Drobne ciałem, wielkie duchem - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-09-17, 12:25   #61
byliczka
Zakorzenienie

Dot.: Dokuczają mi bo jestem... chuda!! cz. II

Co to zioła jestem na NIEEEE zdecydowane nie ! W życiu bym się czymś takim nie odważyła truć. A dziewczyny myślicie o ziółkach a co z tym białkierm serwatkowym co się go dodaje do jedzenia? Ponoć super się po tym przybiera na wadze??

W skzole wszystcy mieli ze mnie niezły kabarecik. Sam widok mnie w jednej pozycji z głową skuloną wywoływał śmiech nie mówiąc o tym jak jęczałam przy ruszaniu się :P Zmykam robić tipsiki do kosmetyczki Będę wieczorkiem paaa ;*
Stary 2007-09-17, 12:27   #62
anitka12345
BAN stały

no i dobrze że nie próbowałyście tego naprawde nie warto .. :P ja już raz spróbowałam no i niestety napewno spróbuje i drugi .... :P mam nadzieje że się od tego świństwa nie uzależnie ...
anitka12345 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-17, 12:28   #63
virka
Zakorzenienie

byli pochwal się tipsikami jak wrócisz

virka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-17, 12:30   #64
virka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anitka12345 Pokaż wiadomość
no i dobrze że nie próbowałyście tego naprawde nie warto .. :P ja już raz spróbowałam no i niestety napewno spróbuje i drugi .... :P mam nadzieje że się od tego świństwa nie uzależnie ...
To nie próbuj po raz drugi...Po co?
Raz spróbowałaś i wystarczy. Trzymam kciuki, aby drugiego razu nie było...

Niki napisz mi jeszcze proszę czy ten sok z pokrzywy pije się na czczo? Czy można go z czymś zmieszać?
I opisz wrażenia po swoim pierwszym razie...z sokiem
Ja chyba też się skuszę jutro...

Edytowane przez virka
Czas edycji: 2007-09-17 o 12:32 Powód: dopisek
Stary 2007-09-17, 12:33   #65
biiibiii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez byliczka Pokaż wiadomość
Co to zioła jestem na NIEEEE zdecydowane nie ! W życiu bym się czymś takim nie odważyła truć. A dziewczyny myślicie o ziółkach a co z tym białkierm serwatkowym co się go dodaje do jedzenia? Ponoć super się po tym przybiera na wadze??

W skzole wszystcy mieli ze mnie niezły kabarecik. Sam widok mnie w jednej pozycji z głową skuloną wywoływał śmiech nie mówiąc o tym jak jęczałam przy ruszaniu się :P Zmykam robić tipsiki do kosmetyczki Będę wieczorkiem paaa ;*
taka chora a na tipsy to sile ma?

ooo ne ladnie
biiibiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-17, 12:38   #66
byliczka
Zakorzenienie

a co humor sobie poprawić musze Najwyżej skicham Panią kosmetyczke i tyle będzie lece Kochane paaaaa

Anitko no własnie w czym problem? Skoro nie jesteś uzależniona to czemu na pewno weźmiesz drugi raz skoro sama twierdzisz że nie warto?
Stary 2007-09-17, 12:41   #67
anitka12345
BAN stały

Virka
wiesz pale dla dobrej zabawy,jestem w Holadi a tutaj każdy z moim znajomych pali zioło ...a ja niestety jak ktoś mnie częstuje to nie umiem odmówić :/

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-09-17, 12:42   #68
virka
Zakorzenienie

Doczytałam o tym soku z pokrzywy, że można go mieszać z miodem lub z cytryną
Ale zanim się go zacznie pić trzeba zrobić badanie na poziom żelaza, bo jeśli ma się go w normie lub powyżej normy, to wtedy sok z pokrzywy nie jest zalecany.

anitko musisz ćwiczyć silną wolę, można się również świetnie bawić bez "wspomagaczy". Jeśli bez nałogu nie umiesz odmówić, to co będzie gdy wpadniesz w nałóg (nie życzę Ci tego oczywiście, ale taką ewentualność też trzeba wziąć pod uwagę...)
Trzymaj się i nie daj się, baw się bez zioła. Trzymam kciuki

Stary 2007-09-17, 12:54   #69
Aneth:)
Wtajemniczenie

dzięki dziewczyny!

Właśnie wróciłam z zielarskiego. Od dziś zaczynam moją kurację kozieradką, a za pare dni jak jeszcze coś poczytam, może któraś z Was jeszcze coś znajdzie to dobiore drugie zioło i może coś się uda. Wiem,że pare z Was stosowało tą kozieradkę, i nie dawało rezultatów,no ale może akurat. Czy to też można jeść, tak normalnie łyżką?? I czy to trzeba przed posiłkiem,w trakcie,czy po?bo nic nie pisze na opakowaniu. A w ogóle to nie wiedziałam,że to takie tanie hehe
Biorę się do kupy.A w ogóle jutro mam egzamin prawo jazdy, znów teorie i nic nie robie normalnie a nie wiem czy pamiętam,bo tamten zdawałam w grudniu.. ale siara jak nie zdam,ale mi się nie chce!!
Stary 2007-09-17, 12:59   #70
virka
Zakorzenienie

Aneth trzymam kciuki i za kurację kozieradką i za prawo jazdy

Ja właśnie wyczytałam, że na wzmocnienie apetytu dobra jest herbata z marchwicy (meum muttellina). Pije się ją przez 8 dni 3-4 szklanki.
Ten ziołowy chyba mnie dzisiaj nie ominie...
Przypomniało mi się jeszcze, że w Krakowie Bonifraci robią różne zioła, może warto do nich się wybrać. Na pewno coś mają

Stary 2007-09-17, 13:49   #71
*Niki*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez virka Pokaż wiadomość
To nie próbuj po raz drugi...Po co?
Raz spróbowałaś i wystarczy. Trzymam kciuki, aby drugiego razu nie było...

Niki napisz mi jeszcze proszę czy ten sok z pokrzywy pije się na czczo? Czy można go z czymś zmieszać?
I opisz wrażenia po swoim pierwszym razie...z sokiem
Ja chyba też się skuszę jutro...
na czczo
jak wreszcie go otworzę, to napiszę jakie wrażenia
Stary 2007-09-17, 13:52   #72
virka
Zakorzenienie

Może zrób sobie to badanie na poziom żelaza, o którym pisałam wyżej?
Żeby sobie w razie czego nie zaszkodzić...
A jeśli się zdecydujesz wypić, to zmieszaj z miodkiem...

Stary 2007-09-17, 13:54   #73
*Niki*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aneth:) Pokaż wiadomość
dzięki dziewczyny!

Właśnie wróciłam z zielarskiego. Od dziś zaczynam moją kurację kozieradką, a za pare dni jak jeszcze coś poczytam, może któraś z Was jeszcze coś znajdzie to dobiore drugie zioło i może coś się uda. Wiem,że pare z Was stosowało tą kozieradkę, i nie dawało rezultatów,no ale może akurat. Czy to też można jeść, tak normalnie łyżką?? I czy to trzeba przed posiłkiem,w trakcie,czy po?bo nic nie pisze na opakowaniu. A w ogóle to nie wiedziałam,że to takie tanie hehe
Biorę się do kupy.A w ogóle jutro mam egzamin prawo jazdy, znów teorie i nic nie robie normalnie a nie wiem czy pamiętam,bo tamten zdawałam w grudniu.. ale siara jak nie zdam,ale mi się nie chce!!
Aneth ja jadłam kozieradkę, nie pomogła mi w przytyciu, ale powiem Ci, że apetyt miałam większy po niej, poza tym, jak zaczniesz zażywać, to za 2-3 dni będziesz lekko pachniała kózką
A Ty kupiłaś w kapsułkach czy nasiona?? Ja miałam w kapsułkach i na opakowaniu pisało żeby jesć 3x dziennie po 1 tabletce.
Może bym i przytyła po tym, ale po pierwsze jadłam tylko miesiąc, więc pewnie za krótko, a po drugie karmiłam wtedy córeczkę piersią, a to podobno powoduje wydzielanie hormonu, który nie pozwala przytyć
Stary 2007-09-17, 13:56   #74
*Niki*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez virka Pokaż wiadomość
Może zrób sobie to badanie na poziom żelaza, o którym pisałam wyżej?
Żeby sobie w razie czego nie zaszkodzić...
A jeśli się zdecydujesz wypić, to zmieszaj z miodkiem...
żebym jeszcze miała jak rano wyjść z domu i zrobić badanie
Rano jestem sama z dziećmi, wszyscy w pracy, w szkole.... i nie mam jak wyjść, a do przychodni mam spory kawałek
Stary 2007-09-17, 14:16   #75
Wtajemniczenie

Niki-biedna Ty z tym wychodzeniem. Hmm ja mam w nasionach. A Twoj sok z pokrzywy to taki zwykly sok jak jest np malinowy??hmm ciekawe .Jak na razie jadlam raz ta kozieradke i na poczatku wydala mi sie gorzka ale potem nawet mi posmakowala i stwierdzilam,ze mozna to jako przyprawe do czegos, tylko nie mam jeszcze pomyslu do czego
Stary 2007-09-17, 14:43   #76
byliczka
Zakorzenienie

Hm... kusicie mnie tymi ziółkami kusicie

Niestety kosmetyczka dała ciała i na moją godzine umówiła jakąś inna panią ktora przyszła przede mna. Kij jej w oko w ramach rekompensaty sprawiłam sobie nowe spodnie, sweterek, stanik i 2 pary fig... figów... nieważne :P nie wiem jak się to odmienia I już humor mam lepszy
Stary 2007-09-17, 15:16   #77
anitka12345
BAN stały

Niki
ważymy prawie tylke samo,jaki nosisz rozmiar ubrań?
Stary 2007-09-17, 15:43   #78
nati360
Zakorzenienie

ogladam wlasnie Rozmowy w toku, jest o gwałcicielach...OKROPNE, chyba nic gorszego nie moze spotkac kobiety wszystkim im serdecznie współczuję!!

co do tipsów teraz mam takie długie paznokcie, ze az babcia wczoraj nie mogła uwierzyc, ze to moje naturalne, a TŻ juz mi kaze obciac, bo mu sie biedakowi dostaie czasem niechcaco

co do palenia trawki... W ŻYCIU tego nie spróbuję, jak dla mnie totalna głupota!! wystarczy, ze od czasu do czasu "potruje" sie alkoholem!

a zioła... hmmm ja sie chyba raczej nie skusze pilam raz melisse na uspokojenie sie i myslalm, ze zwymiotuje a i tak tylko spac sie mi sie po niej caly dzien chcialo i nic wiecej

byli pochwal sie zakupami moze jakies foto?
nati360 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-17, 15:54   #79
biiibiii
Zakorzenienie

te ziola to ne dla mnie ;/

ale aneth pisz jakie rezultaty! masz w tabsach? w tab to moze jeszcze bym sie skusila...jesli Ci pomoze to pomysle
Stary 2007-09-17, 16:10   #80
*Niki*
Zakorzenienie

Cytat:
Niki-biedna Ty z tym wychodzeniem. Hmm ja mam w nasionach. A Twoj sok z pokrzywy to taki zwykly sok jak jest np malinowy??hmm ciekawe .Jak na razie jadlam raz ta kozieradke i na poczatku wydala mi sie gorzka ale potem nawet mi posmakowala i stwierdzilam,ze mozna to jako przyprawe do czegos, tylko nie mam jeszcze pomyslu do czego
Aneth on jest rzadszy, nie jest taki zagęszczony, wygląda tak jakbyś wycisnęła sok z pokrzywy . Jutro na czczo wypiję (jak nie zapomnę) i napiszę jakie wrazenia

anitka rozmiar ubrań noszę XS, S, M .... zależy od rozmiarówki
Stary 2007-09-17, 17:00   #81
anitka12345
BAN stały

Niki
u mnie też to róznie z tymi ubraniami :Pale w xs się nie zmieszcze ...
Stary 2007-09-17, 19:03   #82
byliczka
Zakorzenienie

Ojej Wkleiła bym tylko żeby mi się chciało robić fotki Może kiedyś się na to zbiore. Narazie mam okropne włosy i nie mam nastroju robić fotek ale jak przedłuże to będziecie tu miały całą galerię OBIECUJE A co do spodni w Big Starze są super spodnie na szczupłe osoby. Ja mam stamtąd już chyba z 5 par i jestem z nich bardzo zadowolona. Nie żeby to brzmiało jak LEKRAMA
Stary 2007-09-17, 19:59   #83
Wtajemniczenie

Byli- przedluzasz wlosy??

Bibi- mam w nasionach,jem to na razie lyzka bo jakos nie chcialo mi sie parzyc. Ale jeszcze sobie dzisiaj zaparze.Efektow na pewno nie bedzie tak szybko,ale moze apetyt bede miala wiekszy, bo jakos juz dizisiaj (zjadlam na razie z 4 lyzeczki plaskie ,pierwsza porcja ok 14 i druga ok 20) mam apetyt wiekszy ale mama sie ze mnie smieje,ze to psychika.W ogole to musze sie zwazyc zeby potem porownac!
Aha Bibi jeszcze mam pytanie!jak Ty jechalas do Anglii to jak znalazlas ta prace?przez jakies biuro? planuje za rok wyjechac na wakacjach na ok 1,5 miesiaca i chciabym juz powoli sie orientowac gdzie to szukac najlepiej itd, wolalabym miec zapewnione tam miejsce.Jak to w ogole sie zalatwia??

Co do trawki.. to nie dla mnie, nigdy nie probowalam i nie chce. Za alkoholem tez nie przepadam,ale jak w sobote bylam na weselu to nawet mialam ochote ,tak sobie po pracy,ale np piwa nie lubie ...co jest dla mnie ciezko klopotliwe jak idziemy ze znajomymi, bo ja albo zawsze siedze z soczkiem,cola (wtedy juz na serio moga pomyslec,ze mam 15 lat) albo sie musze zmuszac.

ide porobie jakis test jeszcze,albo ogladne film. W ogole to sobie olalam te testy, wolalam sie spotkac z kolezanka
Stary 2007-09-17, 20:01   #84
*Niki*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anitka12345 Pokaż wiadomość
Niki
u mnie też to róznie z tymi ubraniami :Pale w xs się nie zmieszcze ...
anitka ja przeważnie też nie mieszcze się w XS, ale zdarzają się ciuszki, że XS super pasuje, o ile dobrze pamiętam to chyba Reporter ma taką zaniżoną rozmiarówkę, że xs jest dość duże, jak S
No i na allegro, też spotykam dość sporo "dużych" xs, niektóre nawet większe niż S

byliczka przedłużasz włosy??? Dobrze zrozumiałam??? Kiedyś myślałam o przedłużeniu lub zagęszczeniu, ale jakoś tak zawsze się bałam efektu...
Stary 2007-09-17, 20:04   #85
*Niki*
Zakorzenienie

Aneth ja za piwkiem też szczególnie nie przepadam, ale czasem się napiję w towarzystwie, na poprawę humorku , jak już mam pić piwo to z sokiem, bo samo to takie gorzkie
Stary 2007-09-17, 21:47   #86
biiibiii
Zakorzenienie

kurcze, a mi w tej Anglii piersi zmalaly masakra! naprawde.
zawsze byly male, ale teraz...kurcze porazka, topia mi sie w staniku! nawet moj Tz zuwazyl ;/ musze sie wziac za siebie, koniecznie!

Aneth ja znalazlam swoja prace przez internet. jesli bys chciala za posrednictwem biura jakiegos to musisz placic za posrednictwo.
Stary 2007-09-17, 21:48   #87
virka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez *Niki* Pokaż wiadomość
żebym jeszcze miała jak rano wyjść z domu i zrobić badanie
Rano jestem sama z dziećmi, wszyscy w pracy, w szkole.... i nie mam jak wyjść, a do przychodni mam spory kawałek
Kiedyś przyjadę do Ciebie rano, zapakujemy dzieci i będę z nimi czekała aż zrobisz badanie
Wiem jak to jest kiedy człowiek cały czas spędza z dzieckiem i nie ma chwili wolnej.
Ty przynajmniej jeszcze masz rodziców...

Cytat:
Pytanie nie do mnie ale odpowiem , bo ja mam sok z pokrzywy z apteki z firmy Phyto Pharm.

byli ale się obkupiłaś aż Ci zazdroszczę, pochwal się i bez wykrętów

Aneth nie żebym Cię wyrzucała, ale idź się ucz tych testów

Ja też znikam dziewczynki, miłej nocy

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-09-17, 22:23   #88
biiibiii
Zakorzenienie

obiecywalam relacje jak mi sie uklada z TZtem dotrzymuje obietnicy...

dzis bylo ok musze powidziec ze nawet nam sie uklada...jest fajnie, tak poporstu

ale ja glupia, zawsze szukam dziury w calym i tak czy siak cos wymyslam..hah o losie. wiem ze jestem daremna, ale coz...hah
Stary 2007-09-17, 22:55   #89
AguŚ87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez biiibiii Pokaż wiadomość
obiecywalam relacje jak mi sie uklada z TZtem dotrzymuje obietnicy...

dzis bylo ok musze powidziec ze nawet nam sie uklada...jest fajnie, tak poporstu

ale ja glupia, zawsze szukam dziury w calym i tak czy siak cos wymyslam..hah o losie. wiem ze jestem daremna, ale coz...hah
zazdroszcze..

ja wczoraj bylam na tej imprezie z bylym i jego znajomymi ciul ze godzine sama przy barze siedzialam;/ a on nagadal na mnie kolegom to i owo;/ oni do mnie znajdz se innego bla bla czyli powiedzial im ze juz nigdy ze mna nie bedzie chwile z nim gadalam i mowil ze no juz nie kocha i mozemy byc znajomymi, ja do niego ze miecha temu bylismy na wczasach a on ze to co

nie odp mi na sms ani na gg,,, koniec i tyle;( nawet jego mama do mnie dzwonila bo tak jej przykro i niewie jak mi pomoc;( mowi ze mu palma odbila bo kasa i fura

3lata razem a wczoraj udawal jak by mnie nie znal, niewiem wydaje mi sie ze nawet cos tam brali wczoraj;/ na zlosc mi chyba.

to bylo dobre! jego kumpla zostawila laska... on ją kocha . siedzi taki zalamany a moj byly"chodz tu do nas nie smuc sie bedzie dobrze kupie ci browara" bla bla, a ja tak patrze;| i mowie"widzisz tak jak sie czuje i kto mnie pocieszy";/ zal

sie rozpisalam ale musialam sory
Stary 2007-09-18, 09:41   #90
nati360
Zakorzenienie

byli jakie modele w big starze sa na ciebie dobre? bo ja mam stamtad jedne spodnie i super leza, ale! no wlasnie zawsze jest, ale sa na mnie za dlugie, bo to jest dlugosc na 32 i musze je cholera podwijac, a babka w sklepie mi powiedziala, ze niestety nie robia dlugosci 30 przy najmniejszym rozmiarze (czyli moim - 25)

i właśnie tak jak virka pisze nie wykrecaj sie tylko rob zdjecia i wklejaj!!

co do 5 posiłków dziennie to ja chyba do tego doszłam...pisze chyba, bo nie wiem co liczyc za pelny posiłek
wczoraj np zjadłam:
1.śniadanie
2. I danie
3. II danie
4. bounty, 2 nektarynki (taki jakby deser)
5. kolacje

i tak sobie licze... bede teraz codziennie pisać co zjadłam

biiibiii nie tylko ty szukasz dziury w całym i wymyślasz, bo ja chyba tez za mało doceniam jak TŻ się stara... dużo się zmieniło w jego zachowaniu, co mi nie pasowało a ja chyba za rzadko zauwazam dobre rzeczy np. kiedys ciagle chodzil do takiego sklepu, ma tam znajomych takich, ktorzy sa starsi, czasem chodzil tam na piwo itd. a ten jeden znajomy to taki... BURAK, TŻ chyba nie zauważał na poczatku jak on się zachowuje i wogóle, mówiłam mu nie raz, że jeszcze się na nim przejedzie, na początku mówił że nie mam racji do czasu, aż pewnego dnia wkurzyłam sie na niego bo przegiął i powiedziałam co mysle przy tamtym (dodam, ze nigdy tam nie chodziłam i nie chodzę a on ciągle albo gwizdał jak przechodziłam itd. za co TŻ nie raz go opiepszał... dodam, że gość ma zone i dziecko i rozbił to tak dla jaj, zeby mnie wkurzyć), po tej mojej "awanturze" tam ten gosc wyslal do mojego TŻta na drugi dzien chamskiego smsa o mnie, TŻ sie wkurzyl i go strasznie zje*** (przepraszam za wyrażenia), ograniczył chodzenie tam, prawie wogóle się tam nie pokazywał, potem znów była sytuacja jak szłam i ten gość znów cos tam wołał (3 razy w ciagu jedengo dnia) a poza tym coś chamskiego wygadywał na nas i TŻ znów go opierdzielił za to
od tego czasu WOGÓLE juz tam nie chodzi
może to aki banalny przykład, ale mnie cieszy
nati360 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości