|
|
#61 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Diety modelek.
Cytat:
czasami ludzie się oglądają za innymi z powodu ich wagi w jedną lub drugą stronę. Za Czarną damą też się obejrzą. Ale nie jest powiedziane iż będzie to miało pozytywny wydźwięk. Ludzie są zdolni do wszystkiego i jak widzą chudą dziewczynę to czasem nie mają oporów by powiedzieć 'anoreksja'. No ale przecież się oglądają za nią ![]() ta cała dieta modelek jest po prostu nierozsądna i tyle. |
|
|
|
|
|
#62 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#63 |
|
Zakorzenienie
|
Nie będę się nawet wypowiadała co o tym sądzę, bo moja wypowiedź mogłaby kogoś urazić...
![]() Moim zdaniem ten temat jest zdecydowanie zbędny... Kojarzy mi się z ed. I tylko tyle powiem
|
|
|
#64 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#65 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#66 |
|
Wtajemniczenie
|
Nic z tego nie rozumiem. Prosiłaś o to, by ktoś 'fachowym' okiem ocenił tą dietę. Według wszelkich zasad zdrowego i racjonalnego odżywiania jest ona nie poprawna, więc dziewczyny udzieliły ci dobrych rad, jak tą wiedzę wykorzystasz to już tylko i wyłącznie twoja sprawa... Jeżeli chcesz możesz się tak odżywiać nam nic do tego (sama nie jestem jakimś świetnym wzorem do naśladowania), ale nie miej do nas pretensji, że próbujemy ci jedynie pomóc dokonać słusznych wyborów.
Edytowane przez Hypnotic Eyes Czas edycji: 2007-09-18 o 22:56 Powód: brak wyrazu |
|
|
|
|
#67 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
BiałaCzekoladko! weź sobie to do serca i zacznij odżywiać się zdrowo Choć może odebrałaś odpowiedzi Wizażanek jako atak na Twoją osobę z pewnością Dziewczyny nie chciały być tak zrozumiane. (prawda Dziewczyny? )Kiedyś moim wielkim marzeniem było zostać modelką, niestety swoją szansę raczej już zapczepaściłam, bo na wiosnę skończę 21 lat - jak na ten zawód to chyba za dużo jak na start ![]() Życzę Ci dużo sukcesów w zawodzie modelki, ale proszę Cię, do różnych tego typu diet podchodź ostrożnie. Mi zawsze podobały się te pełniejsze modelki, z resztą wymieniona wyżej Naomi Campbell nie należy do chudzielców - wygląda po prostu zdrowo i apetycznie (jeśli tak można powiedzieć )BiałaCzekoladko! Jędz więcej i ćwicz. Hula-hop jest świetne na talię. A powiedz ile masz lat i w jakiej agencji jesteś? Pozdrawiam Naomi Cambell Śniadanie: 2 jajka na bekonie lub z kiełbaskami, 2 tosty, kawa. Obiad: hamburger z pomidorem, cebulą, frytki lub kluski. Kolacja: kurczak z curry, ryż, deser, szampan. Całość około 2500 kcal. Kate Moss - podejrzewana o anoreksję. Śniadanie: duża porcja musli z suszonymi owocami, odtłuszczone mleko, 2 tosty z masłem Obiad: sałata, pomidory i inne jarzyny, kawałek czekolady, kawa. Kolacja: 2 hamburgery (siekany stek, pomidor, korniszon na gorącej grzance, frytki, mleczny koktail. całość około 2500 kcal. http://www.modeling.pl/?sub=artykuly...a1e5abd1f90dfe ![]() "Tyra Banks, w przeciwieństwie do innych modelek, nie stosuje diety. Często jada pieczone kurczaki, jedzenie typu fast-food i lody. Utrzymuje się w formie dzięki uprawianiu sportu - tenisu i koszykówki." Także sport, sport i jeszcze raz sport
Edytowane przez Ather Czas edycji: 2007-10-08 o 19:47 Powód: Opcja "edytuj". |
|
|
|
|
|
#68 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() obiad- rewelka |
|
|
|
|
|
#69 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#70 |
|
Raczkowanie
|
Ja tylko zamieściłam to co znalazłam w internecie, czy to prawda czy nie tego żadna z nas się nie dowie. Chyba, że są wśród nas koleżanki Naomi czy Kate
![]() Chciałam tylko pokazać BiałejCzekoladce, że nawet one jedzą więcej od niej... |
|
|
|
|
#71 |
|
Zakorzenienie
|
SillyNat wydaje mi sie, ze to nic nie da...to pokazywanie komus, ze robi zle jest jak plachta na byka niestety..dopiero potem jest za pozno zeby sie ratowac
a poki panie na wybiegach beda jak szczotki od mopow to szczuple dziewczyny beda chcialy sie odchudzac...
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:06.

BiałaCzekoladko! weź sobie to do serca i zacznij odżywiać się zdrowo
)