![]() |
#61 |
BAN stały
|
Dot.: Różności- L'oreal,Oriflame,Bonne Bell,Victoria's Secret i inne
29. SEPHORA- woda toaletowa z linii "Sephora Girls" o zapachu karmelu (creme caramel), pojemność 10 ml, ubytek 2 ml (widoczny na zdjęciu). Woda ma jakby miodowy odcień, kupiłam ją na allegro jako zafoliowaną, nową i była taka od początku.
Cos w ktoryms z moich watkow? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Raczkowanie
|
[1=1049fcf7f74b9bbd9e896b0 64bc98e90e22ff320_640d160 2d9fab;5420683]Hebe20- z czego zrobione są bigle? Podobają mi sie te rzeczy (wklejam zdjęcie)
[/quote] wszystkie bigle sa posrebrzane, ale moge wymienic na srebrne, wklej jescz eraz zdjecia, bo sie nie wyswietliły
![]() |
#63 |
Konto usunięte
|
Istari- trochę mi się to niee opłaca, gdyż woda jest często w promocji za 50 zl, a tu jest jeszcze mniej o 10 ml...
![]() L'oreal nutribronze Oriflame Radiance Joko cień Manhattan white dreams Czy pasuje Ci tak? Jeśli nie to zaproponuj coś innego, jeśli dalej jesteś zainteresowana. Hebe20- narazie nie wypowiadam się, gdyż nie wiem jak z rzeczami, które chciałaś (tzn z wodą Sephora i wodą Manhattan, bo odżywka wolna) Issskra- podoba mi się u Ciebie cień złoty L'oreal, ale narazie tak jak w przypadku Hebe, wstrzymuję się z odpowiedzią, gdyż nie wiem, czy woda nie zostanie wymieniona ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Paul's girl
|
chcialabym:
10. JOKO- sypki cień do powiek "Winter Glamour" 29. SEPHORA- woda toaletowa z linii "Sephora Girls" o zapachu karmelu 16. L'OREAL- krem "Nutribronze" z filtrem SPF15 (tubka). 18. ORIFLAME- emulsja z witaminą C "Radiance Energy" z linii Optimals, do cery mieszanej i tłustej czy więc zamiast Manhattan (kokosowy zapach już mam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Raczkowanie
|
Hej Interesuje mnie Podkładzik : AA Oceanic (kość słoniowa)!! i MARY KATE& ASHLEY- błyszczyk do ust. .. MOże znajdziesz coś u mnie?? Poza wątkiem mam jeszcze..gliss kur, ekspresowa odzywka "Oil nutritive" z olejkami pielęgnacyjnymi (spray)-zużycie 4 krotne psikanie (czyli ok. 1cm. wysokości) z buteleczki
Jednak głównie to zależy mi na Podkładziku i chcialabym abyś rozpatrywała najpierw wymiankę podkładziku ![]()
![]() |
#68 |
Konto usunięte
|
1kobietka- gdybyś znalazła dla mnie jeszcze jakąs rzecz (np balsam), to chętnie bym się wymienila. Za jedną rzecz (pomijając zapachy) niechętnie się wymianiam...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
hej moze cos u mnie za:
7. DERMACOL- podkład kryjący, dobrze znany na wizażu służący wielu osobom jako korektor. Odcień nr 213. Pojemność 28g. Stopień zużycia -max 12%. Data do 2009 roku (nie widzę dokładnie miesiąca, starł się)- kupiony był na początku tego roku. 20. AQUOLINA- zrobię odlewkę oczyszczającego żelu do mycia twarzy z wyciągiem z moreli. Skóra normalna i mieszana. Data ważności 12.2007. "Usuwa pozostałości makijażu. Wyciąg z moreli wspaniale tonizuje i odświeża, pozostawia skórę jedwabiście gładką. Do codziennego stosowania na twarz i szyję" 39. VICTORIA'S SECRET- błyszczyk "beauty rush" o zapachu kokosowym (coconut craze). Kolor na ustach transparentny, lekki brązowo-złoty z mnóstwem złotych drobinek.. Pojemność 13 g, 2 razy użyty. 45. MANHATTAN- "white dreams", woda toaletowa o zapachu waniliowo-kokosowym. Pojemność 10 ml, ubytek ok 1,5 ml. -Różowy (blady, delikatny róż) sypki cień, mam go z wizażu, mówiono mi, że kupiony we Włoszech. Perłowy z drobinkami. Zostało 15-20%. - BELL- sypki cień do powiek, jasne złoto. Perłowy z drobinkami. Zostało ok 70% BELL- sypki cień do powiek, ciemne złoto. Perłowy z drobinkami. Zostało ok 90%
![]() |
#71 |
Raczkowanie
|
AVON- błyszczyk w tubce, odcień "Angel" (jasny cukierkowy róż), pojemność 7 ml, raz użyty. Data ważności 05.08.2008. W kartoniku.
MARY KATE& ASHLEY- błyszczyk do ust. Zakupiony na allegro kilka dni temu, niestety kolor różnił sie od zdjęcia i jest dla mnie za ciemny. Odcień to średnio ciemny fioletowo-różowy, drobinek nie widać na ustach, jest raczej kryjący niż transparentny.Pojemnośc 8,1 ml, jedynie sprawdzony odcień. Nazwa koloru to "brave". VICTORIA'S SECRET- błyszczyk "beauty rush" o zapachu kokosowym (coconut craze). Kolor na ustach transparentny, lekki brązowo-złoty z mnóstwem złotych drobinek.. Pojemność 13 g, 2 razy użyty. Kolczyki, zakupione na allegro, nowe. Materiały: srebrne bigle 925, metalowe przekładki, szklane perełki Jablonex, szklane zdobione koraliki lampwork. Długość kolczyków z biglem ok. 7 cm. Kolczyki były jedynie na sekundkę przymierzone. Zakupione za 28 zł. Za powyższe rzeczy baardzo chętnie się wymienię ![]() ![]() Proszę od jutra oo odpowiedź!
wątek: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...19#post6536019 Komu, komu TAKĄ kieckę? ![]() ![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=242466 ............. grejfruty, ananasy & oliwki - ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Konto usunięte
|
Mucia18- odpisałam u Ciebie
![]() Emilaa8- niestety nic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:18.