![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zodiakalne Bliznieta jestescie????????!!!
Witam wszystkie nowe bliźniaczki
![]() A w tym poście o striptizie się pomyliłam ![]() A co do striptizu to podobało się Tżtowi i teraz chce bym tak w realu zatańczyła ![]() To jak,bliźniaczki? Jak wam dzień mija? Jakie humory? U mnie nudno, za oknem nieciekawie..ale piątek i trzeba się wyszaleć,może coś się uda ![]()
#62 |
Wtajemniczenie
|
U nas pogoda też nie bardzo ale całe szczęście przestało narazie lać. Tylko to zimno nagłe, które przyszło jest przerażające, W tym roku to zima raczej nie popuści
![]()
#63 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#64 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#65 |
Wtajemniczenie
|
a ja jestem z 27 maja '84
Oj, mogłoby się coś wreszcie dobrego przytrafić. Ja mam dwa marzenia na ten rok, już się kończący, ale ani jedno z nich się nie spełniło ![]()
#66 |
Zakorzenienie
|
Witamy
![]() Kindzia,nie martw się....jak bedziesz mocno wierzyć to się spełni... u mnie nie jest źle..też mam parę marzń ale na nie potrzeba czasu.. i może dobrze ![]()
#67 |
Zakorzenienie
|
jessu dziewczynyn, dziś idę na popołudnie(cud) i dopiero się obudziałam(drugi cud)
![]() widzę że mamy nowe bliźniaczki, witam Was dziewczyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#68 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a teraz czas posprzątać bo mama już wygaduje mi :/
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
wiesz Ania czytałam jej wypowiedzi i wg mnie są rodem z średnioweicza, jeśli chodzi o anykoncepcję to musisz cos o niej wiedzieć skoro stosujesz kilka lat i dzidziusia nie masz,co nie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#70 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
dzięki Ania jestem dziś do 21,achhh gdzie ten weekned
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#72 |
Wtajemniczenie
|
Cechy bliźniaków
![]() ![]()
#73 |
Zakorzenienie
|
Hej Kochane Bliźniaczki
![]() nareszcie mamy piątek... ![]() ja już od godzinki w pracy, senna jestem dziś , bo pies rano wyciągnął mnie z łóżka i domagał się długiego spaceru... pogoda u nas nieciekawa ...chłodno jest , a wczoraj tak ładnie słoneczko świeciło!! Chii1986 a Ty myślałaś że chłopak Ci odpuści striptiz w realu i zadowoli się tylko tym w telefonie...bez szans ![]() Phdwao no to pozostaje życzyć zeby szybko minęło w tej pracy...mi zawsze przy piątku dłuży sie strasznie...
#74 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
Wrzucam horoskop na dziś :
Dzień upłynie Ci w miarę pomyślnie. Nie prowokuj tylko nikogo zbytnią pewnością siebie. Zgoda na kompromis szybciej przyniesie dobre efekty. Nawet jeśli pewne decyzje nie będą Ci się podobać, trzeba się na nie zgodzić. Miłość: Spędzisz urocze popołudnie. Praca: Wykaż więcej inicjatywy. Zdrowie: Zrób wzystko, by się zrelaksować i miesięczny : ![]() Mars jest w Bliźniętach, po 29 w Raku. Jowisz jest w Strzelcu. Słońce jest w Pannie, po 24 w Wadze. Merkury jest w Pannie, po 6 w Wadze, po 28 w Skorpionie. Pamiętaj, że każdy problem ma swoje rozwiązanie - przynamniej jedno. Przed Tobą stoi szansa takiego wyjścia, które zadowoli Cię w stu procentach. Postaraj się nie działać zbyt pochopnie a poprzez danie sobie możliwości przemyślenia planu działania zapewne znajdziesz rozwiązanie problemu zawodowego lub organizacyjnego, co da Ci przewagę podczas trudnych rozmów. KARTA TAROTA: ZAWIESZONY Oznacza, że być może ugrzęzłeś w miejscu i tkwisz w kłopotach. Może być również znakiem kryzysu. Być może, że zabrnąłeś w ślepą uliczkę i musisz teraz zrozumieć, że krocząc tą drogą nie posuniesz się naprzód. Nadszedł czas życiowej zmiany. Drogą, którą szedłeś dotąd nie możesz iść dalej. PRACA I FINANSE Postaraj się bardziej przyłożyć do obowiązków, nie podejmować pochopnych decyzji, wykazać się większą cierpliwością, dokładnością, sumiennością. W Twoich sprawach zawodowych przyda się terminarz. Spóźnienia lub mylenie nazwisk osób na wysokich stanowiskach naprawdę nie należy do dobrego tonu, a w tym miesiącu możesz popełnić nie jedną gafę. Niestety sytuacja finansowa wciąż może pozostawiać wiele do życzenia. Wydatki przewyższą przychody. Oby rozsądek uchronił Cię od podjęcia niefortunnej decyzji finansowej to klucz od skarbonki daj na przechowanie komuś mniej rozrzutnemu. Wszystkie opłaty uiszczaj w terminie, przestrzegaj przepisów drogowych, bo srodze się zawiedziesz, licząc na pobłażliwość policjantów. W życiu zawodowym Karta Zawieszony oznacza przede wszystkim stagnację i przez to znaczne opóźnienie, jeśli nie całkowite uniemożliwienie wprowadzenia w życie naszych planów. Dwa razy się w tym miesiącu zastanów nim wydasz złotówkę. UCZUCIA I RODZINA Twój związek ze stałym partnerem zostanie zdominowany przez stałe borykanie się z prozą życia. Niewiele będziecie mieli okazji do czułego sam na sam, ponieważ zostaniecie wciągnięci w wir spraw codziennych. A szkoda bo powinniście znaleźć nieco czasu, by otwarcie porozmawiać o dręczącej was niepewności oraz o nieufności albo i zazdrości, która może się pomiędzy was wkraść. Co się zaś tyczy nowych wakacyjnych związków ich trwałość stanie teraz pod znakiem zapytania. Niektóre z Was zaczną się dziwić cóż takiego mogło je pociągnąć w sąsiedzie z plażowego leżaka. Jeśli jesteś samotny i z tego powodu rozpaczasz, to wypłacz swój ból, aż przestaniesz go czuć. Zawsze po wielkim deszczu pokazuje się słońce. Ujrzysz swoją sytuację w innym świetle i będziesz się zastanawiać co dalej. W sprawach osobistych Karta Tarota Zawieszony często pokazuje swoją przygnębiającą stronę. Być może, że znajdujesz się teraz w sytuacji którą odczuwasz jako nieprzyjemną albo żyjesz samotnie i daremnie starasz się znaleźć partnera gotowego do wspólnego życia opartego na wspólnym zaufaniu. Może w sprawach uczuciowych należy zmienić sposób myślenia i zachowania. DLA CIEBIE Jeśli musisz kilka godzin spędzać przed komputerem, zrób sobie od czasu do czasu ćwiczenia rozciągające i rozluźniające. Postaraj się spożywać dużo marchwi. Zawiera najwięcej witaminy A spośród wszystkich warzyw. Dlatego zaczynaj dzień od wypicia szklanki świeżego soku z marchwi, do którego dodaj kilka kropli oleju roślinnego. Zrobi to dobrze nie tylko Twoim oczom. No to Kochane Wizażanki Bliźniaczki pijemy od dziś soczek z marchwi ![]() Mars jest w Bliźniętach, po 29 w Raku. Jowisz jest w Strzelcu. Słońce jest w Pannie, po 24  w Wadze. Merkury jest w Pannie, po 6 w Wadze, po 28 w Skorpionie. Pamiętaj, że każdy problem ma swoje rozwiązanie - przynamniej jedno. Przed Tobą stoi szansa takiego wyjścia, które zadowoli Cię w stu procentach. Postaraj się nie działać zbyt pochopnie a poprzez danie sobie możliwości przemyślenia planu działania zapewne znajdziesz rozwiązanie problemu zawodowego lub organizacyjnego, co da Ci przewagę podczas trudnych rozmów.   KARTA TAROTA: ZAWIESZONY Oznacza, że być może ugrzęzłeś w miejscu i tkwisz w kłopotach. Może być również znakiem kryzysu. Być może, że zabrnąłeś w ślepą uliczkę i musisz teraz zrozumieć, że krocząc tą drogą nie posuniesz się naprzód. Nadszedł czas życiowej zmiany. Drogą, którą szedłeś dotąd nie możesz iść dalej. PRACA I FINANSE Postaraj się bardziej przyłożyć do obowiązków, nie podejmować pochopnych decyzji, wykazać się większą cierpliwością, dokładnością, sumiennością. W Twoich sprawach zawodowych przyda się terminarz. Spóźnienia lub mylenie nazwisk osób na wysokich stanowiskach naprawdę nie należy do dobrego tonu, a w tym miesiącu możesz popełnić nie jedną gafę. Niestety sytuacja finansowa wciąż może pozostawiać wiele do życzenia. Wydatki przewyższą przychody. Oby rozsądek uchronił Cię od podjęcia niefortunnej decyzji finansowej to klucz od skarbonki daj na przechowanie komuś mniej rozrzutnemu. Wszystkie opłaty uiszczaj w terminie, przestrzegaj przepisów drogowych, bo srodze się zawiedziesz, licząc na pobłażliwość policjantów. W życiu zawodowym Karta Zawieszony oznacza przede wszystkim stagnację i przez to znaczne opóźnienie, jeśli nie całkowite uniemożliwienie wprowadzenia  w życie naszych planów. Dwa  razy się w tym miesiącu zastanów nim wydasz złotówkę. UCZUCIA I RODZINA Twój związek ze stałym partnerem zostanie zdominowany przez stałe borykanie się z prozą życia. Niewiele będziecie mieli okazji do czułego sam na sam, ponieważ zostaniecie wciągnięci w wir spraw codziennych. A szkoda bo powinniście znaleźć nieco czasu, by otwarcie porozmawiać o dręczącej was niepewności oraz o nieufności albo i zazdrości, która może się pomiędzy was wkraść. Co się zaś tyczy nowych wakacyjnych związków ich trwałość stanie teraz pod znakiem zapytania. Niektóre z Was zaczną się dziwić cóż takiego mogło je pociągnąć w sąsiedzie z plażowego leżaka. Jeśli jesteś samotny i z tego powodu rozpaczasz, to wypłacz swój ból, aż przestaniesz go czuć. Zawsze po wielkim deszczu pokazuje się słońce. Ujrzysz swoją sytuację w innym świetle i będziesz się zastanawiać co dalej. W sprawach osobistych Karta Tarota Zawieszony często pokazuje swoją przygnębiającą stronę. Być może, że znajdujesz się teraz w sytuacji którą odczuwasz jako nieprzyjemną albo żyjesz samotnie i daremnie starasz się znaleźć partnera gotowego do wspólnego życia opartego na wspólnym zaufaniu. Może w sprawach uczuciowych należy zmienić sposób myślenia i zachowania. DLA CIEBIE Jeśli musisz kilka godzin spędzać przed komputerem, zrób sobie od czasu do czasu ćwiczenia rozciągające i rozluźniające. Postaraj się spożywać dużo marchwi. Zawiera najwięcej witaminy A spośród wszystkich warzyw. Dlatego zaczynaj dzień od wypicia szklanki świeżego soku z marchwi, do którego dodaj kilka kropli oleju roślinnego. Zrobi to dobrze nie tylko Twoim oczom.
![]() |
#76 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() dziś ja mnie zdenerwuje a ma już prawie 30lat..też czasem ją kopnę;-)
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
ale ja Cię dobić nie chciałam
![]() zobaczysz minie bardzo szybkoooo ![]()
#78 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#79 |
BAN stały
|
Witam Kochane a szczegolnie goraco nowe blizniaczki
![]() Ratujcie!!!!!!!!!!!!!Opry szczka mi wyskoczyla!!!! ![]() ![]() chii jak tak sobie Ciebie kojarzylam,ale nie wiedzialam dokladnie skad a to z watku o stosunku przerywanym....Mam racje? |
![]() ![]() |
![]() |
#80 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kurcze nigdy nie miałam opryszczki:/ w aptece napewno coś dostaniesz albo plasterki albo maść ![]()
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
|
smaruj sobie tą opryszcze od początku to powinna zejsc szybciutko, np. zovirax, antivir
|
![]() ![]() |
![]() |
#82 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#83 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jak nie masz teraz możliwości iść do apteki to posmaruj lekko pastą do zębów- troche poszczypie, ale powinno zasuszyć !! nawet gdzieś na wizażu założyłam wątek o tych plastrach compeed ![]()
::: it's crazy, dreams amaze me... strange dreams. love dreams. hate dreams. don't wanna' know when I'm awake ::: Edytowane przez ewulinek@vp.pl Czas edycji: 2007-09-07 o 10:32 Powód: dopiska |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#84 |
Zadomowienie
|
Na pewno mam
![]() ![]() ![]() Ciekawosc, ale chyba nie wscibskosc, sama cenie sobie prywatnosc ![]() ![]() ![]() ![]() Jestem zywym przykladem, ze ksiegowosc nie dla blizniaka, chwilowo pracuje w biurze rachunkowym mojej mamy i naprawde bardzoooo mnie to nudzi. Sto razy bardziej wole robic komus paznokcie (pare mies temu skonczylam kurs), chociaz poki nie mam wprawy to kosztuje mnie to duzo energii, bo trzeba to zrobic od poczatku do konca pamietajac o istotnych szczegolach ![]() Gadatliwosc oj taak, moja mama czesto narzeka 'Ciebie to ani wylaczyc, ani sciszyc sie nie da' ![]() ![]() Podrozowanie, uczenie sie nowych jezykow to jest to ![]() ![]() Uff to sie rozpisalam, jak to blizniak ![]() ![]()
#85 | |
BAN stały
|
Cytat:
Nie chce mi sie isc 2gi raz do apteki.Bylam juz dzisiaj ![]() Moze faktycznie sprobuje z ta pasta.Juz kiedys tak robilam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#86 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#87 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#88 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#89 |
Raczkowanie
|
![]()
tez mnie czasem opryszczka dopada niestety
![]() ![]() dziewczynki a jeszcze takie pytanko o wasze cechy...jak u was ze zloscia? bo u mnie pojawia sie szybko i intensywnie, mam ochote nagadac osobie ktora mi podpadla (niejednokrotnie sie to zdarza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#90 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tak sobie myśle - że ta zlość to jest powodem tego , że wszystko bym chciała szybko, wszystko pali mi si rękach jak za długo cos sie dzieje to juz się denerwuję no i mam troszke słomiany zapał ( jak pisało w opisie bliźniaka ) mam milion pomysłow na sekundę , gorzej z realizacją...
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:30.