![]() |
#63 |
Lady of Harley-Davidson
|
Dot.: ***Oddam za rzeczy poszukiwane*** wrześniowy wątek
z Twojej wish list mam jeszcze 2 probki cthru emerald ale chyba sredio Cie probki interere ;/ bo ja jestem bardzobardzo zainteresowana i zelem i balsamem. moze bys cos jeszcze wyszuklala oprocz plasterkow?
![]() |
#64 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj interesuja mnie u ciebie:
Estee Lauder MagnaScopic tusz, miniatura 3.5ml, blue, użyty 3 razy (z wymiany) Paloma - utwardzacz do paznokci 3w1, użyty 1 raz znajdziesz cos za to??
![]() |
#65 |
Wtajemniczenie
|
Agniesiu, niestety nic już nie wypatrzyłam, a szkoda, bo wkrótce będę często w poznaniu i mogłybyśmy się wymienić osobiście
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
Nie mam nic z Twojej listy potrzeb. To jest Pogrubiający tusz do rzęs Volumizing Mascara, tyle pisze na opakowaniu a w KWC chyba go nie ma, przynajmniej ja nie znalazłam. Pedicure Sally Hansen właśnie zarezerwowałam i najprawdopodobniej wymienie. No ale za miniaturke tuszu i utwardzacz palomy chyba i tak bym ci go nie oddala:P Może znajdziesz jeszcze cos drobnego u mnie??
![]() |
#68 |
Wtajemniczenie
|
Iwonko,
niestety niczego nie dobiorę ![]() pozdrawiam gorąco ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Wtajemniczenie
|
Agniesia,
będę zaglądać do Twojego watku ![]() pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Raczkowanie
|
Witam!
Ale ze mnie gapa!Dopiero teraz spostrzegłam,że błyszczyk ten ma taki ubytek,niestety zrezygnuję z naszej wymianki ![]() Mam nadzieję ,ze się nie gniewasz że tak długo zawracałam ci głowę a teraz nic,hm? Może nastepnym razem sie uda ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 |
Wtajemniczenie
|
hop
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Rozeznanie
|
Niestety nic.
Edit: Jeszcze raz przeglądnęłam Twój wątek i znalazłam : ** Naturals - pomadka pielęgnacyjna mango, ~NOWA ** Yves Rocher Chevrefeuille Pefumy w kremie ukryte w blaszanym pudełeczku, 7g zużycie niewielkie, z wymiany, oddam za drobnostkę, która mi się przyda ** Krem do rąk różowy, została min. 1 / 2 tubki ** Perfekta Femina - Dax Cosmetics - płyn do higieny intymnej, płatki róży+kwas mlekowy, zostało 60% z 300ml, butla z pompką ** Gliss Kur - Intensywna Odżywka, Olejek z kwiatu Lotosu, Asia Beauty, włosy trudne do ułożenia, ubytek 5%
*Szczęście nie jest celem... jest sposobem podróżowania* Edytowane przez metafora Czas edycji: 2007-09-27 o 08:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Rozeznanie
|
Ważny jest do 06.2008r. Została ponad połowa, ciężko mi określić dokładnie ile, więc mogę zrobić dodatkowe fotki i wysłać Ci na maila
![]() Mgiełka jest wolna, więc śmiało możesz ją brać. Może wyszukasz coś jeszcze ![]()
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
mam kilka rzeczy które potrzbeujesz:
Aquolina - żel/peeling/płyn do kąpieli: czoko, orzech, kawa, cynamon, wanilia, ciasteczko, ryż, kiwi i kilka innych (chętnie też próbki balsamów) Be kissable Skrzypowita itp sztyft przeciw wypryskom z olejkiem z drzewa herbacianego niemasz zadnych zapachów na wymiane??
![]() |
#76 |
Zakorzenienie
|
z twoich zapachów interesuja mnie:
-Nomadic Her Oriflame zostało 20/50ml -Iceberg Twice ok. 23/30ml
![]() |
#78 |
Zakorzenienie
|
wiec tak u mnie:
be kissable woda toaletowa nowa aquaolina balsam karmelowy -jest fotka u mnie w watku opaska nowa a ja u ciebie znalazlam L’Oreal – Elvital – wygładzająca pianka do włosów, 75ml, użyta 2 razy (niemiecka) Deep Wrinkle, krem przeciw zmarszczkom położonym najgłębiej, 40ml, nowy – Nomadic Her zostało 40% (za coś z wish listy) iceberg twice
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
wyjsciowa pojemnosc 250ml
pozostało ok 230 - moge zrobic odlewke jak chcesz ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#80 |
Lady of Harley-Davidson
|
hej hej
rozilam dzis dokladke, zajrzyj, plasterki do depilacji caly czas mam, moze sobie cos dobierzesz za ten zel do twarzy i balsam. mam kosmetyki z miodem w watku, jak chodzi o aquoline to mam troche w probkach.
![]() |
#82 |
Paul's girl
|
będę pamiętać, że jesteś zainteresowana Always. w tej chwili poza nomadic nic nie widzę dla siebie, ale będę śledzić dokladki.
pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Zakorzenienie
|
hej, podobał ci się u mnie top Atlantic.
chciałabyś wymienić się za Detoksykująca błotna maska do ciała SPA, 200ml, nowa ?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#84 |
Zakorzenienie
|
-Nomadic Her Oriflame zostało 20/50ml
-Comme une Evidence edp 20/50ml -Iceberg Twice ok. 23/30ml Dermaknel - krem na trądzik młodzieńczy i różowaty, liszajec, nadkażenia bakteryjne (świąd) itp, 20g, użyty 2 razy, data do 03.2008, dostępny bez recepty - Deep Wrinkle, krem przeciw zmarszczkom położonym najgłębiej, 40ml, nowy link L’Oreal – Elvital – wygładzająca pianka do włosów, 75ml, użyta 2 razy (niemiecka) co z tego mozesz mi dac za ode mnie: -opaska -be kissable -skrzypowita
![]() |
#85 |
Lady of Harley-Davidson
|
hej. to ja Tobie dam:
-Yves Rocher 2 w 1 mleczko + tonik pure calmille nowy 200ml -Rimmel plyn do demakijazu z 30ml zostało 75% -17 tamponow ob. Komfort a ja poprosze -Czystą skóre żel granatowy z pompką 200ml, nowy -Francuski balsam brązujący z drobinkami złota 250ml, butla z pompką, nowy (do jakiej powinien być karnacji: jasnej czy ciemnej?) -Krem-żel do mycia twarzy Garnier z aloesem i masłem karite, butla z pompką 200ml (taka jak czysta skora, tylko różowa), skóra wrażliwa lub sucha, wersja zagr., 2 razy użyty dla sprawdzenia zapachu plasterkow Ci niestety nie dam bo przed sekunda zarezerwowalam ;/ moze cos jeszcze dobierzesz? a karnacje mam normalna, ale lepiej w takim wypadku do jasnej ![]()
![]() |
#86 |
404 Not Found
Przekupka: 169 pkt / 100% pozyt.
|
![]()
Wedle życzenia podaję wymiarki piżamki
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Zadomowienie
|
Hej u Ciebie mogłabym wybrać cos z tego :
Jean_Marc_Maniatis_ Liss&Love – francuski dyscyplinujący krem do włosów, tuba 150ml, zużycie ok. 1/3 link Jean_Marc_Maniatis_ kuracja przeciwłupieżowa, emulsja w tubie 150 ml, NOWA link no ale jedna czy druga odżywka to za dużo chyba za mgiełke?? ![]()
![]() |
#88 |
Zadomowienie
|
Niestety z Twojej listy nic nie mam , białej kredki i peelingu do stóp tez
![]()
![]() |
#89 |
Zakorzenienie
|
- Soft - mleczko/krem do mycia twarzy, niedostępny w Polsce, wersja kanadyjska, tuba 150ml, użyty kilka razy, data do konca lutego 2008
- Nomadic Her Oriflame zostało 20/50ml - Dermaknel - krem na trądzik młodzieńczy i różowaty, liszajec, nadkażenia bakteryjne (świąd) itp, 20g, użyty 2 razy, data do 03.2008, dostępny bez recepty - Deep Wrinkle, krem przeciw zmarszczkom położonym najgłębiej, 40ml, nowy link - L’Oreal – Elvital – wygładzająca pianka do włosów, 75ml, użyta 2 razy (niemiecka) za -opaska -be kissable -skrzypowita ???????????
![]() |
#90 |
Zakorzenienie
|
no to tak
L’Oreal – Elvital – wygładzająca pianka do włosów, 75ml, użyta 2 razy (niemiecka) L’Oreal - odżywka do włosów z proteiną perły 1 / 2 opakowania Paloma - utwardzacz do paznokci 3w1, użyty 1 raz link Jean_Marc_Maniatis_ Liss&Love – francuski dyscyplinujący krem do włosów, tuba 150ml, zużycie ok. 1/3 link Schauma – odżywka do włosów Kiwi-połysk z efektem zmiękczania wody 200ml, użyta 5 razy Nabłyszczające serum do włosów ciemnych Radiant Brunette 50ml, użyłam kilka razy (data do 07.2008) Balsam nabłyszczający do włosów, tubka, użyty max. 5 razy (06.2008) link
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:14.