|
|
#61 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Debiut - odsłona pierwsza
Ashley_92 - gdzie tam sa odciski palców??
A oto moje kolejne 2 prace - przez anachroniczny brak czasu tylko dwie - może niedługo zrobię kilka (mam taka nadzieję..) 1. Proszę nie krzyczcie - ten kawałek gołego druta jest już zlikwidowany - stały sie prezentem urodzinowym i dlatego nie zdążyłam zrobić im zdjęcia - może kiedyś zrobię im zdjęcie... 2. Tofiki ponoć przypominają cukierki....
Edytowane przez milkaa2 Czas edycji: 2007-11-18 o 10:18 |
|
|
|
|
#62 |
|
Rozeznanie
|
Ja nie za bardzo lubię tego typu owiajne krople
i ta miedź mi sie coś za bardzo gryzie z żółciąAle Tofiki nie powiem całkiem smakowicie wyglądają
|
|
|
|
|
#63 |
|
Rozeznanie
|
To tak:
1. Oklepanie i jeszcze krzywy drut wychodzi, nie mówiąc już, że trochę nierówno owinięte... 2. Też nic szczególnego... Widywałam u Ciebie lepsze prace, oj tak. Edit: coś ci się brokat do drugich przyczepił...
|
|
#64 |
|
Zakorzenienie
|
Pierwsze na nie - żółty i miedź i na dodatek posrebrzany drut (dobrze, że poprawiłaś..) i takiego koloru bigle - nie widzi mi się to razem.
Drugie są fajniejsze, wyglądają jak cukierki
|
|
|
|
|
#65 |
|
Raczkowanie
|
wiesz w moim stylu to one nie są.. 2 - całkiem sympatyczne
|
|
#66 |
|
Wtajemniczenie
|
Milko, co do pierwszych się nie wypowiem, bo moje poprzedniczki już to zrobiły za mnie.
Drugie rzeczywiscie słodkie, ale zupełnie nie w moim stylu
|
|
|
|
|
#67 |
|
Zakorzenienie
|
hmm a ja tu zaglądam dopiero teraz....
widze,z e taz bawisz się modelina, podziwiam ![]() ostatnie kolczyki hmm jak lizaczki, słodziutkie
|
|
|
|
|
#68 |
|
Zadomowienie
|
Bewix witam Cię na moim wątku
Faktycznie bawię sie modeliną - tyle że nie zawsze mnie efekty zadowalają a w rzeczywistości nieraz wyglądają po stokroć lepiej.... Ale praktyka czyni mistrza i tak jak wcześniej mówiłam - Udało mi sie osiągnąć cele które sobie postawiłam. Są osoby zainteresowane moimi pracami. tym razem kochane trochę sie obronie - bo te owijane wg mnie nie gryza sie - a przynajmniej moja przyjaciółka - obecna właścicielka - tak twierdzi i tez sie obawiałam tych bigli srebrnych do miedzi ale nie wygląda to źle. Może jak zrobię zdjęcie na uchu to będzie lepiej wyglądać. Ona bardzo chciała takie owijane i była zachwycona. Co do cukierków to wiem że nie należą do moich najlepszych prac - wyglądają jak cukierki ale to też był prezentem urodzinowym i spotkały sie z akceptacją ![]() Teraz kolejna porcja braku czasu - ale mam nadzieje ze już wkrótce będę po 6 prac dawała i będzie w czym wybierać
|
|
|
|
|
#69 |
|
Zadomowienie
|
Noo to obietnica spełniona - fotki niestety robione w biegu... a kwiatek na uchu koleżanki (wielkie dzięki za pozowanie ) pstryknięty na przystanku na szybko.
Niestety brakło mi bigli i czerwone są na razie bez ( z zamiaru kolczyki pióra - trochę wyglądające jak peperoni...) |
|
|
|
|
#70 |
|
Zakorzenienie
|
"Pióra" bardziej przypominają mi liście takiej rośliny, której jest dużo na trawnikach na mojej ulicy.
Liście ma ładne, te korale też mi się podobają.
|
|
|
|
|
#71 |
|
Zakorzenienie
|
..ciekawe, ciekawe.....
|
|
|
|
|
#72 |
|
Zadomowienie
|
noo to mnie cieszy - bo ja sie trochę załamałam jak je zobaczyłam po rozkrojeniu.... to dobrze że chociaż liście - a po głębszym namyśle i pooglądaniu ich jako liści stwierdzam ze nawet mi się zaczęły podobać
|
|
|
|
|
#73 |
|
Raczkowanie
|
A mi, niestety, nic się nie podoba
|
|
|
|
|
#74 |
|
Zadomowienie
|
szkoda ... ale może na moim drugim wątku coś ci się spodoba... http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=224482 - świeżo założony.. |
|
|
|
|
#75 |
|
Zadomowienie
|
bewix - oj przepraszam Cię najmocniej ze zapomniała ci podziękować
A jeszcze co chciałam dodać to... tak zupełnie nieśmiało - bo w sumie nie ma nic do chwalenia sie ale cóż.... gram na oboju i właśnie dziś zdałam egzamin półroczny w szkole muzycznej na 4 .... a ta fotka to mój kochany obój.... Edytowane przez milkaa2 Czas edycji: 2007-12-11 o 21:15 |
|
|
|
|
#76 |
|
Zadomowienie
|
Nie wiem, ale zdawało mi się, że regulamin tego forum jest jasny. Napisane jest, że jeśli coś krytykujemy to ta krytyka powinna być poparta argumentami.
Mnie się prace bardzo podobają. Najbardziej bransoletka z kwiatuszkami i listkami oraz właśnie te czerwone listki które nawet jako peperoni są bardzo oryginalne |
|
|
|
|
#77 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
och jaka ty kochana jesteś - bo ja jestem jak najbardziej otwarta na taka negatywna krytykę i jak na razie sie staram i staram no i staram. dziękuje za taki miły komentarz - bardzo. prawie łezka w oku mi sie zakręciła jak czytałam twój komentarz. Bo jakoś mało osób ostatnio zaglądało na ten watek i myślałam ze to dlatego ze moje prace są do niczego.... Oczywiście wiele im jeszcze czasem brakuje i ja sie ciesze z każdej konstruktywnej krytyki. bo nie doszukuje się na tym forum uwielbieni a bardziej obiektywnej oceny... |
|
|
|
|
|
#78 |
|
Zakorzenienie
|
Świetne kolejne prace - podziwiam, modelina nie dla mnie u mnie jednak najlepiej czuje się szydełko
![]() Gwiazdki najjaśniejszej, choinki najpiękniejszej, prezentów wymarzonych, świąt mile spędzonych, karnawału szalonego, roku bardzo udanego! |
|
|
|
|
#79 |
|
Zadomowienie
|
[/B] Świąt wypełnionych radością i miłością,
niosących spokój i odpoczynek. Nowego Roku spełniającego wszelkie marzenia, pełnego optymizmu, wiary, szczęścia i powodzenia Życzy Ela |
|
|
|
|
#80 |
|
Zadomowienie
|
I jeszcze kilka zaległych prac które już powstały jakiś czas temu a nie zdążyły jeszcze zostać pstryknięte aparatem.
Acha - zapomniałabym o najważniejszym!!! Te pierwsze w kształcie klawiatury nie są moim pomysłem a podpatrzonym na jakimś z wątków. Niestety nie pamiętam na jakim i dlatego jeżeli autor będzie je oglądał to przepraszam ich forma mnie tak zauroczyła ze postanowiłam sama spróbować takie zrobić bo sama gram na pianinie... bewix Dziękuje - aż mi milo
|
|
|
|
|
#81 |
|
Przyczajenie
|
podziwiam wasze talenty bardzo podobaja mi sie recznie robiona biżuteria,ostatnio moja kumpela wreczyłami aniołka robionego na szydełku malenkie cudeńko,zastanawiam sie czy nie uderze na jakiś kurs szydełkowy
|
|
|
|
|
#82 |
|
Zadomowienie
|
Kolejne piękne drobiazgi
|
|
|
|
|
#83 |
|
Zakorzenienie
|
...kolejne sliczności...
|
|
|
|
|
#84 |
|
Wtajemniczenie
|
1. ujdzie
pomysł fajny, ale jakoś nie widać poszczególnych klawiszy (czy klawiszów?) .. no chyba, że to tylko wina zdjęcia :P2. 3. na pewno bardzo pracochłonne, więc gratuluję zapału, ale jakoś mi nie leży... ![]() 4. prawie nie widać kolczyków... no ale trudno. z tego, co dałam rade zauważyć, kolczyki mają źle zrobione otworki, że wiszą na odwrót ;] (wiesz, o co mi chodzi?) i jeszcze te rzcające się w oczy zaciski... i co tam tak krzywo dynda, pod zaciskami? 5. hmmm... niee... ![]() ogólnie ciekawa, lecz zbyt intensywna aranżacja. staraj się, żeby tło było faktycznie tłem, bo w tych kilku pracach to możnaby wręcz tłem okreslicz te kolczyki... dwie pierwsze prace na tak, reszta na nie...
It's amazing with the blink of an eye you finally see the light It's amazing when the moment arrives that you know you'll be alright It's amazing and I'm sayin' a prayer for the desperate hearts tonight |
|
|
|
|
#85 |
|
Zadomowienie
|
alena4
castilia bewix monisia104 hehe - klawisze widać - to wina zdjęcia - nawet mam je tera na sobie ![]() A kolczyki rzeczywiści maja złe dziurki - są prezentem dla siostry i... traktuje je jako zamierzona abstrakcje :P Hehe te pierwsze dwie pary są moje a reszta robiona w nocy była raczej odpadkowo - resztkowa. :P Poza tym miałam problem z tą ciemnobrązowa Fimo - ona jest taka zbyt miękka i nie bardzo wiem co z nią zrobić bo przez nią popsułam ten ostatni wisior... Dziękuje za uwagi zapamiętam na przyszlość
|
|
|
|
|
#86 |
|
Rozeznanie
|
Czerwone listki bardzo mi się podobają
I te kolczyki na uchu koleżanki - choc niby nie w moim stylu - tez mają coś w sobie Co do żółtych kropelek z góry strony, to podoba mi się to połaczenie żółci z miedzią, lecz te posrebrzane bigle psują efekt Gdyby były całe z miedzi, to naprawdę byłyby super, podoba mi się nawet ten chaotycznie owinięty drut - ma to swój urok
|
|
|
|
|
#87 |
|
Raczkowanie
|
Łojojoj, cóż za aranżacja
. Pomysł może i fajny, ale fotki się z deczka ciężko ogląda.Prace oryginalne, masz swój styl. Z ostatniego rzutu spodobała mi się dwójeczka
|
|
#88 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#89 |
|
Zadomowienie
|
dziękuję wam kochane
laszka14 - rzeczywiście to twój wątek wtedy przeglądałam. Mam nadzieję ze się nie gniewasz - bo naprawdę pomysł rewelacyjny. Jeżeli uważasz że jest to nie w porządku to jak najbardziej nie mam nic przeciwko by usunąć to zdjęcie - w końcu twój pomysł. Ale jak już pisałam to rewelacyjnie pasują do mojej bluzki
|
|
|
|
|
#90 |
|
Wtajemniczenie
|
nie, nie gniewam się, ufam, że jakbyś wiedziała gdzie widziałaś te kolczyki to byś się po prostu spytała, a ja bym pozwoliła
![]() Cieszę sie, że ten pomysł ci się spodobał
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:18.

ponoć przypominają cukierki....

i ta miedź mi sie coś za bardzo gryzie z żółcią
jestem również

Liście ma ładne, te korale też mi się podobają.