![]() |
#61 |
Zadomowienie
|
Dot.: Miss Polski 2007 na Polsacie
Nie moge z tej naszej nowej Miss "z MjM" jejku, mogła powiedziec obojetne nazwisko, aby tylko coś powiedzieć i nie zrobic z siebie idiotki. Albo powiedzieć, ze nie ma ulubionego artysty, ale dobra stało się. a i jeszcze wydaje mi się , ze 100 razy ładniejsza była I wice miss, ale cóż to nie ja decydowałam. Tylko denerwuje mnie to, ze z tylu pięknych dziewcząt zawsze muszą wybrać niezbyt ładną
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Wtajemniczenie
|
zdecydowanie miss Polonia jest tysiąc razy ładniejsza i miała by duzo wieksze szanse niz nasza wczoraja wybrana Miss Polski
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#63 |
Zadomowienie
|
osobiscie bardziej podoba mi sie miss Polski niz miss POlonia,uważam,że bardzo ładna dziewczyne wybrali
![]()
![]() |
#64 |
Zadomowienie
|
prawie nigdy nie jestem, tam sa takie piekności,że jest w czym wybierac
![]() Abuba ![]()
![]() |
#65 |
Zadomowienie
|
Nie wiem, czy w ogole mam prawo wypowiadac sie w tym watku, bo napewno trudno o obiektywizm z mojej strony
![]() ![]() W zasadzie to jakiejkolwiek polskiej gali bym nie ogladala,to zawsze towarzyszy mi przy tym niesmak. Krzysio I. bardzo mnie irytowal, (ah te jego "zarciki"),jego rola polegala na wyeksponowaniu dziewczyn,a nie zwroceniu uwagi na siebie za wszelka cene;/ Skandalem byla dla mnie "relacja" zza kulis, jak dziewczyny sie przebieraly!! Pokazano je w samych majtkach;/ W MP bardzo dbano o to,by zaden fotoreporter nie mial prawa wejsc do garderoby i zrobic przypadkowych zdjec,a tu prosze-relacja. Nie podobaly mi sie wizytowki dziewczyn-zwlaszcza te z basenu-malo to bylo wdzieczne, bardziej przewodzilo na mysl jakies ogloszenia towarzyskie,nie wiem,kto obmyslal tego formule. Ja rozumiem,ze Missland cieszy sie,ze po raz 1. wysle swoja reprezentantke na konkurs miedzynarodowy,ale robienie maskotki z Chinki zakrawalo o rasizm. Szkoda mi bylo na koncu Joasi Spychalskiej, ktora zreszta najbardziej mi sie podobala-mam na mysli moment ogloszenia Miss-zostawiono ja sama sobie na srodku sceny,nawet nie udekorowano ja diademem ani szarfa, nie nagrodzono oklaskami-dziwnie ktos to obmyslil. Niezbyt podobaly mi sie sukienki, w pierwszym wyjsciu tanczyly boso,dziwnie to wygladalo. Dziewczyny bardzo zgrabne, ale o malo wyrazistych twarzach jak dla mnie. To prawda, ze BMP stracilo licencje na Miss World,ale wciaz wysyla dziewczyny na wiele konkursow miedzynarodowych-nie mialam pojecia,ze az tyle tych konkursow jest!! ![]() Mam nadzieje,ze nie oberwie mi sie za ta moja opinie,nie chce byc posadzona o brak obiektywizmu, wiec od razu zaznaczam,ze nie porwnuje Miss Polski do Miss Polonia, bo nie mam do tego prawa, do Miss Polonia podchodze za bardzo emocjonalnie ![]() Edytowane przez oLaSeK=D Czas edycji: 2007-09-22 o 09:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#67 |
Wtajemniczenie
|
tyle dziewczyn a każda jakaś nijaka na Miss World nie ma szans
ładniejsze dziewczyny widuje po drodze do pracy ![]()
![]() |
![]() |
#68 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ps. Wygrała dziewczyna w miarę ładna, ale o pospolitej urodzie... Nie zwróciłabym na nią uwagi, mijając ją na ulicy ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Zadomowienie
|
Zagadzam się z Olasek że dziewczyny były bardzo mało wyraziste. Nasza nowa Miss nie ma w sobie nic co przykłuło by na dłużej moja uwagę, wg mnie w MW nie ma szans.
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
oLaSeK=D oczywiście że masz parwo, dlaczego miałabys nie pisac co uważasz?
Prowadzący Krzysztof Ibisz faktycznie nie jest też moim faworytem, ale Aneta Kręglicka moim zdaniem lepiej reprezentowała się niż Agnieszka Włodarczyk, no i nie zauważyłam żeby prowadzący robili błędy w nazwiskach ![]() Do Chinki, która doreczała nazwiska wybranych dziewczyn, faktycznie dziwnie sie odnoszono, właściwie to mi się nie podobało. Jak dziewczyny tańczyły na boso to mnie też to zdziewiło ![]() ![]() Stroje kandydatek były różne, suknie wieczorowe mi sie podobały (oczywiście nie wszystkie), ale moim zdaniem suknie ślubne były przeciętne. Kandydatki- miałam faworytki w obu konkursach, ale chyba w Miss Polonia było ich więcej.
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
Trzymajcie mnie, bo przecież cały ten konkurs to jedna wielka porażka. Zgadzam się z tym napisanym wyżej, że z biednej Chinki zrobili maskotkę, że pokazywani edziewczyn w majtkach jak się przebierają kary godne, że ogólnie dziewczyny mało wyraziste i trudno było znaleźć choć jedną typową z urody miskę, że Krzysztofa Ibisza powinno się wywalić do Chin, a ramiona Kręgliskiej zasłonić czymkolwiek, bo wyglądała jakby cierpiała na poważna anoreksję...
ale... ta biedna miss Polski, czy ona nie mogła strzelić cokolwiek, wiem wiem nerwy i wszystko, ale jak mistrzem sztuki którego podziwia może być ktoś z M jak miłość ale zapomniała kto...pewnie ten co gra Kubę, albo Mroczkowie, no chyba że Stefen Muller...aaaaaaaaaaa!!!!! !!!!!!!!!!....my się śmieliśmy niedawno z biednej niedoszłej Miss USA która chciała kupować mapy biednym krajom takim jak USA, Irak, i RPA. Powinna, choćby z tego względu że zapomina języka w gębie, być przesunięta na druie miejsce. Dla mnie to dowodzi, że wszystko jest wcześniej ustawione i nie ma sensu zadawać żadnych pytań, bo nerwy nerwami ale o to chodzi żeby one właśnie nie pokazywały nerwów i wygrywa najlepsza. I te stroje kąpielowe i udwanie, że mają na nogach szpilki...nie stać ich na buty (oczywiście mam na myśli sponosrów)...albo noszą szpilki, albo chodzą normalnie bez a nie jak koniki na biegunach. Dziwne, że z tak fajnych konkursów robi się taki szopki... i wciąż straszą mnie ramiona Kręglickiej... dodam, że czytałam ostatnio wywiad z tą miską z roku wcześniej ale chyba była miss polonia, na nazwisko miała Cieślik, śliczna dziewczyna, która żaliła się że ten rok był w gruncie rzeczy udręką, bo musiała na wyjazdach sama płacić za zakwaterowanie, sukienki sama kupowała, nikt jej grosza ei dawał, miała tylko problemy z powodu tytułu...więc nowej miss krzyż na drogę ![]() Edytowane przez side85 Czas edycji: 2007-09-22 o 09:47 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#73 |
Zadomowienie
|
Ani na gazecie, ani w Dzienniku, ani na onecie, wp czy interii - nie znalazłam żadnej wzmianki o konkursie i jego wynikach. A liczyłam na jakąś relację internetową.
A może ja szukać nie umiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Zakorzenienie
|
swoją drogą nie przywiązuję większej uwagi do serwisów typu pudelek.pl, ale przeczytałam tam cykl różnych artykułó o ubiegłorocznym konkursie i prawda jaką opisują dziewczyny mnie przeraziła. te które lubiały pana sponsora przed wyborami mieszkały w willi z basenem u niego właśnie, a te które nie chciały "się dać" mieszkały w brzydkim motelu z jedną łazienką na korytarzu ...hmmm...a ja myślałam że to historia, że to wszystko bajki o biednych dziewczynach, które muszą być do usług sponsorów. Jesli te wszystkie artykuły są prawdziwe, dziwię się dziewczynom które dla tytułu dają się poniżać, chyba że towarzystwo pana z grubym portfelem im imponuje...
nie chcę żadnej z nich obrazić, bo zawsze takie rzeczy traktuję z niedowierzaniem,jednak to relacje wielu dziewczyn z ubiegłorocznego konkursu... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Przyczajenie
|
Video z koronacji:
http://pl.youtube.com/watch?v=FTmWmX_W23M |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
... choć nie Westwood
|
Ogólnie jestem rozczarowana wyborami Miss Polski. Prowadzący Ibisz (żenada jak dla mnie), pośmiewisko z Chinki (swoją drogą ładna dziewczyna), dziewczyny boso, jury...
![]() Najbardziej podobał mi się pokaz sukien ślubnych i bardzo żałuję, że odpadła piątka dziewczyn, które właśnie - wg mnie - powinny być w ścisłym finale. Najbardziej podobała mi się 13 i 11, sama Miss od początku nie przypadła mi do gustu a już jej odpowiedz na pytanie o artyste mnie powaliła. W ujemnym znaczeniu tego słowa. Jak dla mnie nieciekawa i już.
![]() |
![]() |
#78 |
Zadomowienie
|
Apropos tego,co napisala side85:
Przede wszystkim chcialabym zwrocic uwage, ze Miss Polski i Miss Polonia, to 2 rozne konkursy, zajmuja sie nimi rozni ludzie,wiec szkoda ze zarzuty pod adresem jednego konkursu automatycznie przypisuje sie drugiemu. Nie wiem, na ile pudelkowe rewelacje dotyczace Miss Polski sa prawdziwe, ale jedna z finalistek tegorocznego Miss Polonia brala udzial swego czasu w Miss Polski Nastolatek i zrezygnowala po kilku dniach-powiedziala,ze nie pasowala jej tamtejsza atmosfera i obowiazek przesiadywania ze sponsorami starej daty. Nie wnikam. Ze swej strony moge zapewnic,ze organizatorzy Miss Polonia dbali o to,by dostepu do dziewczyn nie miala zadna przypadkowa osoba, by o kazdej nieznanej osobie informowac od razu zarzad MP i tak dalej. Do rewelacji gloszonych przez Marzene Cieslik tez bym podchodzila z dystansem,slyszalam wersje, tez niekoniecznie prawdziwa,ze sama weszla na sciezke wojenna i sadowa z BMP, m.in. oskarzajac ich o to,ze na bilbordach Panoramy Firm brzydko wyglada(notabene zycze jej,by tak wygladala w rzeczywistosci), zadajac grubych pieniedzy za akcje charytatywne(choc umowa i zdrowy rozsadek mowi,ze za te akcje nie dostaje sie pieniedzy).Za przyjazd na przekazanie korony rowniez chciala duzej sumy. Oczywiscie w to tez niekoniecznie trzeba wierzyc, chce tylko powiedziec, ze jak widac,jest wiele prawd i najlepiej do wszystkich informacji podchodzic z dystansem. Mnie nie spotkala zadna krzywda ze strony BMP, atmosfera na zgrupowaniu byla wzorowa.Jednak jadac w autokarze na bankiet po finale uslyszalam jak jedna z dziewczyn,ktora nie dostala sie do 10tki,rozgoryczona opowiadala przez tel,jak to wiele podejrzanych sytuacji widziala i tak dalej-oczywiscie zadnych konkretow,ale plotka idzie w swiat. Ten konkurs wbrew pozorom budzi bardzo wiele emocji i ciezko nad tym zapanowac.Wiadomo,ze o gustach sie nie dyskutuje,wiec tak naprawde niemozliwoscia jest wybrac najpiekniejsza dla wszystkich-wiec zawsze bede pokrzywdzeni i rozgoryczeni,a od tego juz niedaleko do pomowen i plotek,z ktorych zawsze znjdzie sie ktos,kto zrobi afere. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#80 |
Zadomowienie
|
a ja wam powiem,że mi sie bardziej podobało może dlatego,że te konkursy oglądam w cellu rozrywki, Ibisz zawsze cos smiesznego powie...podobało mi się jak dziewczyny były ubrane.Oprócz tego jak została potraktowana jedna z moich faworytek czyli Joasia to wszystko ok.
![]() ![]()
![]() |
#81 |
Raczkowanie
|
A wedlug mnie najlepsza akcja z wyborow to ta, gdy Ibisz i Kreglicka zapowiedzieli kolejny wystep i mieli zejsc ze sceny, tyle ze on obrocil sie w prawo, ona w lewo i sie zdezyli
![]() Zauwazylyscie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A kolejna wpadka (kilka razy tak się zdarzyło), że na wizji było słychać głosy z tła. Na tym filmiku załączonym przez TheSun tuż po wyjściu na środek numeru 23 (druga minuta filmiku) słychać głos (chyba Kręglickiej): "To znaczy, że ja mam jej wręczyć?" |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 | ||||
Zadomowienie
|
hehehe no rzeczywiscie cos takiego slychac :P
![]() |
![]() |
#84 |
Przyczajenie
|
Jeszcze takie zdjecia
A. Kreglicka pieknie wygladala w tej niebieskiej sukni. A dziewcyzny ktore zostaly Miss Internetu i Miss Telewidzow mogly spokojnie wejsc do Top5. Bylo duzo ladnych blondynek. Stawialam za 11 Milene Lutrzykiewicz, kotra zostala Miss Telewidzow. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
... choć nie Westwood
|
Ja również stawiałam na nią... Wiśniewski zresztą też, bo często to podkreślał- bardzo mi się to nie podobało.
![]() I tak sobie myślę, że dla mnie więcej by znaczył wybór na Miss Telewidzów niż Miss Polski wybrana przez kilka osób... ![]()
![]() |
![]() |
#86 |
Zakorzenienie
|
nie chce byc wredna ale Kręglicka piękna kobieta a w pierwszej kreacji wyglądała jak skrzyżowanie koczkodana z Wielkim ptakiem z ul. Sezamkowej a w drugiej kreacji brakowało jej tylko pejcza
![]()
![]() |
#87 |
Przyczajenie
|
Aneta Kreglicka
![]() Na Lansiku pisza: Niech o poziomie całego konkursu świadczy fakt, że gdyby po tylu latach stanęła do niego prowadząca galę Aneta Kręglicka, to kandydatki nie miałyby z nią najmniejszych szans. http://www.lansik.pl/2130/miss-polsk...ompromitowala/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
the Sun zgadza się
![]()
![]() |
#89 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#90 |
Przyczajenie
|
A mnie sie ten odcien niebieskiego bardzo podobal.
Aneta ostatnio pokazywala się w takich kusych kreacjach. Na tym koncze dzisiejsza sesje zdjeciowa hehehe ![]() Edytowane przez theSun Czas edycji: 2007-09-24 o 18:21 Powód: brak słówka " się" |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:16.