życzenie) Tigi Bed Head Superstar Thick Massive Hair, zużycie 10% Sephora baza pod makijaż, perfekcyjna, zostało 90 Revlon Iluminance, poczwórne cienie rozświetlające, ![]()
![]() |
#78 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
hejka interesuje mnie:
Oriflame, bronzer Golden, użyty dwa razy, jest pędzelek użyty raz szminka Maybelline Water Shine Diamonds, użyta 3 razy, odcień 101 Cherry Shimmer, malinowa Sephora baza pod makijaż, perfekcyjna, zostało 90% Farouk Biosilk Silk Strate, zużycie 10% z 350 ml czy znahdziesz za cos cos u mnie?? ![]()
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
znajdzisz cos u mnie??
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#80 |
Raczkowanie
|
odlewka około 28 ml Ralph Lauren "Hot"
Oddam ciało,duszę,cały wątek i 30 ml CK One (odlewka,dopiero leci do mnie) ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za szklany pilnik i odlewkę hota ?
![]()
![]() |
#83 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, przepraszam- watek jest nieaktualny bo ja od ponad 2 miesiecy siedze w UK. Wznowie go jak wroce do Polski, czyli w styczniu. Odlewke Hot jeszcze mam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:41.