Miss Polski 2007 na Polsacie - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2007-09-22, 07:06   #61
esolinka
Zadomowienie

Dot.: Miss Polski 2007 na Polsacie

Nie moge z tej naszej nowej Miss "z MjM" jejku, mogła powiedziec obojetne nazwisko, aby tylko coś powiedzieć i nie zrobic z siebie idiotki. Albo powiedzieć, ze nie ma ulubionego artysty, ale dobra stało się. a i jeszcze wydaje mi się , ze 100 razy ładniejsza była I wice miss, ale cóż to nie ja decydowałam. Tylko denerwuje mnie to, ze z tylu pięknych dziewcząt zawsze muszą wybrać niezbyt ładną
esolinka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-22, 08:09   #62
Soft
Wtajemniczenie

zdecydowanie miss Polonia jest tysiąc razy ładniejsza i miała by duzo wieksze szanse niz nasza wczoraja wybrana Miss Polski ale ja i tak jestem przekonana ze powinna nas reprezentowac blondyneczka.... wenezuelki, chiszpanki itd .....niestety nie mamy przy nich szans z nasza brunetka

Wymiana
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=43332094 #post43332094
Soft jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-22, 08:25   #63
gosiaczek94@buziaczek.pl
Zadomowienie

osobiscie bardziej podoba mi sie miss Polski niz miss POlonia,uważam,że bardzo ładna dziewczyne wybralipoza tym miałam więcej typów ,kóre mi sie podobały niz na miss Poloni
Stary 2007-09-22, 08:30   #64
gosiaczek94@buziaczek.pl
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Nadin Pokaż wiadomość
Zdenerwowanie
No to ja w tym roku na Miss World nie będę patryjotką.
prawie nigdy nie jestem, tam sa takie piekności,że jest w czym wybierac
Abuba
Stary 2007-09-22, 08:43   #65
oLaSeK=D
Zadomowienie

Nie wiem, czy w ogole mam prawo wypowiadac sie w tym watku, bo napewno trudno o obiektywizm z mojej stronyAle co tam,napisze cos od siebie
W zasadzie to jakiejkolwiek polskiej gali bym nie ogladala,to zawsze towarzyszy mi przy tym niesmak. Krzysio I. bardzo mnie irytowal, (ah te jego "zarciki"),jego rola polegala na wyeksponowaniu dziewczyn,a nie zwroceniu uwagi na siebie za wszelka cene;/
Skandalem byla dla mnie "relacja" zza kulis, jak dziewczyny sie przebieraly!! Pokazano je w samych majtkach;/ W MP bardzo dbano o to,by zaden fotoreporter nie mial prawa wejsc do garderoby i zrobic przypadkowych zdjec,a tu prosze-relacja.
Nie podobaly mi sie wizytowki dziewczyn-zwlaszcza te z basenu-malo to bylo wdzieczne, bardziej przewodzilo na mysl jakies ogloszenia towarzyskie,nie wiem,kto obmyslal tego formule.
Ja rozumiem,ze Missland cieszy sie,ze po raz 1. wysle swoja reprezentantke na konkurs miedzynarodowy,ale robienie maskotki z Chinki zakrawalo o rasizm.
Szkoda mi bylo na koncu Joasi Spychalskiej, ktora zreszta najbardziej mi sie podobala-mam na mysli moment ogloszenia Miss-zostawiono ja sama sobie na srodku sceny,nawet nie udekorowano ja diademem ani szarfa, nie nagrodzono oklaskami-dziwnie ktos to obmyslil.
Niezbyt podobaly mi sie sukienki, w pierwszym wyjsciu tanczyly boso,dziwnie to wygladalo.
Dziewczyny bardzo zgrabne, ale o malo wyrazistych twarzach jak dla mnie.
To prawda, ze BMP stracilo licencje na Miss World,ale wciaz wysyla dziewczyny na wiele konkursow miedzynarodowych-nie mialam pojecia,ze az tyle tych konkursow jest!!(Najwazniejsze to Miss Universe i Miss Earth)
Mam nadzieje,ze nie oberwie mi sie za ta moja opinie,nie chce byc posadzona o brak obiektywizmu, wiec od razu zaznaczam,ze nie porwnuje Miss Polski do Miss Polonia, bo nie mam do tego prawa, do Miss Polonia podchodze za bardzo emocjonalnie

Edytowane przez oLaSeK=D
Czas edycji: 2007-09-22 o 09:20
oLaSeK=D jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-22, 08:47   #66
Nadin
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosiaczek94@buziaczek.pl Pokaż wiadomość
prawie nigdy nie jestem, tam sa takie piekności,że jest w czym wybierac
Abuba
W tamtym roku stawiałam skromnie na Marzenkę miałam nadzieję że do finału dojdzie-na Miss World, miałam inną kandydatkę, ale różne sa gusta i guściki

Nadin jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-22, 08:49   #67
imago84
Wtajemniczenie

tyle dziewczyn a każda jakaś nijaka na Miss World nie ma szans
ładniejsze dziewczyny widuje po drodze do pracy

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-09-22, 08:58   #68
iwciunia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nadin Pokaż wiadomość
Ja iwm tyle że zwyciężczyni Miss Polska będzie nas w tym roku reprezentowac na Miss World, a Miss Polonia nie będzie
Bo Miss Polonia jedzie na wybory Miss Universe, a Miss Polski na Miss Świata

Ps. Wygrała dziewczyna w miarę ładna, ale o pospolitej urodzie... Nie zwróciłabym na nią uwagi, mijając ją na ulicy Ale powiedzmy sobie szczerze, że wybierać to nie było w czym Zwłaszcza wśród tej pierwszej 5. Dużo ładniejsze dziewczyny były na wyborach Miss Polonia Zgadzam się Olaskiem, że coś było nie tak z organizacją końcową, bo ta, która zajęła 2 miejsce stała tam biedna, bez korony, bez kwiatów, bez oklasków... To niesprawiedliwe.
iwciunia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-22, 09:07   #69
blush
Zadomowienie

Zagadzam się z Olasek że dziewczyny były bardzo mało wyraziste. Nasza nowa Miss nie ma w sobie nic co przykłuło by na dłużej moja uwagę, wg mnie w MW nie ma szans.
Stary 2007-09-22, 09:10   #70
Nadin
Zakorzenienie

oLaSeK=D oczywiście że masz parwo, dlaczego miałabys nie pisac co uważasz?
Prowadzący Krzysztof Ibisz faktycznie nie jest też moim faworytem, ale Aneta Kręglicka moim zdaniem lepiej reprezentowała się niż Agnieszka Włodarczyk, no i nie zauważyłam żeby prowadzący robili błędy w nazwiskach
Do Chinki, która doreczała nazwiska wybranych dziewczyn, faktycznie dziwnie sie odnoszono, właściwie to mi się nie podobało.
Jak dziewczyny tańczyły na boso to mnie też to zdziewiło, nie wiem może tak ma byc?
Stroje kandydatek były różne, suknie wieczorowe mi sie podobały (oczywiście nie wszystkie), ale moim zdaniem suknie ślubne były przeciętne.
Kandydatki- miałam faworytki w obu konkursach, ale chyba w Miss Polonia było ich więcej.

Stary 2007-09-22, 09:17   #71
side85
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do side85

Trzymajcie mnie, bo przecież cały ten konkurs to jedna wielka porażka. Zgadzam się z tym napisanym wyżej, że z biednej Chinki zrobili maskotkę, że pokazywani edziewczyn w majtkach jak się przebierają kary godne, że ogólnie dziewczyny mało wyraziste i trudno było znaleźć choć jedną typową z urody miskę, że Krzysztofa Ibisza powinno się wywalić do Chin, a ramiona Kręgliskiej zasłonić czymkolwiek, bo wyglądała jakby cierpiała na poważna anoreksję...
ale...
ta biedna miss Polski, czy ona nie mogła strzelić cokolwiek, wiem wiem nerwy i wszystko, ale jak mistrzem sztuki którego podziwia może być ktoś z M jak miłość ale zapomniała kto...pewnie ten co gra Kubę, albo Mroczkowie, no chyba że Stefen Muller...aaaaaaaaaaa!!!!! !!!!!!!!!!....my się śmieliśmy niedawno z biednej niedoszłej Miss USA która chciała kupować mapy biednym krajom takim jak USA, Irak, i RPA. Powinna, choćby z tego względu że zapomina języka w gębie, być przesunięta na druie miejsce. Dla mnie to dowodzi, że wszystko jest wcześniej ustawione i nie ma sensu zadawać żadnych pytań, bo nerwy nerwami ale o to chodzi żeby one właśnie nie pokazywały nerwów i wygrywa najlepsza.
I te stroje kąpielowe i udwanie, że mają na nogach szpilki...nie stać ich na buty (oczywiście mam na myśli sponosrów)...albo noszą szpilki, albo chodzą normalnie bez a nie jak koniki na biegunach.
Dziwne, że z tak fajnych konkursów robi się taki szopki...

i wciąż straszą mnie ramiona Kręglickiej...

dodam, że czytałam ostatnio wywiad z tą miską z roku wcześniej ale chyba była miss polonia, na nazwisko miała Cieślik, śliczna dziewczyna, która żaliła się że ten rok był w gruncie rzeczy udręką, bo musiała na wyjazdach sama płacić za zakwaterowanie, sukienki sama kupowała, nikt jej grosza ei dawał, miała tylko problemy z powodu tytułu...więc nowej miss krzyż na drogę

Edytowane przez side85
Czas edycji: 2007-09-22 o 09:47
side85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-22, 09:24   #72
Nadin
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez side85 Pokaż wiadomość
.
dodam, że czytałam ostatnio wywiad z tą miską z roku wcześniej ale chyba była miss polonia, na nazwisko miała Cieślik, śliczna dziewczyna, która żaliłą się że ton rok był w gruncie rzeczy udręką, bo musiała na wyjazdach sama płacić za zakwaterowanie, sukienki sama kupowała, nikt jej grosza ei dawał, miała tylko problemy z powodu tytułu...więc nowej miss krzyż na drogę
Mi ona też się podobała, może nie było z tych powodów o których wspomniałaś na tegorocznych wyborach Miss Polonia?

Stary 2007-09-22, 09:28   #73
Abuba
Zadomowienie

Ani na gazecie, ani w Dzienniku, ani na onecie, wp czy interii - nie znalazłam żadnej wzmianki o konkursie i jego wynikach. A liczyłam na jakąś relację internetową.
A może ja szukać nie umiem
Abuba jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-22, 09:52   #74
side85
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do side85

swoją drogą nie przywiązuję większej uwagi do serwisów typu pudelek.pl, ale przeczytałam tam cykl różnych artykułó o ubiegłorocznym konkursie i prawda jaką opisują dziewczyny mnie przeraziła. te które lubiały pana sponsora przed wyborami mieszkały w willi z basenem u niego właśnie, a te które nie chciały "się dać" mieszkały w brzydkim motelu z jedną łazienką na korytarzu ...hmmm...a ja myślałam że to historia, że to wszystko bajki o biednych dziewczynach, które muszą być do usług sponsorów. Jesli te wszystkie artykuły są prawdziwe, dziwię się dziewczynom które dla tytułu dają się poniżać, chyba że towarzystwo pana z grubym portfelem im imponuje...
nie chcę żadnej z nich obrazić, bo zawsze takie rzeczy traktuję z niedowierzaniem,jednak to relacje wielu dziewczyn z ubiegłorocznego konkursu...
Stary 2007-09-22, 11:20   #75
theSun
Przyczajenie

Video z koronacji:
http://pl.youtube.com/watch?v=FTmWmX_W23M
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg MP2007.JPG (37,6 KB, 84 załadowań)
theSun jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-22, 12:26   #76
izapp1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 1141655 Pokaż wiadomość
Oj nie wygrala ładna dziewczyna...:/
tzn. mi sie nie podoba

a najbardziej nie podobalo mi sie,jak zostala potraktowana ta "pierwsza vice miss"
zauwazylyscie?
wyczytali Miss, a tamta sobie stala obok i nawet kwiatka nie dostala...
Byłam zbulwersowana co zrobili z I wice Miss. Pamiętam kiedyś taką samą akcje na konkursie Miss World .

Cytat:
Napisane przez Soft Pokaż wiadomość
Jak zawsze jury wybrało przecietną, niczym się nie wyróżniającą dziewczyne....t a malutka blondyneczka..nie pamietam numer została chyba 1 vice miss...wdg mnie była z tej piątki zdecydowanie najładniejsza i co najwazniejsze miałą słowiańską urode. Ta nasza ciemnowłosa miss 2007 poprostu zginie wsród tych wszystkich pieknych brunetek na miss world. Nie rozumiem wogóle polaków, jako jeden z nielicznych narodów na świecie mamy jasnowłose kobiety, słowiańska uroda jest wszedzie rozpoznawalna i to własnie taka kobieta powinna reprezentowac Polske. Ale oczywiscie jak nie nijaką miss wybiora to pośla na eurowizje rosjanina ktory spiewa jakies polcygańskiego piosenki, to czerwonowłosego ktory spiewa po niemiecku...ah szkoda gadać.
Tak zgadzam się. Już od kilku lat wybierają brunetki i szatynki. Gdzież te blondynki?!

Cytat:
Napisane przez oLaSeK=D Pokaż wiadomość
Nie wiem, czy w ogole mam prawo wypowiadac sie w tym watku, bo napewno trudno o obiektywizm z mojej stronyAle co tam,napisze cos od siebie
W zasadzie to jakiejkolwiek polskiej gali bym nie ogladala,to zawsze towarzyszy mi przy tym niesmak. Krzysio I. bardzo mnie irytowal, (ah te jego "zarciki"),jego rola polegala na wyeksponowaniu dziewczyn,a nie zwroceniu uwagi na siebie za wszelka cene;/
Skandalem byla dla mnie "relacja" zza kulis, jak dziewczyny sie przebieraly!! Pokazano je w samych majtkach;/ W MP bardzo dbano o to,by zaden fotoreporter nie mial prawa wejsc do garderoby i zrobic przypadkowych zdjec,a tu prosze-relacja.
Nie podobaly mi sie wizytowki dziewczyn-zwlaszcza te z basenu-malo to bylo wdzieczne, bardziej przewodzilo na mysl jakies ogloszenia towarzyskie,nie wiem,kto obmyslal tego formule.
Ja rozumiem,ze Missland cieszy sie,ze po raz 1. wysle swoja reprezentantke na konkurs miedzynarodowy,ale robienie maskotki z Chinki zakrawalo o rasizm.
Szkoda mi bylo na koncu Joasi Spychalskiej, ktora zreszta najbardziej mi sie podobala-mam na mysli moment ogloszenia Miss-zostawiono ja sama sobie na srodku sceny,nawet nie udekorowano ja diademem ani szarfa, nie nagrodzono oklaskami-dziwnie ktos to obmyslil.
Niezbyt podobaly mi sie sukienki, w pierwszym wyjsciu tanczyly boso,dziwnie to wygladalo.
Dziewczyny bardzo zgrabne, ale o malo wyrazistych twarzach jak dla mnie.
To prawda, ze BMP stracilo licencje na Miss World,ale wciaz wysyla dziewczyny na wiele konkursow miedzynarodowych-nie mialam pojecia,ze az tyle tych konkursow jest!!(Najwazniejsze to Miss Universe i Miss Earth)
Mam nadzieje,ze nie oberwie mi sie za ta moja opinie,nie chce byc posadzona o brak obiektywizmu, wiec od razu zaznaczam,ze nie porwnuje Miss Polski do Miss Polonia, bo nie mam do tego prawa, do Miss Polonia podchodze za bardzo emocjonalnie
Nic dodać nic ując. Masz całkowitą rację Olu.
izapp1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-22, 13:22   #77
Vivienne
... choć nie Westwood

Ogólnie jestem rozczarowana wyborami Miss Polski. Prowadzący Ibisz (żenada jak dla mnie), pośmiewisko z Chinki (swoją drogą ładna dziewczyna), dziewczyny boso, jury...
Najbardziej podobał mi się pokaz sukien ślubnych i bardzo żałuję, że odpadła piątka dziewczyn, które właśnie - wg mnie - powinny być w ścisłym finale.
Najbardziej podobała mi się 13 i 11, sama Miss od początku nie przypadła mi do gustu a już jej odpowiedz na pytanie o artyste mnie powaliła. W ujemnym znaczeniu tego słowa. Jak dla mnie nieciekawa i już.

Stanisław Lem

Vivienne jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-22, 13:22   #78
oLaSeK=D
Zadomowienie

Apropos tego,co napisala side85:
Przede wszystkim chcialabym zwrocic uwage, ze Miss Polski i Miss Polonia, to 2 rozne konkursy, zajmuja sie nimi rozni ludzie,wiec szkoda ze zarzuty pod adresem jednego konkursu automatycznie przypisuje sie drugiemu. Nie wiem, na ile pudelkowe rewelacje dotyczace Miss Polski sa prawdziwe, ale jedna z finalistek tegorocznego Miss Polonia brala udzial swego czasu w Miss Polski Nastolatek i zrezygnowala po kilku dniach-powiedziala,ze nie pasowala jej tamtejsza atmosfera i obowiazek przesiadywania ze sponsorami starej daty. Nie wnikam.
Ze swej strony moge zapewnic,ze organizatorzy Miss Polonia dbali o to,by dostepu do dziewczyn nie miala zadna przypadkowa osoba, by o kazdej nieznanej osobie informowac od razu zarzad MP i tak dalej.
Do rewelacji gloszonych przez Marzene Cieslik tez bym podchodzila z dystansem,slyszalam wersje, tez niekoniecznie prawdziwa,ze sama weszla na sciezke wojenna i sadowa z BMP, m.in. oskarzajac ich o to,ze na bilbordach Panoramy Firm brzydko wyglada(notabene zycze jej,by tak wygladala w rzeczywistosci), zadajac grubych pieniedzy za akcje charytatywne(choc umowa i zdrowy rozsadek mowi,ze za te akcje nie dostaje sie pieniedzy).Za przyjazd na przekazanie korony rowniez chciala duzej sumy.
Oczywiscie w to tez niekoniecznie trzeba wierzyc, chce tylko powiedziec, ze jak widac,jest wiele prawd i najlepiej do wszystkich informacji podchodzic z dystansem.
Mnie nie spotkala zadna krzywda ze strony BMP, atmosfera na zgrupowaniu byla wzorowa.Jednak jadac w autokarze na bankiet po finale uslyszalam jak jedna z dziewczyn,ktora nie dostala sie do 10tki,rozgoryczona opowiadala przez tel,jak to wiele podejrzanych sytuacji widziala i tak dalej-oczywiscie zadnych konkretow,ale plotka idzie w swiat.
Ten konkurs wbrew pozorom budzi bardzo wiele emocji i ciezko nad tym zapanowac.Wiadomo,ze o gustach sie nie dyskutuje,wiec tak naprawde niemozliwoscia jest wybrac najpiekniejsza dla wszystkich-wiec zawsze bede pokrzywdzeni i rozgoryczeni,a od tego juz niedaleko do pomowen i plotek,z ktorych zawsze znjdzie sie ktos,kto zrobi afere.
oLaSeK=D jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-22, 13:26   #79
iwciunia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez izapp1 Pokaż wiadomość

Tak zgadzam się. Już od kilku lat wybierają brunetki i szatynki. Gdzież te blondynki?!
Przecież w zeszłym roku wygrała blondynka

Ps.: Przeciętna Polka 'z natury' wcale nie ma blond włosów, jeśli już to mysi, ciemny blond
iwciunia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-22, 13:56   #80
gosiaczek94@buziaczek.pl
Zadomowienie

a ja wam powiem,że mi sie bardziej podobało może dlatego,że te konkursy oglądam w cellu rozrywki, Ibisz zawsze cos smiesznego powie...podobało mi się jak dziewczyny były ubrane.Oprócz tego jak została potraktowana jedna z moich faworytek czyli Joasia to wszystko ok.
Stary 2007-09-22, 14:55   #81
yyork
Raczkowanie

A wedlug mnie najlepsza akcja z wyborow to ta, gdy Ibisz i Kreglicka zapowiedzieli kolejny wystep i mieli zejsc ze sceny, tyle ze on obrocil sie w prawo, ona w lewo i sie zdezylihahaha.
Zauwazylyscie?
yyork jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-22, 15:12   #82
Abuba
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez yyork Pokaż wiadomość
A wedlug mnie najlepsza akcja z wyborow to ta, gdy Ibisz i Kreglicka zapowiedzieli kolejny wystep i mieli zejsc ze sceny, tyle ze on obrocil sie w prawo, ona w lewo i sie zdezylihahaha.
Zauwazylyscie?
Widziałam, choć trzeba powiedzieć, że realizator miał refleks i szybko dał inne ujęcie.

A kolejna wpadka (kilka razy tak się zdarzyło), że na wizji było słychać głosy z tła. Na tym filmiku załączonym przez TheSun tuż po wyjściu na środek numeru 23 (druga minuta filmiku) słychać głos (chyba Kręglickiej): "To znaczy, że ja mam jej wręczyć?"
Abuba jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-22, 15:20   #83
rusalka
Zadomowienie

GG do rusalka

hehehe no rzeczywiscie cos takiego slychac :P
rusalka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-22, 16:43   #84
theSun
Przyczajenie

Jeszcze takie zdjecia

A. Kreglicka pieknie wygladala w tej niebieskiej sukni.
A dziewcyzny ktore zostaly Miss Internetu i Miss Telewidzow mogly spokojnie wejsc do Top5. Bylo duzo ladnych blondynek.
Stawialam za 11 Milene Lutrzykiewicz, kotra zostala Miss Telewidzow.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg mposlki2007.jpg (44,5 KB, 47 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2370-1.jpg (37,4 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg bied-210907-01.jpg (14,9 KB, 30 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg bied-210907-50.jpg (13,7 KB, 28 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg bied-210907-09.jpg (13,2 KB, 26 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg mkml.JPG (52,8 KB, 40 załadowań)
Stary 2007-09-22, 17:27   #85
Vivienne
... choć nie Westwood

Cytat:
Napisane przez theSun Pokaż wiadomość
Stawialam za 11 Milene Lutrzykiewicz, ktora zostala Miss Telewidzow.
Ja również stawiałam na nią... Wiśniewski zresztą też, bo często to podkreślał- bardzo mi się to nie podobało.

I tak sobie myślę, że dla mnie więcej by znaczył wybór na Miss Telewidzów niż Miss Polski wybrana przez kilka osób...

Stanisław Lem

Vivienne jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-22, 18:39   #86
jennuś
Zakorzenienie

nie chce byc wredna ale Kręglicka piękna kobieta a w pierwszej kreacji wyglądała jak skrzyżowanie koczkodana z Wielkim ptakiem z ul. Sezamkowej a w drugiej kreacji brakowało jej tylko pejcza
Stary 2007-09-22, 18:55   #87
theSun
Przyczajenie

Aneta Kreglicka

Na Lansiku pisza:
Niech o poziomie całego konkursu świadczy fakt, że gdyby po tylu latach stanęła do niego prowadząca galę Aneta Kręglicka, to kandydatki nie miałyby z nią najmniejszych szans.
http://www.lansik.pl/2130/miss-polsk...ompromitowala/
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 3a31104a00169b8246f4c20e.jpg (29,9 KB, 43 załadowań)
Stary 2007-09-22, 19:08   #88
jennuś
Zakorzenienie

the Sun zgadza się ona jest piękna, ale trochę wyscuszona (chodzi mi o ciało) no i ktoś mógł zadbać o lepsze kiecki dla niej, bo te były tragedią
Stary 2007-09-22, 19:15   #89
Nadin
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jennuś Pokaż wiadomość
nie chce byc wredna ale Kręglicka piękna kobieta a w pierwszej kreacji wyglądała jak skrzyżowanie koczkodana z Wielkim ptakiem z ul. Sezamkowej a w drugiej kreacji brakowało jej tylko pejcza
Mi ten strój też nie pasował

Stary 2007-09-22, 20:06   #90
theSun
Przyczajenie

A mnie sie ten odcien niebieskiego bardzo podobal.
Aneta ostatnio pokazywala się w takich kusych kreacjach.

Na tym koncze dzisiejsza sesje zdjeciowa hehehe
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 17_file.jpg (99,0 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg jakr_040407_514.jpg (16,0 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 4.jpg (25,8 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_7822.jpg (85,9 KB, 22 załadowań)

Edytowane przez theSun
Czas edycji: 2007-09-24 o 18:21 Powód: brak słówka " się"
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości)

Zasady wysyłania wiadomości